22 Haziran 2021 Salı

KRYON MESAJI

 

ON İKİ ÇEMBER KANALLIKLARI (Twelve Circle Channels)
ŞİFA İÇİN DÖRT KATALİZÖR -1 (The Four Catalysts For Healing-1)
3.03.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Şifa için Dört Katalizör ile ilgili olarak bu ay boyunca dört mesaj vereceğiz ve bu ilk mesaj olmaktadır. Şifa için dört katalizörden ilki olan söylediklerinizin (kelimelerinizin) gücü sizin açınızdan çok belirgin olmayabilir ve bugün bu husustan söz edeceğiz.
Bedeniniz esas olarak kimyasal işlemler aracılığı ile çalışmaktadır ve işin ilginç tarafı bu çerçevede sizlerin bildiğinizden çok daha fazlasının işin içinde olmasıdır. Tıp okuyanların yaptıkları çalışmaların bir bölümü kimya alanına tahsis edilmiştir. İsterseniz hekimlere gerekli olan elektronik sinyaller beyin tarafından gönderildikten sonra kolunuzu belli bir şekilde hareket ettirebilmeniz için kaç kimyasal işlemin gerçekleşmesine ihtiyaç olduğunu sorun. Soruya cevaben bilebileceğinizden çok daha fazla işleme gerek olduğu ve bu işlemlerin neredeyse anında gerçekleştiği söylenecektir.
 
Bunlar elektrikle ilgili işlemler değildir ve birbirini takiben pek çok kimyasal işlem ve reaksiyon söz konusu olmaktadır. Tüm bu işlemlerin sadece kolunuzu belli şekilde hareket ettirmeniz için gerekli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sizce sindirim sürecinde kaç kimyasal madde ve kaç kimyasal reaksiyon gerekli olmaktadır? Aslında bu süreç hakkında pek de fazla bilginiz yok ve zaten bunu bilmeniz de istenmemiştir.
Bu işlerin hepsi görünüşte, bu bağlamda düşünmeye gerek olmaksızın gerçekleşmektedir. Üstelik de doğduğunuz günden başlayarak ölene kadar kesintisiz sürmektedir. Size göre bedeniniz bu işleri sizin katkınız olmadan gerçekleştirmektedir ve size de sadece bedeninizin yeteri kadar uzun yaşayabileceğini ümit etmek kalmaktadır. İşte tüm yaşamınızı böylesine kimyasal işlemler idare etmektedir.
Bundan yıllarca önce vücut kimyanızın düşünceleriniz tarafından güçlü bir şekilde etkilendiği ortaya konulmuştu. Ondan beri düşünerek sağlık durumunuzu iyileştirebileceğinizi öğrenmeye başladınız. Korku, stres ve endişe gibi duygular bedeninizin daha hızlı yaşlanmasına yol açıyor gibi görünmektedir. Meslekleri gereği sıkıntısı ve sorunu bol bir hayat idame ettirmek zorunda olan insanların ömürlerinin gerçekten de daha kısa olduğu gösterilmiştir.
Daha sonraları bilincin aslında enerji olduğu ortaya çıktı ve bazı çevrelerde insanın bedenine gerçek anlamda patron olarak hitap edebileceği kanıtlandı. Kimyasal yapı ciddi şekilde etkilendiği için insanların huzur ve tutarlılık yaratabileceği artık yeni âletlerle ölçülebilmektedir.
Size yine bir mesel anlatacağım. Woe bir denizcidir ve kendini bildiği süre boyunca geminin yoluna devam etmesini sağlayabilmek için hep geminin içinde çalışmıştır. Woe bir gün gemide işlerin pek yolunda gitmediği hissine kapılır ama yine de kaptanın işleri yoluna koyacağından hiç şüphesi yoktur. Ancak, aniden gemi Woe ile konuşmaya başlar ve ona güverteye çıkması gerektiğini söyler. Woe tabii ki çok şaşırmıştır. Çünkü o zamana dekgemi onunla hiç konuşmamıştır ve ayrıca o güverteye hiç çıkmamıştır. Dolayısıyla ilk önce bunu reddeder ama birden güverteye çıkan bir merdiven ve ardından da ambar kapağına benzer bir kapak ortaya çıkar. Uzun süre tereddüt ettikten sonra Woe nihayet merdiveni tırmanır, kapağı açıp güverteye çıkar.
Güverteye çıktığında ilk önce geminin dümeninde kimsenin olmadığı dikkatini çeker, yani gemi başıboş yol almaktadır. Ortalarda kaptan olmadığı gibi mürettebat da görülmemektedir. İleriye baktığında geminin biraz ilerideki kayalıklara doğru sürüklenmekte olduğunu fark eder. Mecburen dümenin başına geçer ve hayretle geminin kolaylıkla ona itaat ettiğini fark eder. Gemiyi çevirir ve böylece bir felâketi önler. Gemiye bu durumu sorduğunda, gemi ona gemide o zamana dek hiç kaptan olmadığını ve okyanusta daireler çizerek dolaştığını söyler. Woe gemiyi güvenli bir limana götürür ve ondan sonra da bir daha hiç aşağıya inmez.
Bu meselde sözü edilen gemi sizin bedeninizi temsil etmektedir ve patron siz olduğunuza göre kontrolü üstlenmelisiniz. Aksi halde rüzgâr nereye sürüklerse gemi oraya gidecektir. Eğer geminin dümenine geçerseniz, daha uzun, daha sağlıklı yaşar ve yaşam kalitenizi de arttırırsınız.
Ve öyledir.
Şifa İçin Dört Katalizör - 2
10.03.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Şifa için dört katalizör ile ilgili olarak bu ay vereceğimiz ikinci mesaja başlıyoruz. Katalizör, kendisi aynı kalırken başka bir şeyin değişmesine yol açan bir enerjidir. İlk katalizör “kelimelerinizin ne kadar güçlü olduğunun farkına varın” olarak ifade edilmişti. İkinci katalizör tavır ile ilgilidir. Sözünü ettiğimiz tavır aslında çok önemlidir ama zaman içinde pekçok insan tarafından ihmal edilmiş, gözardı edilmiş ve sonuç olarak kaybolmuştur.
İkinci mesaj“İçinizdeki Çocuğu Bulun” şeklinde ifade edilmektedir. Hepinizin sahip olduğu bir şeyi yeniden canlandırmanızı ve geri getirmenizi söylüyorum. Hitap ettiğim insanların büyük çoğunluğu oldukça iyi bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Çocukken bugün baş etmek zorunda olduğunuz streslerle, korkularla ve endişelerle uğraşmanıza gerek yoktu. En önemli husus ise sorumluluk ile ilgili kaygılarınızın olmamasıydı. Çocuklara has o masumiyet ve neşe ile ânı yaşarken olup bitenler veya daha sonra olup bitecek şeylerle ilgilenme mecburiyetiniz yoktu. Bu bakımdan, eğer isteyerek o duruma (içinizdeki çocuğu canlandırmak) geri dönebilir ve tecrübe ettiklerinizi alıp yüzeye çıkarabilirseniz, bu huzur için bir katalizör görevi görecektir çünkü böylece yolunuzda engel oluşturan korku ve endişe azalmış olacaktır. Lütfen sizden bir çocuk gibi davranmanızı istemediğimizi aklınızda tutun. Eğer yaklaşık 7-8 yaşına kadar olan çocukluğunuza geri giderseniz, ilginç şeylerin olmaya başladığını göreceksiniz.
İçselliğiniz sizin için şifa istemektedir. İçselliğiniz yani akıllı bedeniniz bilincinizin neye ulaşmak istediğini anlamaya başlayarak ve bunun için gerekli gücün içinizden (dış güce dayanmadan) gelmesine yardımcı olur. İçselliğiniz sizin sağlığınızı iyileştirmek istemektedir ve dolayısıyla hatıralar da dâhil olmak üzere çocukluğunuzdan daha fazlasını geri getirmek için yollar yaratmaya başlar. İçselliğinize giden kapıyı açtığınızda, yardım gelmeye başlar.
İçindeki çocuğa ne kadar çok erişip korku ve endişelerinizi unutabilirseniz, sağlığınız o kadar daha iyi olur. İçinizdeki çocuğa eriştikçe, yol daha açık ve sağlığınız daha iyi olur. Bu hayatınızda böyle anılarınız olmasa bile, geçmiş hayatlarınızda bu tip anıları bulup yüzeye çıkarabilirsiniz. Akaşınızda bu anıları arayın (akaşta maden aramak) ve yüzeye çıkarın. Huzur ve neşenin ortaya çıktığını göreceksiniz.
Eğer haberleri izlemek böyle hissetmenize engel oluyorsa, ya haberleri izlemeyin veya koruyucu duvarınızın arkasında kalarak izleyin. Bu şifa için bir katalizör olacaktır. Şifanın stres, korku ve endişe gölgesinde başlayamayacağını veya devam edemeyeceğini hep hatırda tutun. İçinizdeki çocuğa ulaşın ve neler olduğunu bizzat yaşayın.
Ve öyledir...
Kryon Mesajı
Şifa İçin Dört Katalizör - 3
17.03.2021
Lee Carroll Aracılığıyla.
Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Sözünü ettiğimiz şifa çok veçhelidir. Korku, endişe ve stresin şifayı engellediği dikkate alınırsa, Şifanın yolunun açılması için korku, endişe ve stresten kaçınmak gerektiği apaçık ortadadır. Şifanın en iyi ilacı, en etkili yolu huzur ve neşedir. Şifanın önünün açılmasını ve ona giden yoldaki engellerin kaldırılmasını kolaylaştıracak veya sağlayacak unsurlar var mıdır? Evet, vardır ve bunların ikisini size söyledik.
Bugün üzerinde konuşacağımız üçüncü katalizör birinci katalizör ile yakından ilgilidir. Sizin 4 boyutlu bedeniniz çoğunlukla kimyasal reaksiyonlarla çalışmaktadır ve bunlar da beyinden gelen elektrik sinyalleri ile harekete geçirilmektedir. Başka bir deyişle, sizler çoğunlukla kimyasal varlıklarsınız ve dolayısıyla şifaya giden yol kimyasal yapının ve işlemlerin iyileştirilmesinden geçmektedir.
Bundan önce pek çok kez homeopatiden söz etmiştik. Buna göre bir tentür (çok ufak miktarda kimyasal madde) içselliğe gönderilen ve ona ulaşan bir sinyaldir. Bu sinyal şifa için gerekli olan talimatları içermektedir. Eğer korku ve kaygıyı bertaraf ederek bedeninizdeki kimyasal işlemlerde uygun değişiklikleri yapabilirseniz, şifaya giden yolun kapısını açmış olursunuz.
Üçüncü katalizör kimyasal yapıda değişiklikler için yeni bir algıdır. Sözü edilen katalizör gülmedir, daha da iyisi kahkahalarla gülmedir. Kaçınız çok stresli bir ortamdayken birinin veya birilerinin gülmesi sayesinde en azından geçici olarak havanın yumuşadığına şahit oldunuz? Sadece gülme sayesinde ve bununla bağlantılı olarak korku ve endişenin bastırılması nedeniylebedenin kimyasal olarak değişime uğradığını gösteren güvenilir araştırmalar vardır.
Hiç gülme yogasından söz edildiğini duydunuz mu? Bu bağlamda insanlar gruplar olarak biraraya gelmekte ve bir süre nedensiz olarak gülmektedir. Gülme bulaşıcı olduğu için bir grup içinde bir kişi gülmeye başlarsa, diğerleri de ona iştirak etmektedir. O andan sonra grubun kimyası değişmeye başlamaktadır. Metroda seyahat ederken vagona biri girip gülmeye başlarsa, birkaç dakika içinde vagondaki herkes buna iştirak edecek ve dolayısıyla kimya değişecektir.
Eğer düzenli olarak gülerseniz, korku ve endişe bertaraf edilecek, kimyanız değişecek ve böylece şifanın önü açılmış olacaktır. Bu gerçektir ve Zaten pek çok kez ispat edilmiştir.
Bugünün mesajı buydu. Eğer bugün şifa istiyorsanız, işe gülmekle başlayın.
Ve öyledir...
Kryon Mesajı
Şifa İçin Dört Katalizör - 4
17.03.2021
Lee Carroll Aracılığıyla.
Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Biyolojik aileniz dışında daha büyük ve aslında size daha yakın olan başka bir aileniz daha var. Bu ailenin gerçekte ne ve kimlerden müteşekkil olduğunu bulmak amaçlı deneyim imkânını size sunuyoruz. Size karşı uygunsuz davranışları nedeniyle ıstırap, acı ve hayal kırıklığı yaşatan bir aileniz varsa, sizi temin ederim ki, bunun amacı sizin güçlenmenizi ve daha dayanıklı olmanızı sağlamaktır. Zira bu sayede üstatlık mevkiine eriştikten sonra diğerlerine kendi tecrübeleriniz temeline dayanarak daha fazla ve etkili şekilde yardımcı olabilirsiniz.
Aranızdan birçoğunun, hattâ büyük çoğunluğunuzun bu plandan hiç hoş-
lanmadığını söylediğini biliyorum. Aslında böyle düşünenlerin haklı olduğunu itiraf etmek gerekir çünkü bu yol etkili olmakla birlikte sancılı ve zordur. Bununla birlikte, pek çok yaşlı ruh daha şimdiden bu sınırların ötesine geçmiştir bile. Onları tüketen, kızdıran, öfkeye sevk eden, korkuya kapılmalarına ve endişelenmelerine sebep olan şeyleri bu aşamada arkalarında bırakmışlardır. Eğer ışık işçisi iseniz, belirli bir eğitim safhasından geçersiniz ve genellikle buna “hayat” adı verilmektedir.
Bu celsede şifa için katalizörle ilgili dördüncü mesajı vereceğiz. Katalizör bir olaya dâhil olup değişikliklere neden olduktan sonra kendisi değişmeden çıkan bir unsurdur. Eğer sizi başka bir eyleme yönlendiren veya zorlayan bir tecrübe yaşarsanız, burada bir katalizörün söz konusu olduğunu söylemek doğru olacaktır.
Bu ay şimdiye dek size üç katalizörden söz ettik ve sıra dördüncü katalizöre geldi. İlk mesajda beden kimyasının verdiği reaksiyonları anlamaktan bahsettik. Konuşarak kendinize telkinler verdiğinizde şifaya yol açan ve izin veren bir ittifak kurulmuş olur. Başka bir deyişle, bir katalizörle iletişim kurarsınız.
Bizim sözünü ettiğimiz tüm katalizörler şifa bulmanın daha kolay hâle geldiği bir yola sokan değişimle ilgilidir. Daha önce içinizdeki çocuğu yüzeye çıkarmak ve geçmiş yaşamlarınızı hatırlamak suretiyle endişe ve korkulardan kurtulmanızdan söz etmiş ve ayrıca bir katalizör olarak gülme eylemine, bu eylemin korku ve endişeyi bertaraf ettiğine de değinmiştik, Bu dördüncü katalizör en basiti gibi görünebilir ama gerçekte başarılması en zor olan katalizör olabilir.
En sevdiğiniz üstat ile birlikte olduğunuzu ve bu tecrübenin sizi nasıl değiştireceğini hayal etmenizi istiyorum. Bu sayede huzur bulabileceğinizi kesinlikle iddia edebilirim. Müthiş karışık bir ortamda ve etrafınızda bulunan her şey parçalanırken bile huzurlu olabilir misiniz? Evet, bu mümkündür ve zaten dünyada yaşayan üstatlar bunu defalarca gösstermişlerdir. Her durumda daha büyük bir plan olduğunu ve etrafınızda olup bitenlerin sadece geçiş dönemini temsil ettiğini bildiğiniz için böyle durumlarda bile sükünetinizi ve huzurunuzu muhafaza edebilirsiniz. Buna ölüm de dâhildir, çünkü bildiğiniz gibi ölüm son değil, başlangıçtır.
Bundan önce pilotların nasıl huzur bulduğunu anlatmıştım. Bulutların üstünde uçarken huzurlu olursunuz çünkü tüm sorunları aşağıda bırakmışsınızdır. Bu katalizör şifa için en katalitik enerjidir. Aslında şifa huzurun bir yan ürünüdür. Eğer bedeniniz ile iletişim içinde olduğunuzu, içinizdeki çocuğa ulaşabileceğinizi ve gülmenin nelere kâdir olduğunu kavrarsanız, sınırı aşar ve her durumda ve her zaman huzurlu olabilirsiniz. Bu duruma gelmeyi başardığınızda, şifa ve ani iyileşme dâhil olmak üzere o ana kadar yakalayamadığınız özellikleri ve imkânları elde edebilirsiniz.
Ben esas olarak bunları öğretmek için geldim. Yaptıkları ve başardıkları işlerden ve şu anda devam eden ışığın yükselişinden dolayı insanlara tutkunuz.
Ve öyledir.
Kryon

0 comments:

Yorum Gönder