1 Ağustos 2021 Pazar

3D'den 4D'ye ve 5D'ye Bölüm 6/12; Yeni Hayatımız

eraoflight patlaması
Yeni Hayatımız

 

Olaylar gerçekten de hızla hızlanıyor ve bir zamanlar bir rüya gibi görünen şey, şimdi hepimizin içinde yaşadığımız yeni 4D/5D realitemiz.

Gittikçe daha fazla insan yükseliyorlar ve titreşimlerini her zaman 4B/5B seviyesinde tutmasalar bile, yeni realitede kısa süreliğine de olsa kalmanın günlük yaşamlarında nasıl tezahür ettiğini fark ediyorlar.

Örneğin, bir kalabalıkta fark edilmeyebiliriz, maskesiz yürüdüğümüzde aldanmayabilir, sözlerimizin anlamını anlayamayabilir, eski arkadaşlarla iletişimimizi kaybedebiliriz vb.

Dünyayı, insanları ve olayları algılayışımız, etrafımızdakilerin algılarından büyük ölçüde farklıdır.

Aynı sokaklarda yürüyüp aynı haberleri izleyebiliriz ama tamamen farklı şeyler görebilir, duyabilir ve farklı anlamlar çıkarabiliriz.

 

Birçoğumuz bu titreşimsel ayrılığı sevdiklerimizle de hissediyoruz.

Ayrılık, insanların hayatımızdan tamamen kaybolması anlamına gelmez. Sadece içsel titreşimsel ayarlamalarımızın çevremizdeki gerçekliği değiştireceği ve böylece çevremizdekilerin koşullarının ve ruh hallerinin bizimle uyumlu bir frekansta olacağı anlamına gelir.

Evet, yeni kuantum realitesinde bilinçli bir niyetle ve olayların çok boyutlu değişkenliği veya çok-gerçekliği anlayışıyla olmak mümkündür. Yüksek frekanslarda olmakla, düşük frekanslı olaylar ve erkekler için neredeyse ulaşılamaz hale gelmek mümkündür.

Birçoğu, başkalarının pahasına daha yüksek bir boyuta geçmek istiyor. Hem bireyler hem de tüm uygarlıklar için geçerlidir, ancak yayılan frekanslar (parlaklık) her şeye karar verir.

Şu anda virüsler, aşılar ve diğer krizlerle devam eden tüm kargaşa, eski 3B realitede mümkün olduğu kadar çok Ruhu hapsetmeyi amaçlıyor.

Aşılar sadece bağışıklığımızı değil aynı zamanda titreşimlerimizi de düşürerek bizi kontrol ve manipülasyona karşı daha savunmasız hale getirir.

4D/5D'nin doğasında var olan nitelikler nelerdir?

Başkalarına hizmet, Sevgi, benlik ve çevre ile samimiyet anahtardır. Bir şey söylersek, başka bir şey yaparsak ve üçüncüsü düşünürsek, tam bir gerileme kaçınılmazdır.

4D/5D'de hangi nitelikler doğal DEĞİLDİR?

Güç, zalimlik, nefret, ikiyüzlülük, açgözlülük, para takıntısı, asalaklık ve bir başkasının iradesini ve seçimlerini bir dereceye kadar kasıtlı olarak ihlal etmeyi içeren diğer çarpıtma biçimleri.

Eski 3B realitede nasıl tutuluyoruz?

Herhangi bir yalan veya kasıtlı bilgi çarpıtması, eski gerçekliğin doğrudan bir tezahürüdür.

Dikkatimizi ne kadar çok çekerse, hakikatten eser kalmayana kadar o kadar güçlenir. Dayatılan bir yanılsamaya inandıktan sonra, onun içinde yaşamaya başlarız veya devam ederiz.

Bu tür illüzyonların en açık örneği “Pandemi” adlı oyundur. Korkunun namlusu tüm seyircilere takıldı ve dünya nüfusunun yarısı artık üreticilerin gerçek motivasyonlarını görmek istemeyerek uyuşukluk ve kabuslar içinde yaşıyor.

Bu tür olaylara karşı tutumumuzu ve genel olarak ruh halimizi değiştirerek, olaylar ve katılımcıları için neredeyse görünmez olduğumuz bir gerçeklikten diğerine geçme özgürlüğü kazanırız.

Evet, birçok kişi bu ayrımı çok net görüyor. Bazılarının gözünde sadece pandemi, korku, umutsuzluk, para cezası, işten çıkarma, hastalık ve ölüm var. Diğerlerinde bunların hiçbiri yok. Her şeye hayatlarıyla hiçbir ilgisi olmayan başka bir pembe dizi olarak bakıyorlar.

Yüksek frekanslarda titreşirsek, bir kalabalığın içinde günde birkaç kez çarpılabiliriz. Ya da yüksek sesle ve net konuşmamıza rağmen bizi duymasınlar. Mesele başkaları anlamadığından değil; duyamıyor olmalarıdır.

Ve çoğu zaman unuturlar. Herkesi hatırlıyorlar ama bizi unutuyorlar.

4B/5B'nin enerjilerini görmek değil, hissetmek mümkündür. Bu boşluk çok plastik. Bazen her yerde karton süslemeler olduğu ve insanların uzaylı gibi olduğu hissine yol açar.

3B'den 4B/5B'ye geçerken, düşük seviyedeki enerjilerin akışının kesildiğini ve içerideki yüksek titreşimlerin aktive olduğunu hissedersiniz.

Yüksek frekanslı insanlar genellikle maske kullanmazlar. Zorunlu olduğu yerlere serbestçe gidiyorlar ama sanki görünmüyorlar. Aynı zamanda etrafta bulunan ve maskesiz herkese baskı ve para cezası uygulanıyor.

Maske takanlar bile takmayanları göremeyebilir. Ziyaretçilerin sadece kapalı olduğu mağazalar var ve hiç olmadığı mağazalar var.

Sadece maskeli adamların olduğu ve sıkı bir şekilde kontrol edilen yerlerde her zaman çok ağır bir enerji vardır.

Birçok tanıdık uzaklaşıyor. Yıllardır iletişim halinde olduğumuz arkadaşlardık. Ama son zamanlarda randevu almak, bizim gerçekliğimizde yokmuş gibi geliyor.

Toplantı sırasında, bilinmeyen bir dünyadan oldukları izlenimini ediniriz: kayıp, depresif, hayata ve iletişime ilgisiz. Aniden sohbet edecek bir şey yok.

MSM'nin pandemi hakkındaki hype başladıktan sonra, ilk hafta birçok insan korktu. Ama sonra 7/24 sunulduğu gibi böyle bir korku içinde yaşamanın imkansız olduğu için sinirlendiler.

Neden yapıldığı belli olur olmaz, gözlerden bir perde iner gibi olur. Birçok yeni tanıdık, bağlantı, arzu, plan ortaya çıkıyor.

Herkes yeni fırsatları değerlendiriyor, daha mutlu yaşıyor, öğreniyor, iş değiştiriyor ve bunlardan yararlanıyor.

Birçoğu sosyalleşmek için çok hevesli ve mutlu. Birbirlerine çekilirler. Diğerleri ise tam tersine, mümkün olan her şekilde kaçınırlar ve karşılaştıklarında içe doğru küçülürler, kendilerini kapatırlar.

4D/5D ile ilk temastan sonra, seyirci olarak realitemizde olma hissi daha keskin hale gelir. Çevremizde yaratılan kaosun etkisi sona erer.

Düşündüklerimiz çabucak gerçekleşecek. Tat duyumları değişir. Gıdalardaki kimyayı kokuları veya lezzetleriyle algılarız. Vücudumuzun kendisi kendisine yabancı olanı reddeder.

Bazılarında, aşılardan sonra da dahil olmak üzere, pandemi veya ölüm teşhisi konan aile üyeleri vardır. Ve diğerlerinin hiç hasta akrabası yok ve hane içindeki hastalıklara dikkat ediyor.

Şehrin sokaklarında yürürken bazen bir yusufçuğun kanatları gibi yanardöner ince şeffaf bir tabaka veya duman görürüz. Enerji, sıcaklık ve hava kalitesi bakımından farklılık gösteren gerçekliklerin ayrılmasıdır.

Boş sokaklar, otobüste seyrek yolcular, yoldan geçenler gibi frekansta aynı ayrılık görülebilir… Vapeli, maskeli, dövmeli, çirkin ve hasta gençler… Çok hasta yaşlılar, bitkin ve yorgun… ATM'de program arızaları… Uzun tramvay veya taksi bekler… Cüzdan kaybı… Ani yorgunluk…

Bu tür durumların farklı frekans özelliklerine rağmen, siz orada olsanız bile her zaman dışarıdan bir his veya algı vardır.

Zaman zaman dokunaçları/konturları/dişleri/ağızlarıyla insanların çakralarını, omurgalarını, boyunlarını, kafalarını veya aurasını emen İnce maddelerin ve varlıkların vizyonları/hisleri ortaya çıkar.

Buna karşılık, bu insanlar bizi hissetmeye/araştırmaya/değerlendirmeye/tadını çıkarmaya çalışarak karşılık vermeye başlarlar. Ve bunu gördüğümüzde ve hissettiğimizde, sanki zaman uzuyor ve her şey çok yavaş oluyor, normal bir hızda yürümemize rağmen.

4D/5D ayrıca aşağıdaki şekillerde de kendini gösterebilir. Aynı sokakta diğerlerinden farkı olmayan bazı yerler yeni enerjilerle keyifli insanları kendine çekiyor. Ve diğer realiteden insanlar, sanki orayı görmemiş gibi, durmadan geçiyorlar.

Aynı resim bazı mağazalarda var. Bazılarında sanki sadece kibar, iyi insanlar varmış da maskeli çılgınlık yokmuş, çölde bir vaha varmış gibi.

Ya da bir kafede maske takmadan ücretsiz hizmet veriliyor ve yanımızda oturanların derhal maskelerini takmaları ya da kurumdan çıkmaları emrediliyor.

İşte bir yüksek frekanslı titreşim taşıyıcısının hayatından komik bir haber:

“Şirketimizde 'tepeden' gelen siparişler, çalışanları antikor testi yapanlar, aşı olanlar ve sağlık sertifikası olanlar olarak ayırmaya başladı. Her şey “yapmalısın, seçenek yok, yoksa kovulursun” sosuyla servis ediliyor.

Birkaç gün herkesin sorgulanmasını izledim, herkes daha az korkutucu olanı seçerek bocalıyordu. Ekibimiz yasalara çok saygılıdır.

Bana sorduklarında sohbet yaklaşık on saniye sürdü. "Peki ya aşı?" - "Teşekkür ederim, henüz değil." – “Sen de antikor testi yaptırmayacak mısın?” - "Numara." "Tamam teşekkür ederim."

Ve bu kadar! Ve aynı odada, benim gözümün önünde başkalarına farklı soruluyor. Ve hepsi işin içinde – prosedürler yapıyor, tartışıyor, buharda konuşuyorlar ve ben görünmez gibiyim. Gerçekliğin katmanlaşmasına nasıl inanılmaz… Ve Yüksek yönlerin ve harika Küratörlerin desteğine.”

Tibet'te neler olup bittiğine dair bir örnek teşkil edebilecek bir mesel var.

Nehrin kıyısında, Samsara'nın altı dünyasının varlıkları oturuyor. İnsan ırmağı su, Cehennem varlığını cehennem alevleri, aç Ruhu irin olarak, İlâhi âlemlerin sakinini Amrita olarak görür, bir balık için su onun evidir. Su kendi başına mevcut değildir. Onu algılayan bilince bağlıdır.

Bugün bilim adamları bile, nesnenin bilincimize ve ona gösterdiğimiz dikkate bağlı olarak değiştiğini doğrulamaktadır. Bu, bilimsel deneyler ve testler sırasında ciddi bir sorundur.

Gerçeklerimiz, o anda nasıl davrandığımıza bağlı olarak tezahür eder. Sevgi, şefkat ve başkalarına hizmetle ne kadar çok dolarsak, Ruhumuz o kadar açılır ve o kadar çok saflaşırız ve Tibet'te Kaynak veya Berrak Işık ile daha fazla birleşmeye başlarız.

Erdemler bilinçaltında birikmezler, doğrudan Ruhu açarlar. Çevremizdeki olayların karşılık gelen titreşimlerini oluşturan Ruhun Işığını söndüren olumsuz düşünce, duygu ve eylemlerin aksine.

Pandemiler ve aşılar da dahil olmak üzere hayatımızın tüm sıkıntılarından ancak Ruhumuzun/Sevgimizin aydınlığı ile kurtuluruz. Ne hissediyorsak onu yayıyoruz ve ne yayıyorsak onu geri alıyoruz.

Sadece bu mekanizma bizi, yani kendimizi ve yüksek titreşimlerimizi korur ve kurtarır. Sonunda başarısız olan ve bunlara uyum sağlamayan 3D Matrix, onları fark etmez ve bu nedenle yanıt vermeyi durdurur.

4B/5B'de ana enerji Sevgi ve Yaratılıştır. Yeni realitemiz, diğer şeylerin yanı sıra, her birimizin yeni alanımızı yaratmamıza dayalı olarak inşa edilmiştir. Bu Yaratıcılıktır.

Bu nedenle Birlikte-Yaratıcılar ve Yüksek Işık Hiyerarşisi her alanda yaratıcı insanları destekler.

Para, güç ve genişleme adına yaratıcılık, eski 3B gerçekliktir. Yüksek enerjili taşıyıcılar basitçe buna sığmaz. Ondan düşerler, görünmez olurlar.

Her yerde, yakında tüm bacchanalia'nın sona ereceği ve yalanlar zaten ölçeğin dışında olduğu için gerçeğin ortaya çıkacağına dair büyüyen bir his var.

Gittikçe daha fazla kişi, bir gerçekliğin ve içindeki yaşamlarımızın nihayet gittiğinin ve sonunda yeni bir 4D/5D uzay ve zaman çizelgesinin geldiğinin farkındayız.

**Lev'e göre

** Bölüm 5

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder