1 Ağustos 2021 Pazar

Süper dalga; 3D'den 4D ve 5D'ye Bölüm 13

kristal evren
Süper dalga

 

26 Temmuz 2021'de gezegensel Yeni Yıl'ın başlamasıyla birlikte 5D'ye geçişimiz hızlandı. 24 Temmuz'da iki gün önce meydana gelen Galaktik Nabız (Soliton) tarafından hızlandırıldı.. Gezegen ve dünyalılar için mümkün olan maksimum, muazzam güç ve frekansta bir Işık Dalgası taşır.

Beşinci ve altıncı boyutlardan gelen bu dev Süper Dalga, güneş plazma kodlarının akışları ve elmas kristal Işık ile, önceki tüm gelgitlerden birkaç kat daha güçlüdür.

Dördüncü boyuta geçen bizler için, bu Galaktik Süperdalga, boyutlar arasındaki sınırın kırılmasına neden olabilir.

Enerji, 8 Ağustos 2021'de Aslan Kapısı sırasında zirve yapacak ve 1 Aralık'a kadar devam edecek.

Birçoğumuz çok yaratıcı ve yeni fikirlerle dolup taşan hissedeceğiz. Bu dönemde titreşimimizi yüksek ve saf tutmak, tüm 3B illüzyonları kesmek ve sadece Sevgi ve Uyum'a odaklanmak önemlidir.

Aslan Kapısı sırasında gezegenimiz ve Güneşimiz Sirius, Galaktik Merkez ve Dünya üzerindeki Giza Piramitleri gibi birçok kutsal yer ile hizalanacak.

 

Açılış Portalı aracılığıyla, Kozmik Kalp ve kozmik atalarımız olarak insan evrimimizi takip eden diğer medeniyetlerle bağlantı kurabileceğiz.

Mevcut enerji programlarının başka bir evrimsel yüklemesini ve güncellemesini alacağız.

Dosyaların açılması zaten oluyor, hemen değil, yavaş yavaş. Birçoğumuz bunu yeni hakkında daha fazla bilgi edinmek için bilinçsiz bir arzu olarak hissediyoruz.

Süper dalga, yoğun bedenlerimizin dönüşümü yoluyla bizi 4B/5B'ye sıçratan güçlü bir dürtüdür. Kuantum tsunami tarafından taşınan kodlar, Yeni Dünya'da Yeni İnsanı oluşturan Kaynağın canlı tezahürüdür.

Bugün, Dünya'nın dördüncü boyutlu uzayının hazır olma durumu %45 ve süreç aktif olarak yoğunlaşıyor.

İşaret %50'ye ulaştığında, 4D kısmen görünür hale gelecek ve çoğumuz için erişilebilir hale gelecektir.

Ardından kodlarıyla doyacak, kapasitesini artıracak ve giderek daha fazla geçiş yapan 4D'ye açılacaktır.

Süperdalga enerjisi 12 DNA zincirinin tam aktivasyonunu ve yeni Dünya'ya, yeni uygarlığa, yeni topluma ve yeni tarihe tekabül eden İlahi kalıbın onlarda açılmasını amaçlar.

Süper dalga'daki beşinci boyutlu kodlar, maddi cisimlerin sıkıştırmasını açmaya devam edecek.

DNA'mız başlangıçta Yükseliş programını ve dolayısıyla onun için gerekli tüm anahtarları ve kodları içeriyordu.

DNA sadece soy mirasının (anne, baba, büyükanne ve büyükbabalar, büyük büyükanne ve büyükbabalar vb.)

Bilim adamlarının "çöp DNA" dediği şey, Dünya'daki enkarnasyonlarımızın kaydı ve başka bir deyişle, bireysel bir Ruh olarak tüm zaman çizelgemizdir.

Türler arası olanlar ve Siriusian, Orion, Draconian, Andromedian, Arcturian, Venusian ve diğer uzay ırklarının DNA'sının genomumuzdaki kısımları da dahil olmak üzere tüm melezlemelerle ilgili verileri içerir.

DNA'nın "çöp" kısmı, Galaksimizde enkarne olan tüm Ruhlar hakkında bilgi depolayan Akaşik Kayıtlara doğrudan bağlıdır.

Bugün DNA'mızda ne kadar çok hazinenin saklı olduğunu ve bunun ne kadar akıl almaz yeni olasılıklar açtığını anlıyoruz.

3. boyuttaki insanlar yedi Süptil Bedene ve yedi büyük çakraya sahiptir. Ruha, Yüksek Benliğe veya Kaynağa erişmek için meditasyona veya dua pratiğine ihtiyacımız var.

Taç Çakradan geçen kaynağın enerjileri yedi küçük akıma – Işık Işınlarına – ayrılır.

İlahi bilgeliği (bilgi), Sevgiyi, saflığı, gerçeği, uyumu, özgürlüğü taşırlar. Her ışının bir yönü vardır:

1.  Mukavemet Işını, dayanıklılık, azim enerjileriyle doludur; cesaret kas-iskelet sistemimizi destekler;

2.  Bilgelik Işını – beynimize güç veren bilgi enerjisi;

3.  Sevgi Işını, kardiyovasküler sistemi destekleyerek güvenin enerjisini sağlar;

4. saflık ışını, beş duyumuzu ve bağışıklık sistemimizi harekete geçirir;

5.  Hakikat Işını, solunum sisteminin enerjisini doyurur;

6.  Uyum Işını, ürogenital ve endokrin sistemlerin sağlıklı gelişimini destekler;

7.  Özgürlük Işını, sindirim sistemini etkiler ve hoşgörü, bağımsızlık ve utanç titreşimleriyle iç dengeyi destekler.

DNA'mız acilen aktive oluyor, bedenlerimiz gençleşiyor. Geçen Aralık ayından bu yana, fiziksel bedenlerimizin hücresel düzeyde dönüşüm aşaması başladı.

Şimdi hepimiz bunu yaşıyoruz ve her birimiz farklı şekilde yapıyoruz. Bazıları bunu nazikçe, neredeyse fark edilmeden geçer. Bazıları için ağrılı temizlik ile zordur.

Kozmik algoritma, çakraları aynı anda değil, tek tek dönüştürür. İlk olarak, beynimizi, duyu organlarımızı ve bağışıklık sistemimizi etkileyen yenilenmiş bilgi enerjisi (2. Işın) ve saflık (4. Işın) akışlarından etkilenmeye başladık.

Bazılarımız yüksek frekanslı titreşimlerle ilk temasa bile dayanamaz. Sonuç olarak, birçok felç, kalp krizi ve viral hastalık vardır.

Bu sadece dönüşümün başlangıcıdır. Hemen ardından, asıl olanın yeni bir iskeletin inşası olduğu ikincisi (1. Işın) gelir.

Bu yüzden birçok insan kemikleri, eklemleri ve kıkırdakları ile ilgili problemler yaşar. Bazıları bunu hastalığa ve yaşlanmaya bağlar. Ama gençleşme mekanizmasını tetikleyen yeni yüksek frekanslı enerjiler de öyle.

Bunu kalbin dönüşümü, dolaşım, lenfatik, boşaltım ve endokrin sistemleri, solunum organları, hematopoez, sindirim izleyecektir.

Yeni fiziksel ve fizyolojik yasalara göre çalışan yeni çürümüş vücudun yaşam desteği için gereklidir.

Dördüncü ve beşinci boyutlarda, 12 Süptil Bedeni ve 12 enerji merkezini aktive edeceğiz. İlahi akış, beş Işın daha ile güçlendirilecektir.

Parapsikolojik süper güçlerle ilişkili oldukları için gizemli olarak adlandırılırlar: ışınlanma, havaya yükselme, telepati, telekinezi, basiret, trans-fiziksel dönüşümler ve çok daha fazlası.

Çoğu insan, Aralık 2020'de başlayan fiziksel değişiklikleri algılanamaz ve etkileyici bulmuyor. Olay bu değil. İşler oldukça hızlandı.

DNA'nın 12 ipliğinin aktivasyonu ile madde eşzamanlı olarak yenilenir ve 3 boyutlu programlardan temizlenir. Bedenlerimizin sıkıştırması açılır ve içlerinde Birlikte-Yaratıcılar bizi bir kuantum koridorundan yeni bir boyuta aktarır.

Bu amaçla Galaktik Komite, Samanyolu'nun merkezinden Dünya'ya, tüm seviyelerde temel dönüşümler için süper madde kodları taşıyan güçlü bir yüksek frekanslı tsunami gönderir.

Vücudumuzdan sıvı çıkışının arttığına dair semptomlar yaşamaya başladıysak (o kadar çok su çıkıyor ki nereden geldiği belli değil), o zaman işte bu – Başlangıç.

Daha fazla su içmemiz gerekiyor. Vücudumuz yaklaşan dev bir Galaktik dalgayı algılar ve ona karşı koymaya hazırlanır.

Bu tsunami, bazıları (veya bir şey) için bir yıkım kaynağı olabilir. Ve birileri, güçlü dönüşüm akışına sevinçle katılacak, geleceğe koşacak ve yeni dört ve beş boyutlu Dünya'da evrimin bir sonraki, daha yüksek aşamasına yükselecek.

2021'de, titreşimler diğer yıllardan tamamen farklıdır, çünkü Dünya artık yedinci boyutun enerjilerini almaya hazırdır ve gezegenin dokularının çoğu zaten yeniden inşa edilmiştir ve artık nihayet demirlenebilir.

Gezegen düzeyinde, frekanslar, belirli enerjiyi üreten Işık Sembolleri biçiminde Dünya'nın ızgarasına yüklenir – birçok yeni ana mekanizmayı tetikleyen matematiksel, geometrik kodlar.

Artık eski olan her şey sökülüyor ve Galacom sonunda Süper dalga enerjilerini Dünya'nın yapısına başarılı bir şekilde entegre edebiliyor.

Bu enerjiler ölümü Ego'ya taşır ve bizi Işıltılı Bedenimizin aktivasyonu için hazırlar.

Hepimizin titreşimlerimizi yükseltmenin ve gelişmeye ve başkalarına faydalı olmaya ya da üç boyutlu hapishanede nefret, secde ve pasiflik yaymaya ve parmaklıklar ardında iltihaplanmaya devam etmeyi seçme zamanı geldi.
**Lev'e göre

0 comments:

Yorum Gönder