4 Mart 2014 Salı

BM MİKAİL: RUHSAL YENİDEN BİRLEŞMEYİ KUTLAMAK

favicon4
BAŞMELEK MİKAİL’den MESAJ * LM-3-2014
RONNA HERMAN VASITASIYLA AKTARILMIŞTIR
RUHSAL YENİDEN BİRLEŞMEYİ KUTLAMAK
Sevgili üstatlar, gelecek için umutlarımızı, hayallerimizi ve arzularımızı paylaşırken, bu kutsal zamanda bir araya gelelim. Evet, Dünya Gezegeninin Yıldız tohumu olan sizler için ve sizin tarafınızdan yapılmış olacak mucizelerin büyük umutlarını ve vizyonlarını taşıyoruz.
Bir an için gözlerinizi kapatın ve farkındalığınızı Kutsal Kalp merkezinize getirirken derin nefes alın. Şimdi isterseniz bu zamansız anda birbirimizle İlahi ilişkimizi kutlamak, hatırlamak ve yeniden oluşturmak için hepimizin bir araya geldiğimizi gözünüzün önüne getirin. Geçmiş, şu andaki ve gelecekteki geniş ruhsal aileniz sizi selamlamak için ortaya çıkarken bunu zihin gözünüz ile görün ve Kutsal Kalbinizin içinden boşalan tanıma duygularını hissedin. Baba/Anne Tanrımızın ışıldayan Fasetleri ve Bu Alt – evrendeki tüm ışıldayan Varlıklardan en minik elemental Varlıklara kadar hepsi aranızda yürümek için akın akın gelirlerken, onların hepsi kendi olağanüstü ihtişamlarında kendilerini sunuyorlar.  


Burada hiç sınırlamalar yok, hiç kimse dışlanmıyor, çünkü yüksek boyutlardaki bu büyük toplantıda Dünya’da şimdiye kadar enkarne olmuş tüm ruhlar, şu anda Eterik bedensel formunda olan tüm ruhlar, aynı zamanda bu güneş sistemi ve galaksideki tüm değerli Varlıklar için yer var. Görüyorsunuz, bu harika bir yeniden birleşme, fiziksel dünyada, Dünya gezegeninde bir çok uzun konukluklarınızın başlangıcından önce hepinizin kutlamak için toplandığınız zamanı hatırlatan bir toplanma.
Bu toplantıya ait olduğunuzdan ve burada karşılandığınızdan şüpheniz olmasın, sevgililer. Sizleri tüm ihtişamlı ışıltınızda görüyoruz – eşsiz, aura renk modelleriniz herkesin görmesi için parıldıyor, Birlik içinde harmanlanan ve bütünleşen kürelerin göksel müziğine eklenen özel titreşim armoniklerinizin tatlı tonları (kişisel Ruhsal Şarkınız). Sizinki gibi aynı renklerde ve armoniklerde ışıldayanlara, sizinki ile mükemmel şekilde harmanlanan göksel tonları olanlara doğal olarak çekiliyorsunuz, çünkü onlar çok uzun süre önce ayrılmış olduğunuz en sevgili ve en yakın ruhsal arkadaşlarınızdır. Zihninizin bir süre başıboş dolaşmasına izin verin: zihninize hangi yeni içgörüler geliyor, hangi bilgelik sözleri ortaya çıkıyor, sizin için büyük önemi olan neyi hatırlıyorsunuz? Olasılığın bilincinize girmesine izin verin, bu önemli zamanlar sırasında Kutsal Zihninizdeki ateşlenmeyi bekleyen Işık paketlerinde saklanmakta olan yeni bilgiye, ileri düşünce kalıplarına, yaratıcı fikirlere ve bilgeliğe erişiminiz olacak.
Gruplar ile birleşip, birlikte harmanlanırken ve akarken, onların deneyimlerinden ve özel içgörülerinden faydalanacaksınız, aynı zamanda kendi bilgeliğinizi onlara sunacaksınız. Kalbinize en yakın olan sevgili üstatların arasında oturduğunuzu görün, onlar sizi sevgi ve şefkatle çevreliyorlar ve aura alanınızı kendi ışıltıları ile dolduruyorlar. Her biri sırayla kendi özel niteliğini sunuyor: gerçek, inanç ve koruma; net algı ve aydınlanma; minnettarlık ve tahammül; berraklık ve alçakgönüllülük; konsantrasyon ve adanma; huzur ve dinginlik; ve dönüşüm ve arınma. Bunlar sık sık sözünü etmiş olduğumuz güneşin sisteminizin yedi Işınının nitelikleri ve vasıflarından sadece bir kaçıdır. Bu niteliklerden hangisinden yoksunsunuz? Sizin “Ruh’taki zayıflığınız” nedir?
Tekrar, içinize dönün ve dürüstçe kuvvetli olduğunuz ve zayıf olduğunuz yönlerinizin envanterini oluşturun – yargılama olmadan, sadece gözleyin. Tüm kutsamaların aktığı Kaynağa, Tanrı Işığının İlahi Akışına erişmeniz için size harika bir fırsat sunuyoruz. Bu zamanda alabileceğinizin hepsini alın; ama, aldığınız şeyleri uyanmaları ve doğuştan gelen haklarına sahip çıkmaları için başkalarına yardım etmek üzere kullanmanızı istiyoruz.
Dünyadaki herkesin uyanması ve her Ruhun içinde taşıdığı İlahi Olanın Kıvılcımını hatırlaması en büyük arzumuzdur. Sizleri birbirinizden ayıran engelleri, sınırları ve kısıtlamaları uzaklaştırmanız çok önemlidir. Her birinizin bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu iyileştirdiğinizi ve Ruhun kutsallığına ve uyumuna geri döndüğünüzü tasavvur ediyoruz. Dünyanızın ışıltılı, berrak suları, taze, saf havası ve zengin, verimli topraklarıyla bir kez daha bakir güzelliğine geri döndüğünü görüyoruz. Yaradılışın büyük armağanları olan hayvan ve doğa krallığının koruyuculuğunun sizlere verildiğini hatırlarken, hayvan ve doğa krallığını desteklemeye ve bakmaya istekli olan her birinize yardımcı olacağız ve teşvik edeceğiz. Farkındalığın daha yüksek bir seviyesine her girdiğinizde ve bilinmeyene adım attığınızda rehberlik, yönerge ve yardım sunuyoruz. Yaşamlarınızda tutunduğunuz bir çok şeyi salıverirken size rahatlık ve destek veriyoruz. Dengesizliklerinizi ve eksikliklerinizi yenme çabalarınızda Kutsal Evrensel Yasanın izin verdiği maksimuma kadar size yardım ediyoruz. Kusurlarınızı görmüyoruz, sevgililer, yalnızca ışıltınızı ve ışıltınızın yoğunluğunu görüyoruz.    
Ürkekçe ve sonra bazen cesaretle yüksek boyutlu frekanslara doğru içeriye ve yukarıya erişmenizi izliyoruz; muhtemelen sadece bir anlığına Birliğin muhteşem sevincini hissederken ve göz atarken sizi izliyoruz. Bu mucizeyi deneyimlemiş olanlarınız, bir daha asla aynı olmayacağınızı biliyorsunuz – bu vecd haline geri dönmeyi hep arzulayacaksınız. Bilinçli veya bilincinde olmadığınız anlaşmalarla mutasyon sürecinizi hızlandırırken, en yüksek hayrınıza olmayan eski enerji kodlamalarını salıverirken, fiziksel tahammülünüzün sınırlarına kadar itiliyorsunuz. Hayvansal içgüdüsel doğanızı arkada bırakıyorsunuz; Varlığınızın tüm yönlerini fiziksel planın tam olarak uyanmış Kendinin – üstadına bütünleştirirken, insan negatif güdülerinizi saflaştırıyor ve salıveriyorsunuz. Bir kez daha, insan eti giysisinde Işığın Ruhsal Varlıkları oluyorsunuz.
Çağlar önce harika maceranıza başlamadan önce, gerçek kimliğinizin çoğunun anısının etrafına kalkan koymamıza izin verdiğiniz gibi, BEN’İM Varlığınızın himayesinde Işık giysilerinizin daha büyük kısmını bıraktınız. Her enkarnasyonda yeteneklerinizin ve bilgeliğinizin sadece bir kısmını almayı kabul ettiniz, geri kalanını Tanrısal Benliğinizin kalp özünde sakladınız. Maddi dünyanın sunduğu tüm zengin çeşitlilikleri, farklılıkları deneyimleyerek, zamanın çağları boyunca Dünya gezegeninde ortaya çıkan büyük dramaya bir birlikte yaratıcı olarak istekle ve sevinçle katıldınız. Ama Dünya ve insanlık Işığın daha yoğun frekans kalıplarına ve dördüncü boyutun alt kısımlarının ve üçüncü boyutun gölgesine battıkça, yaşamlarınız o kadar acılı ve stresli hale geldi ki, gücenme, korku, öfke ve ayrılık duygusuna girdiniz ve orada binlerce yıl kaldınız. Ama, korku ve sınırlamanın prangaları parçalanırken ve her biriniz yanılsama sisinden hakikatin ve Ben – farkındalığının ışıldayan Işığına cesaretle ilerlerken, o zamanlar şimdi sona eriyor. Biz geçmişi iyileştirirken ve yeniden dokurken, kadim anılarınız Işığa dönüşürken, daha yüksek bakış açısından bir gözlemci olun.
İster en düşük ister en yüksek olsun, durumların görünüşleri nasıl olursa olsun; her biriniz Tanrının güzel, eşsiz bir Kıvılcımısınız. Siz Baba/Anne Tanrımızın sürekli açılmakta olan eşsizliğinin daha fazlasını deneyimlemesi ve ifade etmesi için, Tanrı zihninden yayılan ifadenin yedi Işınının bir tanesinden gönderilmiş olan Işığın kırılmış bir Işınısınız. Uzun dünyasal konukluklarınızın sihri ve harikası budur – KENDİSİNİN kutsanmış bir Kıvılcımı olan sizin vasıtanızla ifade eden ve deneyimleyen Mutlak Yaratıcı. Şimdi hatırlıyor musunuz?
Dünyanızdaki Yaradılışın tüm veçheleri uyanıyor, Mineral ve Hayvan Krallıkları, Deva ve Elemental Krallıkları ve onlar Doğa Krallığının koruyucuları ve bakıcıları olarak kendi doğru rollerini tekrar üstleniyorlar. Dünya gezegeninin tarihinin kayıt tutucuları ve Dünya ve bu galaksi arasındaki kozmik telepatik iletişimciler olan balinalar ve yunuslar insanlık ile ilişkilerini yeniden oluşturmayı arzu ediyorlar. Siz unuttunuz; ama onlar unutmadı. Sadece öldürülmek ve sakatlanmak için, çağlar boyunca insanlığa istekle ve sevgiyle hizmet ettiler. Lütfen bu nefreti durdurmaya yardımcı olun, sevgililer. Yunuslar ve balinalar su elementi ile tınlar ve bu nedenle sizin duygusal frekans kalıplarınızın çok bilincindedirler. Çağlar boyunca sizinle birlikte ıstırap çektiler. Birçok kutsanmış ruh kendi enerjilerini bu güzel Varlıklar ile harmanladı ve evrimin karmaşık tasarımında onların ne kadar değerli ve önemli olduğunu fark etmeniz için çaba gösteriyorlar.
Hatırlayanlarınız için çağrı gönderildi; kendi ihtişamınıza ve mirasınıza uyanmak ve balina ve yunus kardeşlerinizle yeniden bağlantı kurmak için, fizikselde yeniden birleşmek için başlangıçta orada bulunmuş olanlarınıza çağrı gönderildi. Yüksek alemlerde yeniden birleşme var, ama gezegeninizde gerçekleşmekte olan bir çok harika yeniden birleşmeler de var. Ruh ailenizin bir çok değerli üyesi ile yeniden birleşiyorsunuz, bazıları yakın ruh eşleriniz ve zamanın başlangıcından beri yolculuk yaptığınız gruplar ve bir çok muhteşem deneyimler yaşadıklarınız. Bu yeniden birleşmelerin kazanmış olduğunuz armağanlar, paylaşma fırsatı, destek ve ruh yoldaşlarınızın uyumunu ve güzelliğinin keyfini çıkarma olduğunu bilin.
Bu günden itibaren günlük yaşamınızda bizim varlığımızı daha tam olarak duyumsamaya gayret edecek misiniz? Siz bunu yaptıkça ve bize izin verdikçe, belirsizlik, üzüntü ve stres zamanlarında size yardımcı olmakta daha aktif rol alabiliriz. Siz uyum için çabalarken, size daha fazla sevgi enerjisi yansıtabiliriz ve etrafınıza bir koruma tamponu yerleştirebiliriz. Kendinizi veya başkasını azarlamadan önce bir an durup düşünecek misiniz, “Sevgi enerjisi filtresi bu durumu nasıl değiştirirdi? Bu olayda iyi olan şey nedir ve en yüksek sonucu nasıl kavrayabilirim?” Maddi armağanlar değil, sevgi ve şefkat armağanı verin, sevgililer. Minnettarlık ve şükranı günlük alışkanlıklarınızın bütünsel bir parçası yapın. Karşılaştığınız herkesin gözlerindeki Ruhun Kıvılcımını arayın ve o Kıvılcımı bir gülümseme ve nazik bir sözle onaylayın. Soyutlanma ve ayrılıkçılıktan çıkıp birliğin ve başkaları ile Bir olmanın sürekli genişleyen duyumsamasına girin. Onların aynı Kaynaktan geldiklerini, İlahi Olanın bir diğer değerli fasedi olduklarını kavradığınız zaman, yargılamakta veya eleştirmekte bu kadar hızlı olmazsınız.
Şimdi ruhsallığın ne olduğunun ve ne olmadığının daha iyi bir anlayışını kazanabilmeniz için, dini felsefelere karşı Yeni Çağ felsefeleri konusuna değinelim. Belirli oluşturulmuş dini bir felsefenin takipçileri ve Yeni Çağ kavramları adı verilen şeyleri kucaklayanlar arasında çok fazla korku, kızgınlık ve eleştiri var. Maalesef, dini inançlar birlik yerine soyutlanma ve ayrılıkçılığa yol açtı ve Tanrı adına veya belirli dini inançlar adına çağlar boyunca çatışmalar ve savaşlar yapıldı. Yaratıcı tek bir dini kucaklamaz, desteklemez veya kınamaz. Tüm Varlıklar kutsaldır ve Baba/Anne Tanrımızın nazarında kutsanmıştır ve Birliğe geri giden bir çok yol vardır.     
Kendi Yüksek Benliğine uyumlanmış olan bir insan, tüm dinlerde güzellik ve hakikat olduğunu bilir, ama aynı zamanda ruhsallığın dogma, ahlak kuralları veya belirli katı törellik ile ilgili olmadığının farkındadır. Ruhsallık tüm dinleri aşar ve her bir ruhu kendi İlahi hakikatine bağlar. Ruhsallık hayatı sever ve kucaklar ve hiç kimseyi kınamaz ya da reddetmez. Ruh kutsal Evrensel Yasalar çerçevesinde işler ve bu yasalar değişmezdir. Ve bu yasanın özü sevgidir – Benliği sevmek ve Tanrının tüm yaratımlarına duyulan sevgi. Ruhsallık psişik olmak ile ilgili değildir – içsel görüş, durugörü ve içsel işiti (duruişiti) veya telepatik yetenekler ile ilgili değildir. Bu yetenekler sizin doğuştan gelen yeteneklerinizdir, siz sadece bunları unuttunuz ve bu yetenekler kullanılmamaktan köreldi. Aura alanınızdan statik ve negatif enerji kalıplarını temizledikçe ve Ruhsal Benliğinize yeniden bağlandıkça duyular dışı algınız doğal olarak geri döner. Dindar bir insan olabilirsiniz, ruhsal olmayabilirsiniz, ama her insanın kendi ruhsallığını kendi eşsiz şekliyle deneyimlemesini onurlandırarak ve izin vererek her dindeki iyiyi kucaklamaya istekli olmazsanız, gerçekte ruhsal olamazsınız. Herkeste ve her şeyde İlahi Olanın Kıvılcımını göreceksiniz ve başkalarının özeneceği canlı bir örnek olurken, Yaratıcının tüm muhteşem niteliklerini kendi içinizde bütünleştireceksiniz ve tezahür ettireceksiniz. 
ÜstRuh Benliğinizin her bir yüksek seviyesiyle, BEN’İM Varlığınıza gittikçe uyumlanırken, Baba/Anne Tanrımızın Özünün daha fazlasını bütünleştirirsiniz. O zaman gerçek İlahi Benliğiniz tüm ihtişamıyla ışıldamaya başlar. Bu şimdi gerçekleşmekte, sevgililer. Sayınız şaşırtıcı bir hızla büyürken, bunu kendinizde ve çevrenizdeki bir çok insanda görüyor ve hissediyorsunuz. Ruh Dünyada yürüyor, sevgililer ve o SİZSİNİZ. Ölçünün ötesinde sevildiğinizi bilin. Ben Başmelek Mikail’im. 
(Çeviri: Saffet Güler)
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.

0 comments:

Yorum Gönder