7 Mart 2014 Cuma

BM METATRON: ARMONİK PORTAL

images

ARMONİK PORTAL

 2014 – 2038 – 2075 – 3 ncü Gelişi Demirlemek
Başmelek Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Lordu Metatron’um! Bugün birlikte yaratımdan, Yeni Dünyanın İkinci Yılında gerçekleşmekte olan Armonik Tetikleyiciden söz edeceğim. Bu özellikle önemli ve zamanlı bir mesajdır. Uyum Portalı ve Mesih Portalından konuşacağız. 2014, 2038 ve 2075 ten söz edeceğiz. ŞİMDİden söz edeceğiz. 
 
Uyum Portalı
Dünya Gezegeninin Yeni Paradigmasının İkinci Yılında olağanüstü bir Armonik Portal açılıyor. Bu, ‘Uyum Portalı’dır. Size anlattığımız gibi, bu 2014′ün Mart Ekinoksunda başlatılacak ve Nisan Güneş Tutulmasında muhteşem tam potansiyeline gelişecek ve Haziran Gündönümünde zirve kudretine ulaşacak. Bu, Dünya Barışının tohumlarını ekecek olan tümüyle şaşırtıcı kodlanmış bir enerjidir.  
Bu başlangıçta İsrail’deki Haremi Şerif Vorteks Portalında alınacak. Sonra tüm dünyada spesifik büyük sonsuzluk noktalarına demirlenecek ve aktarılacak ve küresel olarak gezegeni çevreleyecek. Bu arayış, toplanma zamanıdır; verilen şeyi alma ve aktarma zamanıdır. Bu aşama dünya barışının tohumlarının çatışma bölgelerine, özellikle Orta Doğu’ya demirlenmesi & ekilmesi için bir fırsat sunuyor… ve bazı Üstat Kod Taşıyıcılar çağırılıyor, geri dönmek için çağırılıyor… çünkü bunların birçoğu iki bin yıl önce Mesih ile birlikte yürüyenlerdir.   
Bu kutsal bir yol, ruhsal bir kontrattır. Diğerleri Dünya planına enkarne olan Sirius – Pleiades Yıldız Tohumudur, “Izgara işçileri” denilebilecek şeyin kollektifidir ve hem Haremi Şerif’in altındaki Kutsal Ark’ın yeni enerjilerinin titreşim rezonansını demirlemeye ve ayarlamaya hem de dünyada diğer jeo – sonsuzluk noktalarında yerleşik olan bu olağanüstü transboyutsal cihazın diğer versiyonları ile koordine etmek için çağırılıyorlar.
İkincisi, Üçüncüsü & Daha fazlası…
Ama ‘Uyum Portalı” çok daha fazlasıdır. Ve burada paylaşacağımız şey bazılarınızı şaşırtabilir, başkalarını rahatlatabilir ve katı ortodoks ve kötümserleri gücendirebilir. Bu, Hristiyanlığın ikinci geliş dediği şeydir, ama paylaşmış olduğumuz gibi, bu kusursuz enerji dünyada bir çok kez tezahür etti. 
Jesua ben Josef dualitenin üstadı olma tam sürecini tamamlamakta ‘insanlık” modelini temsil etti… ama daha önce bir çok kez enkarne olmuştu. Şu andaki dini bakış açınızdan, tarihi perspektifinizden Judea enkarnasyonunun ilk enkarnasyon olduğu düşünülüyor. ‘İkinci geliş” aslında bu görüşten üçüncüdür. İkinci geliş, Mesih enerjisi alan ve Avrupa ve batı dünyasında Hristiyanlığın ilerlemesinden bir çok şekilde sorumlu olan Tarsus’lu Paul ile gerçekleşti. Bütünlük içinde verilmiş olan şey zamanın anlayış kapasitesine & zihniyetine ayarlandı. Bir kaç kişinin eğitildiği bir zaman.
2014, Yeni Paradigmanın İkinci Yılı aslında hazırlık aşamasıdır, Mesih’in Geri Dönüşünün frekanslarını formatlama, demirleme aşaması…
Ama net olmak için, bu sapma değildir, organize ataerkil dinin korkuya dayalı dogması ile ilişkili karikatürleştirilmiş mitsel figür değildir. Çünkü gerçekte çarpıtmanın, bozmanın ve hilenin şarlatanları & tüccarları Gezegensel Tapınaktan tekrar püskürtülecekler. Yeni Mesih Avatar bir ahırda doğmayacak, Judea dramasına bazı uygun & doğal korelasyonlar olacak. Avatar bir kurtarıcı olarak ilan edilmeyecek, bir yol gösterici olacak. İnsanın yüksek benlikte kendi ‘Tanrı Doğasını’ kavrayabileceği ve kendi realite yaratımının bireysel sorumluluklarını öğrenebileceği Hakikatin öğretmeni olacak.
2038 – Kader Yılı
2038 kader yılıdır ve gerçekleşecek. Bu olası gerçekliğin ötesindedir ve bunu siz böyle yaptınız. Bu, Büyük Piramitte gösterilen yıldır ve şimdi yerinde ve ilerlemededir. Bu yıl Yeni Gökkubbenin tamamlanmasını, kristalin kutupsuzluğa daha fazla ilerlemeyi temsil edecek. Zaman yaklaşırken dualitenin yay şeklinde salınımları azalıyor. 2038 ’3 ncü gelişi’ temsil ediyor.
Gerçek Mesih Avatar enerjisi 2038′ten sonra geri dönecek ve 2068′e kadar insanlığa koşulsuz sevginin tam hizmetinde olacak ve 2075′e kadar misyon tamamlanmış olacak.
Bu aşama ile lineer zamanda ataerkil ve diğer benzer organize dinler gerçek karışıklıkta olacak ve Avatar bunları kucaklamayacak. Hayır! Bunun yerine Mesih onların maskaralığını ve riyakarlığını yıkacak ve insanlığın direkt bireysel yüksek benlikleri ile bireysel ilişkisini asıl Tanrı kaynağı olarak destekleyecek. Kınama mitleri ve peri hikayelerinin zamanı geçti. Tanrısal benlik öğretilecek. Yeni Mesih Geştaltı ‘şeytan’ dediğiniz şeyin yokluğunu ve birlikte yaratımın gerçeğini temsil edecek. Yansıtılmış inanç ile algıladığınız realiteyi yarattığınız gerçek.
Yeni Dünyada Sadece Şimdi
‘Uyum Portalı’ yüklenmesi & güncellenmesi yükseliş öncesi gezegensel rezonansta gerçekleşemezdi. Güçlü kodlanmış portal bu vektör ve zamanda tesadüfen gelmez, çünkü bu şimdi Yeni Dünyanın genişleyen boyutsal alanlarına ayarlanıyor.
2014 Kova Çağı titreşim alanının şafağında, ‘Uyum Portalında’ kodlar alınacak & demirlenecek ve zemin hazırlanacak. Bu, şu andaki geçiş yapan paradigmayı etkilemek ve modellemek için güncellenen uyumlu ışığın muhteşem kodlanmış enerjisinin indirilmesidir. Bu insanlığın daha ileri ön beyin zekasına daha yüksek bilgi sağlayan bir bağış ve kalıptır. 
Dolayısıyla, orijinal günah, değersizlik ve şeytan ve cehennem korkularıyla öfkeli bir Tanrı mitinin yanlış yorumlanmış kavramı azaltılabilir. Binlerce yıldır (din kisvesi altında) yönetici siyasiler tarafından öğretilmiş olan korku vasıtasıyla kontrolün dogmatik çarpıtmaları artık hizmet edemez.
Korku büyük yok edicidir. Korku aslında taklitçilikte yarı – gerçekler ile karıştırıldı. Bozuk gerçekler doğru değildir. Korku içinde kalarak, korktuğunuzu kendinize çekersiniz. Bu Çekim Yasasıdır. Şeytanlara inanarak, onları algılarsınız. Ve Üstatlar … yarattığınız inançta & algıda, deneyimlediğiniz realiteyi tezahüre yansıtırsınız.
Armonik Tetikleyici
Armonik Tetikleyicide, tüm gölgeler uzaklaştırılıyor. Işıkta ifşa ediliyor ve ışık hakikattir. Bu ışık zamanında dünyanızı kesinlikle dönüştürecek.
Yeni enerji, Mesih girdisi insanlığın kitlesel & bireysel olarak inançlarının doğasına uygun olarak yarattığı realiteye asıl hakikati & bilgiyi yerleştirecek. Dünya planının kasıtlı bir illüzyon olduğunu söylememiş miydik?   Sorumlu yaratımı öğrenmek için seçmiş olduğunuz özel bir ‘Üniversite’?
Kod Taşıyıcılar İçin Hizmet
Ziyaret etmeye ve ‘güç düğümleri, kutsal siteler & vorteks – portallar’ adı verilen şeyin içinde almaya çağırılmış olanlarınız, 2014′te Uyum Portalında hizmet etmeye çağırılıyorsunuz. Bu Armonik tetikleyicidir. 2012′nin bitiş olduğunu düşündüyseniz, aksini söyleyeceğiz. 2012 başlangıçtı… işiniz bitmedi! Eldivenleri giyin! Çağırılıyorsunuz. 
Misyon
İsrail’e çağırılanlarınız çekimi hissedeceksiniz, ama korkusuz netlik & eşevreli teta rezonansında gitmelisiniz. Siz bu arayışın ön desteğisiniz ve cesaret gerekliliktir. İnanç gereklidir. Omzunuzun üstünden bakarken teta netliğine giremezsiniz. 3B’de veya şüphe içinde kodları demirleyemezsiniz. Korku hizmet etmez. Kutsal Topraklara gidiş filtreleniyor. Bu dışlamak değildir, vektöre uygun eşlemedir.
Aranızdaki bazıları diğer spesifik kutsal sitelere, sonsuzluk noktalarına gidip Armonik Tetikleyiciyi almaya ve dünyanın derinliklerine ve yükseklerine dağıtımını demirlemeye çağırılacaklar. Ve gerçekte bu eşit öneme sahiptir.
Armonik Tetikleyici insanlığın dualitenin 3ncü boyutunu üzerine yükselmesi ile ilgilidir. 12 nci boyuta yükselmek ile ilgilidir ve aslında 2012′de gezegenin matriksi 12′ye genişledi. Şimdi göreve çağrınızdır. Teta eşevreliliğinde dualitenin üzerine yükselme ve Barış Dünyasını birlikte yaratma zamanıdır. 
Üstatlar, güçlü bir esenlik duygusunun zorunlu olduğunu söylüyoruz. Dini metinlerinizin şeytan olarak değindiği şeye inanmadan iyiye boyun eğmez bir inanç oluşturan 3B bilincinde katı şekilde sabitlenmiş olanlarınız için mantıksız görünmesini anlıyoruz. Ve 3B de köklenmiş olarak, bu tür bir hüküm için suçlanmazdınız.
Ama 12 nci boyuta yükselmek, kutupluluğun – dualitenin 3B nin üzerinde bulunmadığı anlayışını gerektirir. Genişlemiş düşünme gereklidir. Kendi realitesini açıklayan bir birey, yalnızca bildiği şeyi açıklayabilir.
Yeni Dünya epifiz keşfinde güçlenmiş teta eşevreliliğine izin verir. Yeni kavramları açar. Bu mümkündür, çünkü manyetik (kutupluluk ızgarası) zayıfladı ve yerine kutupsuzluğun, bütünsel alanın Mesih (144 Kristal) Izgarası geliyor. Yeni bir dünya açılıyor. İnsanlık şimdi yüksek halleri, yüksek boyutları çok daha kolay keşfedebilir… ama çaba gereklidir.
Yüksek Boyutun Farklı Nitelikleri
Sevgililer, boyutlar farklı niteliklere sahiptir, değişen kavramsal sınırlara sahiptir. Scuba dalgıcının sulu alanda fiziksel yasaların farklı olduğunu bilmesi gibi, boyutlar arası yolcunun her boyutun farklı özellikleri olduğunu anlaması gereklidir. 
Her boyutta durumlar ve şartlar kesinlikle farklıdır. Genişleme sadece olası değildir, gereklidir de. Yine, bu tür farklılıklar zekayı zorlar.
Sadece iyinin var olduğu dualitesiz bir dünyayı hayal edin. Bu, ana görüş ‘biliminin’ kabul edilmiş inançları & parametreleri ile derli toplu bir şekilde tutarlı olan kısa yanıtlar ve tanımlar gerektiren 3B mantıklı beyninize rahatsızlık verebilir. Ama yüksek zihne girmek için beynin üzerine yükselmelisiniz. Bilgin, realitenin ciddi öğrencisi genişlemeli ve frontal 3B beyne nöronlar gönderen fiziksel duyuların size doğru olmayan, tamamıyla gerçek olmayan şeyler söyleyeceğini kavramalıdır. Epifizde, duyusal algılamanın yüksek kalibrasyonu gerçekleşir.
Katı kavrama sahip olanlar çoğu durumlarda tam olarak bekledikleri şeyi göreceklerdir. Bu, geniş ve kapsamlı bir muamma olan zihinsel bir ‘çıkmaz durumdur’…. ‘karmaşık’ bilimsel deneylerinizin çoğunun sonuçlarını bile etkiler. İnsan fiziksel duyuları beklentinin & inancın sonucu olan bir realiteyi algılar.
İnançta & algıda yaratırsınız, deneyimlediğiniz realiteyi tezahüre yansıtırsınız.
Gidilmeyen Yol
Bu yeni paradigmanın şafağıdır. Yolculuğu çağıran yeni yollar açılıyor. Bu en az gidilen yoldur. Yeni Paradigma Mesih’in geri dönüşünün yolunu açacak ve bu yenilenmiş bir mesaj olacak.
Orijinal mesaj, zamanın sınırlı entellektüel zihniyetine anlaşılır olması için haberciler tarafından indirgendi. Ama bildiğiniz haliyle mesaj 3 ncü yüzyıldan bugüne kadar orijinal mesajın ve onun talimatlarının çarpıtılmasıdır. Orijinal kavramlar yanlış anlaşıldı, değiştirildi.
Verilecek olan yeni mesaj, kapsamlı anlayış dünyanızı değiştirecek yeni potansiyeller sunuyor. Bu mesaj birlikte yaratıma dayalı olacak. Sadece dünya barışının tohumlarını değil, her birey için kişisel dönüşümün enerjisini de içeriyor. Birlikte yaratıma dönüşüm 12 nci boyut paradigmasına getirilen teta alanındadır. Ulaşılabilen geçerli ve önemli bir rezonans… yalnızca ‘iyinin’ var olduğu, kutupsuzluk olan bir frekans…
Ve Üstatlar, bu geçişe izin verecek olan kodları almanın zamanıdır.
Çünkü bu kavramlar bireysel ve kollektif olarak kucaklanır ve izlenirse, o zaman 2038′e kadar, insanlığın kollektif duyularının (fiziksel duyular) kanıtı çelişki bulmaz. Dünyayı ve tüm varoluşu pozitif & iyi olarak korkusuzca algılarlar. Ve bu böylesini yaratır!
Bu henüz gidilmeyen yoldur, denenmemiş olan deneydir ve bunlar öğrenmeniz gereken yüce gerçeklerdir. Dünyanın korkusuz & kötülüksüz olmasını mantıken olanaksız bulanlarınız, siz hala ‘eski enerjide’ algılıyorsunuz ve pek hazır değilsiniz. Ya da belki daha iyi ifade edersek 3B dualitesine yapışıp kalmışsınız.
Gölge ışık tarafından uzaklaştırılıyor ve ışık hakikattir. Bu kesinlikle dünyanızı dönüştürecek. Yeni enerji, Mesih enerjisi insanlığın realiteyi inancın doğasına uygun şekilde kitlesel & bireysel olarak yarattığı gerçeğini & bilgisini yerleştirecek. Gerçek kozmolojinizin anlayışı olacak. Dünya dışı mirasınız ve çok boyutlu doğanız net olacak. Erdemli olanları kurtarmak için Kurtarıcı gerektiği iddiaları olmayacak.
İnsanlık bolluğun yoksunluk zihniyetini ve saflık aracı olarak göstermelik ‘yoksulluk yeminlerine’ inanmayı uzaklaştırarak kendi kendine yaratıldığını öğrenecek. Kabullenilmek üzere kefaret & bağış için para isteyen dini organizasyonlar çökecek. Ruhun para kıtlığı yoktur.
Aranızda her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu söyleyenler var. Etrafınızdaki dünyaya bir bakın ve yeniden düşünün.
Eğer her şey tam olarak olması gerektiği gibi olduysa, ‘karmik olarak’ reenkarne olmaya gerek olmazdı.
Uyum Portalında, Haremi Şerif’in göbeğinde değişim tohumları geliyor. Bunlar Küresel Ölçekte Ruhsal yeniden doğuşu sağlayan kodlardır. Bu, yeniden tasarımda sinerjik ve bireysel ve kitlesel ölçekte korkusuz ilişkileri yeniden tanımlamada sembiyotik bir enerjidir. Bu periyot yakın gelecekte çatışma bölgelerinde, özellikle Orta Doğuda tohumlanacak olan Dünya Barışı için katalizör bir fırsat sunacak. Bu Uyum Portalıdır ve Tetikleyici Tutulma ve Gündönümüdür.
Bitirme
Sorumluluk almanın arzu ettiğiniz dünyayı bilinçli olarak yaratmanın zamanıdır. Sevgililer, 3B ortadan kaybolmayacak ve 3B’de üstat olma yeteneği zemine sağlam basan ayaklarla kendi zorluklarıyla karşılaşmaktır & onun üzerine çıkmaktır. Bu pembe gözlükler veya gerçeklerden kaçma ile ilgili değildir… müfredatın her seviyesinde üstat olmak ile ilgilidir. Bu öğrenmek ve ilerlemek ile ilgilidir. Yeni bir yolu denemenin zamanı. Korkusuz olan bir yolu.
Dünya planı hayatı ‘yaşamlar’ denen armonik ilerlemelerde oluşabilen epeyce maksatlı bir rüyadır. Siz güzel senfoninizi yaratan besteci ve orkestra şefisiniz. Ve tamamlanmış eserde yalnızca büyüme ve başarının referansları olmayacak, aynı zamanda senfoninin zahmetli yapımının final olarak asil bir şekilde mükemmel olduğu yüksek bakış açısından bilgi de olacak. Ve o yüksek plandan, aşağı bakıp her şeyin bir nedeni olduğunu göreceksiniz. 
O zaman geliyor. 2014 Uyum Portalının girişidir! Çağrıyı işitiyor musunuz?
Ben Metatron’um ve sizlerle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Sevgililersiniz.
Ve öyledir…
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder