24 Ağustos 2021 Salı

Siriuslular: Siz Olmak

 

Sevgililer, yapabileceğiniz en önemli iş, olabileceğinizin en iyisi olmak için kendiniz üzerinde çalışmaktır. Birçoğunuz, neler olup bittiği konusunda insanları uyandırmak için yorulmadan çalışıyorsunuz.son birkaç ayda. Birçoğunuz bize artık bu işten yorulduğunuzu ve bitkin düştüğünüzü söylüyoruz Biz size şimdi sadece OLMAK için rahatlamanın ve yapmayı SEVDİĞİNİZ her şeyi yapmanın ZAMANI olduğunu söylemek için buradayız.

Tüm insanlıktaki ve aslında Gaia'nın kendisindeki frekansları değiştirmek için yüce enerjiler geliyor. Artık insanları deyim yerindeyse uyandırmaya gerek yok, çünkü onlar kendi zamanlarında, bu yeni frekanslarda uyanacaklar. Bu kaçınılmazdır. Gerçekten de çoğunuz çevrenizdeki insanlarda büyük bir değişim görüyorsunuz. Bu sözde v…s'yi kutsa, çünkü aslında insanlığı başka hiçbir şekilde yapamayacak şekilde uyandırdı.

 

Birçoğu artık daha topluluk temelli olabilecek farklı bir yaşam biçimi görmeye başlıyor. Birçoğu, insanların çağlar boyunca karanlık bireylerden oluşan bir azınlık tarafından nasıl kontrol edildiğini görmeye başlıyor. Bu sözde güç ve kontrol Matrisi, bir kez uyandığınızda ondan uzaklaşmak çok kolay. Başkalarını kontrol etmek isteyen insan azınlığı, rızalarına ihtiyaç duyuyordu. Çoğunluk kontrol edilmeye rıza göstermediğinde, karanlık azınlığın gücü gitti. İnsanlar uyanmaya başladıkça bunu daha fazla görmeye başlayacaksınız ve bir kez uyandıklarında eski varoluş biçimlerine geri dönmeyecekler.

Frekansların her zamankinden daha güçlü hale geldiğini fark ettiniz ve bu nedenle insanlar bedenleri ruhlarına yetişirken bazı semptomlar yaşayabilirler. Bu zamanlarda dinlenmeniz ve kendinize bakmanız çok önemlidir. Kendi başınıza olmak için zaman ayırın ve bu frekansları mümkün olan herhangi bir şekilde birleştirin. Mümkünse saf su için ve sağlıklı beslenin. Bazen belki hiç yemek yemek istemezsiniz, bazen de acıkıp daha fazla yemek istersiniz. Her ruh farklı olacağından, kendi yüksek benliğiniz tarafından yönlendirilin. Doğaya çıkın ve enerjileri Gaia'ya topraklayın, o sizi yenileyecektir. Mümkün olduğunda dinlenin. Korkmayın çünkü siz ve sevdikleriniz her zaman korunacak ve tüm ihtiyaçlarınız karşılanacaktır.

Başkalarının v…s veya v…..e hakkındaki endişelerini dinlemeyin, çünkü size arkadaşlarınıza ve ailenize verilmiş olabilecek herhangi bir hasarı etkisiz hale getirebileceğinizi söylemiştik. Ne kadar güçlü olduğunu hatırla!!! İnsanlığın yok olma korkuları sizi endişelendirmesin. Yükselişe yardım etmek için Dünya'ya geldiniz ve bu itibarla Işıkişçileri ve onların arkadaşları ve aileleri hayatta OLACAKTIR.

Gaia her birinizi tanıyor ve kendisiyle ve kendi Yükselişiyle uyum içinde olmayanları uzaklaştıracak. Daha önce daha fazla Deprem, Volkan, Tsunami, Kasırga, Sağanak yağmur vb. bekleyeceğimizi söylemiştik. Gaia kendi Yükselişinden geçerken, Kışın Yaz ve Yazın Kışı yaşayan ülkeler için garip hava modelleri olabilir.

Sizin gibi düşünen insanlarla topluluklarınızda bir araya geleceksiniz ve kendinizle uyum içinde olmayan arkadaşlarınızı geçici olarak kaybedebilirsiniz. YOL DUŞLARI olduğunuz için bununla kendinizi meşgul etmeyin ve bu nedenle başkalarının sizi yolda takip etmesi için devam etmeniz gerekebilir. Unutmayın, hepiniz bir ve BİR'in parçasısınız, sözde karanlık olanlar bile. Gaia ve tüm insanlık 5. Boyuta YÜKSELDİkçe, karanlık olanlar gezegeni dönüştürmek veya terk etmek zorunda kalacaklar.

Birçoğunuz şimdi bir ayağı 3. Boyutta ve bir ayağı 5. Boyutta olabilecek ve yakında 3.'den çok 5. Boyutta olmaya başlayacaksınız. sadece SEN olmakla mutlu olmak. Mutlu olmaktan ve sizi mutlu eden her şeyi yapmaktan başka yapacak bir şey yok. Birçoğunuz geçmişte şifacı oldunuz ama Sevgililer, size söylüyoruz ki, şimdi kendinizi ŞİFALAMA zamanıdır. Evet, istendiğinde başkalarına yardım edin ama iyileştirecek insanları bulmak için kendi yolunuzdan çıkmayın.

SİZ gezegendeki en önemli insanlarsınız. Ne kadar güçlü olduğunuzu ve sadece KENDİNİZ olarak ve gittiğiniz her yere SEVGİNİZİ ve IŞIĞINIZI göndererek dünyayı değiştirebileceğinizi bilin. Diğerleri sizden kesinlikle etkilenecektir. Başkaları size kötü tepki verirse endişelenmeyin. Bazen IŞIĞINIZ, onları rahatsız edebilecek ve üzebilecek gölgeyi yansıtıyor olacaktır. Bunu dikkate almayın çünkü bu onların sorunu sizin değil. Onlara SEVGİ gönder ve onları SIRIUS'un MAVİ IŞIĞI ile çevrele, ya dönüşecekler ya da senin tarafını terk edecekler. Kavga etmeyin veya tartışmayın, size kötü bir şekilde tepki vermeye başlarlarsa diğer yanağınızı çevirin ve uzaklaşın.

Bazılarınız sadece KENDİNİZ olmanın yapabileceğiniz en zorlu şeylerden biri olduğunu görebilir, çünkü tüm hayatınız boyunca meşgul olmaya çok alışmışsınızdır. Gerçekte kim olduğunuzu görmek oldukça zor olabilir. Birçoğunuz kendinizi Sevmeyebilir veya Sevmeyebilirsiniz. Ancak Sevgililer, bu YÜKSELİŞİNİZİN anahtarıdır. Şimdi, kendinizi İYİLEŞTİRMEK ve o mükemmel ruh haline gelmeniz için içinizde olabilecek tüm engelleri temizlemek için içinize zaman ayırmak çok önemlidir. Sadece KENDİNİZİ İYİLEŞTİRDİĞİNİZ zaman çevrenizdeki diğerlerini de İYİLEŞTİRMEYE başlayabilirsiniz.

Kişisel KILAVUZLARINIZ, MELEKLERİNİZ, YÜKSELDİLERİNİZ ve GALAKTİK AİLElerinizden herhangi biri bu sürece yardımcı olmak için sizinle birliktedir, bu yüzden içeri girin ve SORUN. Sakin ve sessiz olun. Kendi birlikteliğinizin tadını çıkarmayı öğrenin. Geçmişte yapmış ya da yapmamış olabileceğiniz her ne ise, kendinizi ve başkalarını SEVMEYİ ve BAĞIŞLAMAYI öğrenin. Rahatsız edici duygular gelebilir ama onlar arınmak ve iyileşmek için geliyorlar. Bu duygularla meşgul olmayın çünkü zamanla geçerler. Doğaya çıkın ve Gaia ve Doğa ruhlarından bu duygulara yardım etmelerini isteyin. Yakınınızda bulunarak veya kendinizi suya sokarak auranızı temizleyin ve temizleyin.

Bu artık sizin işiniz, Sevgililer ama bırakın keyifli bir iş olsun !!

Bu SİZİN ZAMANINIZ Sevgililer, sizin için çevrenizdeki dünyayı değiştirecek olanlarsınız, bu yüzden Sevgililer, sadece SİZ OLUNUZ mutlu olmayı öğrenirler.

Size çok SEVGİ ve BÜYÜK MUTLULUK gönderiyoruz

SIRIUS.

**Kanal: Thea Grace

** Kaynak

 

0 comments:

Yorum Gönder