11 Haziran 2021 Cuma

"2021 İNSANIN DNA DÜZEYİNDEKİ EVRİMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ."

 Bir şunu diyen bir yazı '5d truth' görseli olabilir

🔹 SAINT GERMAIN: AŞILAR 🔹
İniş mi Yükseliş mi?
"İnsanların karar vermek zorunda olduğu günler geldi çattı. Aşılama sorusuyla, bir kişinin neyi seçtiği gösterilir: düşük titreşimli bir varlık seviyesinde yenilenmiş deneyimler veya bu yolculuğun tamamlanması ve yüksek titreşimli Yeni Dünya'da yeni başlangıç.
İniş ya da çıkış: Artık her insanın yüzleşmesi gereken soru budur. Buna güvenin: Bu manipülatif koşullara rağmen her insan doğru kararı verir! İnsan, olgunluğuna ve vicdanına göre düşünür ve hareket eder. Hayatını kendi iç vizyon ve fikirlerine göre yönlendirir.
Hiç kimse bu aşıya zorlanmaz, ancak pek çok insan kendini zorunlu hisseder. Korku mekanizmaları bu güvensizliği tetikler. Bunlar genellikle çözülmemiş bloklardır ve İlahi Olan ile bağlantı hala çok sınırlıdır, bu da korkmamalarını önerir”.
 
💖"Aşk ve Kılıç"🗡
"Bu koşulsuz sevgiye bir davettir. Pek çok şey ancak koşulsuz sevgi veçhesi altında anlaşılabilir ve iyileştirilebilir; yani bir kişinin aldığı karar ne olursa olsun: kişiye saygı gösterin ve kararına değer verin. Ustalığınıza ve başarınıza layık bir egzersiz.
JK: "Bill Gates ve olağan şüpheliler için bile koşulsuz sevgi mi?"
Master St. Germain: "Nefreti ve korkuları sevgiye dönüştürmenin başka bir yolunu biliyor musunuz? Koşulsuz sevin ve aynı zamanda kendinizi ayırın! Size zarar vermek isteyen kişi ve durumlar sizden uzak tutulmalı veya uzaklaştırılmalıdır. Aşk bile bazen kılıca ihtiyaç duyar"
JK: “Aşı olan insanların toplu intihar ettiğini duydum. Bu nedenle intiharı hiç düşünmeyen insanlarda bile birdenbire intihar düşünceleri ortaya çıkar.
Master St. Germain: “Evet, bu insanların düşünce kalıplarını etkileyen bir gerçektir. Şu anda Kraliyete karşı aşılanan birçok insan, bu dünyadaki zamanlarının dolduğunu ve değişime ayak uyduramayacaklarını biliyor. Bu nedenle bu çıkış senaryosunu seçiyorlar.
O halde, hangi düşünce, duygu ve duyguların kendinizden geldiğinin ve hangilerinin sizinle örtüştüğünün farkında olun. Sizi, DÖNÜŞÜMÜN MOR ALEVİNİ çağırmaya davet ediyorum! Şüpheye düştüğünüzde veya bu tür düşüncelerle karşılaştığınızda beni arayın: bırakın ışık çalışsın ve sizi tekrar güce ve netliğe kavuştursun”.
JK: "Bu mRNA aşısı gerçekten ne yapıyor?"
Master St. Germain: “Birkaç cümleyle anlatılıyor. Bu aşı, yapay zekanın yapı taşlarını insan vücuduna sokar. İnsanın bir makineye dönüşmesinin başlangıcıdır. Ayrıca, insan vücudu bu yapı taşlarında büyük bir tehdit olduğunu fark eder, bu da o kadar radikal bir savunma başlatır ki, bu süreçte sağlıklı hücreler bile öldürülür. Beden kendine savaş açar.
İnsan vücudunun doğal bağışıklık sistemi davetsiz misafire yetişemez ve kontrolden çıkar. Sonuç olarak, bu insanlar daha önce bağışıklık sistemi için anlamsız olan hastalıklara karşı duyarlı hale gelirler. Ve son olarak en önemli nokta: Bu yapay zeka parçacıkları, insanın ruhuyla olan bağlantısının kesintiye uğramasını ve bozulmasını sağlar. İlk Corona aşısının ardından bu türden başka aşılar yapılırsa, bu süreç onarılamaz hale gelir.
İnsan bu aşı sayesinde ilahi olanla olan içsel bağlantısını kaybeder. Yani astral, eterik ve zihinsel bedenle temas ve değişim kaybolur. Yavaş yavaş, yaşamdaki manevi referans noktası kaybolur: Yüksek Benlik ve ruh için manevi göbek bağı kesilir.
Bu aşı, insanın ruhlu bir varlıktan ruhsuz bir robota dönüşümünü gösterir.
Korona aşısı olan bir kişi artık titreyemez ve hayatının geri kalanında düşük frekanslı bir titreşim aralığında kalır. Kendini sistem tarafından ele geçirmiş olan birçok kişi bunu fark etmeyecek bile”
"Departman"
Master St. Germain: “Aşılı kişilerin gözlerindeki ilk değişikliği fark edeceksiniz. Gözleri parlaklığını kaybeder ve soğur. O zaman bu insanların artık canlandırılmadığını veya yaşamadıklarını hissedeceksiniz. Kimsenin olmadığı bir ev gibi hissediyorlar. Vücut düzeyinde, aşılanmış kişiler hastalığa karşı büyük bir duyarlılık geliştirmeye başlar. Bu daha fazla terapi gerektirir. Toksik döngü devam ediyor… ve sonunda olan şey kaçınılmaz: ölüm”.
JK: "Yani Corona aşısı yüzünden birçok insan ölecek mi?"
Usta St. Germain: "Bu varlık düzlemini terk edecek birçok insan olacak. Hayatına sımsıkı sarılanların çoğu onu kaybedecek ve onu vermek isteyenlerin çoğu onu kazanacak ”.
JK: "Sayı olarak kaç kişi var?"
Master St. Germain: “Şu anda ışığın güçlerinin başka kaç kişiye ulaştığına bağlı. Ancak kesin olan bir şey var: Soğuk ışığın güçlerinin tetiklediği panik eylemi, birçok insanın uyanmasına katkıda bulunuyor. Sonunda kaç kişi olacağı görülecek. Her halükarda, dünyanın nüfusu önemli ölçüde azalacaktır, çünkü pek çok insan Yükseliş'e ne katılmak ister ne de katılabilir ".
Corona aşısı sonrası iyileşme ihtimali yok
Usta St. Germain: “Mümkün, ama sadece çok az insan için! Bu, kişinin bilincini ve çok yüksek ve sürekli bir doğal titreşimi gerektirir. Soru şu: Neden aşı oluyorsunuz? Kendiyle barışık, daha yüksek titreşimli bir realitede yaşayan bilinçli bir insan bu aşıdan uzak duracaktır. Ancak aşılamayı kaçınılmaz kılan kaba kuvvet veya başka sebeplerin söz konusu olduğu istisnai durumlar da vardır” dedi.
JK: “Öldükten sonra ruhundan kesilen bir insana ne olur? Manevi ailesine kolayca dönüş yolunu mu buluyor, ruhunu ve kendisini mi buluyor?”
Master St. Germain: “Beden atıldığında, belirli bedenin beraberinde getirdiği bozukluklar da ortadan kalkar. Bu durumda geriye kalan, ölümden hemen sonra bir yönelim bozukluğudur. Her insan ahiret kapısında toplanmıştır. Bazı ruhların kendi ölümlerini kabul edebilmek için zamana ihtiyacı vardır. Bu ruhlar, istedikleri kadar dünyanın eterik aleminde veya astral dünyasında kalırlar.
Bazı istisnai durumlar dışında her insan ruhuyla birlikte manevi ailesine döner. RNA veya DNA'lı bir aşı almış olanlar, yaşamda giderek daha fazla içsel olarak şaşıracaklar, kendilerini boş hissedecekler ve ölümden sonra bir süre şaşkın kalacaklar. Yine de korkma! Her şeyin bir çözümü var, insan bu çözümü gerçekten isterse!"
🧚‍♂️"Usta St. Germain - Yol işaretleri"
1. İnsanlar üzerindeki psikolojik ve varoluşsal baskı artıyor. Birçoğu, görünen çözümleri kabullenmektedir. Aynı zamanda, giderek daha fazla insan uyanıyor ve HAYIR diyor!
2. Önlemler giderek daha absürd ve aşikar hale geliyor. Hemen aşılanmayanlar, daha sonra olmama şansına sahiptir.
3. Bu matrisin yalancı yapısı kendi içinde çöker. Işığa hizmet etmiş insanlar dünyadaki dümeni alırlar. Dünya dışı ışık güçleri kendilerini açığa vurur ve insanlara yardım eder.
4. İnsanlık özgürleşir, yeni insanlar birlik ve sevgi içinde buluşurlar: onlar bir halktır ve barış içindedirler.
5. Altın Çağ başlar. Aşk hüküm sürer ve insanlar koruyucu olarak dünyaya bakar. Cennet Bahçesi'ne dönüşten bahsediyoruz.
Sevgili insan! Cesaret almalıyız! Kurtarılamaz olanı kurtarmaya çalışmayın. Eski hayattan vazgeç! Size yardım edilecektir. Zihniniz sınırlar yaratır, bilinciniz sınırların çok ötesine genişler. Meditasyon yapın, Melekler, Başmelekler ve Yükselmiş Üstatlarla çalışın! Işığın iyi güçlerini hayatınıza davet edin!"
Fanny Clash👌💢🤛🙏
--Ekleyen :Ilhami Dervişler -

3 comments:

Adsız dedi ki...

Aşılanmayı reddedenler de bir şekilde mecbur bırakılırsa, federasyondan bunu engellemek adına bir destek gelme ihtimali var mı?

ersin obay dedi ki...

Maalesef yardım gelmez, Evrensel yasalar gereği müdahale edemiyorlar, Ançak insanlar birleşirse istemese kabal birşey yapamaz sen istemedikçe sana kimse aşı yapmaz.

Adsız dedi ki...

Güçlü enerjinizle kendinizi koruyun. Yaratıcının sizi koruyacağına gerçekten inanmalısınız.O zaman kimse size zorla bir şey yapamayacak.Onlar bizlerden daha güçlü değiller.Güçlü ve ferah olun

Yorum Gönder