29 Ağustos 2021 Pazar

Savaş

 eraoflightdotcom içindeki ışık

Bu, milliyetler, etnik kökenler arasında değil, Şeytan'ın şeytanları arasında bir savaştır. Topraklar ve topraklar. Siyasetin ve bölgelerin etkileyicileri. Şeytan'ın etki alanının hiyerarşisi.

Büyük Şeytan tapınmayı, dünyevi egemenliği arzular. Önünde diz çökmüş köle yığınları arar. Bu dünyadaki kilisesi Eski Dünya Düzenidir. Bu insanlar çekirdekten hasta.

Çünkü ete ve kana karşı değil, beyliklere, güçlere karşı ve dünyevi yöneticilere, bu dünyanın karanlığının prenslerine, yüksek yerlerde olan ruhsal kötülüğe karşı güreşiyoruz.

Efesliler 6:12

 

Devrim hakkı (veya isyan hakkı), bir ulusun halkının ortak çıkarlarına aykırı hareket eden ve/veya halkın güvenliğini sebepsiz yere tehdit eden bir hükümeti devirme hakkı veya görevidir. Tarih boyunca şu ya da bu biçimde dile getirilen bu hakka duyulan inanç, çeşitli devrimleri haklı çıkarmak için kullanılmıştır.

Geçmişimizde özgürlük, kurtuluş ve kişisel egemenliği öğreten herkes Dünya'dan kaldırılmıştı, böylece özgürlük ve kurtuluşun yayılmasının bulaşması durdurulmuştu. Bu kontrolörler Dünya ile olan bağımızı ve yaşama olan saygımızı elimizden aldılar.

Eden'in efsanevi bir yer olduğu ve günah işlediğimiz için insan ırkının erişemeyeceği bir efsane bize söylendi. Bunun yerine, bu kontrolörler tarafından oluşturulan Matrix'in sınırları içinde yaşamaya programlandık.

Temel olarak, kontrolörler Eden'i işgal etti ve bilincimize korku temelli, aldatıcı bir program yerleştirdi ve insan türü karanlığın yoğunluğunun daha da derinlerine inerken kendilerini her hiyerarşinin zirvesine çıkardılar.

Bugün dünyamızda gördüğümüz gibi eski program çöküyor. Kendi realitemizde olup bitenlerin daha önce hiç olmadığı söylendi ve ben de defalarca söyledim… Böyle bir fiziksel durumdayken bir realiteden diğerine geçiş. Tahmine dayalı programlama yazılımında test edildi ve başarılabilirdi. Yine, bunu kavramanın birçokları için zor olduğunu biliyorum ama insan türü bir Büyük Deneyin parçası.

Programcılar geçmişte bir değişiklik yapmak istediklerinde, döngünün sona ermesine izin verme kuralını izlediler ve yeni değişiklikleri getirmek için en iyi örnekleri korurken hangi felaket olayının insan popülasyonunu yok edeceğine karar vermek zorunda kaldılar.

Birçoğu, İnsanlığın ateşin getirdiği bir temizlikten geçeceğini iddia ediyor, bazıları ise göreceğimizi söylediğim hastalık konusunda kararlı.

Atlantis yok edildiğinde, hayatta kalanlar, yalnızca yeni Dünya nüfusundan gizli tutmak için son derece önemli bilgileri elinde tuttular ve ne yazık ki Dünya'nın hükümdarları oldular.

Yine, bu devasa ölçekte dönüşüm çirkinleşecek, bu düşük alemde başka bir yol yok, yani fiziksel olarak oynanıyor. Yeni Çağ (Kova) kurtuluşuna ve egemenliğine geçiyoruz, ancak eski Çağ (Balık) kontrolü ve baskısı tamamen yıkılmalı. Eski sistemi düzeltmeye çalışmak işe yaramazdı, bu yüzden yenisini inşa etmek için yıkılması gerekiyor. Hayatta olmak için ne kadar heyecan verici ve çok önemli bir zaman.

**Teri Wade tarafından

** Kaynak

 

0 comments:

Yorum Gönder