12 Haziran 2021 Cumartesi

KRYON MESAJI

 Bir 1 kişi görseli olabilir

İLHAM VE İFŞAAT YILI(Year of Inspiration and Disclosure)
1.01.2021 (Internet Kanallığı)
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından çözümleme ve çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. İki tane 1 sayısı yanyana gelince iş sadece sembol olmanın ötesine geçer ve yeni bir başlangıç için güçlü bir sinyal ortaya çıkar. Yanyana gelen 1 ile 1 rakamını yorumlamanın birçok yolu vardır. Bu yollardan birisi bunun her zaman aynı asal sayı olduğunu belirtmektir.
 
Bu asal sayı 11 rakamıdır ve aydınlanma anlamına gelir. Bu nedenle her bir 11 olayında aynı tür enerjinin ortaya çıktığını söyleyebilirsiniz. Bu da yeni başlangıç olur. 11 asal sayı olduğuna göre olağan bir sayıdan fazlası olacaktır. Bununla birlikte göze batan bazı sayılar da yok değildir. Bu sayılardan birisi 5 rakamıdır. 5 sayısı değişim anlamına gelir ve muhtemelen bundan sonra onun hakkında daha fazla konuşulduğunu duyacaksınız.
Salgın, virüs ve değişim hakkında bundan önce defalarca konuştuk. Partnerime bu konu ile ilgili pek çok soru soruldu ve sorulmaya da devam ediyor. Gelecekte 2020 yılı pek çok insan tarafından her şeyin değiştiği zaman dilimi olarak hatırlanacaktır.
Bundan önce yaptığımız pek çok celsede size bunların ne anlama geldiğini, her şeyin neden olduğunu ve niçin bu zamana denk geldiğini anlat-tık. Ayrıca sizi bu virüsün nasıl bir muameleye tabi tutulduğu ve nelerin uygunsuz olduğu hakkında etraflı şekilde düşünmeye davet ettik.
Virüsler aslında çok uzun zamandan beri dünyada varlıklarını sürdürüyorlar ve bunların bazıları son derecede faal olmanın yanında ayrıca büyük tehlike de teşkil ediyorlar. Salgın ortaya çıkana kadar yolculuklarda ve özellikle de uçak yolculuklarında büyük artışlar kaydedildiğini biliyorsunuz. Bu çerçevede kısıtlamalar gelene kadar her an yaklaşık 20.000 kişi uçak yolculuğu için havada oluyordu.
Bu durumda bunun şimdiye dek nasıl olup da herhangi bir küresel salgına sebep olmadığı sorulmalıdır. Bu durum aslında mantık dışı olarak bile nitelendirilebilir. Ben ise size geze-geninizin 2020 yılı itibarıyla bu olay için hazır hâle gelmiş olduğunu söyleyebilirim. Olay o dönemde başladı ve artık yavaş yavaş sonuna geliniyor.
Benim Alanda olanları görebildiğimi dikkate alarak, bana bundan sonra neler olacağını sorabilirsiniz. Bu yıla bir isim vereceğim ve bu isim birçok bakımdan açıklayıcı olacak. Size Alan'da olanlar hakkında bilgi vereceğim. Bu bağlamda bu işin ne zaman sonlanacağınısoracağınızdan eminim. Cevaben 2021 yılında aydınlığın iyice artacağını vetünelin sonunun görüneceğini söyleyebilirim, Tabii ki başka sorunlar, başka komplo teorileri ve başka zorluklar olacaktır, ama sonuç itibarıyla yeni bir normal ortaya çıkacaktır. Bunun geldiğini söylemek falcılık yapmak değildir.
Hemen her zaman insan bilinci ve insan faaliyetleriyle ilgili ipuçları veren astrolojiye göz atarsanız, değerlendirebileceğiniz bir yol haritası görebilirsiniz. Benim öngörülerime göre Mart ve Nisan ayları eski normalden yeni normale geçiş zamanı olacaktır. 2020 yılında gerçi çok şey öğrendiniz, ama bundan sonra yapılacak keşif ve icatları bilemediğiniz için neler öğrenmiş olduğunuzu henüz tam olarak bilmiyorsunuz.
Ekonomik faaliyetler de dâhil olmak üzere her şeyi durdurur ve her şeyi değiştirirseniz, daha önce hiç gün yüzüne çıkmamış olan pek çok şey açığa çıkmaya başlar. Başka bir ifadeyle, her şeyi durdurursanız, böyle şeyler yüzeye çıkıp görünür hâle gelirler. Bu durum özellikle insanların internet ve sosyal medya aracılığıyla birbirleri ile neredeyse sınırsız temas kurabilme imkânına sahip olduklarında çok belirginleşir. O zaman sırlar açığa vurulur ve insanlar değişiklik taleplerini yüksek sesle dile getirmeye başlarlar. Bazı değişimleri, tepkileri ve huzursuzlukları daha şimdiden görebiliyorsunuz.
Artık eski durumlara geri dönüş olmayacağını bilmelisiniz. 2020 yılı nedeniyle pek çok şey değişecek ve bu halini de muhafaza edecektir. Değişikliklerden birisi virüsün ifşa edilmesi olacaktır. Sizler hâlâ bu virüsün nasıl meydana geldiği ve ortaya çıktığı ile ilgili hikâyeyi bilmiyorsunuz. Virüsün ortaya çıkmasından sonra neler olduğunu, doğru tepki verilip verilmediğini ve bir daha böyle bir durumun ortaya çıkması halinde nasıl davranmanız gerekeceğini de öğreneceksiniz. Örneğin, herkes için geçerli olan tam bir kapanma mı olması lâzımdır? Yoksa sadece gerekli kişiler için korunma mı söz konusu olmalıdır?
Bir daha böyle bir durumun ortaya çıkması halinde neler yapılması gerekeceği ile ilgili bilgelik ifşa edilecektir. Birçok insan korkunun pençesi altında kalacaktır. Hattâ bazı insanlar ömürlerinin geri kalan kısmında maske ile dolaşmayı tercih edeceklerdir. Psikolojik danışmanlar uzun süre boyunca bu sorunlarla uğraşmak durumunda kalacaklardır.
Bununla birlikte, en önemli husus, bilmediğiniz hakikatlerin açığa çıkması olacaktır. Açığa çıkan hususlar yüzünden birçok hükümet düşecektir. İşlev bozuklukları açıkça görülmeye başlanacaktır. İşlev bozukluklarının her zaman var olduğunu söyleyebilirsiniz ama bu kez insanlar çözüm talebini öne çıkaracaklardır.
Bu yıl için “İlham (İfşaat) Yılı” adını uygun gördüm. 2020 yılı için 2019 yılı Aralık ayında “Değişim Yılı” olacak demiştim. 2021 yılının İlham Yılı olacağını göreceksiniz. Pek çok iyi şey ifşa edilecektir ama bunların iyi olduğunu derhal anlamayabilirsiniz. Cvd salgınından hiç beklemediğiniz ama gezegende ciddi değişimlere neden olacak birçok iyilik ortaya çıkacaktır.
Bunların hepsi 2012 yılından sonra gerçekleşti. Çünkü bu şekilde olayları olduğu gibi görebilmeniz ve gerekli düzenlemeleri yapabilmeniz mümkün hâle gelmektedir. Bilinç yükselmeye başlamıştır ve insanların istek ve beklentileri ile ilgili sınırlar da yükselmek-tedir. Bundan sonra işe yaramayanlar terk edilecek ve işe yarayanlar muhafaza edilecektir. Bu yeni aydınlanma yılını kutlamak için çok iyi bir zamandasınız.
Ve öyledir.
 Kryon

0 comments:

Yorum Gönder