12 Haziran 2021 Cumartesi

GÜÇLÜ IŞIĞIMLA KARANLIĞI DÖNÜŞTÜRMEKTEYİM

 Bir alacakaranlık ve bulut görseli olabilir

Sizler pek çok yaşam pek çok enkarnasyonda Işığı, titreşimi, yükseltmek için çalışanlarsınız.
Ve bu yaşama bedenlendiğinizde hatırlamadığınız pek çok şey var ama şimdi hatırlamaya başlamaktasınız. Hatırlamanız gereken en önemli şey Tanrısallığınız ve Muhteşem Işığınızdır. Çünkü size bu yaşamda çok fazla öne çıkmamanız öğretildi, geride durmanız.. Bir ayağınız geride bir ayağınız ileride ise ilerleyemezsiniz.
 
Şimdi ilerleme zamanı korkuyu bitirme zamanı.
Koskoca bir yaşam var önünüzde. Diyeceksiniz ki ‘belli bir yaşa geldim daha ne kadar yaşarım.‘
Sen sonsuz bir bilinçsin hep varsın hep varsın hep… Bedenini bıraktıktan sonra da...Işık Bedenleri inşa etmekteyiz. Dünyada gücü elinde tutmaya çalışanlar var hala ısrarlılar.
Karanlığa çalışanlar ve biz çok çalışmalıyız ama burada en önemli detay karanlığı yargılamamaktır, karanlığa hizmet edenleri yargılamamaktır.
İnsan olarak bir beşer gibi düşünüp yargılarsan sen de bir şekilde onun alanına çekilirsin ve karanlığı dönüştürme gücün azalır.
Bu kesindir.
O zaman ne yapmalı. Farkında olup karanlığı kucaklamalı dönüştürmeli ve bu hangi enerjidir ?
Rahim , dişil enerji.
Bu sebeple önümüzdeki yüz yıllar kadınların ve dişil enerjinin yüz yılları olmakta Barış içinde, Sevgi ve Huzur içinde ama sizler kadınlar dşil enerjinize sahip çıkmalısınız.
Dönüştürücü Gücünüze sahip çıkmalısınız. Ve deyin ki,
BEN KARANLIĞIN YOĞUNLUĞUNA İNEN VE GÜÇLÜ IŞIĞIMLA ONU DÖNÜŞTÜRENİM. VE BU IŞIK TÜM ENKARNASYONLARDAKİ TANRISALLIĞIMDIR. VE MERKEZ YAŞAM OLAN DÜNYADA BÜTÜNLEŞTİRDİĞİM IŞIĞIMDIR. KİMSEYİ YARGILAMAM AMA YERİ GELDİĞİNDE TARAF OLURUM, IŞIĞIN TARAFINDA. VE BİLİRİM Kİ SİSTEMDE BİR NEGATİF – POZİTİF ÇARPIŞMASI VAR VE BEN IŞIĞIN TARAFINDA OLURUM.
IŞIK NEFESI MEDİTASYONU SEMİNERİ
09 Haziran Öz Akış
ERİM ERGÜN
ATON Bilgi & Enerji ve Dengeleme Sistemi Kurucusu Yaşam Koçu ve Mentor

0 comments:

Yorum Gönder