8 Mart 2014 Cumartesi

Ufukta Hala Daha Büyük Ve Önemli Dizilimler Var – Michael ve Yüksek Benlikleriniz Konseyleri

 Photograph by Cat C
Sevgili Dostlar, bugün Michael ve Yüksek Benleklerimiz yaklaşmakta olan Bahar Ekinoksu, Ay ve Güneş Tutulmaları ve yenilenecek olan astrolojik büyük kare açıdan ve gelişini yavaş yavaş hızlandıran Sevgi Selinin etkilerinden bahsediyor. Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Ron Head tarafından 7 Mart 2014 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz. Ron ve Mor Alev Dostuna binlerce teşekkür.

Bugün, çoğunuza yeni bir umut getireceğine inandığımız bir konu hakkında konuşacağız. Çoğunuz kendinizi birkaç gün, tam bir kargaşa gibi görünen olayların içinde buldunuz. Bu size, sadece kendi dünyanız değil, adeta bütün Dünya tepe taklak gelmiş gibi görünmüş olmalı. Gelin bu olaylar hakkında konuşalım.

Geçmiş sohbetlerimizde, Yeni enerji akışlarından ve onların sizi nasıl etkileyeceğinden çok fazla bahsettiğimizi hatırlayacaksınız. Enerji frekansınızın yükseleceğinden ve yükselmesiyle birlikte, halledilip salıverilmesi için içinizde birikmiş olan her şeyi dışarı çıkaracağından, söz etmiştik. Bizimle iletişim kuran tüm güvenilir kanallar da, bu konulardan sık sık bahsettiler. Bu artık bir dönüm noktasıdır ve çoğunuzun aşması gereken bir durumdur. Kurtulmanız gereken çok büyük yükler, yüzeye çıktı. En iyisi bu yükleri hemen bırakmaktır. Biraz mecazi olacak ama, Havalimanındaki bagaj bandından, bagajınızı almaya gitmeyin. Biletinizi atın ve attığınız yerde kalsın.

Peki, diyelim ki bunu yaptınız, şimdi ne olacak? Oluşturmak için çok çalıştığınız ışıldayın yeni Siz, yüzeye çıkmaya başlayacak. Bırakın artık bu yeni Siz, oyun sahasına çıksın. Her yeni değişiklikte olduğu gibi, belki ilk başlarda kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Aslında, söylediğiniz veya yaptığınız bazı şeyler, sizin için şaşırtıcı olabilir. Ancak bazı değişikliklere alışmak o kadar uzun sürmez, zira onlar hasretle beklenmiştir. Yapacağınız bu değişiklikte, onlardan biridir. Kendiniz için, içinizdeki iyilikten, Sevgi ve mutluluktan daha fazla faydalanmaya hazırlıklı olun. Kendinizi sevmeye hazır olun.

Ancak bu, çevrenizdeki her şeyin sonsuza kadar huzur içinde olacağı anlamına gelmez. Şimdi size, ufukta hala büyük ve önemli dizilimlerin olduğundan bahsedeceğiz. Kolektif Bilinç koşullarını yansıtan bu dizilimler, daha büyük bir değişim getirecekler. Bu sene, epey çalkantılı bir yıl olacak. Ancak her şeye rağmen, (alınacak derslerden dolayı) yaşamış olmaktan çok mutlu olacağınız bir dönem olacak. Çoğu kişi, gerçekleşmesini istediği bir sürü şeyden söz ediyor. Bazıları ise, sanki bu şeyler bir gecede oluverecekmiş gibi konuşuyor. Bunun gerçekleşmesi mümkün olsa bile,  inanılmayacak kadar doludizgin ve tehlikeli bir yolculuğa benzeyeceği, apaçık ortadadır. Sizler aslında, olayların bu kadar dramatik bir hızla gerçekleşmediğinden dolayı, şükretmelisiniz.

Tekrar söylüyoruz, bilinçli olarak bunu hatırlamasanız bile, sizin girişiminiz olmadan hiçbir şey gerçekleşmez. Dolayısı ile bu Değişimi, mümkün olan en iyi şekilde yöneteceğinizden emin olun. Anlık bir Değişim için koparılan tüm yaygaraya rağmen, her şey biraz daha düzenli bir şekilde hallolacaktır. Ama mutlaka hallolacaktır ve bunun kanıtı, hem Değişimi hevesle bekleyenler hem de korku içinde olanlar için, gittikçe daha da görünür hale gelecektir.

Şimdi, tekrar enerjilerden bahsedelim. Konuşmamızın sonuna gelmeden önce şunu söylememize izin verin; şu anda katlanarak gelen enerji durdurulamaz ve hem Gezegeninizde, hem de gerçekten tüm Evren’de büyük ve kalıcı bir Değişim meydana getirecek. Aslında bu enerji, sizin 20. Yüzyılınızdan beri beklenen bir enerji. Ancak gerçek etkisini ortaya çıkaracak kadar olgunlaşması, bu kadar uzun sürdü ama işte artık burada. Tam da içinizde. Onu dışınızda aramayın. Bunu ne kadar çok söyledik. İşte şimdi burada. Biz onunla çalışıyoruz. Siz de onu hissetmeye başladınız. Bazıları bu enerjiyi, “hassas güç” olarak adlandırdı. Daha başka tanımları olmasına rağmen, bu olabildiğince uygun bir adlandırmadır. Bu tanımlardan bir tanesi de Koşulsuz Sevgi’dir.

Bir dahaki sefere, bu enerjinin anlamı ve ondan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz hakkında uzun uzadıya konuşacağız. Şimdilik, bu kadar zorlayıcı günlerden sonra kısa bir mola verip, dinlenin. Her şeyi en iyi şekilde yaptınız. Hepinize aferin. Sizleri seviyoruz ve her zaman destekliyoruz. İyi günler.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder