1 Ağustos 2021 Pazar

Mars Başak'a Giriyor; Ağustos-Eylül 2021'de Neler Var?

astroloji enerji eraoflightdotcom
Mars Başak burcuna geçti

 

29 Temmuz Perşembe Mars Başak burcuna geçti. Bu hepimiz için ne anlama geliyor?

Bu, genel olarak "sorunlara nasıl saldırdığımız" anlamına gelir.ya da “insiyatifi nasıl ele aldığımız”, Aslan'ın kendiliğinden Sabit Ateşinden ayrılır ve şimdi bu enerjiyi, Başak'ın kesin ve pratik Değişken Dünyası aracılığıyla ifade eder. Bu, ister iş ister eğlence için yapılandırılmış planlar oluşturmamıza ve elimizden geldiğince mükemmel bir ifade elde etme çabalarımızda kesinlik kazanmamıza yardımcı olacaktır.

Başak burcundaki Mars, Koç burcuna göre kendi 6. evinde ve Akrep burcuna göre kendi 11. evindedir. Bu bize onun ifadesine dair ipuçları sunar. Yöntemlerdeki pratik ayarlama, kendi 6.'sına yerleştirilmesiyle gösterilir, ancak kendi 11.'sinde, birinin genellikle Başak burcuyla ilişkilendirdiğinden daha fazla hırs gösterir. Bu, Başak'ta pratik uyum içgüdüsünün yanı sıra, uzun vadeli amaç ve fikirlerine ulaşmak için çabalarını iyileştirmeye ve gerekirse bu hırslardan ve herhangi bir nedenle başarı misyonunun bir parçası olamayacak insanlardan ayrılmaya çalışır. .

 

Geçen Sonbaharın Koç burcundaki geri hareketinden bu yana kademeli olarak hızlanan Mars, şimdi neredeyse maksimum seyir hızında. Birkaç hafta önce hala hızlanırken, şu anda günde yaklaşık 38 dakika hızla hareket ediyor ve önümüzdeki haftalarda hala hız kazanıyor. Bu, ister projeleri yürütmek isterse de ifademizdeki hatalar tarafından engellenmeden ilerleyebilmemiz için kesilmesi gerekenleri kesmek olsun, geçiş yapan Mars enerjilerini kullanma yeteneğimizin kademeli olarak hızlandığını gösterir.

Mars'ın İç Gezegen Döngülerinde Bulunduğu Yer

Mars, Nisan sonu ve Haziran başı arasında Yengeç burcundayken, güvenliği ilk, son ve her zaman sağlamak için vites değiştirme, yön değiştirme, bağlılıkları değiştirme ve yöntemleri değiştirme konusunda inisiyatif alarak dikkatli olmayı tercih etti! Daha sonra ortaya çıkan şey, Haziran ortası ile Temmuz sonu arasında Aslan deneyimlerimizin yolunu açtı. Artık Mars Değişken Başak'ta olduğuna göre, hassasiyeti ve pratikliği sayesinde “önemli formlar” elde edebiliriz. Başak'ta, Venüs'ün o burçta ne müjdelediğini takip eder.

Merkür, Ağustos ortasında Başak'ta ve Terazi'deki gerilemesi nedeniyle yine hem Terazi hem de Akrep'te Mars ile kavuşacak. Bu devam ederken, Güneş Ekim ayında Terazi burcundaki Mars ile kavuşum yapacak. Yani bu yıl Aslan, Başak, Terazi ve Akrep'te önemli Mars kavuşumları oldu veya olacak!

Venüs, Mars ile Şubat ve Mart 2022'de iki kez tekrar Oğlak burcunda kavuşacak, Güneş ve Merkür ise bir sonraki kavuşumlarını 2023'ün sonlarında yapacak. Bundan sonra Venüs, Şubat 2024'te, bu yılın Ekim ayında Satürn'ün doğrudan istasyonu olan 7 Kova'da Mars ile kavuşum yapacak.

Mars'ın Şimdi Bulunduğumuz Yere Giden Yolu - Önsöz Olarak Geçmiş

Mars, Aslan'dan en son 2019 yılının Temmuz ayının başı ile Ağustos ayının sonları arasında geçiş yaptı. Bu dönem, az önce bitirdiğimiz gibi, haritalarımızda Aslan'ın olduğu her yerde bize yeni inisiyatifler verdi ve kalbimizin neyle ilgilendiğini bilmemize izin verdi. Aslan burcundaki Mars, yaptığımız her şeyde stil göstermenin yanı sıra oyunculuğu da gösterme zamanıdır.

2019 yılının Ağustos ortası ile Ekim ayının başları arasındaki Başak burcundaki geçişi, Eylül ile Aralık 2019'u şekillendiren ve bugüne kadar süren kalıcı etkilerle birçok kavuşumla aynı zamana denk geldi. Hepimiz Başak sektörümüzde pratik ayarlamalar ve fedakarlıklar yapıyor, işimizi detaylara ve yapmamız gerekeni nasıl yapacağımıza dikkat ederek yapıyorduk. Önümüzdeki 7 hafta aynı zamanda yöntemlerimizde iyileştirmeyi ve belki de hayatımızı daha verimli hale getirmek için önceliklerin yeniden sıralanmasını gerektirecek.

Ardından Mars, Ekim ayının başı ile Kasım 2019'un sonları arasında, yeni idealler ve Terazi'yi etkileyen ilişkilerimize ne kadar zaman ve enerji ayırdığımızın yeniden kalibrasyonu ile Terazi'den geçti. Bu, "karşılaştırma ve zıtlık" hareketlerini felç etmek yerine, dengeyi bulmayı ve tutmayı öğrenme dönemiydi. Bir sonraki Mars'ı Eylül ortası ile Ekim 2021 arasında Terazi'de yaşayacağız.

Mars, Koç ile birlikte yönettiği burçlardan biri olan Kasım 2019'un ortalarında Akrep'e girdi. Mars, bu iki burçta en doğal olarak kendisidir, Akrep, dahil olduğu süreci gerçekleştirmek için gereksiz olan her şeyi ortadan kaldırdığı bölgedir. Bundan sonra Ocak 2020'nin başlarından itibaren Yay burcuna geçiş yaptı, Ateşli doğası ile uyumlu bir burç , bu yüzden "Ateş ettik" ve Jüpiter'in Yay'daki yılındaki vaatlerinin çoğunu harekete geçirerek geleceğin unsurlarını harekete geçirdik.

Oğlak geçişi 16 Şubat 2020'de başladı. Bu, Ocak ve Mart 2020 arasında sayısız Oğlak kavuşumunu tetiklediği için derin bir geçişti. Oğlak, Mars'ın yüceltilmesinin veya en büyük büyümesinin işaretidir. Şubat ayının son yarısında ve Mart ayının tamamında, uzun oyunu göz önünde bulundurarak, disiplini ve “sorumlu eylemi” kabul eden bir gözle pragmatik ve organize olmayı öğrendik. Mart ayında Mars Jüpiter, Plüton ve Satürn ile kavuştuğunda birçok döngü harekete geçti.

2020'ye baktığımızda Mars, Mart ayının sonunda Kova'ya giriyor, hemen Satürn ile 1 Kova'da kavuşuyor, böylece Aralık 2020'de Jüpiter ve Satürn'ün Büyük Mutasyon kavuşumunda küresel olarak başlatılan yeni 20 yıllık Kova dönemi hızlı bir başlangıç ​​yapıyor. Gündönümü. Nisan ve Mayıs 2020'nin başlarında, geleceği gördük ve daha büyük iyiliğimize daha fazla katkıda bulunmanın yollarını ve geleceğe yönelik bir gözle enerjiyi ve şeyleri yöneterek işbirliği yapmanın yollarını gördük.

Bu dönem, yeni grup girişimlerinin yanı sıra daha büyük bir sayı için daha büyük bir iyiliğin yeni vizyonlarını açtı. Dikkat edilmesi gereken nokta, Merkür'ün Mart 2020'nin başlarında 29 Kova'da SD'ye gitmesi ve Mars'ın Mayıs 2020'nin ortalarında 29-30 Kova'da “Dönüşüm Bölgesinden” geçmesi ve Jüpiter'in de üç geçiş yapması nedeniyle 2021'de yaşadıklarımızı harekete geçirmesiydi. bu Kova bölgesi boyunca. Bu yıl, Mayıs 2020'den beri yaşadığımız dönüşüm sürecinin vaadini genişletiyor.

Mayıs ayının ortasından Haziran 2020'nin sonlarına kadar Mars Balık'ta, akmayı, kutsamayı ve affetmeyi öğrenmemize yardımcı oldu. Balık, inzivaya çekilmenin işareti olduğundan, ateşli ve agresif Mars'ın karantinaya alınanların birçok tutkusunu alevlendirmesi şaşırtıcı değil. Haziran ayında Mars'ın Uranüs'ü Nisan ortasında çeşitli Değişken kareler aracılığıyla kare aldığı dönem, yaygın bir maske takma politikası zorunlu kılındığı için maske karşıtı isyanın (Balık peçeleri yönetir) başlangıcını içeriyordu.

Ardından Mars, Haziran 2020'nin sonunda Koç'a girdi, burada nihayet Ocak 2021'in başlarında Boğa'ya girene kadar kaldı! Geçen yıl Koç'taki Mars, çizelgelerimizde geç Koç, geç Yengeç, geç Terazi ve geç Oğlak'ın olduğu her yerde bir test ve denemeler, çatışmalar ve dönüm noktaları zamanıydı. Hepimiz iç dengeyi ve dengeli bir perspektif ve orantı duygusunu korurken önemsediğimiz şeyleri korumak için test edildik.

Koç'taki Mars, yerleşik otorite (Oğlak) ile insanlığı yeni yönlere taşımak için geleceğe yönelik bir dürtü (Koç) arasında açık bir saldırganlık ve çatışma dönemi getirdi. Bu, Koç veya Akrep burcundaki gezegenlerin veya açıların sulu bir ifadeden (Balık) ateşli bir ifadeye (Koç) geçtiği bir zamandı.

Daha sonra, Ocak 2021'in başlarında Mars'ın Boğa'ya girişini, Koç'taki Mars'ın doğal ateşini “sürgününün” işaretlerinden birine taşıdığını, yani yönettiği burcun tam tersi bir burçta olduğunu gördük. Boğa'ya girdiğinde hemen Jüpiter ve Satürn'e büyük kareler yaptı ve Güneş, Merkür ve Venüs'ten kareler aldı! Bunlar odaklanmamızı, ne istediğimizi ve neden istediğimizi görmemizi ve hayatımızda daha içten olmamızı test etti.

Mars, Mart 2021'in başlarında, Koç tarafının üretkenlik bulduğu ve Akrep tarafının yenilenme bulduğu İkizler'e taşındı. Mart ve Nisan, Mars Yengeç iken, doğal olarak bağlılık ve yön değişikliklerine yol açan bilgileri keşfetmek ve dışsallaştırmakla ve bizi daha güvenli kılmak için bu yeni direktifleri hayatımıza entegre etme ihtiyacıyla ilgiliydi.

Daha sonra Mars'ın aşina olduğu başka bir element olan Aslan'a taşındı. Su (Kanser) ve Ateş (Aslan), Mars'ın doğasının ayrılmaz unsurları olduğundan, Mars, Yengeç'te o kadar fazla büyümese bile, bu işaretlerde rahattı. Mars'ın Koç kısmı Ateşli ve Mars'ın Akrep kısmı Sabit olduğundan, Mars Aslan'ın Sabit Ateşinde çok başarılıdır.

Element kalitesi Ateş'ten Dünya'ya taşındığından, şimdi Koç ve Akrep'teki evleri ve gezegenleri etkileyerek Başak'a geçiyor. Dünya, doğasının doğal bir parçası olmasa da, Mars, Başak burcunda hala çok başarılıdır, çünkü bir Dünya burcu onun en büyük evrimsel gelişim alanıdır. Bu aynı zamanda Mars'ın Başak'ın Oğlak dekanında elinden gelenin en iyisini yapacağı anlamına gelir, bu nedenle Mars 14 ve 20 Ağustos arasında Başak'ın ortasındayken olağanüstü bir iyileştirme ve organizasyon bekleyin.

Mars Başak'tayken, şu andan itibaren 14 Ağustos'a kadar ilk 10 derece Başak'a sahip olduğumuz evde büyük bir faaliyet odağı ortaya koyuyor. Ondan sonra, 14 Ağustos'tan 20 Ağustos'a kadar Başak'ın ikinci 10 derecesini geçiyor ve Başak burcunun son 10 derecesini 20 Ağustos ile 14 Eylül arasında geçecek ve ardından Terazi burcuna geçiş yapacak.

Ocak 2019'dan Bu yana Mars Mücadelesi

Mars Koç'tayken, Güneş veya Yükselen Koç'ta olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Oğlak'ta olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Terazi'de olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Yengeç'te olanlarla olan ilişkilere odaklanır. (Yine, bu kritik seçim ve değişim noktaları, Temmuz 2020 ile Ocak 2021 arasında bir şekilde yeniden belirlendi.)

Mars Boğa'dayken Güneş veya Yükselen Boğa'da olanlara yeni başlangıçlar, Güneş veya Yükselen Kova'da olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Akrep'te olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Aslan'da olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır. (Bu, Mars'ın Ocak ve Şubat 2021'de Boğa geçişiyle yeniden belirlendi.)

Mars İkizler'deyken, Güneş veya Yükselen İkizler'de olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Balık'ta olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Yay'da olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Başak'ta olanlarla olan ilişkilere odaklanır. (Bu Nisan-Mayıs 2019 döngüsü, Mart başı ile 2021 Nisan sonu arasında yeniden belirlendi.)

Mars Yengeç'teyken, Güneş veya Yükselen Yengeç'te olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Koç'ta olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Oğlak'ta olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Terazi'de olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır. (Bu döngü 2021 Nisan sonu ile Haziran ortası arasında yeniden belirlendi.)

Mars Aslan'dayken, Güneş veya Yükselen Aslan'da olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Boğa'da olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirir. Güneş veya Yükselen Kova'da olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Akrep'te olanlar için tatmin veya kamusal aktiviteye odaklanır. (Bu döngü son 7 hafta içinde yeniden ayarlandı.)

Mars Başak'tayken, Güneş veya Yükselen Başak'ta olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen İkizler'de olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Balık burcunda olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Yay'da olanlarla olan ilişkilere odaklanır. Bu döngü önümüzdeki 7 hafta içinde yeniden ayarlanıyor.)

Mars Terazi'deyken, Güneş veya Yükselen Terazi'de olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Yengeç'te olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Koç'ta olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Oğlak'ta olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır.

Mars Akrep'teyken, Güneş veya Yükselen Akrep'te olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Aslan'da olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Boğa'da olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Kova'da olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır.

Mars Yay burcundayken, Güneş veya Yükselen Yay'da olanlara yeni başlangıçlar, Güneş veya Yükselen Başak'ta olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen İkizler'de olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Balık'ta olanlar için yerine getirme veya kamusal faaliyetlere odaklanır.

Mars Oğlak'tayken, Güneş veya Yükselen Oğlak'ta olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Terazi'de olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Yengeç'te olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Koç'ta olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır.

Mars Kova'dayken, Güneş veya Yükselen Kova'da olanlara yeni başlangıçlar, Güneş veya Yükselen Akrep'te olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Aslan'da olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen Boğa'da olanlar için yerine getirme veya kamusal aktiviteye odaklanır.

Mars Balık'tayken, Güneş veya Yükselen Balık'ta olanlara yeni başlangıçlar ve Güneş veya Yükselen Yay'da olanlara yeni ortaya çıkan gelişmeler getirdi. Güneş veya Yükselen Başak'ta olanlarla ilişkilere ve Güneş veya Yükselen İkizler'de olanlar için yerine getirme veya kamusal faaliyetlere odaklanır.

Açıktır ki, bu geçiş aralıkları içinde, geçiş yapan Mars ile haritalarımızdaki tüm gezegenler arasında başka “evre ilişkileri” vardır, ancak bunların hepsine girmek bu makaleyi bir kitap haline getirecektir. Örneğin Mars, diğer gezegenlerinize, Güneşinizin ve Yükseleninizin açılarından farklı açılar yapar. Büyüyen ve küçülen tüm veçheler, her gezegenin diğer tüm gezegenlere ve Yükselenimize “Bütün Döngüsü”ne girer. Tüm Döngü hakkında daha fazla bilgiyi Saturn: Spiritual Master, Spiritual Friend adlı kitabımda bulabilirsiniz  .  burada çeşitli nesiller için Tüm Döngü açısından gezegen döngülerindeki çeşitli aşamaları açıklıyorum.

Mars'ın Geçmiş, Şimdi ve Gelecekle Bağlantıları

Daha önce bahsettiğim gibi, 1 Kova'da Satürn ile Mars kavuşumu, insan varoluşunun tamamen geleceğe yönelik bir dönemini başlattı. Bu, Jüpiter'in Aralık ayında aynı derecede Satürn ile kavuşumu ile yeni bir 20 yıllık Kova Çağında şekillenmeye başladı. Ve burada şunu belirtmekte fayda var ki bu, 2050'den sonra “Çağın kenarından kaymadan” önce Satürn'ün Kova'dan son geçişi.

Son 3 yüzyıldaki çeşitli Uranüs, Neptün ve Plüton geçişlerinin her birinin Kova Çağı'nın gelişini nasıl güçlendirdiğini Uranüs Kova Çağını Uyandırdı, Neptün Rüyada Kolektif Bilince Getirdi ve Plüton Onu Hayata Filizleyecek makalemde açıkladım, ve neden henüz Kova Çağı'na tam olarak girmediğimizi, ancak bu yüzyılın üçüncü çeyreğinde olacağımızı. Elbette, Büyük Çağ'ın eşiğinde yaşamak, Balık Çağı'nın ölmekte olan yankılarıyla bir süre daha uğraşacağımız anlamına geliyor, çünkü bu ölmekte olan varsayımlar altında doğan birçok kişi onları mümkün olduğunca uzun süre devam ettirmeye çalışacak. .

Mart 2020'de Mars tarafından harekete geçirilen Oğlak döngülerinin, bazıları 2053'e kadar tamamlanamayacak olan geniş kapsamlı etkileri olacağını unutmayın! 30 yılı aşkın bir süredir başka bir Satürn kavuşumu Plüton'umuz veya 12 yıl boyunca başka bir Jüpiter kavuşum Plüton'umuz olmayacak. Bu Oğlak döngüleri, yeni başlayanın bir bitişi ve o zaman başlayan sonraki döngülerin başlangıcı olarak dış gezegenlerin bağlantı noktaları üzerinden bir sonraki geçişine kadar oynayacaktır. (Her ikisi de Şubat 2033'te 15 Kova'daki Melek Noktasında Plüton ile tam bir Güneş kavuşumu Jüpiter olacak. Bu, şu anki döngüden çok daha mutlu bir döngü olacağa benziyor!)

Oyundaki Yönler

Mars Başak'a girerken, Mars'a karşı Jüpiter'i 30 Aslan'dan 30 Kova'ya hemen bitirerek, başkalaşımımızı hızlandırıyoruz! Başak'ın başlarında, Mars, Pluto'ya biquintil ve Satürn'e kuadranovil yapar, ardından Neptün ile bir başka kuadranovil yapar ve 9. harmonik ruhsal görünüm serisini içeren güçlü bir "Uçurtma" evrimsel konfigürasyon yaratır. Uranüs ile eşzamanlı bir tredecile ve TransPluto ile kavuşum ekleyin ve o sırada son derece güçlü ruhsal tesellinin oyunda olduğu açıktır!

Ağustos ayının ilk haftasının sonunda Mars, Satürn ile bir triseptil yapar ve ardından ikinci haftanın sonunda Plüton'a eş zamanlı bir seskikare ile Satürn'e 150'lik açı yapar. Ertesi hafta, Merkür'ün Mars'ı 13 Başak'ta, Uranüs'le Satürn'e biquintile ile üçgen açı oluşturmadan hemen önce kavuştuğunu görüyoruz.

Ağustos ayının sonu Mars, Jüpiter'i üçe böler ve daha sonra Eylül başında Neptün'e karşı çıkar ve Plüton'u üçgenler, ayrıca Jüpiter'in beşiği ve Satürn'ün sesquisquare'i. Eylül ayının ikinci haftasında Uranüs'ü tredecile ederken Başak'ın son 5 derecesini geçer ve Jüpiter burcunu terk eder.

Mars Muhalefetleri Bize Ne Öğretiyor?

İç gezegenlerin bulunduğu yer nedeniyle, aylarca Ay tarafından yapılanlar dışında hiçbir karşıtlığımız olmadı. Bu, Mars'ın Haziran ayında Plüton'a karşı çıkması ve ardından Haziran sonunda Venüs'ün Plüton'a karşı çıkmasıyla sona erdi. Temmuz, Mars'ı ve ardından Venüs'ü Satürn'e karşı getirdi, ardından Güneş ve Merkür, Pluto'ya karşı çıktı ve ardından Temmuz sonunda Venüs ve Mars'ın Jüpiter'i karşı karşıya getirdi.

Temmuz ayı başlarında Mars muhalefeti Satürn, Mart 2020'de başlayan bu döngünün orta noktasını işaret etti ve Temmuz sonunda 30 Aslan'dan 30 Kova'ya Jüpiter'e olan karşıtlığı, Mart 2020'de başlayan döngülerinin orta noktasını işaret ediyor ve daha fazla güç veriyor. 29/30 Kova'nın Biçim Değiştirme enerjilerinin dışsallaştırılması. Lütfen unutmayın ki, bunlar gergin olabilseler de, bu karşıtlıklar farklı ruhsal gezegensel enerjileri kullanmamızı gerektirir ve Mars tarafından yapılan tüm karşıtlıklar, içinde bulundukları burçlardaki gezegensel ifadeler arasındaki “Karşıtların Gerginliği”nden dolayı çeşitli bilgelik türlerini dışsallaştırır. öğrenmek ve göstermek için manevi testleri tamamen belirler.

Saturn: Spiritual Master, Spiritual Friend kitabımda Bölüm 2'de belirttiğim gibi  ,

Mars'ın ikiliği  Grace/Sin'dir.  Bu, tepkilerimizin hata mı yoksa gerçek mi, uyumsuzluk mu yoksa güzellik mi olduğunu gösteren bilincin yönüdür.  Marslı fonksiyonumuzla, şeyleri zamanından önce zorlarız veya kendimizde ve başkalarında aşındırıcı, saldırgan veya düşmanca enerjilerle yüzleşiriz ve böylece kesilmesi gerekenleri ve daha da ileriye götürülmesi gerekenleri hızlı ve doğrudan nasıl ayıracağımızı öğreniriz. (Bir kenara, “günah”ın asıl anlamının ahlaki başarısızlıkla hiçbir ilgisi yoktu. “İşareti kaçırmak” ya da bir hedefin ortasına vurmamak anlamına gelen bir okçuluk terimiydi. Ben burada o anlamda kullanıyorum. )

Böylece, Mars karşıtlıklarında yüzeye çıkan gerçekleşmeleri ifade etmede "yetenek testlerine" başladık. Haziran ve Temmuz, Pluto, Satürn ve Jüpiter hakkında farkındalıklar getirdi. Eylül ve Kasım bize Neptün ve Uranüs hakkında farkındalıklar verecek.

2020 Büyük Mutasyonundan Bu Yana Hızı Arttırmak!

Mart 2020'de Mars, Jüpiter'i 1 Kova'da birleştirdi ve daha büyük bir iyilik, daha büyük bir katkı ve kolektif enerjileri sinerjik bir şekilde yönetmenin daha büyük bir yolunun sabit daha büyük bir vizyonuna geçme girişimlerimizi başlattı, böylece tüm parçalar daha büyük bir başarı için birlikte işbirliği yaptı. herhangi biri ayrı ayrı yapabilirdi. Mars, Mayıs ayı başlarında hepimizin “yeni bir varlık alanına mezun olmamıza” yardımcı olduktan sonra, bizi önümüzdeki 12 yıl içinde ortaya çıkacak olan Kova idealine götürecek olan akışa girdik.

Halihazırda genişlemekte olan bu 2020 Kova girişimleri, Plüton 2023 Kova'ya girdikten ve 1 Kova'da SRX'e gittikten sonra dönüşümsel tohum formlarında etkinleştirilecek. Bu, her ikisi de 1 Kova'da olmak üzere, Mars/Satürn kavuşumu ve Jüpiter/Satürn kavuşumundan yeni tohumlar filizleyecektir. Daha önce de bahsettiğim gibi, Kova burcundaki her şey 2033'te Plüton ile Melek Noktasında kavuştuğunda hızlanıyor.

Önümüzdeki 7 hafta, işleri daha verimli ve organik yollarla düzenleme konusunda pratik olma yeteneğimizi harekete geçirecek. Şimdi, Aslan'daki Mars'ın yeni yaratıcılığından ve kalp gücünden, ekonomik, kesin ve iyi düzenlenmiş, yapılandırılmış yollarla iş yapmanın yeni yollarına geçiyoruz. Başak'taki Mars, kendini ve diğerlerini karanlık veya belirsiz zamanlarda yeni bir günün ve yeni bir hayatın ışığına yönlendirmek için ritüel formları kullanan şifacı-Şaman, Rahip(ess) işaretiyle kendini ifade eden güçtür. Mars, Spiritüel Rehberimizin burcundayken, endişe, şüphe veya kusurlardan kaynaklanan tereddütlerin, elinizdeki potansiyel verimliliği rayından çıkarmasına izin vermeyin!

Size tam bir daire getirmek için, Başak'ın son Mars geçişi sırasında başladığım ve sonraki her burç geçişiyle eklediğim bir şey. Başak burcundaki Mars bize “Her şey oyun ve hiçbir iş temelsiz bir yaşam sağlamaz” diye öğretir. Buna, sonuçlar ve mükemmellik hakkında endişelenmenin yolculuğu sıkıcı hale getirdiğini de ekleyeceğim, bu nedenle projeyi eve doğru şekilde ve zamanda getirme sürecinin verimliliğine güvenin.

Terazi'deki Mars bize “Sosyalleşme olmadan yapılan tüm işler sürdürülemez bir yaşam sağlar” diye öğretir. Akrep burcundaki Mars bize “yanlış insanlarla yanlış şeyi yanlış şekilde yapmak bizi asla mutlu etmeyecek, o halde doğru olanı yap ve mutlu ol!” diye öğretir. Yay burcundaki Mars bize “hayalimize giden Kutsal Oklarımızı kullanan şık ve cesur bir Okçu” olmanın yanı sıra “dağınık çabalar bizi hüsrana uğratıyor” olmayı öğretir.

Oğlak burcundaki Mars bize “Şimdi için çalışın, gelecek için çalışın, her zaman için çalışın” öğretir. Kova burcundaki Mars bize “Daha büyük şeyler için çabaladıkça, sizden daha uzun yaşayacak bir gelecek idealini tezahür ettirirsiniz” diye öğretir. Balık burcundaki Mars bize “karanlık bir kolektif ortamda netlik için mücadele ederken ortak insanlığımıza tanık olmayı” öğretir.

Koç'taki Mars bize kendi inisiyatifimizle nasıl davranacağımızı, başkalarına çok fazla ertelememeyi öğretir ve “gereksizce çalışmak çok şey başarmanın yolu değildir”. Boğa burcundaki Mars, yan rüzgarlara rağmen işimizi basit ve sabit tutmayı öğrendiğimiz için bize “işimizden zevk almayı” öğretiyor ve İkizler burcundaki Mars ise “işleri halletmenin birçok yolu var” diye uyarlanabilirliği öğretiyor. Yengeç burcundaki Mars bize “çalışırken dikkatli olmayı”, duyarlılık, özen ve dikkatle hareket etmeyi öğretir.

Aslan'daki Mars, işleri ilham verici yollarla başardıkça şovu ortaya koyarak bize "yetenek ve tarzla çalışmayı" öğretti. Böylece, fırsatlar ortaya çıktığında gücümüzü ve tarzımızı gösterme şansımız oldu ve enerjiye olan hakimiyetimizin yaratıcı yollarla nasıl ifade edilebileceğini gördük.

Artık “enerjiyle dolup taştığımıza” göre, “biçimin önemini” öğrenmenin zamanı geldi. Hedeflerinizi gerçekleştirmenin en doğrudan yolunu görürken telaşlanmadan veya çok kritik olmadan ayarlamalar yapın. Bu pozisyon, bir Bütünün tüm parçalarının yerini ve işlevini anlamak için İlahi Ayırmayı kullanarak hepimize “enerji ekonomisini” öğretecektir.

**Robert Wilkinson tarafından

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder