6 Ağustos 2021 Cuma

Hayata ve Bilince Hizmet Etmek

Serving Life and Consciousness - Prepare For Change
Hayata ve Bilince Hizmet Etmek

 

Kendinizi yaşamın evrimiyle, yaşamın ve bilincin büyümesiyle hizalamaya başladığınızda, hayal bile edemeyeceğiniz şekillerde yükseltileceksiniz. Mucizeler gerçekleşecek. Hayata hizmet içinde yaşarken önünüzde fırsatlar açılacak ve kaderiniz değişecek.
Başka bir insana veya hayvana karşı nazik olma fırsatınız olduğunda, nezaketinizi gösterin. Bir başkasına şefkat gösterme fırsatı olduğunda, şefkatli ol.Birini dinleme fırsatı olduğunda, lütfu ver ve dinle. Kendi görüşlerinizi veya kendi gündeminizi empoze etmek istemeden tamamen ve derinden dinleyin. Sorulmamış soruyu sorduğunuzda sizi bekleyen mucizeler var, “Burada daha iyiye hizmet edecek ne yapabilirim? Burada benim aracılığımla hayatın en derin amacına hizmet edecek ne yapabilirim?
 
Hem ışık hem de ses dahil, birbirine bağlı karmaşık enerji alanlarısınız. Vücudunuzun organlarını ve sistemlerini oluşturan çeşitli hücreler, karmaşık ve diğer hücrelerle birbirine bağlanan ses titreşimleri - frekanslar - yayar, böylece karmaşık hücresel rezonanslar yaratır. Aslında bedeninizin tüm evreni yürüyen bir senfonidir. Sesin çok sayıda basamaklı rezonanslarını yaratan, basamaklı enerjinin parlak yumurtalarısınız. Örneğin bedeniniz, birçok kuvvet tarafından yaratılan duran bir dalga modelidir ve bedeninizi oluşturan bu çeşitli duran dalgalar Dünya ile rezonans halindedir ve ayrıca Dünya'nın geçmekte olduğu rezonans değişimlerinden de etkilenir.
Beşinci boyuta geçiş, bu genişletilmiş realiteyi barındırırken günlük hayatınızı yaşama görevini yerine getirmek istiyorsanız, sizin açınızdan incelik gerektirir. Toplu olarak konuşursak, insanlığın gelecekteki yeteneklerinden biri, uzay ve zamanın kısıtlamalar olarak deneyimlenmediği beşinci boyutta eş zamanlı olarak yaşarken, üçüncü ve dördüncü boyutlarda – şu anda bildiğiniz gibi uzay ve zaman anlamına gelir – yaşama yeteneği olacaktır. Bu ikili gerçeklik, insanlığa muazzam yaratıcı anlayışlar ve yetenekler sunacak.
Her insanın kendi gerçekliğinin yaratıcısı olduğunu ve kaosun ortasında insanların farklı seçimler yapacaklarını ve farklı kişisel gerçekliklere gireceklerini hatırlamakta fayda var. Daha düşük titreşim alemlerine girenler tarafından sallanmayın. Yukarıya bakın ve merakla ve bir mucize beklentisiyle yukarıya doğru yaşayın ve en ciddi durumlarda bile mucizeler sizin için olabilir ve olacaktır.
Birbiriniz için sevgi, takdir ve şefkat içinde yaşamayı öğrenin. Medyada ne duyarsanız duyun, elinizden geldiğince her gün hayatınızın içinde yaşayın ve seçtiğiniz kimliğinizin bir parçası olarak hayatınızı bu duygularla büyütmeyi öğrenin. Bunun bir kişisel ve bir kolektif olmak üzere iki etkisi olacaktır. Korkunun müdahale kalıplarını dengeleyecek kolektif atmosfere katkıda bulunacaksınız. Kişisel etki, kollektife ne olursa olsun, size daha fazla sağlık ve daha yüksek evrimsel ilerlemeler getirecek olan duygusal bedeniniz üzerinde dengeleyici bir etkidir. Takdir içinde yaşamayı öğrenirseniz, sizi bu zamanların kaosundan geçirecek bir alana, bir titreşime gireceksiniz. Bir tür teselli ve rahatlık bulacaksınız ve enerji bedeninizin titreşim hızı artacaktır. Bir noktada kaçış hızı dediğimiz şeye ulaşacaksınız. Eski dünyanın illüzyonlarından ve yalanlarından kolayca kurtulacaksınız. Onları oldukları gibi göreceksiniz ve eski dünya gözlerinizin önünden geçerken bile doğmakta olan yeni bir dünyanın neşeli bir birlikte yaratıcısı olacaksınız.
Duyular ve duygularınızın farkında olmak için kendinizi eğitmeniz çok önemlidir. Bu duyguların ve duygusal enerjilerin bedeninizde nerede hareket ettiğini fark etmek de aynı derecede önemlidir. Nerede nabız atıyorlar? Bu nabız ne kadar yoğun ve hangi yönde?
Her birinizin kalbinde, o güneşlerin ateşi, var olan her şeyi içeren yaratıcılığın kıvılcımı var. Ve böylece, çok önemli bir şekilde, her biriniz, tüm değişimlerin ötesinde, kendinizsiniz. Zamandan ve uzaydan önce yaratılan sen, sen olan tek sen, sen olacak olan tek sen, sen eşsizsin. Ve gerçekten, sizi öğrenme ateşinde ezen ve çarpan ve sizi olduğunuz kişi yapan her çarpıklığa ve görünen kusura değer veren Yaradan için değerli ve sevgili misiniz? Çünkü kopyalanamayan belirli bir akorla titreşirsiniz, bu aslında sizsiniz, bu en güzeli.
Kalp Çakrası, alt ve üst çakralar arasındaki orta noktadadır, bu yüzden birçok kişi ona “Büyük Dönüştürücü” der. O, vücudun Merkezi Güneşidir ve tüm hareketin enerjisel olarak bütünlüğe ve daha yüksek bilinç durumlarına gerçekleştiği konsoldur. Kalp Merkezi 'taç yaprağına benzer', ancak tüm farklı çakralar kelimenin tam anlamıyla süptil alemde bir çiçeğe benzeyen enerjik bir yapıya sahiptir. Kalbin çiçeği ne zaman açsa, duygularda bir artış olur. Böylece daha fazla duyguyu deneyimledikçe, Kalbinizin taç yaprakları açılır ve kendilerini genişletir. Daha az duygu hissettikçe - daha fazla geri çekilip duygularınıza daha az uyum sağladıkça - bu yapraklar kapanma eğilimindedir.

0 comments:

Yorum Gönder