28 Ağustos 2021 Cumartesi

Kutup Kayması; 3D'den 4D ve 5D'ye Bölüm 19

 dünya parlayan eraoflightdotcom

YEDİ repolarizasyon türü vardır - Dünya'nın Kuzey ve Güney Kutuplarının pozisyonundaki değişiklikler.

1. Polaritenin Presesyonel Tersine Çevrilmesi

Bu, Kuzey ve Güney manyetik kutuplarının yakın kutup alanlarındaki yer değiştirmesidir.

Presesyon, bir cismin bir dış kuvvetin etkisi altında uzayda yönünü değiştirmesi olayıdır.

Presesyonu gözlemlemek basittir. Döndürücüyü çalıştırmamız ve yavaşlamaya başlayana kadar beklememiz gerekiyor. Başlangıçta, döndürücünün dönme ekseni dikeydir. Daha sonra tepe noktası yavaş yavaş alçalır ve farklı bir spiralde hareket eder. Bu, spinner ekseninin presesyonudur.

 

Dünya'nın hareketinin süresi 25920 yıldır. Bu süre zarfında, gezegenimizin ekseninin yönlendirildiği ve bize göründüğü gibi, gözlemcilerin etrafında tüm gök kubbeyi ve tüm yıldızları döndüren gökyüzünde bir nokta olan Polaris.

Örneğin, 15 bin yıl önce, gök kubbenin merkezi Vega idi, 5 bin yıl önce – Tuban (Alpha Draconis), şimdi – Kutup Yıldızı (Alpha Ursa Minor).

Sonra Cepheus, Cygnus Takımyıldızlarının yıldızları olacak ve son olarak bin yıl içinde Kutup Yıldızı yine Vega olacak. Veya sürecin ayarlanması planlandığı için olabilir…

Presesyon kutuplarının kayması, bir saatin saniye ibresine benzer şekilde sorunsuz ve sürekli gerçekleşir. Bazı ibreler 1 saniye aralıklarla hareket ediyor, bazıları ise durmadan ve dalgalanma olmadan sürekli hareket ediyor.

Süzülen kutuplar da benzer şekilde yer değiştiriyor – yavaş, sabit bir hızda ve genellikle afetler olmadan.

2. Dünyanın Çekirdeğinin Yeniden Kutuplaşması

Bu, Dünya ekseninin oldukça hızlı bir çığ benzeri yer değiştirmesidir. Coğrafi kutup, Dünya'nın dönme ekseninin Dünya yüzeyiyle kesiştiği noktadır. Bunlardan ikisi var: Kuzey Kutbu'ndaki Kuzey Kutbu (Arktik Okyanusu'nun orta kısmı) ve Antarktika'daki Güney Kutbu.

Ayrıca kutuplar, Dünya'nın çekirdeğinin (merkezin) her iki tarafındaki gezegenin yüzeyindeki izdüşümdür.

Dünyanın çekirdeğindeki kütle eşit olmayan bir şekilde dağılmıştır ve bu da gezegenin sürekli olarak yana doğru eğilmesine neden olur.

Farklı bir zamanda, Dünya'da, düzeltme ve bir gezegeni belirlenen konumda tutmak için birçok Portal ve dolmen yaratıldı.

Ancak hepsi geçiciydi ve geçiciydi, sorunu bir bütün olarak çözmedi, durumu hafifletti.

Çekirdekteki kütle dengesizliğinin neden olduğu Dünya'nın dengesiz yuvarlanması kritik bir noktaya ulaştığında, daha büyük kütlesinin etkisi, gezegenin çekirdeğinin, kütle içindeki kütleye kadar "devrilmesine" veya "yuvarlanmasına" neden olur. çekirdek dengeye gelir.

Bu, çekirdeğin polaritesinin tersine çevrilmesidir.

Özelliği, çekirdeğin hareketinin, gezegenin kendisinin karşılık gelen hareketleri olmadan Dünya'nın gövdesi içinde gerçekleşmesidir.

Bu durumda, Dünya'da afetler meydana gelir, ancak bunlar yereldir ve ölümcül değildir.

3. Tektonik-Litosferik Yeniden Polarizasyon

Bu, çekirdeğin yeniden kutuplaşmasıyla aynıdır. Aradaki fark, çekirdeğin hareketinin paralel ve Dünya'nın kendisine eşdeğer olmasıdır.

Bu tip polarite değişimi en şiddetli olanıdır. Küresel felaketler ve büyük yıkımlar eşlik ediyor.

İkinci ve üçüncü tip kutup kaymaları, presesyon yeniden kutuplaşmasının aksine çok nadiren meydana gelir. Net bir zamanlamaları yok çünkü Dünya'nın çekirdeğinin içindeki duruma bağlılar. Genellikle, bu tür ters dönüşler arasındaki dönemler onlarca ve yüz milyonlarca yıldır.

Çekirdek ve tektonik-litosferik ters dönüşler, Dünya'nın yaşamında tamamen doğal fenomenlerdir. Gezegenin özündeki süreçlere kendini nasıl adapte ettiği budur.

Her iki geri dönüş de sadece doğal değil, aynı zamanda kontrollü olabilir. Bu, hibrit bir kutup kayması türüdür.

Doğal yeniden kutuplaşma ile her şey kendiliğinden olur, süreç %100 kendi kendine organize olur.

Kontrollü yeniden kutuplaşma, Dünya, iç çekirdeğin kütlesinde kritik bir dengesizliğe ulaştığında Birlikte-Yaratıcılar tarafından gerçekleştirilir.

Teknik olarak, süreç böyle görünüyor. Harici bir darbe ile Ortak Yaratıcılar çekirdek dönüşü başlatır ve ardından onu yeni bir konumda ve kutup koordinatlarında yakalar, frenler ve sabitler.

Yeni direkler yapay olarak ayarlanabilir. Bunu yaparak, örneğin Dünya'yı yeni bir iklim modeline taşımak mümkündür.

4. Yapay veya Düzeltici Polarite Ters Çevirme

Sadece dış kuvvetler ve enerjilerin etkisi altında Dünya'nın yörüngesinin kutuplarının ve eğiminin değişmesidir. Yalnızca Birlikte-Yaratıcılar bu tür bir yeniden kutuplaşmayı gerçekleştirebilir. Ve herhangi bir zamanda, buna ihtiyaç olup olmadığına bakılmaksızın.

5. Kutupların Felaket Tersine Dönüşü

Bu durumda, dış öngörülemeyen faktörler nedeniyle kutup kayması meydana gelir.

Örneğin, bir asteroit ile çarpışma sırasında.

Bu durumda kutupların değişimi tahmin edilemez bir karaktere sahiptir.

6. Ters Polarite Ters Çevirme

Bu, Kuzey ve Güney Kutuplarının tam olarak yer değiştirdiği zamandır. Bu tür hakkında çok az şey bilinmektedir. Genellikle, Güneş'teki benzer bir kutup değişimi nedeniyle oluşur.

7. İnsan Yapımı Askeri Yeniden Kutuplaşma

Uzay savaşları, kara nükleer savaşı veya tektonik silahların kullanımından kaynaklanır.

Dördüncü Irk çağından itibaren, bu üç kez oldu. Büyük uzay savaşları sırasında, Dünya üç uydusundan ikisini kaybetti ve tektonik silahlar kullanarak Hyperborea'ya karşı savaşan Atlantis ve kendisi de onların kurbanı oldu (daha fazla ayrıntı için bkz: The Light Forces Ops In Egypt – Part 2; ve 5. Yarışa Giden Yolda, Bölüm 3).

Bu olaylar sırasında Dünya'nın dönme ekseni de etkilenmiştir. Yaklaşık 23,5 derecelik şu anki eğimini hatırlatıyor.

Artık birçok doğal ve doğal olmayan faktörün çakıştığı eşsiz bir anda yaşıyoruz. Yani:

Dünya, bir çekirdeğin veya tektonik-litosferik yeniden kutuplaşmaya yakın bir duruma yaklaştı;

Artı, Güneş manyetik kutuplarının ters çevrilmesinden sonra ters çevirme durumuna;

Artı Birlikte-Yaratıcıların yapay olarak yeniden kutuplaşmaya hazır oldukları bir durum;

Ve tüm bunlar, sabit presesyonel kutupların tersine çevrildiği zamandadır.

Bu çok çınlayan bir karışım. “Eksik” olan tek şey, kutupluluğun feci bir şekilde tersine çevrilmesidir…

Jeolojik tarihi boyunca, Dünya her türlü kutup kaymasını görmüş ve bunlara katlanmıştır. Ancak son zamanlarda, hibrit doğal kontrollü bir sürecin ön koşulları şekilleniyor.

108 bin yıl ve MÖ 11 008 savaşları sırasında, birinci ve ikinci ayın parçalarının Dünya'ya düşmesinin neden olduğu kutupların felaketle yer değiştirmesi yaşandı.

Bundan sonra Birlikte-Yaratıcılar yapay yeniden kutuplaşmayı, yani kozmik bir devinim çemberi şeklinde düzeltmeyi gerçekleştirdiler.

Bu mekanizma, Dünya'nın çekirdeğini sürekli olarak düzeltir ve dengeler ve tamamen terk etmesine izin vermese de, çekirdeğin ve tektonik-litosferik yeniden kutuplaşmadan mümkün olduğunca uzaklaşır.

Mekanizma ayrıca verilen uzaysal koordinatlarda Dünya'nın kararlılığını da arttırdı. Presesyon modeli, gezegeni tutan, aşırı salınımlarını azaltan ve çekirdeği dengeleyen manyetik “kablolara” veya “iplere” dayanmaktadır.

Şu anda, Büyük Kuantum Geçişini yöneten Ortak Yaratıcılar ekibi en zor görev üzerinde çalışıyor – 3B gezegeni 5B Dünya ile birleşmeye hazırlamak.

Bunun için uzun süredir acı çeken gezegenimizin yeni uzay koordinatlarında kararlı, son bir yapay repolarizasyona, yörüngede eğimsiz yeni bir konuma ihtiyacı var.

Ancak şimdi Dünya'nın ekseni, kesinlikle Kaynağın radyasyon vektörü boyunca, tam olarak Samanyolu'nun merkezine yönlendirilecektir. Başlangıçta olduğu gibi.

**Lev'e göre

18. Bölüm

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder