11 Mart 2014 Salı

KRYON: YENİ ÇAĞI AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK – 1

 ascension-and-grounding-process

KRYON MESAJI

“YENİ ÇAĞI AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK – 1 “

Lee Carroll

Bu canlı kanallık Tucson, Arizona’da verildi
18 Ocak 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Yine, partnerim kenara çekiliyor ve mesajın saflığı güçleniyor. Bunu söylüyorum, çünkü o bile 23 yıldır yapmakta olduğu şeyin ruhsal enerjisinde farklılıklar deneyimliyor. Aynı zamanda kanal olma işlemi değişiyor. Aslında kanallık epifiz portalından gelen açık bir mesajdır ve eğer gezegenin enerjisi bunu desteklemeye başlarsa, bu, iletişim portalının daha geniş olacağı anlamına gelir. Üçüncü dilde daha önce olduğundan daha fazlası aktarılmakta, dinleyici kayıtları dinledikten sonra bile ve okuyucu sayfada okuduktan sonra bile. Sözlü veya yazılı olanın çok ötesinde mesajları taşıyan çok boyutlu olan bir enerji vardır ve bunlar sizler tam şimdi bu odada bunu dinlerken spesifik mesaj ile birlikte aktarılırlar. Bunu açarken ve konuşmaya başlarken çok daha fazlası vardır.
 
Odadaki her İnsanın ve bu mesajı okuyanların veya dinleyenlerin tamamen eşsiz olan bir yaşam yolu vardır. Hiç biriniz aynı değilsiniz. Bunun çok karmaşık bir bilmece olduğunu düşünebilirsiniz, Ruh için karmaşık değildir, çünkü hepinizin birlikte bütünlüğünüz tek bir birliğe birleştirilir. Bu, niteliklerden birinin aşina bile olmadığınız şekillerde diğerine yardımcı olduğu bir bilmecedir. Düşünmeniz için karmaşık hale geliyor, ama bizim için değil. Bu tatlı ve iyiliksever bir enerjidir ve amacı vardır. 
Sevgili şifacı, burada kimin olduğunu biliyorum ve kimin dinlediğini ve okuduğunu biliyorum. Ruh ile iletişimde problemler veya farklılıklar deneyimliyor olsanız bile, şimdi neden olduğunu biliyorsunuz. Eğer boru daha geniş olursa, su basıncı azalabilir, ama aktarılan suyun miktarı aynı kalır.  Kanal bilgisi ve şifa enerjisi olarak aldığınız şeyin dinamikleri ummadığınız şekillerde ayarlanmak zorunda olabilir. Bunun nedeni aynı veya daha iyi sonuçlar almak içindir. Şunu bilin: Tasarım hiç bir şeyin daha fazla kötüleşmeyecek olmasıdır. Anlıyor musunuz? Bu tasarımdır. Daha geniş bir portaldan aynı bilgiyi alıyorsanız, o zaman bu daha önce orada olmayan bir saflığı sağlar. Hızlı, sezgisel düşüncelerin püskürtülmesi yerine, şimdi onu görebilmeniz ve daha iyi kullanabilmeniz için, bu bilgi yavaşlıyor.
2014 – Yeni Bir Başlangıç
2014 yeni bir enerjidir ve yaşlı ruhun gezegende öncesinden çok daha iyi çalışma yeteneğinin güçlenmesinin başlangıcıdır. Bu, yaşlı bir ruh olarak her zaman beklediğiniz enerjidir. Bu, sizin zamanınızın başlangıcıdır, ama biraz zaman alacak ve bazılarınız bunu hissetmeyeceksiniz, çünkü duyularınız yeniden ayarlanıyor. Ama, genelde, hepinizde ve bu yılın geçen yıldan çok farklı olduğunu dinleyenlerde bir his olmalıdır. Derin bir nefes alabilmeli ve “2014 olmasına çok memnunum ve farkı hissedebiliyorum” diyebilmelisiniz. Sadece başkalarının bununla ilgili size anlattıklarını yansıtmayın, tüm bunların nasıl hissettirdiğini onaylamak için sahip olduğunuz sezgiyi kullanın.
Yeni çağı aydınlığa kavuşturmak ile ilgili ne zaman gerçekleşeceklerini partnerime hiç söylemediğim bir seri kanallığa başlıyoruz. Bu tartışma sürecinde, bunun bir kısmının çok  ağır olabileceğini size söyledik. Bu özellikle kolayca değişmeyen bir zihniyete sahip olan öğretmenler için geçerlidir. Onlar her zaman belirli bir şeyi belirli bir şekilde öğrettiler ve bu onlar için işe yaradı. O zaman neden değiştirsinler ki?
Bir anlığına öğretmenlere hitap edeyim: Sevgililer, 2012 öncesi eski enerjide aldığınız her şey kesinlikle bir filtreden itiliyordu, eski enerjinin karanlık filtresi. Bu nedenle, çalışmak zorunda olduğunuz şeyin çoğu direkt bilgi değil, metaforlar ileydi. Bunu lineerleştirdiniz ve yapabildiğinizin en iyisiyle aktardınız. Hiç kimse onu yanlış anlamadı. Siz sadece elinizdekiyle yapabildiğinizin en iyisini yaptınız. Ama şimdi filtreyi uzaklaştırdığınız ve bunun gerçekte ne ile ilgili olduğunu gördüğünüz zaman, bu sizin için “a ha” deneyimi olabilir. Bu iletişimin bir armağan olduğunu ve bir yargılama içermediğini lütfen anlayın. Bunun yerine bu yeni, parlak bir odada gözlerinizi açmanız ve “A, bana öğretilmiş olandan farklı” demeniz için bir davettir. Yeni berraklığı kutlayın ve sonra şimdi gördüğünüz şeyi öğretin.
Bazı yeni bilgiler yapmakta olduğunuz şeyi netleştirmeye başlayacak ve her zaman üzerinde kontrole sahip olduğunuzu düşündüğünüz paradigmanın birazını değiştirebilir. Bu biraz farklı olacak. Sonunda bir şarkının sözlerini yazılı olarak görüp şarkıyı yanlış sözlerle söylemekte olduklarını kavrayanlara benzeyecek! Melodi aynı, ama şarkı sözleri şimdi daha doğru. Bunun gibi olacak. Şarkıyı söylemekte, öğretmekte ve şarkının keyfini çıkarmakta olabilirsiniz, ama müzikle ilgili tanıtıcı bilgileri açtığınız ve sonunda şarkı sözlerinin yazılı olduğunu gördüğünüz zaman, “Uppss!” dersiniz. Bir an derin bir nefes alın. Kendinize şöyle söyleyin, “Tamam, Tamam, şimdi daha fazla netliğe sahibim ve bunu daha farklı ve daha iyi öğreteceğim!”
Oldukça sık, İnsan Varlıkları bunun gibi bir durumu alır ve bunu öz saygı önyargısına eşlik etmesi için saptırırlar ve yaşamlarına bakıp “Bunu yanlış yapıyorum, bu nedenle başarısız oldum” derler. Bunun eski enerji öğretisi olduğunu anlıyor musunuz, sevgililer? Bu, eski enerji bilincinin “öğretmenlere ve sezgisel olanlara “düzeltmeleri yönlendirmeyi” verme şekline girdiği bir öğretidir. Bu algıdır – ihtişamınızı algılamak hakkında algı.
Lineerlikten Çıkın
Size vermek istediğimiz ilk şey, şeyleri tekilleştirmenin dışına çıkarmaya çalışmanız için öğüt vermektir. Sahip olduğunuz her şey lineerdir, bu nedenle her şey modelinize uymalıdır. Bunu daha önce söyledik: İnsan Varlıklar 3B’de yaşarlar ve bu nedenle, her şey 3B’de algılanır. Genelde, kendi gerçeklik algınıza uyması için her şeye uyumlanmaya çalışırsınız. Lineerlik ile ve birlikte çalıştığınız her şeyin bölümlenmeleri ile tatmin olmalısınız. Ruhtan aldığınız bazı kavramlar lineer olmasa da, siz hala bunları rahat hissettirecek lineer bir şekilde yeniden ayarlamalısınız. Melek TEK varlıktır. Tanrı TEK sestir. Herkes için TEK diyet vardır. İbadet etmenin, dua etmenin ve Tanrıyı görmenin TEK bir şekli vardır. TEK bir doğru yol vardır. TEK bir siz var ve bunların hepsi beyninizde içerilmektedir. (Eğer gerçeği bilseydiniz bu sonuncusu gerçekten komik).
Bu, ondan daha karmaşıktır. Neden söz ettiğimi bilmeniz için daha spesifik olayım. Ruh her zaman insanlığa şifreli konuştu. Kutsal İncilde kehanet kitaplarını okuduysanız, ayetler şifrelidir. Nostradamus, arkadaşları yaptığı şeyi bilmemesi için dörtlüklerini şifreli yazdı. Ama aynı zamanda gelecek ile ilgili mesajlarını ruhtan şifreli aldı. Gerçek ruhsal kehanet her zaman görünürde metaforik şifreleme ile verildi, gezegen için en mükemmel mesajlar bile. Yerli insanlar bunu aldı ve aynı şekilde aktardı. Bu her zaman metaforlar şeklinde geldi – her zaman metaforlar.
Çok boyutlu bir Tanrı tek – dijit boyutlu bir İnsan Varlığı ile nasıl konuşur? Yanıt, metaforlar vasıtası ile. Metaforik sözcüğünüzün anlamı, gerçek anlama benzeyen başka sözcükler veya durumlar kullanmaktır. Bu, özellikle aynı dili konuşmadığınız zaman netliğe ve anlayışa yardımcı olur. Kendi dilinizin sadece birkaç kelimesiyle konuşan biriyle hiç iletişim kurmak zorunda kaldınız mı? Gerçek anlamı aktarmak için anlayacakları hareketler, sesler ve sözcükler kullanırsınız. Bu her zaman ruhun sizinle çalışma şekli oldu.
Yine de bazı öğretmenler, özellikle kadim öğretmenler metaforları harfi harfine aldılar ve bunları gerçek olarak öğrettiler. Sonuçta, “Bunu Tanrı söyledi”. Bu yaygındır ve hepiniz bunu biliyorsunuz. Dünyayı yaratmak için gereken yedi gün, yedi gün değildi. Bunlar, şeylerin anlam hissettirecek bir şekilde yaratıldığı hayırsever inayetin yedi ilahi takdiri idi, sonuç ilahi bir gezegenin ve üzerindeki hayatın yaratımıydı. Ama, bu sözünü ettiğimiz şeyin örneğidir. Şimdi bunun anlayışını görüyorsunuz ve Ruhun gerçekte ne dediğini çözdünüz. Bu nedenle şimdi bu aynı anlayışı ruhsal yaşamlarınızda her gün duyduğunuz veya metafizikte öğretilmekte olan şeylerin bazılarına uygulamaya başlamanın zamanıdır. Bu genel şeyleri, ayrıca küçük detayları kapsayacak. Sizi sıkıntıya sokacak olan küçük ayrıntılardır.
Bir Örnek
İşte küçük bir örnek. İster bir ızgara, bir gezegen veya bir varlık olsun, ruhsal olan herhangi bir şey ile ilişkili kristalin sözcüğünü gördüğünüz her zaman, bunun metaforik olduğunu anlayın. Kristalin, titreşimi taşıyan veya hatırlayan anlamına gelir. Örneğin, mesajları aktaran kristal bir meleğin olduğu bir kanallık aldığınız zaman, aniden meleğin kristalden yapıldığı algısına sahip olabilirsiniz. Sonra taş – meleğe bir isim verirsiniz ve kısa süre sonra birileri ona tapınmaya başlar ve meleğe benzeyen ve kanatları olan kristalden yapılmış şeyler alırsınız. Elbette, en sonunda birileri tüm sahnede kristaller ile, kristal meleğe kanallık yapmaya başlayacaktır. Ne söylediğimi görüyor musunuz? Orijinal mesaj tamamıyla başka bir şeyi kastediyordu. Benimki dahil kanal mesajlarının çoğu zaman metaforik olduğunu anlamaya başlamanızı istiyorum. Bunlar herhangi lineer bir mesajın yapabildiğinden çok daha büyük bir hikaye anlatırlar, çünkü gerçeğin çok, bir çok başka nitelikleri ile karşılaştırmak için zihni “açarlar”. Çok fazla mesel kullanmamızın nedeni budur.
Kristal melek kim olduğunuzu ve belki de kişisel Akash’ınızı “hatırlayan” bilgiyi veya titreşimi saklamaktan sorumlu olan melek grubudur (tüm melekler “Tanrının çorbasının parçasıdır ve hiç biri tekil değildir). Bu meleksi varlık, geçmiş enkarnasyonlarda öğrenmiş olduğunuz şeyi sahiplenmenize yardımcı olabilir. O sizin ihtişamınızla çalışan hayırsever bir yardımcıdır. Bu, kanatları olan bir taştan daha fazla hoşunuza gider mi?
Kristal bir gezegen hiç de gezegen değildir. Her türde ruh için, belki enkarnasyon ve geri dönüş sisteminin parçası olan “depolama yeri” olurdu. Ama bu,çok boyutlu şeylerin saklandığı ve hatırlandığı yer için bir metafordur. “Gezegen” fikri sadece sizin içindir, çünkü gerçek çok boyutlu kuantum depolama niteliği kavramına sahip değilsiniz. Anlıyor musunuz? Bu bir metafordur.
Size bu yeni enerjide şimdi verdiğim bilgi, hayatı daha çok zorlaştırmamak için, şeyleri berraklaştırmak için veriliyor. Eğer bu “metaforları arama” kuralını anlamı olmayan şeylerin çoğuna uygularsanız, Tanrıyı çok daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. Size geçmişte anlatılmış olan şeylerin bazı özelliklerini aydınlatmaya yardımcı olacaktır.
Evet, ayrıntılarımız var – klasik olanlar – ama eğer bunları verseydik, farklı şekilde öğretmekte olanların kalplerini incitebilirdi ve bunu yapmayacağız. Bunu yapmayız. Bunun yerine, size kendiniz için şeyleri incelemek üzere mühimmat veriyoruz ve doktrin veya gerçek olarak “yapışmış” olabileceğiniz şeylerin düşündüğünüzden çok daha farklı olabileceğini söylüyoruz. Bu yapmanızı istediğimiz bir çok şeyden sadece bir tanesidir. Sağduyu. Aden Bahçesi var mıydı? Bu, Gaia için bir metafor olabilir miydi? Konuşan bir  yılan var mıydı? Bunun başka bir anlamı olabilir miydi? Yılanın bazı yerli insanlar için bilgelik habercisi olduğunu biliyor muydunuz? Bu kadim hikayelerin bazılarındaki şaşırtıcı gerçeği görmeye başladığınız zaman, Tanrının sevgisini çok daha berrak göreceksiniz ve bu etrafınızdaki mitolojinin sırlarını açmaya başlayacak.
Ayırma
Şeyleri ayırmayı bırakın! Şeyleri ayırmanın İnsan Varlıklar için kesinlikle normal davranış olduğunu anlıyoruz. Hayatta kalmak için ayırırsınız ve bundan daha önce söz ettik. Eski ve yeni enerji arasındaki en büyük farkın, karanlıkta yürüdüğünüz için eski enerjinin ayırması ve hayatta kalması olduğunu anlattık. Yeni enerjinin ışığı açık ve şimdi birbirinizi görebiliyorsunuz. Şimdi ayırmak için bir neden yok, çünkü başkalarından korkmak yok. Şimdi onları görebiliyorsunuz! Öyleyse bunun yerine, bir araya gelin. Ama bunu söylemek yapmaktan daha kolay. Eski hayatta kalma enerjisi yeniden yazılması en zor şeylerden biri olacak. Eski enerji hayatta kalmanın ortak olduğu şeye bakın. İnsanları yeni şekillerde bir araya getiriyor. Aşağıdaki cümleleri tanıyor musunuz?
Telefon şeytanın aletidir.
Televizyon çocukların zihinlerini bozar.
İnternet anti – Mesih’in başlangıcıdır.
Facebook genç insanların sosyal yeteneklerini çalıyor.
Bunların her biri dünyayı daha yakınlaştıran sosyal bir devrimdir. Ama eski enerji hayatta kalma içgüdüsü bunların hepsinden korkmaktır.
Hiç ummadığınız şekillerde bir araya gelmeyi uygulamaya başlamanızı istiyorum. İşte bir örnek, hiç kimseyi kırmadan, hiç kimsenin kalbini incitmeden. Örnek: Siz bir batılısınız. Bir adamla karşılaşıyorsunuz ve o sarık giyiyor. Hayatta kalmaya dayanan genel düşünceyi tartışalım.
HAYATTA KALMA: Anında sarık adamın inanç sistemini gösterir, belki nereden olduğunu, kültürünün soy ağacını ve belki de konuştuğu dili. Bunun hakkında çok fazla şey bilmek istemezsiniz, o muhtemelen sizden hoşlanmayacaktır. Ne de olsa, kafanız örtülü değil. Ne yaparsınız? Normalde, başka bir yöne yürürsünüz. Belki Orta Doğudandır? Orta Doğuda sarık takan bir çok insan var. Ama, bedeninizdeki her şey, beyninizin size öğretmiş olduğu her şey onu sizden ayırır. Beyniniz muhakeme ve mantık yürütmeye başlayacaktır: Ortak hiç bir şeyiniz yok. Eğer konuşmaya başlarsanız, keyifsiz olacaktır, çünkü o sizin inandığınız şeylere inanmıyor. Aynı zamanda siz onun inandığı şeylere inanmıyorsunuz ve o sizi dinlemeyecektir. O sadece ona öğretilmiş olan şeyin soy ağacını uygulayacaktır. Bunun hakkında çok fazla şey bilmiyorsunuz, ama onun yapması anlatılan şeyi izlediğini görürsünüz. Siz sarık giymemek için özgürsünüz, o değil. Anlıyor musunuz? Hayatta kalma sizi ayırdı, eski algılarınızda bunu doğruladı ve harekete geçmenize neden oldu. Başka yöne yürüdünüz. Bu ayırmadır – yani hayatta kalma. Bunu değiştirmeniz için şeylerin çalışma şekli hakkında farklı düşünmek zaman alacak.
YENİ PARADİGMA: Sevgililer, şunu düşünün: Sarıklı bir adamla karşılaşıyorsunuz. Zihniniz hayatta kalmaktan çok uzak. Bunun yerine, zihniniz ortak bir şeylere sahip olup olmadığınızı görmek için tetikte. Bu aslında, bağlantı kurmanız, ayırmamanız gerektiğini sezgisel olarak anladığınız “yeni hayatta kalmadır”. Sezginiz çalışıyor ve işte size söylediği şey: Bu adamın sarık giyme realitesi, onun içindeki Tanrıyı onurlandırma şekli. Bu onun kültürü, ama onun Tanrıya inandığını bilebilmeniz için bunu açık bir şekilde yapıyor. Siz de öyle! Tanrısını o kadar çok onurlandırıyor ki, insanların onun sarık giymesi ile ilgili ne düşüneceklerinden korkmuyor.  Bu biraz size benziyor, siz de inandığınız şeyden korkmuyorsunuz. Bu adamla ortak bir şeyiniz var, her ikiniz de aynı Tanrıyı seviyorsunuz. Şimdi işte sonra ne olduğu. Sizin yürüyüp gitmenizi beklediğini biliyor muydunuz? Tüm yaşamı boyunca sarık giymekte ve sarık giymeyen bir toplumda ortada dolaşmakta. Ortak davranışın ne olduğunu biliyor ve bunu tekrar tekrar görüyor. Bunun yerine, siz ne yapıyorsunuz? Onun elini sıkıyorsunuz. Gözlerine bakıyorsunuz. Gülümsüyorsunuz ve onun içindeki ve kendi içinizdeki Tanrıyı selamlıyorsunuz. Ortak olan şeyleriniz var. Bunun hakkında konuşmak zorunda bile değilsiniz. Onunla arkadaş bile olmanız gerekmez.
Onun tepkisinin ne olabileceğini düşünüyorsunuz? Onun sarık giyip giymediğini umursamayan dengeli bir insan görür. Neden olduğunu sormaz, sadece tatlı, dengeli bir İnsan ile karşılaştığını bilir! Henüz olan şeyi anlıyor musunuz? Sadece paradigmanızı değiştirmediniz, siz onu değiştirdiniz! Belki o bu yerden ezoterik olduklarını söyleyenlerin diğer tarafa yürüyüp gideceklerini daha az düşünerek gidecektir. Bu yepyeni kurallar setinin başlangıcıdır ve bu örnekleri genişletebiliriz. Ülkeler hakkında ve eski ayrılık hikayesini kullanmak yerine sahip oldukları ortak şeyleri kullanarak bunları bir araya getirebilecek yapabilecekleri şeylerden konuşabiliriz.
Yeni paradigma başka türde hayatta kalmayı talep edecek – iyiliksever hayatta kalma. Bu mesajda bu şeyleri işitebilir ve “Oh, ne kadar güzel. Bu güzel bir kavram, Kryon” diyebilirsiniz. Sonra dışarı çıkıp unutursunuz. Yeni Çağcı, senden istediğim şey bunu uygulamaktır. Seni cesaretlendiriyorum. Buna ne dersin? Bunun ne kadar mükemmel olduğunu bilmemin nedeni, neler olacağını görebilmemdir. Bunu görebiliyorum, çünkü bunu daha önce başka yerlerde ve başka dünyalarda gördüm. Potansiyel o kadar güçlü ki, bu bir kesinliktir. Bir potansiyelin neredeyse yüzde 100 olduğunu bilmek falcılık değildir. Havaya sıçradığınızda tekrar yere ineceğinizi söylemek falcılık mı? Hayır, yerçekimi gibi şeylerin etrafınızda nasıl işlediğini bilme potansiyelidir.
Başkalarını kendinizden ayırmama yeni algısına başlarken, neler olduğunu izleyin. Bu sadece sarıklı bir adam ile ilgili değildir, sizin inandıklarınıza inanmayan komşudur. Kaçındığınız biridir; siz ortaya çıktığınızda belki diğer tarafa yürüyen biridir. Belki görünüşte tesadüfi olan bir karşılaşmada o insana “merhaba” deme şansını elde edebilirsiniz. Şoke edici bir şey yapın! Onları nazikçe selamlayın ve yürüyüp gidin. Bunu uzun bir süre düşüneceklerdir. Bunu yapabilen içinizdeki Tanrı mı? Yanıt evettir.
Sevgililer, bu çalışma gerektirir. Kim olduğunuzu, nasıl davrandığınızı ve durumlara nasıl tepki verdiğinizi değiştirmeye başladığınız zaman, insanlığı yeniden yazıyorsunuz, öyle değil mi? Temel İnsan doğanızı yeniden yazıyorsunuz. Davet budur. Gezegenin tohumlanmasından bu yana ruhsal insanlığın tarihinde daha önce hiç bedeninizin hücreleri davranıştaki değişim önerisine daha fazla alıcı olmadı – işe yarayan şey ve işe yaramayan şey. Bunu tekrar söyleyeceğim: Gezegendeki yeni denge, dengeli hayatta kalma paradigmasıdır. Dengeli olanlar, kuvvetli olarak görülecek olanlardır. Bunlar etraflarındaki değişim kaosunda hayatta kalacak olanlardır. Bunlar gezegene barış getirecek olanlardır.
Yeni Denge
Geçmişte, en fazla dikkati çekenler ve istedikleri şeyi alanlar kaotik olanlardı. Ama, şimdi bunlar kötü şekilde yanlış davranan zedelenmiş çocuklar olarak görülecekler. İnsanlık bunu görecek ve bunun yerine dengeyi arayacak. Bireyler, iş dünyası ve ruhsal sistemler ruhsal anlamı olan ve sağduyuya sahip olan dengeyi arayacaklar. Yeni Çağa aynı zamanda ezoterik deniyor. Gezegende Yeni Çağ sözcüğünün kült anlamına geldiği yerler var. Bu nedenle, mesajlarımda sık sık bunun yerine ezoterik sözcüğünü kullanıyorum. Bu terimlerin her ikisini de birbirinin yerine kullanıyorum. Bunun nedeni, bundan sonrakilerin anlamını anlamanızdır.
İyiliksever Yardımcılar
Güzel, ezoterik varlık gruplarına kanallık yapan bir çok insan var. Grupların bazılarının isimleri çok tanınmıştır, çünkü İnsanlar onlara uzun zamandır kanallık yapıyorlar. Temsil edilen grupların bazılarından söz edeceğim. Bunu tüm sevgiyle yapacağım ve herhangi birini gücendirmeyeceğim veya herhangi bir İnsanı hatalı kılmayacağım. Bunun yerine, bazı öğretmenlerin öğrettiklerinden bile daha büyük olan olasılıkları açmak için bunu yapacağım. Kanallık yapılan bir çok grup ve bu gruplar ile ilgili bir çok kitaplar var. Arkturuslular, Siriuslular, Orion’lulardan söz ediyoruz ve aynı zamanda Pleiadeslilerden söz ediyoruz. Bunlar sadece dört tanesi ve daha fazlası var. Ama bir çoğunuz için bunların kim oldukları ve tüm bunlar hakkında ne düşünmeniz gerektiği kafa karıştırıcı.
İnsanların nasıl düşündüğünü biliyorum. Sizinle yaşıyoruz! Zorluklarda elinizi tutuyoruz. Sizinle ağlıyoruz; gülüyoruz ve sizin desteğiniziz. Bir kanal ve sizinle rezonansa giren bilgi ortaya çıktığı zaman, ilgi duyuyorsunuz! Belki o kanallık Orion’dakilerden [örneğin]. Bir insan şöyle diyebilir, “Bunlar benim adamlarım! Bu bilgiyi gerçekten seviyorum.” Sonra ona tutunursunuz ve onun etrafına bir kutu koyarsınız ve bu onlardan duymayı istediğiniz şeydir. Birileri “Arkturuslulara ne diyorsun?” diye sorduğu zaman, “Pekala, onlarla ilgili bilgim yok. Onları hiç duymadım. Sadece Orionlular hakkında duydum ve onlar gerçek olanlar, çünkü onlarla rezonansa giriyorum. Bana yardım ediyorlar” diyorsunuz.
Bu 3B’deki İnsanı temsil ediyor. Ne yaptığınızı görüyor musunuz? TEK bir grup ilk olduğu ve sizinle rezonansa girdiği için diğerlerini dışladınız. Bu, hayatta kalmanın yaptığı şeydir. Bu ayırır ve dışlar. Organize dinler bunu yıllardır yaptılar, gezegeni binlerce ayrılık “kutusu” olan TEK TANRININ olduğu bir yere getirdiler. Bu sağduyu değildir. Sözünü ettiğim ezoterik grupları aydınlığa kavuşturmak istiyorum. Ezoterik İnsan, sistemin güzelliğini görmenin zamanı, çünkü Yeni Çağ da kendisini gerçeğin büyüklüğünden ayırdı ve bölümlendirdi. 
Sözünü ettiklerimin hepsi benzerliğe sahip, sevgililer. Başlangıçtan başlamak istiyorum. Galaksinin hikayesi ile, başkalarından veya benden işitmiş olabileceğiniz güzel bir hikaye ile başlıyorum. Anlatabileceğim en güzel hikayelerden biri.
Galaksinizin Tarihi
Bir zamanlar, Tanrının sevgisiyle dolu bir galaksi yaratıldı. Onu yaratan yaratıcı kaynak binlerce yıllık iyiliksever bir sisteme sahipti ve her türde milyonlarca gezegen geliştirmek için yeterli zamana sahipti. Bu galaksinin fiziği tamamlanma, denge ve hayata eğilimli idi. Zannettiğiniz gibi gelişigüzel bir fizik değildi, iyiliksever amacı olan bir fizikti. Gezegenler soğuduğu ve yaşam geliştiği zaman, bir seferde bir gezegen ruhsallık ile tohumlanma şansına sahip oluyordu. Her bir gezegendeki insanlar hafifçe değişik DNA’larına sahipti ve binlerce yıl sürecek olan bir test başladı. Test, yaşama sürecinde onların içlerindeki Tanrıyı keşfedip keşfedemeyeceklerini görmek idi – iyiliksever yaratım sistemi. Eğer keşfedebilirlerse, fizikselin çok boyutlu realiteye birleştiği yükseliş statüsüne gitme iznine sahip olacaklardı.
Yükselmiş bir gezegen olmak binlerce yıl sürer. Süreçte, her uygarlık her şeyin yaratıcı kaynağına çok yakınlaşır. Süreçte, en sonunda her birinden galaksideki kendilerinden çok uzak olan başka bir gezegeni seçmeleri ve onları kendi kutsal DNA’ları ile tohumlamaları istenir. Beni takip ediyor musunuz? Sistem budur. Özgür seçim ile, seçilmiş gezegendeki İnsanlar şimdi bir ruh taşıma ve karanlık ve ışığın farkında olma yeteneği ile sezgisel olarak tohumlanırlar – kendi keşif bulmacalarına başlarlar veya başlamazlar.
Pekala Kryon, ilk tohumlar nereden geldi?” diye soracak olanlar var. Merkezden, Büyük Merkezi Güneşten, özden, Tanrı adını verdiğiniz her yerde olan yaratıcı kaynaktan geldi. Bunun ayrıntıları önemli değildir. Havanın nereden geldiğini sorarak zaman harcamak yerine temiz havayı bulup solumak çok daha önemlidir [bir metafor].
Bilmenizin önemli olduğu şey şudur: Galakside akrabalarınız var! Birincisi, size çok benziyorlar. İkincisi, sizinkine çok benzeyen DNA’ları var. Bunu netleştirelim. Daha önce verdiğim bilgiyi vereceğim, ama unutmamanız için tekrar dinlemelisiniz. Güneş sisteminizde ve ötesinde basit yaşam formları keşfetmeye başladığınız zaman, DNA – benzeri moleküllerin yapısının yaygın olduğunu bulacaksınız. Gezegeninizin kendi yaşam geliştirme ve yaratım süreçlerinde galaksiden izole olmadığını bulacaksınız. Aslında, farklı gezegenlerdeki çevreden dolayı, gezegensel evrim şeylere eşsiz bir şekilde muamele eder, ama temel terimlerle, DNA karmaşık yaşamın doğal olarak gerçekleşen evrimidir ve bunun biyofiziği galakside her yerde yaşamın evrimleşme şeklinin parçasıdır. Bu, Dünyaya özgü değildir.
Bu diğer dünyalardaki akrabalarınız insansı ve size benziyorlar. Bazıları beslenme ve yerçekimsel nitelikler nedeniyle daha büyükler, bazıları daha küçük. Ama 14 gözü, üç kolu ve çığlık atan sesleri olan korkutucu yaratıklar değiller. Her yerde sizinkine benzer yaşamın olduğunu bulmanız en büyük şeylerden biri olacak. Bunu keşfettiğiniz ve bunun ne anlama geldiğini kavradığınız zaman, zeki tasarımı anlayacaksınız ve her yerde şeyleri aynı yapmak için galakside ve gezegeninizde çalışan iyilikseverliği bileceksiniz.
Milyarlarca yıl önce başlayan bir uygarlığı hayal edebiliyor musunuz? Tek bir gezegenin, ilkinin Tanrı bilgisiyle tohumlandığını? Bir gezegenin bunu yapabildiğini hayal edebilir misiniz? Şimdilik, o gezegenin ismi yok ve sakinlerinin, ırkın isimleri yok ya da ona ne isim vermek isterseniz onun da ismi yok. Bu çok uzun bir zaman önceydi. Milyonlarca yıl aldı, ama her şeye rağmen bunu yaptılar. Bu arada, bu hepimizin bildiği ve sevdiği bir hikayedir. Bu başlangıç idi ve nasıl bir hikayedir! Bu, onların nelerden geçtikleri ve başka bir gezegeni nasıl tohumladıkları hakkındadır – sonsuz, yıldızlı gökyüzünde sadece tek bir gezegen; görebileceğiniz kadar uzaklara erişen kum sahilinde seçilmiş olan sadece  tek bir kum tanesi [metafor]. Onlar onu buldular, bunu yaptılar ve siz o dünyayı bilmiyorsunuz, çünkü çok uzun zaman öncedir. Bu arada o gezegen bunu yapmadı ve onlar başka bir gezegeni tohumladılar. O da yapmadı ve bir başkasını tohumladılar. Üçüncüsü bunu yaptı ve onların da isimlerini bilmiyorsunuz. Bu çok uzun zaman önceydi.
Ortalama, her bir gezegen tohumlamadan mezuniyete kadar yaklaşık bir milyon yıla sahip olmak zorundadır. Bu size nasıl hissettiriyor? Size sorayım: ruhsal gelişimin büyük resminde, hangi yılda olduğunuzu düşünüyorsunuz? Birinci yıl dersem, bunun anlamı olur muydu? Pekala, gidecek uzun bir yolunuz var!
Ama size bir şey söyleyeyim – siz karar işaretleyiciyi geçtiniz. Bu, gezegendeki İnsanların ne yapmakta olduklarını ve amacın ne olduğunu yavaşça anlamaya başladıkları noktanın tanımıdır. Bu, saati başlatır. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. “Pekala Kryon, bunun bir kaç nesilde gerçekleşeceğini düşünüyordum.”Gerçekten mi? Bir kaç nesilde hepinizin ışık olarak yürüyor olacağınızı mı düşündünüz? Bir kaç nesil? Gerçekten buna inananlar vardır. Sağduyuyu kullanmaya başlayın.
Sevgililer iyi haber şu ki, gezegende 30,000 yıldan fazladır yaşadığınız her şey – eski enerjide  zahmetle yürümek – sona erdi. Şimdi gelmiş olduğunuz fırsattır. Buraya gelmenizin nedeni budur ve bazı daha iyi haberler şudur: Bunun ne kadar zaman alacağı önemli değil, kişisel olarak siz tüm bunlara katılacaksınız! Evet! Hiç biriniz bu muhteşem oyunun “sonunu kaçırmayacaksınız” [metafor]!
Şimdiden itibaren her bir ömür bu yeni enerjide olacak. Şimdiden sonra dört ömür yeni İnsan Varlığı olarak geldiğiniz zaman, diyelim ki 300  yıl içinde, farklı şekilde uyanacaksınız [doğacaksınız]. Gözlerinizi açtığınızda, yalnızca annenizi tanımayacaksınız, dünyayı tanıyacaksınız! Bir kaç gün içinde, zihniniztekrar hoşgeldin diyecek! Gözleriniz odaklanır odaklanmaz olduğunuz çocuk hatırlayacak, “Bu bir bardak. Bu yiyecek. Hey, bu annemle evli olan yaratık.” Bunu çözmüş olacaksınız. Belki bir veya iki ayda, yürüyor olacaksınız – belki de daha yakın. Okumayı öğrenmek zorunda kalmayacaksınız (hiç öğrenmediğiniz bir dil olmadığı sürece). Bunu daha önce anlattık. Bunu arayın. Temel İnsan davranışını tekrar tekrar öğrenmek zorunda olmamanız size anlamlı geliyor mu? Bunun yerine, onu hatırlamanın zamanı!
Ruhsal evrimin yaratacağı şey bu. Devam edecek olan bazı hızlı yollar olacak ve henüz bunu anlatmadık. Geri gelecek bazı üstatlar var ve onları üstatlar olarak görmeyeceksiniz. Onları mucitler olarak göreceksiniz. Bu OK’dir ve onlar aldırmayacaklar, gezegene madde kalıplarını anlamanızı sağlayan çok boyutlu icatlar getirecekler. Bunun sizin için anlamı olmayabilir, ama benimle hayal edin. Maddenin kalıbını bilseydiniz, maddeyi tasarlayabileceğinizi anlıyor musunuz? Kalıbı anlamak için teknolojiye sahip olsaydınız, onu kullanarak kütleyi bile değiştirebilirdiniz. Bedeninizin kök hücreleri gibi, maddenin de bir kalıbı, şablonu vardır. 
Bir fizikçiye sorun. Söylediğimi kabul etmeyin. fizikçiye sorun, “Aletlerin ve anlayışın olsaydı, atomik yapıyı kopyalamak mümkün olur muydu?” Evet. Olabilecek olan şeyleri size anlatıyorum ve bunu yapabilecek olmanızın nedeni, savaş, terör ve felaket ile kesintiye uğramayacak olmanızdır. Bunun nasıl çalıştığını görüyor musunuz? Bu yeni türde hayatta kalmadır. Birbirinizle ne kadar çok işbirliği yaparsanız ve birbirinizin ‘içindeki Tanrıyı’ görmeye çalışırsanız, gezegen olarak size daha fazlası verilir ve daha fazla iyi geçinirsiniz.
Milyarlarca yıl önce, tek bir gezegen bir milyon yılda bir başka gezegene yol açtı ve galakside bir kaç devrime yol açtı. [Tüm gezegenler ve yıldızlar galaksinin etrafında aynı hızda döndükleri için, galaksideki tüm zeki yaşam için zamanı ölçmenin bir sabiti vardır. Zamanı galaksinin etrafında dönüşler veya kısmi dönüşler olarak ölçerseniz, her güneş ve her güneşin etrafındaki her gezegen aynı zaman saatine sahiptir. Bu nedenle gezegensel uygarlıklar bu şekilde birbirleriyle ilişkili olabilir. Başka bir gezegenden olan biriyle yıllar hakkında konuşursanız, ne demek istediğiniz ile ilgili fikirleri olmayacaktır, çünkü sizin yıllarınız onların değildir.]
Pleiadesliler sizin ebeveyninizdir. Onların gezegeni yükseldiği ve kendi DNA’larında tam Tanrıya sahip oldukları zaman, nelerden geçtiklerini kavradılar. Sonunda orada ne için bulunduklarını bildiler ve tam epifiz bağlantısı – yüzde yüz verimli DNA – aldılar, ama hala fizikselde kaldılar. [Fiziksel bedenlerde kaldılar]. Bunun neye benzediğini biliyor musunuz? Onların 3B gemilerini aramayın. Bu güzel varlıklar sizinle dolaşıktır ve diledikleri gibi gelir ve giderler. Ama, bunu sadece “düşünerek” yaparlar.
Siz [Dünyada] sonrakiler idiniz ve onlardan sonra tohumlanan tek gezegen idiniz. Ama aynen onların sizin ruhsal ebeveyniniz olduğu gibi, onların da kendi ruhsal ebeveynlerine sahip olduklarını biliyor muydunuz? Onların ebeveynlerinin ve onların ebeveynlerinin ebeveynlerinin  isimleri Arkturuslular, Orion’lular ve Siriuslulardır. Bunların hepsi kendi ruhsal ebeveynlerine sahipti ve onlar da kendi ruhsal ebeveynlerine sahipti. Dinleyin: Bu grupların her biri sizin “yaratıcı kaynak aile grubunuzun” parçasıdır. Bazıları sizin ruhsal büyükbaba ve büyükannelerinizdir. Bazıları bundan da fazlasıdır. Ayrıca gezegeninizde sadece “yardım etmek için burada” olan galaksinin diğer kısımlarından olan kadim olanlar vardır.
Size şunu sorayım: Anne babanızın sahip olmadığı, biyolojik büyükanne ve büyükbabalarınızın özellikleri hakkında ne biliyorsunuz? Hayatta veya vefat etmiş büyükbaba ve büyükanneleriniz ile ilgili nasıl hissediyorsunuz? Onlara anne babanızdan farklı bakıyorsunuz, öyle değil mi? Anne babalarınız bizzat uygulayarak öğreniyor, ama büyükanne büyükbabalarınız öyle değil. Onlar sizi eğlendirmek, yardım etmek ve sizi gezdirmek isteyenler. Anne ve baba? Onlar biraz farklı. Onlar hayatta kalmanızı sağlamak ve size hayatın kurallarını vermek için buradalar.
Pleiadesliler sizi tohumladı ve siz zaman kapsüllerini açarken bilgiden sorumlu olanlar onlar. Onlar sizi Kristal Izgara sınavlarına sokan ve ruhsal uyanışınız ve hayatta kalmanız için sizinle koordinasyon kurmak için yarattıkları başka sistemlerin sınavlarına sokanlardır. Onlar, “Hadi, gidelim!” diyenlerdir. Ah, ama büyükanne ve büyükbabalar, onlar en nazik yardımı verenlerdir, çünkü onlar daha fazla mevcutlar ve ebeveynleriniz gibi aynı türde sorumluluklara sahip değiller. Aynı zamanda onlar ebeveynlerden çok daha olgun ve kadim bir grupturlar. 
Bunun nereye gittiğini anlıyor musunuz? Arkturuslular, Orion ve Sirius’tan olanlar sizin DNA’nızdadırlar, çünkü siz “galaktik Akaşik mirasa” sahipsiniz. Onları tanıyorsunuz ve onlar sizi tanıyor. Muhtemelen onlar gezegendeki en yardımcı gruplardır. Onları diğerlerinden ayırmayın ve onlara tapınmayın. Sistemi görün sevgililer, çünkü sistem budur. Bunların hepsini absorblayın ve tam şu anda onların bu odada, bu iletişimde bizimle olduğunu bilin. Şimdi onların kim olduklarını aydınlığa kavuşturmaya yardımcı olduğumuz gerçeğini seviyorlar. Onlara kanallık yapanlar onların buradan veya şuradan olduğunu söyleyebilir, ama onların bilgilerindeki metaforlara bakmanızı istiyorum, çünkü bu metaforlar gerçeği işaret eder. Bu grupların burada yardım etmek için bulunmalarının nedeni, sizin ruhsal büyükanne, büyükbabalarınız ve büyük büyük babalarınız ve anneleriniz olmalarıdır. Sizin için çok iyi hissettirmelerinin nedeni budur ve onlardan gelen bazı kanallıkların çok saf ve çok muhteşem olmasının nedeni budur. Eğer kanal saf ise, onların kim olduklarını görürsünüz. Onlar sizi seviyor ve kim olduğunuzu biliyorlar.
Önümde oturan yaşlı ruhların söylediğim şeyleri anlamaları ve şifreli olarak veya metaforlar ile konuşmadığımı bilmeleri önemlidir. Tam şu anda, güzel olan gerçeklik ve ruhsal sağduyudan konuşuyorum. Bu bilgi Tanrı dediğiniz yaratıcı kaynaktandır. Tanrı size anlatılmış olan her şeyden daha büyüktür, sevgililer ve siz bunu algılamaya başlarken, hoşçakal demeden önce tek bir şeyi hatırlamanızı istiyorum. Yaratıcının muhteşemliğini algılamaya başlarken, bunun nereden geldiğini hatırlamanızı istiyorum, çünkü sizin Akaşik soyağacınız Tanrıdır. Bunun üzerinde düşünün. Kendinizi toparlamanızın, dik durmanızın ve bu soy ağaca sahip çıkmanızın zamanıdır. Büyükbaba ve büyükannelerinize “merhaba” deyin. 
Belki bunun için uzun zamandır beklemekteler? Bu çok mu tuhaf? Bazıları için öyle. Diğerleri için, gerçek saflık çanı gibi çalıyor ve uzun zamandır sormakta oldukları soruları yanıtlıyor. Sevgililer, yardıma sahipsiniz. Bunu bilin, bununla çalışın. Bunu kullanın!
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder