4 Haziran 2021 Cuma

ŞİMDİ KATILMAYA DEVAM EDİN

 Bir gökyüzü görseli olabilir

Andréa Ribeiro👌🙏
"ŞİMDİ KATILMAYA DEVAM EDİN!"
Sevgililer!🌺
💥 Frekansı yüksek tutmak daha önce önemliydi, şimdi kritik. Gama Işığı atımlarının yoğunluğu arttıkça, süreleri de uzar. Her şeyin ilahi protokolü izlediğini bildiğimiz için fiziksel beden ayarlamaları iyi idare ediyor. Bu Gezegende kimse çaresiz değildir; yükseliş yolunun tersini seçenler bile değil.
Temizlik aralıklı ve kapsamlı bir şekilde devam eder. Dünyanın Yüksek ve Orta Yörüngeleri zaten Pozitif Kuvvetler tarafından işgal edilmiştir ve insanlığın Hakimlerinin tüm kaçış olasılıkları sıfırlanmıştır. Daha önce bu Gezegendeki temsilcilerine Karanlık takviye göndermek için kullanılan Portallar da kapalı.
Alçak Yörüngeler ve Şemsiyeleri de son temizliğe tabi tutulur. Günahkar ruhların %10'dan azı hala bu astral bölgelerde kalır. Yukarıdan sizi bu bölgelerde bir süre daha tutmak için bir amaç var ve meselenin esasını yargılamak bize düşmez. Ancak bunun kısa bir süre için olacağını, hatta belki de tüm hızıyla devam eden Kabuk temizliğinin tamamlanacağını biliyoruz.
 
Dünya'nın Kabuğu burada, tam olduğun yerde. Önümüzdeki gün ve aylarda temizlik yoğun olacaktır. Herkes bu temizliğin en azından bazı gerçek kanıtlarını görme fırsatına sahip olacak. Elbette geleneksel medya, gerçek bilgiyi saklamak için onlara cömertçe ödeme yapan karanlıklar için çalışıyor. Yanıltıcı haberler bir süre daha kalacaktır. Ama ifşaatlar uzun sürmeyecek. Bu 2021 yılında insanlık gerçeğin en azından bir kısmından haberdar olacak.
Gerçeğin bu kısmı, herkesin günlük yaşamında her zaman mevcut olanı anlaması için yeterli olacaktır. Gerçekten kimin için çalıştığını ve ayrıca kimin insanlığa karşı çalıştığını ortaya çıkaracak. Bu soğukkanlı Cinsin uyguladığı dehşet çığlar gibi gelecek ve her şeyi bu Kötü Bilimin ortaya çıktığı cehennem uçurumlarına götürecek.
Dönülmeyen taş kalmayacak! Bu Gezegende ve bu Gezegendeki tüm geçmiş yaşamlarda çektiğiniz tüm kötülükler, her zaman bu korkunç Bilimin programlarında olmuştur. Uygulanan dehşetler o kadar büyüktü ki, en açık vicdanlar bile bazı insan figürlerinin sapkınlığının ulaştığı noktayı anlayamaz.
Elbette bu figürlerin hepsi insan değil. Birçoğu sadece insansıydı. Diğerleri fiziksel varlıklar bile değildi. Ancak en rahatsız edici şey, birçok kurdun her zaman koyun postu giydiğini ve birçoğunuzun her zaman yanında yaşadığını keşfetmek olacaktır. Bu sürprizler, belki de yaptıkları eylemlerden çok daha fazla şok edecek.
Planet Earth'ün yeraltı temizliği de tamamlanıyor. İşte en katı kalplerde bile büyük bir korku ve mide bulantısı uyandıracak başka bir durum. Ortaya çıkacak olana karşı böyle bir rahatsızlık ve çaresizlik hissetmemek mümkün değil. Bu yüzden Işıkişçileri bir süredir çağrılmaktadır. Şoku en derinden hissedecek kişilere destek olmak için çalışmalar yoğun olacaktır. Daha önce pek çoğunun olmayacağı söylendi. Bazıları çılgına dönecek. Diğerleri intihar edebilir.
Birçok önemli figürün dolaşımdan kaldırıldığını göreceğiz. Toplu tutuklamalar şimdiden başladı. Haberlerde görmeseniz bile her gün oluyor. Temizliğin sonunda bu sayının Dünya genelinde bir milyonu geçeceği tahmin ediliyor. Gerçek adaletin uygulanması için muaf Mahkemeler olacak. Zaman hızla tükendiği için ayrıcalık olmayacak.
Halihazırda olan ve olacak olanlardan dolayı, herkesten ŞİMDİ FREKANSI YÜKSEK TUTMASI istenmektedir. Bu tür bilgilere erişimi olan sizler bir Işıkişçisisiniz, harekete geçme zamanınız geldi! Ne yapıyor olursanız olun ya da pratikte hala ne yapacak olursanız olun, şimdi talep FREKANS TUTMAK!
Daha yüksek titreşimler, Karanlığa karşı bu son çarpışmada Işık Güçlerini besleyen yakıt olacaktır. Etrafınıza bakın ve gözlemleyin. Siyah ahtapotun korku salan dokunaçlarını her yerde görmemeniz mümkün değil. Korku hala Karanlığın insanlığı hareketsiz kılmak için kullandığı silahtır.
Korkudan kurtul! Güven! Işık tarafındasın! Sizi kendinizden başka kimse yenemez! Size zarar vermek isteyenlere güç vermeyin. Hiçbir Işık askeri asla çaresiz değildir! İsa'nın bir askeri olduğunu varsayarak, düşmanın cehennemden geleceğini unutmayın. Bu gerçektir, ancak Işık her zaman Gölge'yi fetheder.
Karanlık tarafından idealize edilen Armageddon olmayacak. Size gösterilen kıyamet böyle olmayacak, çünkü bu yıkıcı değil; bu sadece Gezegenin değişimi olacaktır, yani Denemeler ve Kefaret Dünyasından Yenilenme Dünyasına. Bu değişiklik, buradaki saltanatlarının sonu anlamına geldiği için karanlık tarafından kabul edilmez.
Size göstermeye çalıştıkları kaos gerçek değil. Bu bir holografidir; bir yanılsama, tüm zamanlar boyunca sana gösterilen her şey gibi. Kötü müfettişler kaybettiklerini biliyorlar. Artık lehinize başka bir alternatif yok. Bu yüzden çaresizler... ve tehlikeliler. Onları kışkırtma! Sadece frekansını koru. Onlara güç vermeyin! Onları yaşatma!
Işığını koru! Sevgiyi titret, çünkü bu yüksek enerji tüm Karanlık direnci çözer. Işığın gerekli olmadığı için asla saldırmadığını unutmayın. Tek gereken kendinizi Işık olarak kabul ettirmektir.Işığın yapıldığı yerde karanlık yok olur. İçinizdeki Işığı tutuşturun ve hala içinizde kalan tüm gölgeleri aydınlatın. Bu Gezegenin her yerinde temizliğin yapılmasının keyfini çıkarın ve aynı zamanda iç temizliğinizi yapın.
Işığın size girmesine izin verin. Hala ortaya çıkabilecek kir miktarından endişe etmeyin. Bunların, bu Kanıt ve dualite Dünyasında uzun öğrenme yolculuğunun kalıntıları olduklarını kabul edin. Neye ihtiyaç olduğunu öğrenebilmek için kendinizi keşfedilmemiş uçurumlara ve labirentlere daldırdınız. Bazı kirlerin birikmiş olması doğaldır. Şimdi bireysel bodrum katlarınızı temizleme zamanı. Bu uzun yolculuğun son kısmı olacak. Her şey bu Gezegensel Geçiş gösterisinin Büyük Finaline doğru ilerliyor! Patlamış mısırı hazırlamanın, kanepeye oturmanın ve kabininizden izlemenin zamanı geldi.
Ben Vital Frosi'yim ve görevim aydınlanma.💥
 Kaynak:https://www.facebook.com/groups/83719093832/
Namaste🙏

0 comments:

Yorum Gönder