12 Mart 2014 Çarşamba

KRYON: YENİ ÇAĞI AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK -3

1891172_790845887609714_410277058_n

KRYON MESAJI

“YENİ ÇAĞI AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK – 3″ 

Lee Carroll
Bu canlı kanallık Edmonton, AB, Kanada’da verildi
2
5 Ocak 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Kanallık işleminde partnerimin şu anda dahil olduğu derecede dahil olmadığı bir zaman vardır. Yeni cümle “o kenara çekiliyor”, ki bu onun hala burada olduğu anlamına geliyor. Kanallık işlemi bir ele geçirme değildir ve bunu işitip garip, gizemli veya acayip olduğunu düşünecek olanlar için, size incelemeniz için şunu vermek istiyorum: Gezegeninizin yerlileri bu işlemi anlıyorlardı ve bunu düzenli olarak yaptılar. Bunun için isimler ve seremoniler vardı.
 
Bu tür iletişimin artık gerekli olmadığı bir zaman gelecek. Şeyler değişiyor, sevgililer ve insanlık değişiyor. İnsan ruhunun evrimi en sonunda insanlığın çoğuna mesajların direkt olarak verileceği bir yere gelecek. Bu olacak, çünkü onların epifizi onlar için açık ve garip isimleri olan varlıklara veya manyetik üstatlara kanal olmaya ihtiyaçları olmayacak. Yuvadan hayırsever, güzel mesajlar almak herkes için olacak. Burada kimlerin olduğunu biliyorum ve bundan sonra vereceğim şey benim için eğlenceli olacak. 
Ezoterik inancın ve Yeni Çağın aydınlığa kavuşturulması yakındır. Şimdi size anlatacağım şeyleri size öğretilmiş olan şeylerle bağdaştıramayabilirsiniz. Bazen gelenekler gerçek haline gelir, sadece eski oldukları için. Bugün size anlatacaklarımın çoğu geleneksel düşüncenizden farklı olabilir. Eğer böyleyse, sizden denge istemeyi dilerim – en azından bu şeyleri sezginizle tartın ve bunları hemen yanlış olarak yargılamayın. Yeni düşünceye izin vermek yeniden ayarlanmanın parçasıdır. Şeylerin gerçekte işleme şekli düşündüğünüzden farklı olabilir ve belki de daha muhteşemdir.
Güzel şeylerle ilgili yanlış bilgiler İnsan ruhsal inanç sistemlerinde yaygındır. Çünkü tarih içinde, siz mükemmel eski enerji gezegeninde sadece bu şeylere erişime sahiptiniz. Bekleyebileceğiniz gibi bu gerçeği filtreledi ve size şeylerin aslında nasıl işlediğinin bilmecesinin sadece bir parçasını verdi.
Sevgililer, ben hiç İnsan olmadım. Sizin için taşıdığım huşu ile ilgili hiç fikriniz yok. Tanrının çorbası hizmete gelince bir dereceye kadar bölümleştirildi. Böyle olmak zorunda. Düşündüğünüz gibi değil, sizinki gibi bir gezegende veya çeşitli diğer gezegenlerde İnsan olan parçalar ve bölümler uzmanlardır. Hepiniz bu kategoridesiniz ve milyarlarca yıldır seçilmiş bir grup olmaya devam ettiniz. Yaptığınız şey bu. Yaratıcı kaynağın bir parçası olduğunuz gerçeğinin izini kaybetmeyin! Ama yaptığınız şey bu.
İnsan Soyağacı
Ruhlardan ve Yüksek Benliklerden konuşacağız. Meleklerden ve rehberlerden söz edeceğiz ve konuşacaklarımızın hepsi bunlar. Ama başlamadan önce bile hizmetinizin soy ağacını görmenizi istiyorum. Çabalarınız burada gezegeninizde başlamadı, sevgililer. Bu çok uzun zamandır devam etmekte. Son mesajlarımızda bundan bahsettik. Yaşlı ruh, şu anda gördüğün gezegeniniz, üzerinde bulunduğun bir çok gezegenden biridir. Birçoğunuzun Akash’ınızda taşıdığınız bilmece diğer gezegenlerde yapmış olduklarınızın geçmiş enerjilerini içerir. Siz o gezegenlerin hepsinde İnsansınız ve yine buradasınız, aynı şeyi yapıyorsunuz. Kryon olarak ben bunların hiç birine İnsan olarak katılmadım. Ben sizin yardımcı dediğiniz şeyim.
Bugün sizin için Kryon’um. Gelecekte bir zamanda, yükselişte olan başka bir gezegende başka bir şey olacağım. Sevgililer, bu bilmece sırasında her zaman sizinle birlikteydim ve beni daha önce gördünüz. Bazılarınız partnerimin sesini işittiniz veya sözcükleri okudunuz ve bu yaşamda deneyimlemiş olduğunuz şeylerin ötesinde gerçek ile zilleri çaldıran bir şeyler vardı. Beni tanıyorsunuz, ama bu gezegenden değil, sevgililer. Daha önce bunları yaşadınız ve güvende olduğumu biliyordunuz ve sizi sevdiğimi biliyordunuz. Hayatınıza yalnızca iyiliksever şeyler getirecek olan bilgileri size verdim ve bana güvenebilirdiniz. Bazılarınız için, bu gezegen ardına gezegen oldu.
Şimdi, bu sizin Akaşik hatırlayışınız olacaktı ve buradaki bazı yaşlı ruhlar ve dinleyenler ve bunu okuyanlar bunu biliyor. Bu mesajı dinleyen bazılarınız şimdi kitabı açıp sözcükleri okuduğunuz zaman neden sayfadan bir şeylerin fırladığını ve bunu kalbinizde hissettiğinizi açıklamış olacak. Bazılarınız ağladınız, bilgiden değil, hatırlayışın algısından. Dinleyen ve okuyan yaşlı ruhlar, bu gezegende yaşam ardına yaşam geçirdiniz ve buna alıştınız. Ama bundan önce başka bir gezegen vardı ve ondan önce başka bir tane, ondan da önce başka bir gezegen. Siz yaratıcı kaynağın ve güzel bir sistemin bir parçasısınız – her biriniz.
İnsan Ruhu
Ruhlardan konuşalım. Ruh nedir? Ruhsal inanç sistemi olmasa bile, ruh sözcüğü insanlık tarafından kullanılır. İnsanların ruha sahip olduklarına inanmasalar bile ruhun ne olduğunu bilmeleri ilginç değil mi? Ruhun ne olduğunu biliyorlar. O kadar yaygın ki, eskinin denizcileri güvertede kaç tane İnsan bulunduğu yerine kaç tane ruh bulunduğunu rapor ederlerdi. Bu, ruh sözcüğü ile İnsan Varlığının ruhsal özü olan şeyi tanımlayan ortak dil haline geldi.
Bazı ruhsal sistemlerde, ruh gezegende sadece tek bir kez bulunur ve bir daha hiç gelmez. Başka inanç sistemlerinde, ruh gezegene tekrar tekrar gelir. Ama, her sistemdeki ortaklık ruhun İnsan bedeninin Tanrıya ait olan o parçasını temsil etmesidir.
Geleneksel ana görüş inançlarında, ruh yüzü sizin aynanız olan İnsana ait tekil bir varlıktır. Öldüğünüz zaman, ruh sizinle başka bir yere gider. Bazı inanç sistemlerinde, sonra ruh geri gelir. Bu yanlıştır, ama OK’dir, tamamdır. Size, “Koşabilmeden önce yürümek zorundasınız” deseydim, bunu mantıklı sağduyu olarak anlardınız. Ruhsal gerçeği anlamanın aynı süreci, algının ruhsal evrim sürecinin parçasıdır. Onu kullanmanız veya hissetmeniz için bir şeyin tüm ayrıntılarını bilmeniz gerekmez. 
İnsan ruhu çok boyutlu enerjinin parçasıdır ve tekil değildir. Aynı zamanda bedene bağlı değildir. Aynı zamanda bölünebilir ve aynı anda bir çok yerde olabilir. Yeni Çağ ezoterik inanç sisteminde, bu “Yüksek Benlik”tir. Gerçek kuantum enerjisini temsil eder.
Yeni Çağ
Yeni Çağ ve ezoterik inançlardan konuştuğumuz zaman, bu terimleri birbirinin yerine kullanıyoruz. Yeni Çağ deyimi bazı kültürlerde çoğu zaman kült anlamına gelebiliyor, bu nedenle bunun yerine çoğunlukla ezoterik deyimini kullanıyoruz. Her iki sözcük gezegende eşsiz olan ve yapısı veya doktrini olmayan bir inanç sistemi anlamına gelir. Merkezi bir kitap yoktur. İbadet edecek peygamberi yoktur ve merkezi yönetimi bulunan yeri yoktur. Rapor verecek yer yoktur ve kurallar yoktur. Üyelik yoktur ve bunu başlatanların kayıtları yoktur. Nasıl bir sistem! Bu herhangi mantıklı, organize sistemin algısının dışındadır, çünkü organizasyona sahip değildir.
Yine de tüm dünyadan binlerce insan aynı inancın niteliklerini onurlandırmak için bir araya geliyor. Tanrının içeride olduğu; ruhun gezegene bir çok kez geldiği; ve insanlığın Dünyanın ruhsal evrimini yaratan hayırsever bir sistemin parçası olduğu merkezi öz inancı vardır. İnsanlığın Pleiadesliler tarafından tohumlandığı ve onların hala burada oldukları inancı vardır; yaşamınızın güzel bir amacı olduğu; ve Dünyada barış yaratmak için insanlığa yardım etmek üzere hayırsever bir şekilde burada olduğunuz inancı vardır.
Merkezi bir peygamberin olmaması ilginç değil mi, sevgililer? Ama gerçekte, vardır. Birçoğunuzun ruh dediğiniz, Yüksek Benlik adını verdiğiniz şey. Bu deyimleri birbirinin yerine kullanacağız, çünkü öğrettiğimiz şey budur. Ama ezoterik inançta, Yüksek Benliğin bir kişiliği vardır. O Tanrı’nın bir parçasıdır ve sizin yüzünüze sahiptir. Perdenin diğer tarafındadır, aynı zamanda içinizdedir – ve o içerideki peygamberdir! Çünkü Yüksek Benlik ruhsal kuralların kalıbınıiçerir, eğer onu böyle isimlendirmek isterseniz. Ama, bunlar kurallar değildir, kavramlardır. Akash adını verdiğimiz şey ile temsil edilen geçmiş yaşam deneyiminin kavramlarıdır.
Kalıp etrafınızdaki melek ve rehber kavramlarını, kim olduğunuzu, nereye gittiğinizi, neden burada olduğunuzu ve hayatta kalma olarak düşündüğünüz şeyin niteliklerini içerir. O, ruhunuzun kalıbıdır. Yüksek Benlik sizin üzerinizde olan bir şey değildir, maddesel benliğinizden daha yüksek titreşir. Ezoterik inancın tüm amacı ve hedefi İnsanın Yüksek Benliğin elini tutması ve kalıp ile ilgili daha fazla şey keşfetmesidir.
Her gün uyandığınız zaman, Tanrı’nın elini tutmak ve o gün yaşamda mükemmel denge ve bilgelik ile yürümek güzel olmaz mıydı? Bu Yeni Çağ inancıdır. Bu ezoterik inançtır – içinizdeki Tanrı ile temas kurmak.
Dünyanın üstatlarının hepsi içerideki Tanrıdan söz ettiler, onların hepsi. Yeni Çağ inanç sistemi tüm üstatların doğru olduklarını ve bu mesajı vermek için burada olduklarını ve onlara ibadet etmek gerekmediğini öğretir. Onlar kendilerini izole etmediler veya kendilerine ibadet edilmesini ya da kendileri etrafında bir kilise kurulmasını istemediler. Yeni Çağda incili öğretmeye yönelik dayatma yoktur. Haklı olduklarını ve sizin yanlış olduğunuzu anlatmaya çalışan birilerini görürseniz, onlar Yeni Çağ değildir. Bunun yerine, o insan muhtemelen kendi kutularına koymuş olduğu bir şeye sahiptir ve sizin üyeliğinizi kaydetmek istiyordur. Onlar sözünü ettiğimiz ezoterik inanç değildir.
Yüksek Benliğiniz ile temas kurmak içinizde denge yaratır ve aynı zamanda başkalarına yardımcı olmanızı sağlar. Yüksek Benlik anahtardır. Sizi seven ve sizi çocuklarınızı gördüğünüz gibi gören iyiliksever bir sistem vardır. Bunun nedeni, bu gezegene geldiğiniz zaman, bizimle bağlantınızın kesilmesidir. Bu sizin özgür iradenizdir ve siz bunda uzmansınız.
Bunu hayal edemiyorum! Tanrının bir parçası olarak kendimden ayrılmış olacağımı ve kim olduğumu bilmeyeceğimi düşünüp ağlardım. Aman Allahım! Ne görev – yine de siz bunu o kadar serbest ve o kadar kolay ve o kadar uzun zamandır yapıyorsunuz. Şimdi neden size hayran olduğumu biliyorsunuz ve enerji devriminin zirvesinde buradasınız.
Melekler İle İlgili Gerçek
Meleklerden konuşmak istiyorum. Bunu daha önce çok fazla yapmadım. Kryon bir melek değil, bir yardımcı. Partnerim beni Yeni Çağın iyiliksever bir meleği olarak adlandırdı, ama bu tam olarak doğru değil. Bana inanın, bir melek gördüyseniz, farkı bilirdiniz.
Birincisi: Melekler gerçek mi?
Kesinlikle! Evet.
İkincisi: Onlar kim veya nedir?
Bu gezegen için iyiliksever bir sistem vardır, sevgililer. Bu o kadar karmaşık ki, bunu sizinle tartışmak çok zor, çünkü siz düşündüğünüz şeye çok eğilimlisiniz. Melekler nerededir? Ne yaparlar? Onlar kim, nereden geliyorlar? Bazılarınızın hoşlanmayacağı, bazılarınızın hoşlanacağı bazı bilgiler vereceğim.
Fiziksel ziyaretler: Melekler ihtiyaç duyuldukları zaman gelirler ve merkezi kaynaktan gelirler. Normalde, bu genelde hem insanlık hem de bireyler için İnsan zamanında çeşitli noktalardadır. Geldikleri her seferde, bu olağanüstüdür. Onlardan hiç biri maddesel değildir. Yine, İnsanlar bir meleksi varlık onları ziyaret ettiğinde, ziyaretin inandırıcı veya açıklanabilir olması için, meleklere deri ve kanatlar koymaları ve onlara isim vermeleri gerektiğine karar verdiler. İnsanlar meleklerin kıyafetini beyaza boyar [bu saflığı ifade eder], meleklerin resmini çizerler, meleklere haleler koyarlar ve spiritüel tarihte onları bildirirler. Ama onlar bu şekilde görünmezler. Onlar maddesel değil, çok boyutlu varlıklardır.
Bir meleğin görünüşünü muhtemelen en iyi tanımlayan Musa’dır, yanan çalı olarak tanımlamıştı. Kendisini tüketmeyen ateş veya yanar döner renkli dönen bir top melek enerjisinin iyi bir tanımıdır. Aslında, yanan çalı bir melekti. Melek enerjileri ile ilgili dramatik olan şey, beklemediğiniz zaman size gelen bir enerji topu olarak ortaya çıkmalarıdır. Bazen tam duvardan gelirler! Renkli pırıltılıdırlar, bazıları ateş gibi görünür ve İnsanı korkutmaya eğilimleri vardır! Melek ziyaretini tanımlayan kutsal yazılarda her bir rapor size meleğin hemen “Korkma!” dediğini anlatır. Neden herhangi biriniz beyaz elbise içinde başında bir hale olan güzel bir kadından korksun ki? [Kryon güler]. Meleğin bu mesajı vermesinin nedeni, onların bunun gibi görünmemeleridir! Sevgililer, onlar sizi korkutmak için burada değiller, tüm güzellikleri ve ihtişamları ile kendilerini sunmak için buradadırlar – o kadar harika ki bazıları onlara bakamaz bile.
Şimdi işte ummadığınız kısım. Onlar kollektiftir. Tekil melek diye bir şey yoktur. Bunu bedeninizi tekil bir varlık olarak gördüğünüz gibi tekil bir melek olarakgörebilirsiniz, ama meleksi gücün çorbasının farkında değilsiniz. Melekler bir çok sesle konuşurlar, ama kafanızın içinde konuşurlar, ses titreşimleri şeklinde havada değil. Melekler normalde kalabalıklara konuşmazlar. Bireysel olarak tek br İnsana konuşurlar, ama bu tek olarak algılanan ve “işitilen” birçoğunun kollektif sesidir.
Ama Kryon, Başmelek Mikail’e ne diyorsun? Bu güzel, tekil meleğe kanallık yapan birini tanıyorum. Buna ne dersin?” Başmelek Mikail’den gelen mesaj bir gruptan geliyor. Bu güçlü bir gruptur, ama bunu “tek olarak algılanan grup bilinci” olarak düşünün. Kryon aynı şekildedir. Diğer tarafı temsil eden hepimiz bu niteliklere sahibiz. Maddi değiliz ve tekil değiliz.
Sonraki şeyin anlaşılması bile daha zordur ve size anlatılmış olan şey değildir. Meleklerin hiyerarşisi yoktur. Onların hiç biri “kim en güçlü veya kim sorumlu” sisteminde başkalarının üzerinde değildir. Bunun yerine, onlar Tanrı çorbasının parçasıdır ve hepsi aynı şekilde ihtişamlıdır. Bazıları diğerleri için elçiler olarak atanır, ama diğerlerinden daha yüksek değildirler. Bile bile buradadırlar ve insanlıkta Tanrının sevgisini ve iyilikseverliği hızlandırmaya yardımcı olmak için mesajlar verirler.
Muhtemelen en çok alıntı yapılan Başmelek Mikail’dir, onu yücelerin en yücesi olarak algılıyorsunuz. Ancak, Mikail teknik olarak bir gruptur ve hiyerarşik bir pozisyonu yoktur. Sadece bu şekilde görünür, çünkü mesajlar gezegene spesifik önem alanında aktarılır. Mikail size şöyle söyleyecektir, “Ben hepsi ihtişamlı, hepsi Tanrının sevgisini içeren, hepsi güzel, hepsi iyiliksever, hepsi insanlığın hizmetinde olan birçoklarından biriyim.” Ama İnsan Varlıklar bir hiyerarşi ister. Bu varlık önemlidir; bu varlık önemli değildir; bunu fırlatıp atabilirsin. 
Organlarınızın hiyerarşisi nedir? Hangisine ihtiyacınız yok? Hangisi sizi hayatta tutuyor? Hepsi! Ama çoğu zaman kalbi en önemli olarak seçip ayırırsınız. Bu gerçekte doğru mu yoksa kalp sadece “hepsi için mi konuşuyor?” Oh, hangi organ diğerlerine isyan edip bedeni terk etti? [Kryon gülümser].
Lusifer mitolojisini tartışalım. Burada olup bitenlerden hoşnut olmayan bir melek var, bu nedenle ayrıldı. Veya belki de yanlış bir şey yaptı ve Tanrı’nın evinden atıldı. Sevgililer, burada İnsan önyargısını görüyor musunuz? Bu hikaye saçma ve “Tanrıyı insanlaştırmaktan” geliyor. Yargılama, savaş, çatışma ve drama İnsan niteliklerini alıp bunları Yaratıcının ihtişamına bağlayamazsınız. Ama İnsanlar bunu durmadan yaptılar. 
Tanrı’nın çorbasından hiç bir şey ayrılmaz! Bu, Ruhun tamlığını temsil eden saf enerjidir. O sınırlıdır – her zaman parçaların aynı miktarı [sizin için ifadeyi 3B'ye koyuyor]. Tanrı yaratım enerjisidir ve sevginin kuantum kabından hiç dışarı çıkmayan sis gibi birarada kalır. Sisin bir parçasını alamazsınız, yoksa var olmazdı! O olan şeydir ve her zaman mükemmel olacak ve her zaman aynı olacak ve her zaman bütün olacak. Tanrı’nın ihtişamına hiç bir şey eklenmez veya çıkarılmaz.
Melekleri tüm tarih boyunca bulursunuz. Onlar yaratım enerjisinin temsilcileridir. Cinsiyetleri yoktur, çünkü onlar enerjidir. Eril veya dişil değildirler ve hepsi eşit derecede kuvvetlidir. Onlar insanlığa yardım eden güzel, çok boyutlu habercilerdir. Onları ayıran tek şey, “hizmet” türleri veya “uzmanlıkları”dır. Ama onlar her zaman bizim parçamızdır, ayrı olarak göründükleri ve sizinle konuştukları zaman bile. Onların kim olduklarını biliyorum ve onların çalışmasını izledim. Ben de haberciyim, ama melek değilim.
Rehberler – Düşündüğünüz Şey Değil
Rehberlerden konuşmak istiyorum. Partnerim size “sizin kendi rehberleriniz olduğunuzu” anlatmıştı. Bunu algılamanızın zor olduğunu biliyorum, ama bu fikri sevmediğinizi de biliyorum. Ancak, bunu daha da karmaşık hale getireceğim. O haklı, ama bunu başka bir algıya koymanızı istiyorum.
Merkabah adını verdiğiniz bir şeye sahipsiniz. Bu sizin yaklaşık sekiz metre genişliğindeki kişisel enerji alanınızdır. DNA’nızın moleküllerinin toplamıyla [biyolojik seviyede birlikte dolaşık olan] yaratılan bir alandır. Her bir İnsan Varlığı bu alana sahiptir. DNA eşsizdir, her Merkabah da eşsizdir. Merkabah alanınız ruhunuz değildir. Yüksek Benliğiniz de değildir. O sizsiniz! DNA alanınızın maddi bedeniniz dışında her şeyle arayüzey oluşturmaktan bütünüyle farklı ve tam amacı vardır; yaptığı şey budur. Sizinle ve bilincinizle arayüzey oluşturur, koordine olur.
Bu karmaşıktır ve açıklamak zordur. Merkabah sizinle ilgili çok şey içerir, çünkü “özden gelene” [bedeninizin zeki kısmı] köprüdür. Kutsallığınızı, yaşam gücünün mavikopyanızı ve hatta Akash’ınızı taşır. Akaşik kaydınız DNA’nızda olduğu için, o aynı zamanda Merkabah’ın parçasıdır. Bu nedenle, Merkabah alanınızla her zaman geçmişinizi yayınladığınızı söyleyebilirsiniz. Sevgililer, birçok insanın geçmiş yaşamlarınızı okuyabilmesinin nedeni budur. Olduğunuz her şeyin kalıbı Merkabah’ınızın kutsal modellerindedir.
Akaşik kaydınızı oluşturan kısımlar ve parçalar Merkabah’tadır ve sizin 3B’nizdedir. Bunların bazıları rehberleriniz olarak algılanır, ama aslında bunlar sizinle birlikte olan sizsiniz. Ama sizin algınızda, o geçmiş siz olabilir ve bu nedenle başka bir yüze sahiptir. Bunu anlıyor musunuz? Dahası var: Bunun karmaşıklığına eklemek için, güzel olan iyiliksever bir sistem vardır ve bundan daha önce söz ettik. Maddesel anne ve babanız, kardeşleriniz veya aileniz ya da sevdikleriniz adını verdiğiniz birlikte geldiğiniz Akaşik ailenin hepsi bir şekilde Akash’ınızın parçasıdır. Kuantum şekilde, onlarla ilgili size açıklayamayacağım bir gerçeklik vardır, çünkü bu kuantum çorbanın nasıl çalıştığının farkında değilsiniz. Ruhunuzla dolaşık hal sözcüklerini kullanacağım ve siz yine bunu anlamayacaksınız. Bu karmaşıktır, ama işte sonuç. Ailenizde sevdiğiniz birini kaybettiğiniz zaman, onların ruh enerjisinin (veya Tanrı parçalarının) bir kısmı sizin Merkabah’ınıza gider ve ömür boyu sizinledir. Siz diğer tarafa geçtiğinizde, aynı şeyi çocuklarınız, kardeşleriniz, eşiniz için yaparsınız. Bunun ne anlama geldiğini söyleyeyim. Beni işitiyor musunuz? Onlar asla gitmezler. Burada beklemediğiniz iyiliksever bir sistem vardır.
Bu gerçektir, sevgililer. Şimdi size bilmeyi hak ettiğiniz karmaşıklığı vermeye başlıyoruz. Birçoğunuz bunu anlamayacak, ama hala kavramı elde edebilirsiniz. Bunun her bir parçası, sizi Tanrının gözlerinde huzurlu ve sevilen sürdürmek için iyiliksever bir tasarımın parçasıdır.
Sistem İle İlgili Gerçek 

Size şimdiden itibaren ifşa edeceğim yaratıcı sistemin her bir parçası tek bir niteliğe sahiptir – hayırsever tasarım. İnsan ve Ruh arasında var olan sistemler insanlığa yardımcı olmak için tasarlanır. Sizi itip kakmak veya yargılamak için burada değiller. Size öğretmek ve yardım etmek buradalar, eğer onlara izin verirseniz. Melekler sadece yardım için ortaya çıkarlar. Bunu hiç düşünmüş müydünüz? Sizi yargılamak için ortaya çıkan tasarlanmış melek yoktur. Hayatınızda bir meleğin ortaya çıktığı her seferinde, o sevgi dolu bir rehber olarak buradadır. O sizin ruhunuzu tanır; kim olduğunuzu tanır; Yüksek Benliğinizi tanır.
Dinleyin, sevgililer, İnsanlar melek olmaz ve melekler İnsan olmaz. Birileri size böyle söylediyse üzgünüm, çünkü öğrenilmiş olanı unutmak zordur. Melekler uzmanlaşmıştır ve sizler de öyle. İnsanlar ruhsal olarak insanlar peydahlar ve ruhunuz bu galakside var olurken yaptığı “iş” budur. Melekler her zaman melektir ve benim gibi yardımcılar her zaman yardımcıdırlar. Eğer bunu “uzmanlaşmış hizmet olarak” bölümleştirmek isterseniz, devam edin. Bu şekilde değil, çünkü içinizde benden bir parça var.
İnsanlar yetenek ve ödülün mezuniyet ölçeğine sahip olmak ister. Bir şeyde iyi olduğunuz veya onu iyi öğrendiğiniz zaman, 3B’de sonraki seviyeye geçersiniz. Bu ruhun sisteminde bu şekilde değildir, sevgililer. İnsan ruhları hayvan ruhlarından gelmez. İnsan ruhları kendi sistemlerinde kalır ve hayvan ruhları kendi sistemlerinde kalır. Onlar yardımcı, iyiliksever bir gruptur ve onların bazıları sizi sevmek için buradadırlar. Bu iyiliksever bir sistemdir! Fark ettiniz mi?
Kavramanız gereken süregiden bir şeyler var. Evrenin sistemi iyiliksever sevgiye eğilimlidir. Ateist veya agnostik iseniz dilerseniz bunu görmezden gelebilirsiniz ve odadan çıkıp, kapıyı kapatıp kalbinizi kapatabilirsiniz. Ama yine de sizi seveceğiz; yine de sizinle dışarıda yürüyeceğiz; sessizlik içinde sizinle oraya geleceğiz ve eğer bakmaya karar verirseniz, orada olacağız. Bize inanmadığınız için sizi terk etmeyeceğiz.
Bu sözdür ve bu şekilde hissettirmiyorsa, bunun nedeni sizin A’dan B’ye gitmek için – ve bazan de Z’ye – özgür seçime sahip olmanızdır. Buna evrimsel öğrenim adı verilir ve iyilikseverdir. Mesajımız budur. Şeyler her zaman göründükleri gibi değildir ve hakkında duyduğunuz bu sistemler, gerçek hakikati anlamanız için şimdi bunu aydınlığa kavuşturuyoruz.
Sizin için oluşturulmuş sistemlerin basitliği, güzelliği ve iyilikseverliği vardır sevgili İnsan Varlığı, çünkü benim gibi sen de başka bir yerdensin. Bu kısa zamanlarda burada olmadığında, bizimle birlikte olduğunda inanmayacağınız bir kutlama yaparız! Etrafımızda her tarafta ışık var ve isminizi ışıkta seslendiriyoruz.
Hayal etmek zor, öyle değil mi? Yuvada sizi kutluyoruz ve bu sizden saklı. Bunu her zaman yapıyoruz! Son nefesinizi alıncaya kadar bunun hakkında bilmiyorsunuz. O zaman hatırlıyorsunuz ve o zaman salıverme oluyor. Bana inanın, onun şekli bu. Bu Tanrının sevgisi. Kim olduğunuzu onurlandırma sistemidir.
Ve öyledir. 

KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)


1 comments:

Adsız dedi ki...

Çeviride hatalar ya da eksikler mi var acaba bana mı öyle geldi ???

Yorum Gönder