9 Ağustos 2021 Pazartesi

Ağustos 2021 Enerjileri; Kurtuluşa Giden Yol

yeni güneş daha yüksek ışık
Ağustos 2021 Enerjileri

 

sevgililer,

Tüm yıl gerçekten de böyle geçse de nihayet bu yılın en yoğun aylarından birine girmiş bulunuyoruz.çok güçlü ve dönüştürücü, kimseyi kayıtsız bırakmadı. Bu değişen beş evrensel yılın doruk noktasındayız. Birçoğunun uyanmaya başladığı ve diğerlerinin yeni bir armonik zaman çizelgesine adım attığı bir yıl, çünkü onlar bilinçli olarak yeni ve daha aydınlanmış bir şekilde birlikte yaratmaya başlamaya hazırlar.

Ağustos ayına daha derine girerken, daha fazla dinlenmeye ve fiziksel bedenlerimize daha fazla dikkat etmeye ihtiyaç duyacağız, çünkü rehberlerin bize sürekli hatırlattığı gibi, deneyimledikleri muazzam bütünleşme insanlık tarihimizde daha önce hiç olmadığı gibi. Hepimiz farklıyız ve bazıları iyileşmeye ihtiyaç duyabilirken, diğerleri daha yaratım aşamasında olabilir. Hepimizin eşsiz bir ruh planına ve kendi kişisel mikro döngülerine sahip olduğumuz için mükemmel olduğumuz yer.

 

Bu ay evrensel bir 4'tür. Bu, düzeni ifade eden bir sayıdır, aynı zamanda hem içimizde hem de dünyasal yaşamlarımızda bu düzeni yaratmaya bağlılığı gösterir. Güçlü temelleri temsil eden sayıdır ve akıllı, güçlü ve istikrarlı bir varlık durumundan inşa ettiğimiz her şeydir. Yaratılışın içindeki her şey bize, kaosun hüküm sürdüğü bu aşamada yeni hayatlarımızı inşa etmenin önemini hatırlatır, ancak bu, meydana gelen kitle manipülasyonuna tamamen uyanık olanlar için başka bir yanılsamadır. geçiş yolculuğumuzun bu zamanı.

Bu entegrasyon aşamasını bitirdikten sonra, şimdi bu içsel değişiklikleri fiziksel olana demirlemeye geçiyoruz, bu aynı zamanda 4 sayısının bize şu anda verdiği mesajın aynısı. 4 numaralı tarotta temsil edilen kart, mucizevi bir kaderden dolayı değil, güçlü sütunları kurarak gerekli içsel ve fiziksel çalışmayı yaptığı için, bol ve sağlam bir gerçekliğe sahip güçlü bir varlığın imajını tasvir eden İmparator'dur. bunun gerçekleşmesi için. Bu, eğer bu frekansı akıllıca yönlendirirsek, Aslan enerjilerinin başarmamıza yardımcı olacağı içsel bir görevdir, çünkü uygun şekilde bedenlenmemiş olmak, kişisel gücümüzü nasıl yönlendireceğimizi bilmediğimizde ortaya çıkan öfke sorunlarına ve diğer çarpıklıklara neden olabilir.
Kozmik düzeyde, bu yıl Aslan Kapısı 16 derece Aslan burcunda Yeni Ay ile çakışıyor. Uranüs tarafından yönetilen bir Ay, kare olarak. 19 Ağustos'ta geri harekette olan ve bu ayın baş kahramanı olacak bir Gezegen, çünkü zaten enerjisel olarak gerçekleşmekte olan ve şimdi daha fiziksel bir seviyeye inen değişimi gösteren odur.

Kişisel rehberlerimiz dışında birçok hayırsever varlığın şifa sürecimizde bize yardım ettiği bir zamandayız, çünkü gerçekte çok uzun bir süreç olan kristalin varlıklar olmak, aynı zamanda gerçekleşmesi gereken şifanın bir parçasıdır. iç simya, bu dönüşümü deneyimlememiz için.

Çağlar boyunca gezegenimize şefkatle, sevgiyle ve saygıyla tanıklık eden bu varlıklar, tür olarak evrimimizin bir sonraki merdivenine doğru ilerlememize yardım etmek istiyorlar. Son zamanlarda, özellikle seanslarda, kozmik ailemiz Hathorlardan çok sayıda mesaj alıyorum. Çünkü onlar da bu geçişte önemli bir rol oynuyorlar.

Arturlular ve Siriuslularla birlikte başka bir evrenden gelen hayırsever varlıklar olan Hathorlar, önce yarayı tanıyarak, iyileştirip onu kucaklayarak egosal benliğimizi aşmamıza ve sınırlı bakış açımızın ötesine geçmemize büyük ölçüde yardımcı oluyorlar, böylece şimdi nihayet yapabiliriz. kendimizi ondan kurtaralım.

Aslan Kapısı sırasında, Hathorlar Siriuslular ve Arkturuslular ve ayrıca diğer birçok varlık ve enerjiler, bu yeni enerjileri sadece bedenlerimizde değil, aynı zamanda dünya gezegeni içinde demirlememize yardım edecekler, çünkü onlar da gezegenimizle ilgileniyorlar. , yaşayan bir organizma olduğu için, hepinizin bildiği gibi ve bazıları, Arkturuslular olarak, Dünya'nın koruyucularıdır.

Yükseliş yolculuğumuzun çok önemli bir geçişindeyiz. Kendimiz olarak, kişisel şifa/arınma yolumuza odaklanarak ve kendimize karşı şefkatli davranarak onurlandırabileceğimiz biri, çünkü bu, kendimize ve Herkese karşı sabırlı ve sevecen olacağımız uzun bir süreçtir.

Genişleme ve yaratma, kendimizle ilk çalıştığımızda gelir, çünkü bu şekilde, bütün olarak ve elimizden gelen en yüksek frekansta kalarak Herkesi iyileştirmeye en iyi şekilde yardımcı olabiliriz. Kurtuluş ve bilgelik içsel çalışmayla gelir. Bu kendimizi özgürleştirme süreciyle, bizi olmadığımız kişiye bağlı tutan birçok şeyden, ayın sonunda, 22 Ağustos'ta, bunu işaretleyecek olan Kova'da bir Dolunay yaşanarak destek alacağız. çoğu kişinin hala yeniden kazanmaya çalıştığı özgürlük, çünkü özgürlük farkındalıkla ve cesaretle gelir, kendini eski düşünce kalıplarından, alışkanlıklardan ve yoğun olan ve uyumlu olmayan her şeyden özgürleştirmek, bağlılık, güç ve hepsinden önemlisi cesaret gerektirir.

Bu ateşli ayı, mükemmel bir arındırıcı olan Başak'taki Güneş ile bitiriyoruz. Aslan'ın çok yoğun enerjilerinden Başaklar tarafından yatıştırılmak için geçtik, çünkü Başak ile varlığımızın saflığını yeniden kazanırız, özümüz olan kristalin aşk ışığımızı geri alırız, gerçekte kim olduğumuza yeniden doğarız.

Başak, bir süredir almakta olduğumuz plazma enerji aktarımlarını güçlendiriyor, çünkü bu enerjiler 8 Ağustos'ta bir günlüğüne gelmeyecek, çünkü bu frekansların inişini başlatan ana portal geçtiğimiz aylarda Pleiades portalı ile başladı. Başak, kendimizi iyileştirmemize, bedenlerimizi temizlememize ve beden yeniden kalibrasyonu ve stabilizasyonuna devam etmemize yardımcı olacaktır, çünkü bu her zaman bir entegrasyon aşamasından sonra gelen süreçtir.

Başak ile aynı zamanda ikizlerimizin enerjilerini, ilişkilerini temizlemenin ve bizi hala başkalarına bağlayan ve özgür bırakacağımız bağları ortadan kaldırmanın, başkalarının ve kendi kendimiz içinde özgürce yaşamasına izin vermenin zamanıdır. Bizimle görevlerini zaten yerine getirmiş insanlara bağlı olduğumuz ve bunun tersi olduğu sürece, özellikle kendimizi ve değerli enerjimizi başka bir bilinçli ve dengeli ilişkiye sokmak için tamamen özgür değiliz.

Başka bir kozmik perspektifte, Güneş Başak'a bir Işık tuttuğunda, şimdi kendimizi topraklamaya ve yaratıcı gücümüzü bu güçlü ve bol Aslan enerjileriyle bir süredir yaptığımız bir şey olan dünyevi Planımıza yönlendirmeye çağrıldık. Bir Dünya işareti olarak Başak bize, her zaman yardım olma ile uyumlu olan gerçek arzularımızı tezahür ettirmek için burada olduğumuzu hatırlatır, çünkü Başak her zaman Herkese hizmet etmek olan misyonunun oldukça farkındadır.

Başak arınma getirecektir. İçimizde tuttuğumuz saflığın, yoğun alanımızda yaptığımız her şeye de yansıyabileceğini hatırlamaya davet ediyor. Ve bu işaret pratik gibi görünse bile, asıl özü, içeriden yarattıklarımızla başkalarının fiziksel olarak ihtiyaç duyabileceği şeyleri birleştirmek için burada olduğumuzu hatırlamakla ilgilidir, çünkü burada her iki kutbu, her iki düzlemi de sentezlemek ve birleştirmek için buradayız. , fiziksel ve eterik - tüm bu içsel vizyonları somut alanımıza getirerek, sadece bunu yaparak, fizikselin yaratıcıları olarak kendimize gerçekten hakim olabiliriz.

Kişisel dönüşüm, yeniden ayarlama ve dolayısıyla kurtuluş üzerinde çalışmak için önümüzde çok derin bir ay var. Kendimizi tüm eski yaralardan, zincirlerden ve kuruntulardan kurtarana kadar, yeni bir gerçekliği gerçekten kucaklamaya başlayamayız. Değişmeye, kendi gerçekliklerinde bir şeylerin değiştiğini görmeye hevesli birçok insan var, ama yine de bir dış güç onları kurtarmak için gelene kadar bekliyorlar.

Bu ayın bizi yapmaya davet ettiği iç yaratıcımızı ve kişisel gücü kucakladığımızda, mevcut realitemiz için suçlanacak kimsenin olmadığını fark edip, bulunduğumuz yerin sorumluluğunu almaya başladığımızda, doğru yol budur. özgürlük ve egemenlik varlıkları, çünkü artık kendi gölgelerimizle, yaratımlarımızla yüzleşmeye ve daha yüksek gerçekleri kucaklamak için kendimizi onlardan boşaltmaya hazırız.

Bu, bir sonraki evrim seviyesine ulaşmamızın ne kadar süreceği ile ilgili değil, çünkü doğada sonsuzuz. Bu ne başkalarıyla ne de dış güçlerle ilgilidir. Bizi istenmeyen bir gerçekliğe getiren eski alışkanlıkları ve düşünce kalıplarını sürdürmeye devam etmek yerine, sadece içeri girersek her şeyi değiştirebileceğimizi nihayet idrak etmekle ilgilidir.

Her zaman olduğu gibi, tüm seçimler Herkese hizmet eder ve büyük saygı görür. Burada ve şimdi özgür bir egemen yola başlamak ya da kim olmadığınız yanılsaması içinde yaşamaya devam etmek sizin kararınızdır.

Ne seçeceksin?

Hepinize harika ve kutsanmış bir Ağustos diliyorum, Sevgililer.

Sonsuz Aşkın İçinde ∞

Natalya Alba

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder