30 Haziran 2021 Çarşamba

YÜKSELİŞİN HIZ TRENİ: YÜKSELİŞİN İNİŞ VE ÇIKIŞLARI ARASINDA NASIL GEZİNEBİLİRİZ ?

 The Ascension Rollercoaster: How to Navigate the Highs and Lows of Ascension | Wake Up World

Bugünlerde yükseliş süreci hakkında yaygın yanlış anlamalar var, özellikle de bilinçte yukarı doğru kademeli veya anlık bir hareket olabilir mi? Bazıları yükselişin her şeyin her zaman pastoral ve pozitif hale geldiği bir şey olduğunu düşünüyor. Ancak aslında tırmanış bundan çok daha dinamik.
Yükseliş hakkındaki bu yanlış inanç, hayatımızda olumsuzluk yaşarsak bir şekilde yoldan çıktığımızı veya "yanlış bir şey yaptığımızı" yanlış bir şekilde varsaymamıza neden olabilir. Bu, gölge yönlerle, tüm travmalarla ve iyi hissettirmeyen herhangi bir şeyle uğraşmaktan kaçınmak için boş bir girişimde bizi ruhsal geçişlere götürebilir. Bu tür baypas sık sık meydana gelirse, yalnızca kendi acınızı uzatmakla kalmaz, aynı zamanda sıkışmış duygular ve hastalık gibi direnç belirtileri göstermeye başlarsınız. Bunlar, bir dizi fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlık sorununa ve refah eksikliğine yol açabilir.
 
Manevi bir baypas değilse, geçici bir rahatlama getiriyor gibi görünen kusurlara yönelerek düşüklerden kaçınma girişimidir. Ancak er ya da geç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız ve bunu yaptığınızda, bu bastırılmış enerjiler genellikle eskisinden daha gürültülü ve daha yoğundur. Bu sizin için bir ceza anlamına gelmez, bunun yerine dikkatinizi çekmek ve sürecin gelişmesine izin vermek doğal bir evrim sürecidir.
Tırmanış aslında daha çok bir roller coaster gibi. Daha önce binmiş veya görmüş olan herkes, inişler ve çıkışlar, bükülmeler ve dönüşler olacağını bilir. Aşağı doğru hareket olmadan, ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu ivmeye sahip olmayacaktır. Elbette, düşükler yokmuş gibi davranarak hayatını sürdürebilirsin, ama onları görmezden gelirsen, bu daha düşük seviyelerin sunduğu genişleme ve büyümeyi deneyimleyemezsin.
Yükseldikçe, daha fazla yükselmek için daha yüksek bir titreşime sahip olmamızı gerektiren zirvelere ulaşırız. Her şeyden önce, titreşimimizi yükseltmek ve yükseliş merdivenini tırmanmaya devam etmek için korku ve travmayı bırakmalıyız. Bu daha sonra kendi benliğimizin dibine doğru bir batmaya ya da aşağıya doğru süzülmeye yol açar. Burada bir kez, korkularımızı, travmalarımızı ve programlarımızı içeriden yeniden inceleyebiliriz. O zaman artık bize hizmet etmeyen şeyi tamamen deneyimleyebilir ve bırakabiliriz. Bunu yaptığımızda, yükseliş yolculuğumuzda daha da genişlememizi sağlar. O zaman merdiveni daha da yükseğe tırmanmamız mümkün olacak.
Bu iniş çıkışları sadece kişisel olarak değil, kolektif olarak da yaşıyoruz. Kolektif bilinç alçalma durumundayken, bunu hep birlikte deneyimleyeceğiz . Kendimizi yön tabelaları olarak gören çoğumuz, korku ve travmayı bırakma sürecinden diğerlerinden çok daha hızlı geçeceğiz (bu, birçok katmanı olan devam eden bir süreç olmasına rağmen). Bu, insanlığın geri kalanına enerjik olarak rehberlik etmemizi sağlar.
Manevi hijyenimizi korumak için bir işaret levhası olarak bizim için de önemlidir. Örneğin, kendi enerjimizi hissetmemize ve onunla bağlantı kurmamıza yardımcı olan ve aynı zamanda kolektif enerjinin yoğunluğuna karşı bir bariyer oluşturan koruma için kendimizi beyaz ışıkla korumak gerçekten faydalıdır. Daha yüksek bir titreşimi korumak için, hem fiziksel hem de enerji bedenlerimizi düzenli olarak temizlemek de yararlıdır. Nefes çalışması aynı zamanda daha fazla bedenlenmiş hissetmemizi ve daha büyük iç huzura erişmemizi sağlar.
Bizi korkularımıza ve travmalarımıza odaklanmaya zorlayan derinden titreşen anlar yaşadığımızda, bu süreci gözlemleyebilir ve içinde bulunabiliriz, böylece onun en yüksek iyiliğimiz için olduğunu tam olarak deneyimleyebilir ve kabul edebiliriz. O zaman yükselişimizde ilerleyebilmemiz için bu enerjileri hissetmeyi, iyileştirmeyi ve dönüştürmeyi içeren çalışmamıza başlayabiliriz. Bazen ne kadar yavaş olursa olsun, herkesin iyiliğine hizmet ettiğinin farkındayız. Kolektifin bazen hala yapması gereken bazı şeyler olabilir, ancak deneyimleri yargılamak ve eleştirmek yerine, artık diğerlerine yer ayırabiliyoruz. Bir zamanlar bu diplerde olduğumuzu ve onlardan faydalandığımızı bilmek
Hayatınızın inişli çıkışlı anlarının kasvetinde kendinizi aşağılanmış hissetseniz bile bilin ki bir kez salıvermenizi ve bütünleşmenizi yaptıktan sonra tekrar yükseleceksiniz. İçsel çalışmanızı yaptığınız için etrafınızda karanlık olsa bile, bu derinliklerden, kaynağınız olan ışık saçan sevgiye doğru ilerlediğinizi bilirsiniz.
Evet, tırmanış biraz hız treni gibi. Aşağı salınım, bu süreç olmadan elde edilemeyecek yeni zirvelere ulaşma potansiyeli yaratır. Kendimizin en derin kısımlarına yapılan bu geçici inişler aynı zamanda bize ilhamın, ilahi bilginin ve farkındalığın kutsal armağanlarını geri getirme fırsatı sunar. O zaman bu bilgelik incilerini yaratıcı çalışmalar ve öğretiler şeklinde başkalarıyla paylaşabiliriz.
Batmaktan yararlanın
Bilinçli bir geliştirici olduğunuzda, hayatınız eğimli bir roller coaster'a benzemeye başlar. Hareket eder ve daha yükseğe tırmanır. Bu çöküşler, sizi daha yükseğe / daha ileriye taşımanın anahtarıdır, çünkü kendi içimizde ve toplu olarak yeni genişleme ve şifa zirvelerine ulaşmamız için bize ivme kazandırır.
Gerçekliğin örtülü düzeni birleşik bir bütün olsa bile, algıladığımız açık düzen bir ikilik dünyasıdır. Bu dünyada iniş ve çıkışları, olumlu ve olumsuz, iyi ve kötü algılarız. Ancak, tüm bunlar sadece bizim farkındalık ve gerçeklik algımızla ilgili. Gerçek şu ki, "kötü" bir deneyim olarak algılayabileceğimiz şey, aslında bize yükselmek ve farkındalığımızı genişletmek için gereken ivmeyi ve netliği verebilir.
Sürecin bir parçası oldukları için bunlardan yararlanın. Onlara karşı direncinizi ne kadar çok bırakırsanız, onlardan o kadar hızlı uzaklaşırsınız. Bu, yaşamınızın daha bilinçli bir gözlemcisi, yükselişten korkmayan ama bunun bir süreç olduğunu anlayan bir gözlemci olarak hareket etmenizi sağlar. Bu sürece kendimizi kaptırdığımızda, herkesin yararına açılmasına izin verdiğimiz için kolaylıkla ve zarafetle genişleyebiliriz.
Sürekli genişliyoruz, büyüyoruz ve kendimiz hakkında öğreniyoruz, ruh özümüzün tüm harika yönlerini iyileştiriyor ve açığa çıkarıyoruz. Yükseliş her zaman eğlenceli veya kolay değildir, ancak saf ilahi doğamıza geri dönüş yoludur.
Çok sevgiler, turun tadını çıkarın!

0 comments:

Yorum Gönder