14 Haziran 2021 Pazartesi

Eski 3B Dünyasının Dağılması ve Yeni Dünyanın Oluşumu Hakkında İlahi Güncellemeler

 Bir 1 kişi görseli olabilir

09.06.2021
Linda Li Aracılığıyla
Çeviri:Recep Tamer Çifter
Sevgili sevgi ve ışık ailesi, ilahiyatın size hızlı bir güncellemesi var.
Son bir hafta içinde, biz İlahiler, Gaia'nın yükselişi ve yeniden inşa süreci açısından belli bazı noktalar ulaştık. Başarılardan biri de eski 3 boyutlu dünyanın parçalanmasıdır. Dünya gezegeni yükseltildi. Eski 3B Dünya, yeni 5B Dünya'ya entegre edilmiştir. Eski sistemler artık desteklenmiyor. 3.boyutlu sistemlerle ilgili her şeyin gitmesi(sonlanması) gerekiyor. 3 Boyutlu frekansa dayanan tüm sosyal devlet yapıları, yeni dünya enerjileri tarafından dönüştürülecek ve parçalanacak ve yeni sistemler artık yeni dünya için hazırdır.
 
Gaia'nın eski dünyası uzun zamandır insanlığa hizmet ediyor. Gaia 'nın 3 Boyutlu Toprak Ana' sı sayesinde insanlık bir yaşam sürebildi ve yaşayabildi. Bunun için gezegenin ve insanlığın 3 boyutlu dünya için büyük sevgi ve takdiri vardır. Artık gezegenin yeni bir sistemi var. İnsanlık bu noktadan itibaren yeni dünyada yaşamayı öğrenmeli. İnsanlığın bildiği yaşam sona erdi. Şimdi yeni dünya yaşamı başladı.
Eski dünyanın dağılmasının yanı sıra, Gaia ile birlikte İlahiyat, yeni dünyayı oluşturuyoruz. Yeni dünyanın oluşum süreci biraz zaman alacak. Ancak biz İlahiyat olarak, Gaia ve ışık çalışanlarının yardımıyla, sorunsuz ve başarılı bir süreç geçirmeye kararlıyız. Yepyeni bir dünya insanlık ve doğa krallıkları için mükemmel bir ev olacak. Gaia da, süreci başlattığımız için mutlu ve sürecin her adımına aktif olarak dahil oluyor. Hep birlikte, insanlığa ve gezegendeki tüm doğa krallıklarına yeni bir dünya ve yepyeni bir yuva kuracağız.
Son olarak, biz ilahiler de Gaia'nın suları üzerinde çalışıyoruz. Suları temizlemekle kalmayıp, Gaia'nın 5B haritasına göre Gai'nın sularını da yönlendireceğiz. Gaia'nın 5B haritasında farklı su yolları var. Gaia'nın yeni haritasındaki sular farklı çalışıyor. Birçok amaca hizmet ediyorlar, dolayısıyla Gaia'nın 5B haritasında su oluşumları farklıdır.
Gaia, suların gezegende daha eşit dağılması için 5B'daki sularını yeniden yönlendirdi. İnsanlık genel olarak tatlı suya daha kolay ulaşacak. Gaia'nın yeni dünyasında okyanus suları da farklı akıyor olacak. Genel olarak okyanuslar çok daha sağlıklı olacak. Gaia'nın yeni dünya eko sistemine göre deniz hayatı değişecek. Bütünsel ve sağlık odaklı odaklı bir su sisteminin tasarımı ile tüm yapı genel olarak gezegene daha iyi hizmet edecektir.
Gaia'nın 5B suları kristalize olacak şekilde tasarlandı. İnsanlığın Gaia'nın yeni dünyasında ve onun yeni tasarlanmış elemental krallıkları ile yaşaması gerekecek. İnsanların Gaia'nın 5B yeni bedenine uyum sağlaması ve onunla yaşaması gerekecek. İnsanlar 5B Dünya'sında, enerjik varlıkların hayatını yaşamak ve enerjik bir ortamda bir hayat yaşamak anlamında farklı yaşayacaktır. Bu, Dünyadaki tüm canlı varlıklar için farklı bir deneyim olacak.
Gaia, gezegenin çok uzun zamandır yükseltilmesini istiyordu. Sonunda hayalini gerçekleştiriyor. Fiziksel bedeni, en azından 5 boyutlu frekansta kalan enerji bedeninin bir yansıması olacak. Bu nedenle, Gaia memnun ve bir başarı duygusu hissediyor. Biz, İlahiler, Gaia'nın arzusunu gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Tüm bu sürece yardımcı olmak için aktif olarak çalışıyoruz. Bizler bunu Gaia ile birlikte yaparken, Dünya gezegeni yavaş yavaş yeniden inşa edilecek ve 5. Boyut seviyesine ulaşacak. İnsanlık da yükselecek ve sonunda 5. Boyutlu yeni bir insan ırkı olarak Yeni Dünya'da yaşayacaktır. Orijinal tasarım buydu ve şimdi bu tasarımı gerçeğe dönüştürüyoruz.
İşte biz, İlahiyat olarak üzerinde çalıştığımız şey ve Gaia'nın da derinden dahil olduğu şey budur. Gaia'ya ve tüm ışık İşçilerine ilahi kutsamalar sunuyoruz. Gaia iyi yapılan bu iş için çok minnettar. İnsanlık da değişimleri hissediyor ve şimdi daha çok değişiklik olacak.
Linda Li İlahiyat ve Cennet Birliği Topluğu olarak. Sizi seviyoruz. Gaia sizi seviyor. Ve Öyledir.

0 comments:

Yorum Gönder