24 Ağustos 2021 Salı

Arkturus Grubu: İlahi Planın Ortaya Çıkışı

 

Selamlar sevgililer. Duyduğun ve gördüğün her şeye rağmen bil ki her şey plana göre ilerliyor. İlahi planın hem kişisel hem de küresel olarak ortaya çıkmasına izin veremeyeceğine güvenerek.onu istemeyenler, ondan korkanlar ya da var olmadığına inananlar tarafından etkilenmek ya da durdurulmak. Her şeyin altında yatan İlahi Gerçek, İlahi kanun tarafından yerinde tutulur ve üç boyutlu zihinlerin eylemlerine rağmen bozulmadan kalır.

Bu yoğun zamanlarda gönüllü oldunuz ve dünya üzerinde olmak için seçildiniz çünkü ruhsal olarak geliştiniz, güçlüydünüz ve dünyanın yükseliş sürecine yardım edebilecek kapasitedeydiniz. Seçiminizin olumsuzluk ve kaos olaylarını deneyimlemeyi ve bunlara tanık olmayı içerdiğini gelmeden önce çok iyi biliyordunuz. Korkmuş ve ruhsal olarak habersiz çoğunluk için Işığı getirerek ve tutarak dünyanın yükseliş sürecine hizmet etmek istediniz.

 

Seçiminiz asla kendinizden zevk almayacağınız ya da tatmin edici dünya deneyimleri yaşamayacağınız anlamına gelmiyordu, ancak bunu yaparken daha yüksek farkındalık seviyelerine bağlı kalacağınız ve sıradan yaşama devam ederken bilincinizin Işığının etrafınızdakileri etkilemesine izin vereceğiniz anlamına geliyordu. etkisinden habersiz.

Sizler, olup biteni anlamayanlar ve üç boyutlu bir inanç sisteminin yoğunluğunda tam olarak yaşayanlar için yağmurun yolu, karanlıkta bir Işıksınız. Sakinliğiniz ve güveniniz, yakın zamanda işler daha da yoğunlaştığında başkalarına örnek olacaktır.

Bu noktada işiniz sadece izin vermektir, bu da olmanız gereken yerde olduğunuza güvenmek ve ruhsal gelişiminiz için deneyimlemeniz gerekenleri deneyimlemek anlamına gelir. En çok evrimleşmiş olanlar için bile, Yüksek Benlik insan bakış açısından sorunlu görünen ancak gerçekte daha yüksek bir ruhsal farkındalık düzeyine tekamül etmek için gerekli olan arınma ya da öğrenme deneyimleri olan durumları beraberinde getirecektir. İşte bu noktada güven çok önemli hale geliyor.

Bir ruh üçüncü boyutun düşük frekanslarına enkarne olduğunda, artık geldikleri yüksek frekanslarla tam uyum içinde olmazlar ve kim olduklarını unuturlar. Kendilerini sadece insan olarak düşünmeye başlarlar ve ebeveynleri, öğretmenleri ve genel olarak toplum tarafından öğretilenleri kabul ederler. Pek çok evrimleşmiş ruh, sırf dünyanın inanç sistemine kapıldıkları için görevlerini gözden kaybettiler, bu yüzden kendinizi her zaman bilinçli olarak bağlantıda tutmanız çok önemlidir.

Kolektifte yüzen her ikilik ve ayrılık inancına tabi bir insan olmadığınızı daima hatırlayın. Daha önceki birçok yaşamda bu bilinç durumuydunuz ama bunun ötesine evrimleştiniz ve artık onun inançlarına bağlı kalmanıza gerek yok. Kim olduğunuzu biliyorsunuz ve şimdi bunu gerçekten ve tüm kalbinizle kabul etmelisiniz.

İzin vermek, varlığınızın gerçeğinde dinlenmek ve gösteriyi Yüksek Benliğinizin yönettiğini kabul etmek demektir. Kaza yok. Haberleri izleyerek ve analiz ederek saatler geçirerek veya üçüncü boyut bilincine tamamen hapsolmuş başkalarıyla yakın temasta ve anlaşmada bulunarak eski enerjiyle uyum içinde kalmayı seçenler için izin vermek imkansız değilse de zor olabilir.

Çatışmanın üzerinde kalın. Ama nasıl?" sen sor. Telefonları, bilgisayarları ve televizyonları kapatmayı öğrenin. Doğada vakit geçirin, masanızdayken, bulaşık yıkarken, bir stop lambasında beklerken veya istediğiniz zaman kısa meditasyonlar yapın… Kendinizi sürekli dikkat dağıtan müzik, ses, mesajlaşma, radyo, telefon bağımlılığından uzaklaştırın. İnsan zihni, dikkatin dağılmasını sever ve bundan bir tatmin ve hatta başarı duygusu alır, ancak Yüksek Zihin ile uyum arıyorsanız, O'nun Sessizlikte konuştuğunu ve dikkat dağıtıcıların gürültüsünden duyulamadığını anlamalısınız.

Daha düşük yankı uyandıran bir toplumda yaşadığınız için işler çoğu zaman olduğu gibi zorlaştığında, durun, bir adım geri atın ve düşünün – “Ben aşkım. TEK HAYAT içindeki tüm yaşamla bağlantılıyım. Ben barış, uyum, tamlık, bolluk, zeka, bütünlük vb. vs. vs. Ben Kaynak/Tanrı olan her şeyim çünkü Ben Kendini ifade eden Kaynak'ım.” O zaman kendinize gerçekten inanıp inanmadığınızı sorun.

Birçoğu gerçeği uygulamaya başlar, ancak işler hemen değişmediğinde veya düzelmediğinde, işe yaramadığı inancından vazgeçerler. Hakikat, dışa doğru tezahür etmeden önce sizin bilinç haliniz olmalıdır çünkü bilinç, dışı oluşturan şeydir. Hiçbir şey değişmemiş gibi göründüğünde ve hatta daha da zorlaştığında bile pratik ve sabır gerektirir.

Gerçek yavaş yavaş bütünleşir ve sizin bilinç haliniz haline gelirken, daha fazla eşzamanlılık, seçimlerin daha kolay ve daha iyi hale gelmesi, yaşam olaylarının kolayca ve çaba ve mücadele olmadan ortaya çıkması, ihtiyaç duyulduğunda ve genellikle en az beklendiği yerden ihtiyaç duyulanın bolluğunu deneyimlemeye başlarsınız - uyum hayatın her alanında.

Gerçekleşme için umudunuzu kaybetmeyin, gerçekte zaten tamamlanmış olmasına rağmen aşamalı bir süreçtir. Maneviyatı elde etmek için mücadele etmeye ve çalışmaya gerek yok, çünkü bu eylemler sadece Tanrı'nın ve sizin iyiliğinizin sizin dışınızda olduğu inancını sağlamlaştırıyor. Daha fazla mücadele etmeyi bırakın ve olanda dinlenin.

Siz uyananlar, önemli bir ruhsal noktaya ulaştınız. “Öğrendiklerimin kendimin ve başkalarının gerçeği olduğuna gerçekten inanıyor muyum yoksa hala gerçeği sorguluyor ve günlük yaşam için çok pratik olmadığını düşünüyor muyum?” Bu sizin kişisel yolculuğunuz ve hiçbir guru, kitap, kanal, tören, din, hatta İsa veya Buda'nın bunu sizin için yapamayacağını kabul etmelisiniz.

Herkesin daha yüksek bir bilinç durumuna geçmek istediği her zaman vardır ama şimdi mükemmel bir zaman çünkü yeni ve daha yüksek Işık frekansları gelirken dünyanın enerjileri hızla değişiyor. Tam şimdi umduğunuz, beklediğiniz zaman, ve orada olmayı seçti, ancak özgür irade, bu konuda hiçbir yanlışlık veya doğruluk olmadan ve “yukarıdan” hiçbir yetki olmadan seçim yapmanıza izin verir. Biz sadece şimdinin gerçekten iyi bir zaman olduğunu söylüyoruz.

“Manevi bir insan” olma rolünü oynamak için -kitap okumak, ders almak ve yaşamaya istekli olmadan “gerçek” kelimeleri ağzından çıkarmak için zaman tükendi. Tüm ciddi hakikat öğrencilerine, olaylar ve bilgiler ortaya çıktıkça şoka giren ve korkanlara yardım etmek için yakında ihtiyaç duyulacak. Basmakalıp lafların ve gerçeklerin öğrenilmesini istemiyorsunuz, ancak sunduğunuz her şey olarak asla tam olarak kabul edilmek istemiyorsunuz.

Bu zamanlarda güç ve cesaret aramanıza gerek yok çünkü artık bu niteliklerin, sevgi, güvenlik, barış vb. ve birçok yaşamınız boyunca insanlardan ve ruhsal uygulamalardan aradığınız diğer her şey gibi içinizde tamamen mevcut olduğunu biliyorsunuz.

Arama zamanları bitti ama sadece sen seçersen. Her insan bir noktada, aradığı her şeyin gerçek varlığının İlahi Bilincinde tam olarak mevcut olduğunu kabul etme veya üçüncü boyutun çoğu zaman gerçekten işe yaramış olan kavram ve inançlarından yaşamaya devam etme seçeneği ile karşı karşıyadır.

Dünya hızla değişiyor çünkü titreşim frekansı hızla değişiyor. Ruhsal gerçekliği kafanızda ve kalbinizde tutarken geride durmayı ve gözlemlemeyi öğrenin. Her insanın, özellikle de aksamalara ve sorunlara neden olan kişilerin içindeki ışığı görmeye çalışın. Bazılarında Işığın yalnızca küçük bir iğne noktası görebilirsiniz, bazılarında ise Işığın tüm bedenlerini doldurduğunu görürsünüz.

Her insanın içindeki Işığın kabulü sevgidir ve kendinizi olduğu kadar başkalarını da nasıl sevdiğinizdir. Aşk, bir başkasının söylediği veya söylediği her şeyi sorgulamadan kabul etmek anlamına gelmez ve bu, bir şekilde kişiye karşı duygusal bir çekim geliştirmeniz gerektiği anlamına da gelmez. En yüksek anlamıyla sevgi, basitçe, herhangi bir dış görünüşe rağmen, herkesin İlahi Varlıklar olduğunu bilmek ve kabul etmek ve ardından, yönlendirildiğiniz insan eylemlerini yapmaktır. Sevgi, BİR'in içindeki her şey arasındaki birbirine bağlanan enerjidir.

Aşk, çoğu zaman bunun bir parçası olmasına rağmen, çoğu kişinin inandığı gibi duygusal bir bağlılık değildir. Aşk, eğer seçtikleri buysa, birini seçtikleri “oluk deneyiminden” zorlamak değildir. Aşk, “Allah halleder” diye mırıldanarak hiçbir şey yapmamaktır. Sevgi, sezginin sizi yüzeyde çok üç boyutlu görünebilecek uygun eylemlere yönlendirmesine izin verirken her durumda gerçeği bilmektir.

Bazılarınız için, yaşayan Sevgi, dünyada gördüğünüz ve tanık olduğunuz her şey için gerçeği ve Işığı sessizce kabul eden, sessiz bir farkındalık yaşamı olacaktır. Diğerleri, Işıklarının diğerlerini daha iyi bir dünya yaratmanın daha yüksek yollarına yönlendirmeye yardımcı olacağı hareketlere ve gruplara aktif olarak katılmaya yönlendirilecektir.

Yükseliş sürecine en iyi nasıl hizmet edebileceğiniz konusunda kendinize rehberlik etmenize izin verin çünkü Işık olmanın doğru ya da yanlış yolu yoktur.

Kendinizi ve görünen tüm kusurlarınızı, Tanrı'nın hiçbir kusuru olmadığını idrak ederek sevin.

Biz, Onenessofall.com'da Marilyn Raffaele aracılığıyla Arkturuslu  Grubuyuz

0 comments:

Yorum Gönder