22 Ağustos 2021 Pazar

Kova Dolunay Portalı, 22 Ağustos 2021; yenileme

 süper ay eraoflightdotcom

sevgililer,

Yeni bir harmonik uzaya geçişimizde, şimdi kurtuluş getirecek yeni bir geçişi memnuniyetle karşılıyoruz.ve genişleme. 22 Ağustos'ta Dolunay'dan gelen Kova enerjilerinin tanıttığı ve hala aramızda devam eden Aslan Kapısı enerjilerinin yoğunluğundan sonra yenilenmeyi getirecek bir portal. Bu, uzun bir bütünleşme, iyileştirme/temizlenme döneminden sonra gençleşmemiz için bir portaldır, böylece yeni dünyanın zaman çizelgesinde bilinçli yaratma sürecine başlayabiliriz, çünkü bu sadece bütün olduğumuzda ve tüm sınırlamalardan ve çarpıklıklardan arındığımızda olur. bir olasılık ve bütünlük alanından yeniden yaratabiliriz.

 

Kova, Hava elementine ait olsa bile Su Taşıyıcısı ile temsil edilen, su gibi bizim de özgürce akmamızı ve her koşula uyum sağlamamızı hatırlatan sabit bir burçtur. Kova'nın ana özü, balıkları çoğaltırken Sevgili İsa'mız tarafından temsil edilir. Bu, eğer kişi Her Şey ile akış halindeyse, Kova'nın temsil ettiği şey - sonsuz bolluk - için bir metafordur.

İsa'nın yaptığı, ihtiyacı olan Herkese kutsama getirmek için içindeki Sonsuz Kaynak ile hizalanmak ve birlikte yaratmaktı. Bu, grup bilincine hizmet etmek ve Tanrı Benliğimizle iletişim kurarak, kim olduğumuzu hatırlayarak ve başkalarının da aynı şeyi yapmasına yardım ederek hizmet etmek anlamına gelir. Ancak bunun gerçekleşmesi için önce İlahiyatımızı sonsuzluğun ortaya çıktığı yerden bedenlememiz gerekir.

Su Taşıyıcı, bir önceki günden itibaren Boğa burcundaki 19 Ağustos Dolunayına kadar, şu anda yaşamakta olduğumuz fiziksel ve dolayısıyla küresel dönüşümü temsil eden, onunla rezonansa girenler için geri giden Uranüs tarafından yönetiliyor. . İsyan Gezegeni olarak adlandırılan Uranüs, dışarıda bulmaya çok hevesli olduğumuz içsel değişimi tetiklememize yardımcı olur, bize önce içeriye girip gerekli olanı dönüştürmezsek hiçbir dış değişimin gerçekten gelmeyeceğini hatırlatır, çünkü makro bize sadece -bizimle Bir olarak- içimizde nelerden oluştuğumuzu ve dolayısıyla projelerimizi gösterebilir.

Dolunay Jüpiter ile hizalanırken, içsel simya üzerinde çalışmamız, hizmet ederek çarpma ilkesini uygulamamız, yardımcı olabileceğimiz her şeye ışığımızı yaymamız için bir fırsattır. Bilinçte, dolayısıyla olduğumuz sevgide genişlemek ve nereye gidersek gidelim bu evrensel sevgiyi, şefkati ve barışı tohumlamakla ilgilidir.
Ay zamanında biz de Venüs Satürn üçgenine sahip olduğumuz için, içimizden ilişkilerimize yeniden dengelenme zamanı. Fiziksel realitemize tezahür ettirdiğimiz her şeyi uyumlu hale getirme zamanı. Tüm bedenlerimizden acıyı serbest bırakmak ve herhangi bir yanlış hizalama, bu barışçıl ve özgür egemen iç alana girmemize en çok yardımcı olacak şeydir.

Yükseliş yolculuğumuz sırasında, ruhun geri alınması üzerinde çalışmak esastır, çünkü acıyı salıvermeyi ve kendimizi her düzeyde iyileştirmeyi içeren büyük bir bütünleşme periyodu deneyimlediğimiz her zaman, hissedilen yoğun acı nedeniyle bölünmüş olan tüm parçaları geri almamız gerekir. iyileşme sürecimiz sırasında. Yeni bir yola adım atmadan önce ruhumuzu ve enerjik bedenimizi restore etmemiz çok önemlidir, çünkü henüz iyileşmediysek realitemiz aynı içsel parçalanmayı gösterecektir.

Fiziksel korelasyonlar

Bu Kova portalı sırasında, yeniden doğuş ve arınma için eşsiz bir fırsatımız var. Kova akciğerleri ve böbrekleri yönetir. Bilinçli yeniden programlama üzerinde çalışmak önemlidir, özellikle sigara içmek, içmek vb. gibi belirli toksik bağımlılıklarımız varsa, çünkü bu organlar o zaman büyük ölçüde etkilenmiştir, çünkü bunlar yuttuğumuz her şeyi filtrelerler ve mevcut Kova enerjileri bize yardımcı olacaktır. tüm fiziksel hasarı serbest bırakmak.

Şu ya da bu şekilde bize hala zarar veren yaraları salmak hayati önem taşıyor. Birçoğunun acı şeklinde hissedeceği yaralar, diğerleri öfke, hayal kırıklığı, çaresizlik ve hatta iktidarsızlık gibi görünecek. Diğer zamanlarda o kadar derinlerde saklansa da biz farkında bile olmayız.

Duygusal ve zihinsel bedenlerimizde henüz ikamet etmekte olan birçok incitici duygu ve durumu iyileştirene kadar kendimizi fiziksel iyileşmeye gerçekten açamayız, çünkü herkes duygusal ve zihinsel bedenlerden fiziksel bedene inmeye devam edecek, sürekli olarak. . Öze gitmeli ve duygularımızla derin birleşme sürecine başlamalı, neyi tedavi etmemiz gerektiğini bilmeli ve kendimizi bu içsel göreve adamaya başlamalıyız.

Kova enerjileri ile, onlarla hizalanma ve birlik bilinciyle birleşmeye başlama, daha düşük enerji formlarını salıverme ve mümkün olduğunca uzun süre seçilen frekansta kalmaya çalışma, daha düşük bir düşünceye sahip olduğumuz her zaman olduğu gibi, biz geliriz. aynı eski frekansa geri dönün. Gerçekte, kendimizi iyileştirip temizledikten sonra – her zaman mümkün olan en yüksek frekansta kalarak – yapmamız gereken en zorlu içsel işlerden biridir. Bu aydınlanmış varlık durumunda kalma konusunda ustalaşmak için çok fazla bağlılık, günlük tarafsız şahitlik ve her şeyden önce kendimize karşı sabır gerekir.

Bu Kova portalı sırasında, gerçekten de içimizde sahip olduğumuz ve sınırlı insan bakış açımız nedeniyle daha ileri gidemeyeceğimizi düşünerek sınırladığımız sonsuz kaynaklara genişleme zamanıdır.

Sonsuz sınırsız varlıklar olarak, olasılıklar içinde yaşayabiliriz. Bu bizim doğal halimizdir. Tüm sınırlamaları kırmak için bağlılık, cesaret ve günlük içsel çalışma gerekir. Ancak, bir kez yola çıktığımızda, yol bizimle ve kişisel İrademizle bir olur ve o zaman biz de kendimizi sınırlamayı bıraktığımızda ve tüm kişisel kısıtlamalardan özgürleşmeye başladığımızda gelen bol nimetleri keşfetmeye başlarız. Kendimiz dışında bizi olduğumuz kişi olmamızı engelleyen hiçbir şey yok.

Kendi yaşam deneyimimden sorumlu, özgür, bilinçli bir egemen varlık olmayı seçiyorum.

BEN – her zaman – sürekli bir İlahi akış halindeyim, bilinçli olarak kendimi ve tüm varlıkları/bilinç formlarını Yaratılışta sevmeyi, iyileştirmeyi ve korumayı seçiyorum.

Ben İlahi Mutluluk ve onun sınırsız Bolluğunda ikamet eden zamansız bir ruhum, işgal ettiğim alanı sevgi, ışık ve barışla tohumlamayı seçen, sonsuza dek BEN olduğum kozmik elçi olarak hareket eden bir ruhum.

SEN de öylesin!

Sonsuz Aşkın İçinde,

**Natalia Alba'nın

** Kaynak

 

0 comments:

Yorum Gönder