18 Haziran 2021 Cuma

Vital Firosi

 Fotoğraf açıklaması yok.

Sevgililer!🤲
Gezegensel Geçiş, Işığa doğru bir hareketten başka bir şey değildir.Bir Gezegen, Merkezi Güneş'in bulunduğu Galaksinin çekirdeğini çevreleyen sarmal bantlarda hareket eder. Bu manyetik kuvvet o kadar inanılmazdır ki, merkezcil bir şekilde çevredeki her şeyi kendi içine doğru çeker.
Samanyolu'nun bu çevresinde dönen Dünya, milyarlarca yıl sonra şimdi bir oktav içine giriyor. Bu Spiraldeki bu yeni bant, Gezegensel Geçiş dediğimiz şeyi provoke etmeye yetecek kadar büyük bir enerjik değişimi mümkün kılan daha büyük bir Gama Işığı veya Foton infüzyonunun alınmasını destekliyor.
Her Gezegenin yaşam formları Doğa Kanunlarına uyar. Farklı Krallıkları oluşturan madde Pranalar tarafından oluşturulur ve onlar burada, Dünya Gezegeninde bilinen her şeyi yaratanlardır. Prana IŞIK'tan başka bir şey değildir. Işık HAYATTIR! Ve yaşam tarzı her zaman o Işığın niceliğine ve niteliğine göredir!
 
İnsan vücudunu oluşturan enerji de Işıktan gelir. Bu yüzden daha önce burada yazmıştık ki, cisim, karbon bazı, şimdi kristal bir tabana hareket edecek. Tüm bedenler, bilinç durumlarından bağımsız olarak aynı Gama Işığı insidansını alır, ancak bu Işığın demirlenmesi her insana bağlıdır.
Prana her zaman Dünya'daki yaşamı beslediği için, insan vücudu da ihtiyaç duyduğu enerjinin bir kısmını onun aracılığıyla alır. Diğer kısım ise tükettiğiniz yiyeceklerden gelir. Yani, her biri ne yediğine göre, bu enerjisel uyumu dengeleyecek ya da dengesizleştirecektir. İşte o zaman fiziksel bedene atıfta bulunuruz.
Ancak en önemli olan diğer bedenlerdir, özellikle duygusal, zihinsel ve eterik. Bunlar tüketilen yiyeceğe değil, gelen Işığa bağlıdır. Temel olarak, bunlar bireysel vicdan tarafından yönlendirilir . Ve bu bilinç, İlahi Tohum Atomunun veya Ruhun bir parçasıdır ve her zaman saf Kristal Işık olmuştur.
Böylece Işığın artması şimdi her bilincin genişlemesini besleyecektir. Bu genişleme, buradaki yüzlerce enkarnasyon sırasında elde edilen anlayış ve gelişme derecelerine göre her birinin içsel ayarlanmasına izin verir. Asgari gerekli dereceye ulaşan herkes şimdi yükselişlerini yapmaya hazır olacak.
Dünyanın Yenilenme Dünyasına Geçişi ile, Kefaret ve Denemelerin durumu kesin olarak çözülür ve acı ve ıstırap da ortadan kalkar. Işık daraları ve buğdayı sınıflandıracak, buğdayı Yeni Dünya'ya gönderecek ve biz buna YÜKSELİŞ diyoruz.
Ancak yüz binlerce yıldır insan ruhunun yaydığı düşük titreşimlerden beslenen karanlık bir alem olduğunu unutmamalıyız. Bu tür şeytani varlıklar, enerji kaynaklarını kaybetmek istemezler, özetleme yolunda yürümek ve Işık yollarına geri dönmek için teslim olmayı kabul etmezler.Hala bu Gezegende daha uzun süre devam edebileceklerine inanırlar.
Bu mümkün değil. BASTA, İlahi Planı tam olarak amaçlarını takip eden Yaradan tarafından zaten verilmiştir. Düzeltme zamanı doldu ve artık her şey çok yakın. Olacakları hiçbir şey durduramaz.
Birkaç yıl aşağı yukarı Zamansız Çizgide hiçbir fark yaratmaz. Yani Great Solar Flash zaten yolda. Bu güzel mavi Gezegeni yıkamak için doğru anı bekleyin. Sadece biraz... çok az!
Ama bu biraz nedir?
İnsanlığın küçük bir bölümünün titreşimini değiştirmesi gerekiyor. Bu kısma kritik kütle denir. Bu kritik kütleye ulaşıldığında Etkinlik gerçekleşecektir. Dünya, sakinlerinin bilinci aracılığıyla, Büyük Solar Flaşın enerjisel titreşimine uyum sağlaması gereken bir enerjisel titreşime sahiptir. Bu, Gezegensel Geçişi oluşturan Yeni Sistemlerin aktivasyonu için gerekli Bağlantıyı yaratacaktır. Konumlandırma, karşılık gelen oktavında ayarlanır, yalnızca insan bilincinin enerjisel ayarı eksiktir.
Karanlık olanlar umutsuzca insan titreşimini daha düşük seviyelerde tutmaya çalışıyorlar. Bu onların son hamlesi, çünkü onları burada hala aktif tutan şey bu. Savaş stratejilerini nasıl kullanacaklarını çok iyi biliyorlar. En keskin girişimlerin hepsi başarısız oluyor, ama onları beslemeye devam eden bir tane daha var: fikirlerin savaşı, yani onları karşı karşıya getirmek.
Hala bir şeyler için savaşanların sayısı azalmazken, insan vicdanlarının ürettiği enerji Solar Flash'ı harekete geçirmek için gerekli katsayıya ulaşmıyor. Birbirlerini birbirine düşürme görevini yerine getirmek için medyaya her zaman çok iyi para ödenmiştir. Uyanmak ve mücadelenin diğerine karşı değil, bizi her zaman sömüren ve acı çekmemize neden olan karanlığa karşı olduğunu anlamak gerekir.
Başkalarının kusurlarına bakma, çünkü hepimiz bu okulda öğrenmek için buradayız. Bazıları dersleri önceden öğrenir, bazıları ise ancak belirli bir süre sonra öğrenir. Ama herkes öğrenir. Ve burada öğrenimlerini bu okulda tamamlayamasalar bile başka okullarda imkanları olacak. Bunu anlamalısın! Bunun farkında olmalıyız! Karanlığı titreşiminizle beslemeyin. Akıllı ol ve özgür ol! Acının her zaman senin seçimin olduğunu anlamalısın.
DİĞERİNİN NE GÜZEL OLDUĞUNA BAKIN!
Niteliklere değer verin ve kusurları görmezden gelin. Diğerinin her zaman aynanız olduğunu anlayın! Onda tam olarak ne istemediğini veya kendinde göremediğini görüyorsun. Bu yüzden diğerlerinin tutumları sizi çok rahatsız ediyor. Ve bu, öfke, korku, yargı, gurur, kibir, ıstırap ve diğer birçok nedenin ürettiği enerjilere ihtiyaç duyan karanlık tarafından çok iyi keşfedilmiştir.
Duyduğum ve uygun olduğunu düşündüğüm bir tabir kullanacağım: "Yonca için beslenme çantası olma"! Bu! Bunun için hazırlık yapmayın, çünkü akşam yemeğini yiyecek olan sizsiniz. Bu büyük ve belirleyici fırsattan yararlanın! Şimdi enkarne oldunuz ve bu, uzun zamandır beklenen yükselişi yapma fırsatına sahip olduğunuz anlamına geliyor. Göründüğü kadar zor, bu büyük şansınız var.
Ve eğer diğerinde neyin iyi olduğuna bakmanız gerekiyorsa, kendinize bakmanız ve sizin de içinde ne kadar iyi olduğunu görmeniz gerekir. Sizi düşük bir titreşime sokan suçluluk, korku, umutsuzluk veya başka herhangi bir duruma takılıp kalmayın. Gezegensel Geçişin büyük olayında olduğumuz için, an coşku ve kutlama anlarından biridir. Yüksek sesle titret! Sevinçle çığlık atın! Entrikaları unutun! Medyaya inanmayın! Kendine inan! Sahip olduğunuz gücü keşfedin! Dış güçler tarafından kontrol edilmenize izin vermeyin! Sen bir Işık Varlığısın, sadece onu keşfet! Sen olduğuna inandığından çok daha fazlasısın! Sen İLAHİ BİR PARÇACIK, ölümsüz, yenilmez, özgür ve yaratma gücüne sahipsin. Kendi realitenizi yaratın, yapabilirsiniz💢
Ben Vital Frosi'yim ve görevim aydınlanma!💥
Namaste!🤲
-Ekleyen :Ilhami Dervişler -

0 comments:

Yorum Gönder