22 Haziran 2021 Salı

BU DÜNYAYA AİT OLMAYAN HER ŞEY KAYBOLACAKTIR.

 

Sevgililer!❣
🌍 Bildiğimiz dünya yok oluyor. Ancak Geçiş oldukça uzun bir süredir devam ediyor, ancak esasen dogmalara, inançlara ve bilinen sınırlamalara alışmış akılla bağlantılı vicdanlar tarafından zar zor farkedilebilecek bir şekilde. Yaklaşık üç yüzyıl süren bu Geçişin tam olarak en etkili anını, son on yılda yaşıyoruz.
Şimdi Yeni Bir Dünya hızla gerçekleşiyor. Bu, tüm İlahi Yaratılışın sürekli evrimini yöneten Evrensel Kanunların bir parçası olduğu için doğal bir süreçtir. Eski, Yeniye yol açacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Yeni bir insanlık ve Yeni bir Dünya ortaya çıkacak, çünkü bu BİR ZAMANIN SONU.⌛
 
Bu Yeni Dünya, ortadan kalkacak olandan çok farklı olacak. Milyarlarca Ruhun manevi evi olarak, Kefaret ve Denemeler kategorisinden Yenilenme Dünyasına geçecek. Tek başına bu bile harika olurdu, çünkü böyle bir değişiklik o kadar büyük ki, örtülü bilinç bunu hayal bile edemez.
Enerji açısından, Üçüncü Boyut titreşimine sahip Eski Dünya şimdi Beşinci Boyut titreşimine geçecektir. 3B enerji tabanı karbondur. 5D'nin tabanı silikon, yani kristal olacaktır. Tüm bu hareketler mümkündür, çünkü Galaksinin periferisi olan Orion'un Kolu'nda bulunan Planetimiz, spiral hareketiyle bir oktav girer ve daha fazla Işık alır.
Bütün bunlara ek olarak, Güneş Sistemimiz doğrudan Galaksinin Merkezi Güneşinden Gama Işığı yayan Foton Kuşağı'nı geçer. Tüm bu Işık ve onunla birlikte gelen titreşim enerjisi, Gezegensel Geçiş denen şeyi destekleyecektir.
Aslında sonsuz Evrenlerin de kuralları vardır ve bunları Yaratıcıları yazdırmıştır. Öngörülemeyen olaylar veya kazalar yoktur. Mükemmel bir eşzamanlılık vardır, öyle ki Üçüncü Boyutlu zihinlerimiz bunu henüz anlayamaz.
Döngü sonlarına atıfta bulunan çok sayıda önemli tesadüf de vardır. 25.920 yıllık Maya takvimine tekabül eden bir Pleiades Döngüsünü kapattık, tam da Güneş Sistemimizin Ülker'in Merkezi Güneşi Alcyone çevresinde bir devrimi tamamladığı zaman.
Bu Pleiades Sisteminin Orion'un kolunun Güneşi etrafında dönüşüne tekabül eden 103.680 yıllık (Maya takviminin 4 katı) büyük bir Döngü de kapanmıştır. Ve ayrıca, bahsedilen Sistemlerin Galaksi çevresinde bir devrimi tamamladığı 205.000.000 yıllık büyük Galaktik Döngüyü de kapatır. Bu, Dünya'nın ve ona bitişik Sistemlerin daha önce bahsedilen ekspirasyonda bir oktav girmesinin nedenidir.
Gördüğünüz gibi, bu sadece tek bir Dünya hareketi değil. O kadar büyük bir olay ki, tüm Samanyolu'nu kapsıyor. Öyle olsa bile, Dünya Gezegeninde yaşayan ruhların yükseliş olasılığı olmasaydı, bunların hiçbiri her birimiz için önemli olmazdı. İnsanlığı gerçekten özgür kılacak olan bu yükseliştir.
Dünya daha enerjik olarak evrimleşmiş bir Dünya olacağından, daha gelişmiş bir toplumu da destekleyecektir. Burada kalacak olan Ruhlar, zorunlu olarak daha gelişmiş ruhların durumunda olmak zorunda olacaklar, yani bir Kefaret ve Denemeler Dünyasında önceki durumu çoktan aşmış olacaklar. Vicdanlar, kötülük olarak bilinen şeylerin her türlü izlerinden arınmış olmalıdır.
Bu 3B Dünya artık var olmayacak. 5B titreşimine ulaşmamış olan insanlar bile, henüz şekillenmeye başlayan bu üstün durumda, henüz yaşamaya hazır olmadıkları için Dünya'yı kesinlikle terk edeceklerdir.
Mesih İsa'nın sözlerini hatırlamak: "Ve zamanın sonu gelecek ve yeni bir Dünya doğacaktır". "Bu Yeni Dünya acı ve ıstıraptan kurtulacak." "Yüreği yumuşak ve saf olan Yeni Dünya'yı miras alacak." "Samanla buğday ayrılacak"
🍀Yeni Dünya hazır! Mineral, Bitki ve Hayvan Krallıklarınız bu değişimi doğal olarak yapar çünkü bu sadece bir enerji alışverişidir. Bu değiş tokuş Güneşin Işığı aracılığıyla yapılır.Var olan her şey sizin Işığınız aracılığıyla yaratıldı.Şimdi gelen 5B enerjileri buradaki tüm yaşam sistemini dönüştürüyor. Hayvanların güneşi nasıl daha çok aradığına dikkat edin. Yeni enerjileri aldıkları yerin burası olduğunu biliyorlar.
Birçok sebze türü yok olacak ve yeni türler ortaya çıkacak. Kalanlar gerekli enerjisel değişime uğrayacaklar. Yani hayvanlarla olacak. Soyu tükenmiş tarafından verilen türlerin yeniden ortaya çıktığını unutmayın. Çöller gelişecek. İklim, gezegenin tüm bölgelerinde ılıman olacak. Depremler, kasırgalar ve doğal afetler duracak.
Hastalıklar ortadan kalkacak. Fiziksel bedenin ölümü artık gerekli olmayacak. Hırsızlık, yolsuzluk, açlık ve sefalet de Eski Dünya 3D'nin sadece anıları olacak. Hükümetler eski sistemin gölgesi bile olmayacak. Bilgi her birinin içinde olacağından ve sınırsız olacağından, bugün olduğu gibi öğretim modası geçmiş olacaktır.
O zamanlar geldi! Bu mevcut enkarnasyonda burada olmaktan, en önemli anında bir Gezegensel Geçiş yaşamak ve deneyimlemekten ayrıcalıklıyız: onun sonu. Bu bize öyle bir yük verecek ki, daha uzak bir gelecekte, diğer Dünyaların sakinleri olan Galaktik Varlıklar olarak 3B'den 5B'ye yükselenlere, tam olarak şu anda Dünya'nın durumuna yardımcı olabileceğiz.
İnsanlar da vücutlarını karbon bazından kristal bazına dönüştürecek bu enerjileri alırlar. Su, hava, yediğimiz yiyecekler yeni 5B enerjileri ile zaten yeterli. Bu da insan vücudunun işini kolaylaştırır. Ama insanın bir Ruha bağlı bir vicdanı vardır. Ve sadece Geçişi diğer canlılar gibi yapmak yeterli değildir. O Ruhu ASCEND etmesi gerekiyor. Yeni Dünya'da, üzerinde yalnızca Yükselmiş Ruhlar kalabilir.
Her şey her zaman şimdide olacağından, artık lineer zaman olmayacak; hem geçmiş hem de gelecek her zaman daha geniş bilincin içinde olacaktır ve hiçbir şey önümüzde olanın bilgisini engellemeyecektir ve milyonlarca yıl önce, hatta başka Gezegenlerde veya başka yerlerde olsa bile zaten olanları unutmak olmayacaktır.
Finansal Sistem Kuantum olacaktır. Hem bireysel hem de kolektif olarak ihtiyaç duyulan her şey için sonsuz kaynaklar olacak. İş eğlence için olacak. Her biri, zamanının bir kısmını yapmayı sevdikleri şey içinde bağışlayacak. Gezegenin yenilenmesi öncelikli olacak. Nehirler, denizler ve göller kirlenmeyecek. Toprak dezenfekte edilecek. Yemek saf olacak. Enerji özgür ve temiz olacak. Yeni, daha hızlı modaliteler ortaya çıkacağı için mevcut ulaşım sisteminin tamamı ortadan kalkacak.
Tüm hastalıkların bir tedavisi olacak ve herkes için erişilebilir olacak. Amputelerin uzuvları sanki hiç çıkarılmamış gibi yeniden yapılandırılacak. Gençleştirme teknikleri de herkese açık olacak.
Eski Sistemler birer birer sıfırlandığı için bu zaten oluyor. Sıfırlamalar da aynı oranda gerçekleşir. Hazır olan Yeni Dünya için 4-5 yıl içinde tüm bu Sistemlerin tamamen değişeceği tahmin edilmektedir. Bu aşırı değişim aşamasının yaklaşık 3 yıl sürmesi bekleniyor. Ama insanlık için destansı bir an olacak. Sevinç, tatmin ve tam aydınlanma, şimdi yükselişini yapacak olan herkesin duygusu olacak. Bu, herkesin yaşayacağı Dünya olacak.
Hazır olsanız da olmasanız da, her şeyin size bağlı olduğunu unutmayın. Bu Yeni Dünyanın bir parçası olmak ya da olmamak kişisel bir seçimdir. Kimseye bağlı değildir ve bu inanmak, güvenmek ve üzerine düşeni yapmak için bir nedendir. Nihai fırsatlar çaba ve acele gerektirir. Zaman geldi ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. VE BU DÜNYAYA AİT OLMAYAN HER ŞEY KAYBOLACAKTIR. Bu Dünyaya ait olun ve onun bir parçası olun.
Ben Vital Frosi'yim ve görevim aydınlanma!💥

0 comments:

Yorum Gönder