17 Ağustos 2021 Salı

Doğal Tutun

 

Toprak Ana şimdi hızla yükselirken, her şeyi mümkün olduğunca doğal tutun.

Bu, gıdaya, ilaçlara kadar her şey demektir., doğada daha sık olmak ve gerçekten de işleri olabildiğince basit tutmak. Sert kimyasallardan uzak durun ve özellikle bunu fiziksel formunuza yansıttığınız veya soluduğunuz veya yuttuğunuz herhangi bir formda. Kendi ruhunuzdan, kendi bedeninizden, kendi hayatınızdan tamamen sorumlusunuz ve gerçekten de egemen bir Ruh olarak, gerçekte kim ve ne olduğunuzun gerçeğinin doluluğunda – RUH DÜZEYİNDE ve tamamen – bunu şimdi talep etmeniz gerekiyor. İlahi Baba'nın ve İlahi Anne'nin ve Kutsal Ruh'un, Shekinah'ın gerçek bir Oğlu ve Kızı olarak Kutsallığınızı kucaklayarak. Ruhunuz ölümsüzdür ve bu nedenle, sonsuzlukta tek bir göz kırpması için burada, bu dünyada fiziksel bir beden edinmiş ölümsüz bir ruhsunuz. Bu fiziksel beden kutsal ve kutsaldır ve ruhunuzu barındıran bir tapınaktır! Kutsaldır ve kutsanmıştır.

 

Elemental bedeninizden sizinle çalışmasını isteyin, böylece fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal ve 12 bedeniniz de uyum ve denge içinde hareket etsin. Bunun da ötesinde, yeni Kristal beden demirlenirken, hepimize bahşedilen yeni yaşamın güzelliğine, neşesine, zarifliğine odaklanmaya devam edin ve bu nedenle çok daha yüksek titreşim frekans bantlarında çalışıyoruz. Ölümsüz can gözlerinizle, yüreğinizle ve Varlığınızla görüp hissedebilmenizi ve böylece bundan böyle kendi ruhunuzun ölümsüzlüğünden yaşamı yaşayabileceğinizi isteyin. Sonsuzluğu ve ilahiliği İÇİNİZDE kucaklayın!

Şahsen, mümkün olduğunca basit, bol meyve ve sebze ve gerçekten de berrak su ile yemeye devam etmem gerektiğini buluyorum. Çok basit yaşıyorum ve sahip olduklarım için minnettarım ve gerçekten de kalbimden ve ruhumdan sevgiyle hizmet edebildiğim için ve gerçekte olduğum her şey için minnettarım!

Bunun da ötesinde, her sabah tüm çakralarımı ve tüm enerji bedenlerimi temizlediğimden, berraklaştırdığımdan ve tamamen aktive ettiğimden ve içimdeki İlahi Olanla BİR OLDUĞUMDAN emin oluyorum ve böylece sabahıma Birlik ve Birlik içinde başlıyorum. sonra günümü aynı şekilde bitir. Kendimi sevginin tüm formlarında ve ifadelerinde her zamankinden daha yüksek seviyelere açıyorum ve ona tamamen güvendiğim için İlahi İlham, açıklık ve takip ve sezgisel bilgim ve rehberliğimi istiyorum. Ben her zaman genişlemiş farkındalık ve gerçekten de daha yüksek kavrayış ve vizyon seviyeleri istiyorum, böylece Ruhumun gerçeğinin doluluğuna her zamankinden daha fazla adım atabilirim ve Kozmik Vatandaşlığımı tam olarak talep edebilirim.

İçinizde uyum, denge ve denge hüküm sürdüğünde, Eski 3D ile hangi illüzyonlar hala dönüyor olursa olsun, kişi hareket etmeyecek, etkilenmeyecek veya içine çekilmeyecektir. Ve eğer öyleyseniz, kendi alarm sistemleriniz çalacak ve hemen kendinizi dengeye ve gerçekten de en yüksek seviyelere geri getirmek için uyarıldınız.

Bu, kendi enerji alanlarınızın farkında olduğunuz ve Mor Alevi ve aslında diğer Kozmik Ateşleri kullanarak ve aslında her zaman gelecek olan İlahi Olan'dan destek ve yardım isteyerek onları kristal berraklığında tuttuğunuz anlamına gelir.

Yeni Kristal Beden tam olarak demirlenirken, kişi daha hassas hale gelir ve bu nedenle buna dikkat etmek ve gerçekten de kendinize, enerji alanlarınıza ve içsel esenliğinize, uyum ve dengeye her şekilde ve her şekilde bakmak en iyisidir. .

Önümüzde inanılmaz zamanlar var ve gerçekten de bu, içte ve dışta birlik ve uyum içinde, tamamen yeni bir yaşamın ve yeni bir yaşam ve yaşama biçiminin sadece başlangıcı.

Aşık kalın, aşkı yaşayın, aşkı soluyun ve gerçek olduğunuz Aşk olun! İlahi aşk.

**Judith Kusel tarafından

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder