8 Haziran 2021 Salı

KRYON'DAN ️İNSAN RUHUNUN GÜCÜ

 İnsan Ruhu | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası

💥Birincisi, grup meditasyonunun gücüdür. Grup meditasyonunda inanılmaz bir güç vardır. Gezegeni değiştirmek üzere bir araya gelmeniz çok önemlidir. Aranızdan on iki kişi bir araya geldiğinde bu bir stadyum dolusu düşük enerjili insanın gücüne denktir. Eski düşük enerji, şimdi sahip olduğunuz enerjiden çok farklıdır. Bir araya gelmenizi önerirken zihnen bir araya gelmenizi kastediyoruz, birbirinizden ne kadar uzak olduğunuzun önemi yoktur. Hepiniz aynı konu üzerinde konsantre olduğunuz zaman aktarılan niyetin gücü muazzamdır.Yalnız grup üyelerini seçerken bireyin niyetine dikkat edin.
 
💥️İkincisi, daha yüksek bir düzeyde titreşmektir. Gezegenin asla hayal edemeyeceğiniz bir biçimde titreşeceği bir zamana doğru ilerliyorsunuz... Bir boyuttan diğerine geçiş aslında yüksek benliğin farkındalığını içerir ve bu gezegende henüz hiç görmediğiniz yüksek bir titreşimle bedende kalmanızı gerektirir. Bunu yapmak isteyenler tedricen yüksek boyutlara ve yeni titreşimlere geçebilirler. Yeni çağda bunu yapma iznine sahipsiniz.
💥️Üçüncüsü, birlikte yaratmadır (Tanrıyla birlikte yaratma). Realitenizi birlikte yarattığınızda gerçekten güçlü bir şey yaparsınız, çünkü bunun için Tanrı benliğinizi kullanırsınız. Birlikte yaratma konusunda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini sananlar yanılıyorlar, birlikte yaratma size aittir, ama zamanlama size ait değildir. Sabırlı olun, sizin göremediğiniz şeyi biz görüyoruz!
💥️Dördüncüsü, en güçlü araç olan niyettir. Yeni bir titreşim düzeyinde bulunup da herhangi bir şeye düşünce enerjisi verenler, (niyet edenler) o düzeyde titreşmeyen eski enerji insanlarından daha fazla güce sahip olacaklardır. Bu, dünyada ilk kez olumlu niyetin olumsuz niyete ağır basması anlamına gelir. Bu, sevgiye dayanmayan niyetlere sahip olanlardan çok daha büyük bir güce sahip olduğunuz anlamına gelir. Bu, dünya üzerinde ya da dışında (uzaylı) hiçbir düşük titreşimli varlıktan korkmamanız gerektiği anlamına gelir. “Gizli hükümet” dediğiniz düşük enerjili gruplardan korkmayın, onların başı derttedir, aydınlanmış tek bir ışık işçisine bile karşı koyamazlar. Onların varlıklı olduğunu söyleyenlere diyoruz ki zenginliğin önemi yok, önemli olan kritik kütledir, yani gezegenin bilincidir. Aydınlığınız karşısında onların çabalarının eriyip gittiğini göreceksiniz.

0 comments:

Yorum Gönder