1 Ağustos 2021 Pazar

Galaktik Varlıklar, Galaktik Vatandaşlar…

Kozmos

 

İnsanlık yepyeni bir deneyime dönüşüyor – bizden tüm Kozmosun Galaktik Varlıkları ve Galaktik Vatandaşları olmamızı talep eden Yeni bir Gerçeklik.  


3. Boyut dünyasında bireysel olarak bize hizmet eden ve/veya hizmet eden her ne ise artık çalışmayacak ve hizmet etmeyecektir. Odağımız ayarlanıyor ve Dünya gezegenimizin ötesindeki Tüm Bilincin içindeki bireysel bilinci birleştirmeye ve bütünleştirmeye doğru çevriliyor!


27 Mart 2017'de – ve Şimdi'ye devam ederek – Dünya Ana ve Güneş Sisteminin gezegensel Varlıkları, 3. Boyut deneyim planının çok ötesine geçti.  


İnsanlığın Galaksinin Beşinci Boyutlu Titreşim Frekansını deneyimlemek için yükselme işini yapmayı seçip seçmeyeceğine karar vermesi için bekleme süreci sona erdi. Şu anda, Toprak Ana Zonu ve Güneş Sistemi, Beşinci Boyut Titreşimiyle tam uyum içinde çalışmaktadır!


Bireysel olarak, insan bilinci, Yaşamın Özgür irade seçimlerimizle Uyum, Uygulama ve Etkinleştirme Planının içsel farkındalığına sahiptir. 


TÜM VAR OLAN'ın tüm işaretlerini, işaretlerini ve rehberliğini görmezden gelmeyi seçersek ve maddi dünyanın cephesini seçersek, bu bizim kendi özgür irademizdir. Aynı şekilde, Bildiğimiz ve Var Olan HERŞEYİN Gerçekliği olduğunu idrak ettiğimiz şeye Ruhun Yaşam Planını Hizalamayı, Uygulamayı ve Etkinleştirmeyi seçtiğimizde – Evrendeki her Bilinç formuyla OLMAYI seçiyoruz!


İnsanlığın “Galaktikleşmesi” – dönüşümü, onun oluşumu – Galaktik Varlıklar, Galaktik Vatandaşlar zaten başlatıldı. Kalbimizin ve Ruhumuzun bilinci, sadece İçimizdeki Durgun Küçük Sesin kabulünü gerektirir – Ruh olarak benliğin, bunları kucaklarken fiziksel bir deneyime sahip olduğunun farkındalığı. Gerçek olarak konuşmalar.


Tüm Evrendeki her şey, Orijinal Işık Kıvılcımının, Var Olan Her Şeyin Sevgisinin ve Uyumunun Yaratılışıdır. Dünya Ana'nın 3. Boyut deneyim düzleminde varoluşunun amacı, bir kutupluluk anlayışı kazanmaktı. Zıt kutuplaşmış deneyimlerimiz aracılığıyla, Sevinç Yaratmak için Var Olan Her Şeyin Işığı, Sevgisi ve Uyumuyla uyum içinde titreşim frekanslarımızı tutar ve koruruz ! Herhangi bir zamanda, çevremizde Neşe Yaratmayı başaramadıysak, bu sadece bir ayırt etme deneyimiydi. 


Başarısızlık asla doğuştan gelen Evrensel Işık, Sevgi ve Uyum armağanlarımızı kaybetmemize yol açmadı! Evrenin 3. Boyut deneyim planında Dünya Ana'nın varlığı tamamen bizim ÖĞRENİMİZ içindi! İnsanın öğrenme ve ayırt etme kapasitesi, VAR OLAN HERŞEYİN Gerçekliğinde Sevinç Yaratma yeteneğimizi güçlendirdi ve etkinleştirdi. Başarısızlık hiç olmadı!


Neşe Yaratmakta ne kadar başarılı olursak, doğal olarak dünyada hareket ederken Evrensel Işık, Sevgi ve Uyumun doğal özümüzü o kadar organik olarak yayar ve yayarız. Neşenin Yaratıcıları - Başkalarına Hizmette - insanlığın Dünya Ana ve Onun Güneş Sistemi ile Evrenin Beşinci Boyut deneyim planına yükselişinin İlahi Planına her zaman hizmet etmiş olan ruhlardır.


15 Temmuz'dan 21 Ekim 2021'e kadar, Dünya Ana ve Güneş Sistemi, doğrudan Galaktik Merkezimizden Evrensel Işık, Sevgi ve Uyumun muazzam Aydınlatıcı Dalgaları ile tamamen daldırılacak ve sular altında kalacak! Hayat Yolumuzun aydınlanması önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak. 


Evrensel Işığın, Sevginin ve Uyumun Aydınlatıcı Dalgalarının akışı, uzun zamandır beklenen Olay değil, daha çok Var Olan TÜM Realitenin GERÇEĞİNİ formüle eden ve tesis eden önceden haber veren bir olaylar dizisi olacaktır.


Işık Kazandı ! böylece, Galaktik Varlıklar, Galaktik Vatandaşlar olarak Dünya Ana üzerinde Yaşamın yeni parametrelerini kuruyoruz!


Kasım 2022'den Mart 2023'e kadar, Galaktik Merkezimizden gelen Aydınlatıcı Dalgaların dalgalanmaları, insanlığı Evrenin Beşinci Boyut deneyim planının tamamıyla Birliğe itecek. Bilim, Dünya Ana'nın Schumann Rezonans teknolojisi aracılığıyla meydana gelen beyaz salınımları inceleyecek 


Sevgililer, Kozmos boyunca TÜM BİLİNÇ ile Birleşmeye doğru akarken, şimdi ileriye bakın. 


Her Şeyin Birliğinde Barış ve Bereket. Namaste.❤


Birlikte oluşturmada alındı ​​ve yazıldı, düzenlendi ve paylaşıldı - Alexandar Kosmos ve Brenda Garcia.❤


Resim: Kozmik Hayat Ağacı ~ Sue Wookey

Kayank: https://alexandriankosmos.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder