9 Ağustos 2021 Pazartesi

Pleiadesliler: Enerji Frekansının Genişletilmesi

Pleides eraoflightdotcom
Pleiadesliler

 

Sizi selamlıyoruz sevgililer,

Ahit'ten gelen titreşimsel öz gelişmeye devam ederken değişim rüzgarları Dünya'ya girdi.ve dünya düzlemi boyunca açılır. Bu daha yüksek titreşimli akışlar, Sözleşme tarafından iletilmektedir ve Dünyanın manyetik çekirdeği içinde etkileşim halindedirler.

Bu iletim, bir ışık kalp atışı gibi, Manyetik çekirdekten yayılan enerjik frekansı genişletiyor. Bu 'kalp atışı', yerleşik Evrenimize dışarı doğru atıyor, topluluğumuz boyunca var olan ve her zaman var olan kolektif bilince katkıda bulunan ve katkıda bulunan Evrensel birlik aracılığıyla alınıyor. Dünyanın frekansı şimdi daha yüksek bir bütünlüğe sahip ve ilk kez ışık frekansını Evrene getirebiliyor ve kollektife katkıda bulunuyor.

 

Dünya, ışık frekansını manyetik çekirdekten Evrensel sektörler boyunca dışa doğru titreştirirken, tüm evrensel topluluk enerjisini etkileyen harekete geçirilmiş bir tamamlama enerjisi vardır. Bu Evren, tüm Evrensel bilincin Birliğin daha yüksek bir frekansına genişlemesine izin vermek için Dünyanın titreşimsel akışının değişmesini çağlar boyunca beklemektedir. Şimdi ayrılık erimeye başlıyor, daha yüksek bir bilinç yolu olarak bir tamamlanma başlangıcı Evren boyunca bir yeniden doğuş oluşturuyor. Bu tamamlama süreci, Evrendeki bu daha yüksek yeniden bağlantılar genişledikçe ve meyve vermeye başladıkça, kademeli bir açılım olacaktır.

Dünyanın manyetik çekirdeği, Antlaşma'dan kaynaklanan saf yansımaların daha fazlasını içerebildiğinden, çekirdek tarafından üretilen 'kalp atışı nabzı' sıvı ışıkta genişlemeye devam ediyor. Tüm fiziksel ve enerjik bedeniniz de bu parlak sıvı darbesinden etkileniyor. Bu nabız, her kalp hücresinde uykuda olan bir vericiyi yeniden uyandırıyor. Her kalp hücresi, fiziksel ve enerjik sistemlerinizdeki çok boyutlu ışık sistemlerinizi uyandırmak ve etkileşimde bulunmak için tasarlanmış, kendine özgü titreşimli ışık dizilerine başlıyor. Bu ışık dizileri sistemlerinizi doldururken ve Beyin içindeki kapıları yeniden açarken bu bir uyanıştır. Eylem, karanlık bir odada ilk kez bir ışık anahtarını açmaya benzetilebilir, aynı anda Aydınlatma ve dönüşüm eylemini yaratır.

Tüm fiziksel ve enerjisel sistemleriniz, kilit uyanış titreşim kalıplarını tutan bu titreşen ışık dizilerini taşırken dönüşüyor. Şu anda tüm sistemlerinizde fiziksel bir dönüşüm sürecinden geçiyorsunuz. Bunlar, beyin sinapslarınızın ve beyin hücrelerinin yeniden kablolanması olan ve Kalp hücrelerinizde elektriksel yeniden tasarım yaratan elektriksel değişimlerdir. Bu, Kaderinizin zamanlanmış bir mekanizmasıdır, Antlaşmanın Dünya üzerinde demirlenmesiyle hizalanma anında harekete geçen uyanışınızdır.

Siz doğal olarak çok boyutlu bir ışık varlığısınız ve içinizdeki bu yeniden tasarımlar, tamamen genişlemiş Yüksek Benlik ışığı bileşeninizi somutlaştırmanıza izin verir. Sistemlerinizdeki bu değişiklikler, yüksek ışık düzeyinizin tüm unsurlarını fiziksel formunuzda demirlerken, bu fiziksel bedende kalmanızı sağlar. Geçmiş enkarnasyonlarda, Yüksek Benliğinize yeniden katılmak için fiziksel bedeninizi terk etmek zorunda kaldınız. Bu, insan deneyiminizi yaşamaya devam ederken, fiziksel formunuzda tezahür ettirilmek üzere tüm ışığınızı getirme fırsatına sahip olduğunuz ilk enkarnasyondur.

Fiziksel ve enerjetik sistemlerinizdeki bu dönüşüm aşamasında, oryantasyon bozukluğu anlarında karşılaşacaksınız. Bu alternatif gerçeklik ayarlarına yeniden uyumlanırken, bir çok boyutlu deneyimden diğerine geçiyorsunuz. Kalbinizin elektrik frekansı yeniden kalibre edilirken, kalp atışınızın derinleştiğini veya Kalbinizde yoğun ritmik değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu dönüşüm aşamasından geçerken baş dönmesi, yönelim bozukluğu, kafa karışıklığı ve bitkinlik olabilir. Bu sadece, siz bu ayarlamalar dizisinde ilerlerken çözülecek olan geçiş noktasıdır.

Manyetik çekirdekten gelen bu darbe, aynı zamanda, her zaman gizlenmiş olan yoğunluğu ortaya çıkararak, dünya düzleminde de ortaya çıkıyor. Bu ayaklanma, bireyler, aileler, topluluklar, ülkeler ve özellikle kendi içinizdeki iç savaşlar arasında duvarlar yaratan ayrılığın büyütülmesiyle dramanın daha ileri bir oyununu yaratacaktır.

Bu özel zamanda insani yönünüze ve Yüksek Benliğinize odaklanmalısınız. İnsan Ego zihninize ilişkin anlayışınızı derinleştirmek için içsel çalışmanızı yaparken kendinizi stabilize etmek için Kalbinizin içinde çalışın. Günlük 3. boyut yaşamınızda ortaya çıkan duygulara açılmak için zaman ayırarak, açılma sürecinize her gün adanın. Kalbinizdeki sevgiden insanlığınız için var olan insani tarafınızı sevgi, şefkat ve sabırla tutun. Geri dönerken ve Kalbinizde hizalanırken kutsal anlara izin vermeye kararlı olun.

3 boyutlu dünyanızdaki dış kaos tarafından dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Başkasını kurtarmaktan siz sorumlu değilsiniz. Gerçekte hiç kimsenin kendileri için yaratmayı seçtikleri deneyimlerden kurtarmaya ihtiyacı yoktur. Her birey, kendi yaratılışının sorumluluğunu kabul etmeyi seçerek, her an kendi deneyimini değiştirme yeteneğine sahiptir.

Bu uyanış araçlarını hazır olan herkese getiren Antlaşma ışığı ile eşzamanlı olarak hızlanması her zaman kaderinde olan gezegende yükselen 3. boyut dramına tanık oluyoruz. 3. boyut deneyimi, Ahit'ten daha yüksek boyutlu açılma gerçekleşirken, Dünya üzerinde oynanmaktadır. Bu süreçlerin her ikisi de aynı anda gerçekleşiyor ve çok farklı boyutsal gerçekliklerden geliyorlar ve biri diğerini etkilemiyor.

Açılma sürecinizde esas olan, makyajınızın tamamını anlamanızdır. Sizin insani yönünüz ve doğal çok boyutlu kutsal doğanız var. Kalbiniz aracılığıyla Gerçek vardır, Ego zihniniz ise Ego zihni gerçeği olarak sunulan şeyin yanlış algılanmasını veya yanlış anlaşılmasını elinde tutar. Herhangi bir deneyim, örneğin korku, her an Ego zihninden ortaya çıkabilir, bu duygu yalnızca Ego zihniniz tarafından oluşturulan bir hikayeye dayanır ve asla gerçeğe dayanmaz.

Tüm insani deneyimler Ego zihninizden doğar (örneğin korku hissi), aynı anda Kalbinizde Yüksek Benliğinizle bağlantı kurmayı seçebilirsiniz. Farkındalığınızı Kalbinize taşıdıkça, Ego zihninin ürettiği korku duyguları basitçe çözülür.

Tüm gizemler yok oldu, çünkü bu, Kalbinizin aracıyla size netliğin açıklanacağı Hakikat için Kova Çağı zamanıdır. Açıklık, Yüksek Benliğinize doğru gerekli adımları atmayı bilinçli olarak seçmenizi sağlayan kendi kendini güçlendirmedir. İçinizde evrimsel bir değişimi harekete geçirme potansiyeline sahipsiniz.

Ahit'in titreşimsel ışığı aracılığıyla, içinizdeki eski yoğun, yıpranmış kalıpların katmanları katmanlar halinde soyulmaktadır. Sözleşmenin bu eylemi, doğal yenilenmenizin bir parçasıdır. Fiziksel ve enerjik sistemleriniz boyunca tam olarak gerçekleştirilecek farklı, daha eksiksiz bir akışkan çerçeve yaratmak. Bu tasarım, Yüksek Benliğin, kutsal yönün fiziksel ve enerjik sistemleriniz aracılığıyla kendini gerçekleştirmesi için tezahür ettirilmektedir. Bu, fiziksel ve enerjik bedenlerinizde enerjetik yeniden tasarımınızın bir sonraki aşamasına girmeniz için, kaderinizin ortaya çıkma zamanıdır.

Tüm bu enerjik açılım, son yirmi yılda bahsettiğimiz 'yeni şafağın' bir yönüdür. 'Yeni şafağın' tamamlanmış gerçekleşmesi, yerleşik evrenimizin tamamında gerçekleşecektir ve biz Pleiadesliler, bu olayı desteklemek için evrensel bir ekibin parçasıyız. Bu, enkarnasyonumuzun bu kavşağında bizim görevimizdir.

Uyanış yolculuğunuzun bu aşamasında bizi ileriye çağırmaya istekli olan her birinize sevgiyi getirmek için Platformu destekleyeceğiz, tutacağız. Her birinizi yolunuzda tam olarak destekliyoruz ve bu uyanış yolundaki cesaretinize tanık oluyoruz. Her biriniz, Dünya'daki evriminizin bu sonraki adımını atmak için özgür irade seçimine sahipsiniz. Göreviniz kendini gerçekleştirmek içindir ve Kalbinize uyum sağlamanın her bilinçli eylemiyle, doğal olarak kendi bireysel eylemlerinizle tüm insanlığı desteklersiniz.

Gerçekte – Siz bir sevgi varlığısınız. Siz sevgi bilincinden yapıldınız ve Birlik içindeki doğal sevgi durumunuza geri döneceksiniz. Birlik, ayrı olduğunuz 'yaşam çiçeğinin' kutsal tasarımını barındırır. Bu saflık, Evrensel alemlerde yükselen bir güçtür. Bunlar sizin köklerinizdir ve bu yaşamda bu kendini gerçekleştirme durumuna geri döneceksiniz.

Bu süreç, sizi Kalbinizden Ahit nabzına bağlamak için tasarlanmıştır:

İŞLEM:

  1. Yavaşça iki elinizi tam fiziksel göğüs bölgenize (Kalp alanınız) koyun. Ellerinizin sıcaklığını veya basıncını göğsünüzde hissedin. Bu alanı hissedin veya hissetseniz de, tüm farkındalığınızı bu alana getirin.
  2. Bilinçli bir nefes alın ve onu yumuşak bir rüzgar gibi bu alana yerleştirin.

Not: Bilinçli nefes ağızdan alınan bir nefestir ve ardından nefes ağızdan dışarı verilir.

  1. Bu nefesi Kalp alanınıza yerleştirirken, bırakın ve alana girmek için kendinize izin verin. Bu ışık, akışkan, sıcaklık, huzur, geniş bir alan, küçük bir alan ya da duyumsadığınız veya hissettiğiniz renkler olabilir. Bu alana istediğiniz kadar Bilinçli nefes alın.
  2. Sesi, ANAE ENNN… (telaffuz arnay ennn…) Kalp alanınıza yerleştirin. Yapmayı düşündüğünüz kadar çok ses.
  3. Bu sesi yerleştirirken, Antlaşma'nın titreşimsel özü Kalp hücrelerinize girmeye başlar. Işık tam Kalbinize çekilir. Ahit özünün Kalbinizi nasıl açıp genişlettiğini görün veya hissedin. Siz daha fazla ses getirdikçe, ANAE ENNN… Mutabakat'ın ışık darbesi, Kalbinizin derinliklerinde açılmayı aydınlatır. Ahit nabzının enerjisinin Kalbinize nasıl aktığını görün veya hissedin.

Açılım sürecinizi desteklemek için bu süreci günlük olarak oluşturabileceğinizi bilin.

Kutsal ışık çerçevenizde size ve olduğunuz her şeye tanık oluyoruz.

kutsamalar,

Pleiadesliler

**Kanal: Christine Day

** Kaynak

 

0 comments:

Yorum Gönder