28 Ağustos 2021 Cumartesi

Arkturusluların Güncel Enerjiler Üzerine Mesajı

 hayat goblen kreasyonları eraoflightdotcom

Enerjik olarak neler olduğuna dair hızlı güncelleme. Güneş rüzgarları ve Koronal kütle atılımları (CME) ile vuruluyoruz. Bu enjeksiyonlar inanılmaz miktarda şaşırtıcı plazma içerir..

İnsan vücudundaki plazmanın, fiziksel vücudun ihtiyacı olan kısımlarına besinleri, hormonları ve proteinleri aldığı bilinmektedir. Güneşimizden gelen plazma, enerjik bedenlerimize aktivasyonlar ve kodlar getiriyor. Enerji bedenlerimize girdikten sonra fiziksel bedenle etkileşime girmeye başlar.

 

CME'ler, dünyadaki manyetik kalkanımızı etkileyen ve zayıflatan jeomanyetik fırtınalar yaratır ve aynı şekilde auramızı da etkiler.

Birçok insan baş ağrısı ve sinüs basıncı, mide bulantısı ve baş dönmesi yaşar. Vücut ağrıları olabilir, özellikle göğüs kafesi/solar pleksus bölgesinde şişkinlik olabilir. Genellikle bu enerji derin bir arınma sağlar, bu nedenle mide rahatsızlığı yaşıyor olabilirsiniz. Bu olaylar ve rüyalar sırasında kulak çınlaması yükselme eğilimindedir.

Bugünkü Aura Temizliği sırasında Arkturuslu ekibime girdiğimde bir mesaj vermek istediler:

“Dünyanız uyanış kodlarıyla bombalanıyor. Bunlar uykunun örümcek ağlarını temizlemek ve henüz bağlanmamış olanı etkinleştirmek için tasarlanmıştır.

Uyanış süreciyle ilgili olarak kişinin nerede olduğu önemli değildir. Her madde bir şekilde etkilenir. Gelen bilgi atom seviyesindeki her şeyi etkiler.

Her şey uyanıyor, her şey değişiyor ve her birinizi etrafınıza taze gözlerle bakmaya çağırıyoruz.

Dünyayı algıladığınız merceğin ve filtrelerin güncellenmesini ve bozulmalardan arındırılmasını isteyin. Bu mercek ve filtreler, çoğu zaman ruhların, olabilecekleri değil, olanları sürekli olarak yeniden yaratmasını sağlar.

Bu enerji patlamaları sayesinde her şey değişiyor ve uyanıyor. Bazıları için anıtsal değişimler olacak ve diğerleri için dakika olacak. Daha fazlası, Var Olan Her Şeyle olan bağlantılarını ve yaratılıştaki yerlerini hatırlamaya başlayacakları, içlerindeki değişim yoluyla olacaktır.

Birçoğunuzun realitenizin paradoksal doğasını gördüğü için, bu son derece heyecan verici bir zamandır. İllüzyonun içine bakmak, gerçek olmayanın çökmesine fırsat verecektir.

İçinizde yapılan bu değişiklikler, etkileşime girdiklerinde iyileşme, bağlantı ve daha büyük uyanış getirme potansiyeline sahiptir. Etkileşime girmeyenlerin tümü yine de kodlamayı alacak mı? Evet tabi ki. Yine de bildiğiniz gibi, bir şeyler gözlemlendiği anda sonuç değişir.

Sence bu enerjiler forma neşe, heyecan ve takdirle karşılanırsa, küçümseme, hayal kırıklığı ve durma arzusuyla karşılanırsa, değişimin ne olacağını düşünüyorsunuz?

Kişi yorgun olabilir ve yine de neşeli olabilir. Kişi acı içinde olabilir ve meydana gelen değişiklikler konusunda hala heyecanlı olabilir. Bunu bir insan emeği gibi görüyoruz. Çoğu için gerçekten acı verici, ancak beklenti ve sevinçle geçti. Bunun nedeni, sonucun bilinmesi ve istenmesidir.

Siz de olup biten her şeyin sonucunu istiyorsunuz, ancak bu görülemediği ve ölçülemediği için, doğmakta olan şeyi gözden kaçırmanız doğaldır.

Size diyoruz ki: Devam edin, Büyümeye ve almaya devam edin, Açılmaya devam edin. Ömür boyu uğraştığın şeye erişmek için burada, zamanı ŞİMDİ.”

Bu çalışmayı destekleyen ve paylaşan herkese teşekkür ederim. Gerçekten dünya demek.

Jenny

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder