30 Haziran 2021 Çarşamba

İLAHİYAT GÜNCELLEMESİ(The Divine Update)

 

26.06.2021
Linda Li Aracılığıyla
Sevgili sevgi ve ışık ailesi, İlahiyatın sizler için güncellemeleri var.
Son yapılan İlahi ışık çalışmasında biz, ilahi büyük dönüm noktalarına imza attık. Işık, ışık işçisi toplulukları üzerine yayılan yanlış bilginin kaynağını başarıyla ortadan kaldırıldı. Bu yanlış bilgi kaynağı binlerce yıl önce yaratıldı. Gezegenin düşünce kalıplarını kontrol etti ve gezegeni gizli ve kalıcı olarak kontrol altında tuttu. İktidar yapıları ve bazı dini rejimler bu kontrol altındadırlar. Toplumun inançlarına ve işlevlerine de bu kontrol mekanizmassı en derinden sızmıştır. İnsan düşüncesi yüzyıllardır bu kaynağın etkisi altındadır. Modern rejimler, insanoğlunun hatırlayabildiği kadarıyla bu güçlü zorlayıcı kuvvetten acı çekiyorlar. Ve şimdi, sonunda, tüm bu mücadeleler arttı. Bu güçler gezegeninizden uzaklaştırıldı ve insanlık, sonunda özgür.
 
Sevgili Canlar, bu gezegenimiz için ne anlama geliyor? diye sorabilirsiniz. İlahiyat'ın, gezegenin özgün tasarımına ve Mavi Tasarım(Blueprint) geri döndürebilmesine yardımcı olacak. Gezegeninizin özgün tasarımı yüksek boyutlu yaşama sahip olmaktı. Gezegeninizdeki ruhlar uyandırıldı ve kim olduklarını biliyorlar. Ruh dersleri doğumda onlara açıklanır ki, ruhlar gezegendeyken canlı bir rehber olsunlar.
Gezegeninzin kendisi de uyanık bir ruhtur. Bilinçli bir şekilde yaratıyor ve amacı insan ırkını desteklemektir. Onun ilahi görevi, insanların hayat dersleri almasına ve ruhlar gezegendeyken ruhsal gelişime sahip olmalarına izin vermektir. Gezegeniniz aynı zamanda bir yıldız ulusu olarak hizmet ederken, diğer yıldız sisteminden ve diğer medeniyetlerden kardeşler gelip ziyaretlerde bulunabilirler.
Şimdi gezegen çok daha yüksek bir alemde yeniden kurulduğundan, gezegendeki ruhlar çok daha yüksek bir titreşimsel varoluşa yükselecek olduğundan, gezegenin orijinal tasarımı devreye giriyor. Gaia ve İlahiyat, süreçten ve bugüne kadar elde ettiğimiz başarılardan memnun. Gerçekten harika haber.
Gelecek zamanda İlahiyat, Gaia'nın orijinal tasarımına(Blueprint) geri dönme sürecine devam edecek. Gaia'nın yükselişi ve yıldız ulus statüsünün açıklanması, gelecek zamanın hedefleridir. Gaia'nın fiziksel yeniden inşa çalışmaları da hazırlanıyor ve bazı kısımlar yakında başlayacak.
Işık çalışanlarına ve insan ırkına ilahi kutsamalar sunuyoruz. Biz, İlahiyat ve Gaia bu haberi gezegene getirdik. Ve Öyledir.
Linda Li İlahiyat ve Gaia ve Cennet Birliği Topluluğu.

0 comments:

Yorum Gönder