13 Haziran 2021 Pazar

KRYON MESAJI-1

 

BİLGELİĞİNİZLE TANIŞIN(Meet Your Wisdom)
29.08.2020
Banff, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bu bilinçsiz durumdan bilinçli duruma geçme zamanıdır. Sizler yıldız tohumlarısınız. Sizler buradaki hayvanlardan evrim yoluyla gelişmediniz, en azından tam olarak değil. Olduğunuz insan haline gelebilmeniz için DNA'nız kasıtlı olarak değiştirildi. Bilimsel verilere göre gelişmeniz doğal olamayacak kadar hızlı oldu ve ayrıca DNA'nız da diğer her şeye göre farklılık gösteriyor.
 
Bugün itibarıyla önemli olan husus gezegende boyutsal olarak hareket edebilme yeteneğinin gelişiyor olmasıdır. Gelişimi pek çok yaşantıyı kapsayan bir uyanış yeni enerji sayesinde gerçek-leşmektedir. Bu enerjide yaşlı ruhlar boyutsal değişime iştirak edecek olan ilk dalgayı teşkil etmektedir.
Bilinçte gelişme yaşanmaktadır. İnsanlar daha önce hiç bilmedikleri, hiç tanımadıkları şeyleri kavramaya ve tanımaya başlamaktadırlar. Siz bir farkındalık kapısı açıyorsunuz ve bu sayede boyutsal olarak hareket edebilecek durumda olacaksınız. Daha yüksek bir boyutsal bilinç olacak ve bu da sizi geliştirecek.
Birkaç ay önce canlı yayın sırasında partnerime Kryon için yeni bir yön olacağını söylemiştim. Partnerime kaç kişilik gruplar halinde gelirlerse gelsinler, insanlara başka bir boyuta geçişte yardımcı olacağını söyledim. Bu boyut sayesinde partnerim insanlara daha önce hiç görmedikleri şeyleri görmeleri ve bulmaları için yardımcı olacaktır. Böylece korkunun ağırlığı hafifleyecek ve akaştaki uygunsuzluklar bertaraf edilecektir.
Partnerime haftalık toplantılar düzenlemesini ve düzenli şekilde köprüyü geçmeyi seçmeniz halinde, sizleri belli bir yere götürmesini söyledim. İki gün içinde size köprüyü geçmenin ne anlama geldiğini anlatan bir örnek göstereceğim. Şimdi gözlerinizi kapatmanızı istiyorum çünkü sizleri bir yere götürecek ve bir şey ifşa edeceğim. Size nelerin gelmekte olduğunu ve nelerin elde edilebilir olduğunu söyleyeceğim.
Rahatlayın ve yakına gelin. Kendinizi huzurlu hissedin. Benimle birlikte sihirli yere gelin. Burası çok büyük bir oda ve daha odaya girerken gücü ve haşmeti hissedebiliyorsunuz. Burası çok renkli ve gayet iyi aydınlatılmış bir mekândır ve kaideler üstüne yerleştirilmiş heykellerle doludur. Bunun mecazi bir ifade olduğunu anladığınızdan eminim.
Şu anda daha önce hiç bulunmadığınız süper bilincinize girmiş durumdasınız. Hazır mısınız? Eğer geçmiş yaşamlarınızın akaşik kayıtlarını yanınızda taşıyorsanız, bunun tezahürü ne kadar gerçek olabilir? Yoksa bu tezahürler kendilerini sizin giremeyeceğiniz bir boyutta mı saklıyor?
Heykellerden birisi canlanıp hareket etmeye başlayana kadar heykellerin ne olduğunu anlayamazsınız. Onunla aranızdaki yakınlığı fark ettiğiniz içinkorkmanıza gerek olmadığını biliyorsunuz. Canlanan bu heykel size, geçmiş yaşamlarınızdan birindeki sizi temsil ettiğini söylüyor. Ruhunuz bu güzel bireylerle doludur.
Heykellerin her biri sizin geçmiş yaşamalarınızdan birini temsil etmektedir ve edindiğiniz tecrübelerle birlikte her bir hayatta neler öğrendiğinizi anlatmaktadır. Ortaya gelip size teker teker her bir yaşamda elde ettiğiniz bilgeliği anlatmakta ve sonra yeniden kaideye dönmektedir. Böylece Dünyada toplam olarak ne kadar uzun yaşadığınızı ve ne kadar büyük olduğunuzu anlayabiliyorsunuz. Bu sizin akaşik kaydınızdır. Bugün olduğunuz kişi oluncaya kadar neler yaşadığınızı, başınızdan neler geçtiğini öğreniyor ve görüyorsunuz.
Şimdi her şeyin karanlığa gömüldüğünü hayal edin, gözlerinizi kapalı tutun ve aynı odada o heykellerden birisi olduğunuzu zihninizde canlandırın. Diğer tarafa geçtiniz ve şimdi o odadasınız. Kapı açılıyor ve harika güzel bir ruh içeri giriyor. Kaideden iniyorsunuz ve sizden sonra Dünya'ya gelen ifadenize (bedene) kim olduğunuzu, başınızdan nelerin geçtiğini ve biriktirdiğiniz hikmeti anlatıyorsunuz.
Burası süper bilincin bulunduğu mekândır. Her bir yeni yaşamda daha akıllı ve bilge olursunuz. Çok boyutluluk durumu işte böyle bir şeydir. Bu bugün bile gerçekleşebilecek bir senaryodur. Bazılarınız bu gece bazı rüyalar göreceksiniz.
Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-2
ON İKİ ÇEMBER(The Circle of Twelve)
31.08.2020
Banft, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Enerji ayarlandı. Size dünyada olup bitenler ve kim olduğunuz ile ilgili daha fazla bilgi verirken yakına gelin. Uzun olmayan bir süre önce bir mesaj vermiştim ve şimdi o mesajın bazı bölümlerini tekrarlayacağım. Mesaj pek çok kez Dünyada yaşamış olan insanın değişmesi hakkındadır. Yaşlı ruhlar beni daha kolay ve iyi anlayabileceklerdir.
Size daha yüksek bir boyuta geçmek bağlamında bir örnek anlatacağım. Metafizikle ilgilenenler ve buna yatkın olanlar sık sık beden dışı tecrübelerden söz edildiğini duymuşlardır. Ben bugün bunu yapmayacağım. Çünkü bu sizi mutlaka daha yüksek boyuta taşımayabilir. Beden dışı tecrübe zaten sahip olduğunuz bilinç halidir. Beden dışına çıkmak gerçi boyutsallık sınırına temas eder ama hâlâ bu boyut içinde kalırsınız. Böyle bir durumda sadece daha yüksek boyutun duvarını itmeye çalışıyor olursunuz.
Şu aşamada söylediklerimi tam kavrayamayanlar daha sonraki aşamalarda anlayacak durumda olacaklardır. Size şimdiye dek söylenmiş olanlara göre farklılık gösteren bir farkındalık katmanına geçiyorsunuz. Bu durum sizin tecrübelerinizin ötesine geçmektedir.
Sizi götüreceğim yerde, kendinizi çok güçlü olduğu için her şeye ve bulunduğunuz her yere nüfuz eden bir sis çorbasının içinde bulacaksınız. Böyle tecrübeleri daha önce yaşamış olan insanlar hemen hemen her seferinde dört boyutlu gerçekliğin dışına çıkmışlardır. Size göstereceğim şeyin hissedilebilmesi için neredeyse ölme raddesine gelmek gerekmektedir ama sonra sınırdan geri dönülmektedir.
Sizin ilâhiliğinizin tamamı DNA yapınızın içindedir. Ruhunuz nedir? Ruhunuzu nasıl tanımlıyorsunuz? Ruhunuz dünyevi bedeninizin bir parçası mıdır, değil midir? Hemen herkes doğrusallık nedeniyle bir parçası olmadığını söyleyecektir. Aslında dünyevi bedeniniz ruhunuzun bir parçasıdır. Çok boyutlu durumunuz her zaman varlığını muhafaza etmektedir ama bunun ne kadarını görebileceğinizi bilinciniz belirlemektedir.
Siz de tamsınız, ilâhiliğiniz de tamdır. Bununla birlikte, insanlığın büyük çoğunluğu bunun sadece ufak bir kısmının farkındadır. Sizler yaşamınızda gerçekliğinizden gurur duyarsınız. Benim söylediklerime pek inanmayanlar, gururla kendi küçük kutuları içinde yaşarlar ve üstelik bunun olabilecek her şey olduğunu düşünürler.
Bu kişiler dokunamayacakları ve göremeyecekleri şeylerle kafalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar. Oysa aynı kişiler ikizlerin durumlarına herhangi bir açıklama getiremediklerini hiç akıllarına bile getirmezler. İkizlerin DNA'ları bir şekilde dolaşıktır ve bu sayede bu kişiler Dünyanın iki ucunda bile olsalar esrarlı bir şekilde birbirlerini hissedebilmektedirler. Bu durum sadece gördüklerine ve dokunabildiklerine inanan insanların gerçekliğinin ötesine geçmektedir.
DNA'nın çok boyutlu bir veçhesinin olması mümkün olabilir mi? Evet, bu doğrudur. Ölüm ötesi deneyimi yaşayan insanlar için de aynı durum geçerlidir. Pek çok insan ölüm ötesi deneyimine inanmadığını ve bunun sadece bir akıl oyunu olduğunu öne sürüyor. Ancak, bu deneyimi yaşamış insanlarla konuşursanız ve özellikle de bu insanları biraraya getirip sohbet ortamı yaratırsanız, hepsinin neredeyse aynı hikâyeyi anlattığını hayretle izlersiniz.
Buradaki şaşkınlık veren durum sanki hepsinin perdenin arkasına bir göz atmış gibi olmalarıdır. Tuhaf bir şekilde dört boyutun dışına çıkmaktadırlar ve o andan itibaren inanılmaz bir farkındalık gelişmektedir. Aslında sizler içinde bulunduğunuz kutuda bilincinizin ne kadar kısıtlı olduğunun farkında değilsiniz. Kutunun dışına çıktığınızda, karşılaştığınız genişlik nefesinizi keser. Neredeyse ilâhiliğe, asıl gerçekliğe bakıyor gibi olursunuz.
Çok boyutluluk yepyeni bir seviyeye geçmek gibidir ve aniden siyah ve beyazın dışına çıkıp renkleri görmeye başlarsınız. Bu deneyimi yaşayan insanlar tekrar Dünya'ya döndüklerinde kendilerini aniden yeniden renklerin olmadığı siyah ve beyaz ortam içinde bulurlar. Gerçi dostları, yakınları ve akrabaları onların geri gelmesinden dolayı çok mutludur ama onlar hayal kırıklığına uğrarlar. İşte ben sizi buraya götürmek istiyorum ama bunu tam olarak değil sadece kısmen yapacağım.
Korkuya kapılmaksızın bilincin bilinen sınırlarının ötesine geçmek mümkün müdür? Üstatların dolaştıkları yere gitmek mümkün müdür? Böyle bir deneyimi başkalarıyla paylaşmak mümkün müdür? Evet, bunların hepsi mümkündür. İnsanların bir sonraki adımı atmaları için doğru zaman gelmiştir. Yaşlı ruhlar durumu daha çabuk ve daha iyi görebileceklerdir. Eğer bunu seçerlerse, gençruhlar da görebileceklerdir ama onlarda bu biraz daha fazla zaman ve gayret gerektirebilir.
İnsanlara vermek istediğim yeni bilgi ve güç işte budur. Bu deneyime iştirak edebilmeniz için dışınıza çıkmanız gerekecektir. İzin verirseniz sizi bir anlığına oraya götürüp ne demek istediğimi göstermek istiyorum. İlk söylemek istediğim husus partnerime bunu mümkün olduğunca sık ve çok tekrarlaması talimatını vermiş olduğumdur. Çünkü bu enerjide ne kadar çok kalırsanız, farkındalığınız da o kadar genişleyecektir. İçselliğiniz bunu yaptığınızı, boyutsallık engelini aşmaya başladığınızı anlayacaktır. Bunu takiben hayal bile edemediğiniz şekilde kontrol sahibi olduğunuzu fark edersiniz. Hastalıklardan, endişelerden ve sizi rahatsız eden hatıralardan kurtulursunuz, gençleşme sürecini çalıştırırsınız ve daha uzun yaşarsınız.
Benimle birlikte on iki çemberine gelin. Bunu yapabilmek için durumu idrak etmeniz ve gerçekten istiyor olmanız gereklidir. Sizleri farklı bir gerçekliğe götürmek üzereyim. Önünüzde bir uçurum ve üstünde bir köprü göreceksiniz. Bu uçurumun genişliği, uzunluğu ve derinliği her şey olabilir; küçük, büyük, devasa. Şu anda bilinmeyene adım atmak üzeresiniz. Köprüyü geçmeye başladıktan sonra neyin gerçek olduğunu, neyin gerçek olmadığını sorgulamaya başlarsınız.
Bilinmeyen aslında sizin şimdiye dek farkında olmadığınız bir şeydir. Beyninizin bir bölümü sizi bilinmeyenin tehlikeli olabileceği konusunda ikaz edecektir ama bilinmeyenin mucizevi olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Köprüyü geçer geçmez melekler elinizi tutup gösterdiğiniz. cesaretten dolayı sizi tebrik edebilirler. Şimdi benimle birlikte gelin ve neler olacağını görün.
Köprünün üstünde daha ötesini görmenizi engelleyen sis var. İlk adımı atıp zihninizde yarattığınız köprünün yarısına kadar geldikten sonra sisin içine girince gözlerinizi kapatın. Her birinizin farklı bir vizyonu olacaktır. Bu gerçek midir, değil midir? Diğer gerçekliğe adım atarsanız, neler göreceksiniz ve neler olacak?
Benimle birlikte gelmek isteyenlerin sisin içine girmesini istiyorum. Birdenbire sisin aslında hiç de göründüğü kadar yoğun olmadığını göreceksiniz ama yine de sis köprünün diğer tarafında olanları gözden saklamakta ve orada neler olduğunu gizlemektedir. Köprünün diğer tarafina geçtiğinizde renkleri görmeye başlarsınız ama aslında önemli olan gördükleriniz değil, hissettiklerinizdir.
Güvenlik ve çok yoğun bir hayırseverlik hissedersiniz. Kendinizin farkındasınız ve gerçekte yaratıcının ve Tanrı sevgisinin ne olduğunu anlamaya başlarsınız. Yaratıcı sizin içinizdedir ve tasarım icabınca zamanı geldiğinde durumun farkına varırsınız. Köprünün ikinci yarısını geçersiniz ve her şeyin yolunda olduğunu hissedersiniz. Hattâ bazıları yürümekten ziyade havada yüzdüklerini hisseder.
Bilinç matematikseldir. Evrenin yapısı 4 sayısı temeli üzerine oturtulmuştur. Gördüğünüz her şey 4 ile bölünebilir. 12 tarihsel olarak tanrısallığın sayısıdır. 12 çemberi sizin bilinç çorbasının içine adım atmanızdır. Yüksek bilincin formülü on ikidir. Bu aşamada kendi üstatlığınıza, kendi ilâhiliğinize adım atıyor ve bunun nasıl bir şey olabileceğini hissediyorsunuz. Derin bir nefes alın ve bana bunun gerçek olup olmadığını söyleyin.
Çok boyutlu bir vizyon normal hayatınızdan bile daha gerçekçi olabilir. Aynı anda iki ayrı yerde olabilirsiniz ve aynı durum çok boyutlu enerji için de geçerlidir. Önünüzde ne görüyorsunuz? Sizleri önünüzdeki tapınağı görmeye davet ediyorum. Tapınağın bir kapısı var. Kapı ne kadar büyük? Tapınak ne kadar büyük? Cevap size kendiniz hakkında çok şey söyleyecektir. Sizin için kutsal olan bu yere her geldiğinizde, ruhunuz sizi yönlendirdikçe ve sizinle konuşmaya başladıkça bu tapınak değişecektir. Nerede ve ne kadar güvende olduğunuzu idrak etmeye başlayınca, tapınak değişecektir.
Kapının üstünde bir isim var ve o isim sizin henüz okuyamadığınız bir dilde yazılmış. Bu senaryoda kapı neyi ifade etmektedir? Kapı bir açıklık mıdır? Buradan geçip gidebilir misiniz? Bu şu anda sizin kendinizle ilgili olarak ne düşündüğünüzü söylemektedir çünkü yaptığınız her şey çok boyutlu gerçekliğin içinde yer alan sizin gerçekliğiniz için bir mecaz olmaktadır. Benimle kalın.
Tapınağa girmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Mutlaka girmeniz gerekmiyor ama eğer girerseniz, orada şu anda deneyimlemek istemeyebileceğiniz kadar büyük bir yoğunluk olduğunu söyleyebilirim. Böyle bir paradigmanın içine adım attığınızda, hiç beklemediğiniz şeyleri hücrelerinizde deneyimlemeye başlarsınız. Derin bir nefes alın. Buradaki oksijenin kokusu farklı mı? Bu gerçek mi, değil mi? Burada Güneş ışığı mı var yoksa farklı bir ışık mı? Işığı yaratan nedir?
Benimle birlikte kapıya gelin. Bir an için yaklaşın. Bu bir örnektir. Sizleri, tam olarak şifa çemberinde bulunanları götüreceğim yere götürmeyeceğim çünkü onlar orada olmaya niyetlendiler.Oysa sizler şu anda sadece etrafa bakmak istiyorsunuz. partnerimden bu deneyimi düzenli olarak herkes için açık hâle getirmesini istedim. Şu anda sadece size orada neler olduğunu göstermek istiyorum.
İçeri gelmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Eğer bu sizin için gerçekse, bunun hakkında düşünmenizi istiyorum çünkü kapıdan geçtiğinizde kendinizle karşılaşacaksınız ve onun haşmeti sizi şaşırtabilir. İlâhilik, sevgi ve şefkat böyle bir şeydir ve bu sizi şaşırtabilir. Bu sizden öylesine yüksek-tedir ki, hücreleriniz sallanabilir. Burada her şey güvenlidir.
Benimle birlikte kapıdan geçin. Size bir şey göstermek istiyorum. İçeri girince burasının aslında bir tiyatro sahnesi olduğunu görüyorsunuz. Sahnenin ortasına bir sandalye yerleştirilmiş. Koridordan aşağı yürümeniz ve sandalyeye oturmanız isteniyor. Ondan sonra bazı şeyler olmaya başlayacak.
Seyirciler içeri girince hiç beklemediginiz şekilde geçmiş yaşamlarınızla karşılaştığınızı fark edeceksiniz. Bazıları sizden yaptıkları hatalar nedeniyle acılar ve sıkıntılar çekmenize yol açtıkları için bağışlanma dileyeceklerdir. Melekler gelip sizinle yaşamınız hakkında konuşabilirler. Size, üzüntüler içinde kıvranırken neden onların uzattıkları eli tutmadığınızı ve neden onların size yardım etmelerine izin vermediğinizi sorabilirler.
Bu deneyimi yaşadıktan sonra geri geldiğinizde kendinizi nasıl değiştirebileceğinizi anlayabilmek için kendi üzerinizde çalışmanız ve yapacaklarınızı belirlemeniz gerekebilir. Bu çok boyutluluğa açılan kapıdır. Ruhunuzun azametini nihayet görebilmeniz için bu kapı size açılmaktadır. Bu aslında bilinç homeopatisidir. Bundan sonra ne yapmanız gerektiği ile ilgili olarak kendinize talimatlar veriyorsunuz.
Şimdi bunların hepsinin tedricen soluklaşmasını ve gözden kaybolmasını istiyorum. Eğer isterseniz artık gözlerinizi açabilirsiniz. Herhangi bir kültürde ve herhangi bir yerde yaşayan ve buraya gelmek isteyen her insan için geçerli olacak bir örnek verdim. Ben önümüzdeki yıllar için size başka bir amaç temin eden Kryon'um, Ben köprüyü geçtiği için insanlığa tutkun olan Kryon'um. Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-3
GEÇİŞ(Transition)
31.08.2020
Vancouver, BC - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından çözümleme ve çeviri: Necati Tarman
Selâmlar sevgili varlıklar, Manyetik Hizmetten Kryon konuşuyor. İnsanlık şimdiyedek gerçeğin tamamını hiç öğrenemedi, gerçekle tam yüzleşemedi. Ama artık söz konusu olan bilinç gelişmesi (evrimi) ile birlikte açığa çıkmamış (veya çıkarılmamış) olan bölümler açığa çıkarılacaktır. Şu aşamada insanlığın durumu budur ve özellikle de yaşlı ruhlar hep var olmakla birlikte ulaşılması neredeyse imkânsız olan bir seviyede bulunan bilgileri almaya başlamışlardır.
Bu iş yeni enerjinin ortaya çıkması nedeniyle On iki Çemberine kadar gidecektir. Aslında yeni enerji diyoruz ama bunun mutlaka yeni enerji olması da gerekmiyor ancak en azından insanlar tarafından hiç beklenmeyen bir enerji olarak nitelendirilebilir. Bu enerji sizleri yüksek benliğinize yakınlaştıracak, geliştirecek ve güçlendirecektir.
Aslında sizler asıl gerçeklikle mukayese edildiğinde çok sığ bir gerçeklikte yaşıyorsunuz. Bu çerçevede ezoterik insanlar gerçeklik bağlamında işlerin sınırını diğer boyutlara doğru zorlamaktadır. Ancak, bu zorlama ve itme sırasında bir sonraki boyuta geçişten söz edilemez zira tüm boyutlar birarada olduğu için geçiş hepsine birden olur.
Şimdi isterseniz biraz daha kişisel bir husustan söz edelim. Bugün geçişten, bir gerçeklikten başka bir gerçekliğe geçişten söz etmek istiyorum ama bu On iki Çember geçişi değildir. Esas olarak perdenin diğer tarafina geçişle ilgili konuşmak istiyorum. Bu bağlam da kullanılan en yaygın kelime ölümdür ama ölüm kelimesi kötü çağrışımlar yapmakta, çirkin, acı verici bir olay olarak algılanmaktadır.
Ölüm fikrinin içinde, var olan her şeyin sona ermesi algısı yer almaktadır. Ama durum tabii ki hiç böyle değildir. “Aslında ölüm kelimesi içinde yaşamın sona ermesi, kesin bir son algısını barındırmaktadır. İşte bu yüzden birçok insan ölüm yerine geçiş veya benzeri kelimeleri kullanmayı tercih etmektedir Zira bu tip kelimeler insanlığın gerçek inançlarını daha iyi ve doğru yansıtmaktadır.
İnsanlığın büyük çoğunluğunun hâlen ve tüm tarih boyunca ölüm ile birlikte insanın başka bir yere gittiğine inandıının farkında mısınız? Bu aslında sezgisel bir bilgidir. Ölümden sonra başka şeylerin olduğuna veya olacağına dair yaygın bir fikir birliği vardır. Ölümün bedensel varlığın sonu olmakla birlikte her şeyin sonu olmadığına inanılmaktadır. İnsanlar ölürler, sonra yeniden geri gelip aydınlık ve karanlık bulmacası üzerinde çalışmaya devam ederler.
Gezegenin kristal ağı hareketleri hatırlamaktadır ve aynı zamanda Akaş'ınızı muhafaza etmektedir. Dolayısıyla, Akaşik kayıtlar gezegene ait olmaktadır. Gezegenden ayrılırken bu kayıtları burada bırakırsınız ve yeniden geri geldiğinizde alıp işe bıraktığınız yerden devam edersiniz. Başka bir deyişle, sizler her zaman burada kalırsınız. Sadece bedensel ölüm vardır ve hiç kimse sonsuza kadar ayrılmaz. Bireyin bilinci burada kalır.
Pek çok insan ölüm ötesi deneyimi yaşamıştır. Böyle bir olayda kişi ölümün eşiğinden geri döner ama olay bu kişinin yaşamının geri kalan kısmını etkiler. Bu olay aslında daha önce yapılmış bir anlaşmaya dayalıdır ve bu insanlar bu sayede tam olarak perdenin öte tarafina geçmeksizin o âleme gözucu ile olsa da bakabilirler. Bu durum aslında bir geçiştir ama göz ucu ile olsa da perdenin öte tarafina bakabilen bu insanlar ölümün asla korkulacak bir şey olmadığını anlarlar. Ayrıca, geri geldikten sonra olay yakınlara, arkadaşlara ve dostlara anlatıldığı için, bu insanlar da ölüm yakın birine geldiğinde bunu anlayabilir ve huzur bulabilirler.
Geçiş sizlerin hayal ettiğinizden daha yavaş gerçekleşir. Bedensel bilinçten ayrılabilmek için bir ayarlama süresi gereklidir ve kişinin ışığa götürülebilmesi için de bazı çok boyutlu süreçler den geçmek lâzımdır. Bu aşamadan sonra ruhunuz Tanrı çorbasının içinde diğerleri ile bir olur. Bu olayın gerçekleşmesi için en az üç günlük bir süre gereklidir. Bu sürenin sonunda Dünya'da iken birarada olmayan tüm parçalarınız biraraya gelir.
Geçişten sonra Yaratıcı Kaynağa döndüğünüzde yaygın olarak anlatıldığı şekilde bir yargılama olmaz. Aslında bu yargılama işini size hizmet edeceğini düşünerek siz yarattınız. Sizler burada siyah beyaz bir dünyada yaşıyorsunuz ve buna alışıksınız ama diğer tarafa geçtiğinizde aniden hiç bilmediğiniz, hayal bile edemeyeceğiniz renklerden ve seslerden oluşan rengârenk bir âleme geçersiniz. “Aynı anda tüm boyutları görürsünüz. O andan itibaren Yaratıcı Kaynağın bir parçası olursunuz ve dolayısıyla yapamayacağınız hiçbir şey olmaz. Artık çok boyutlu bir âlemde yaşamaya başlarsınız ama bu Dünya da çok boyutlu âlemin bir parçası olduğu için aynı zamanda burada da olursunuz.
Ölüm asla sizin düşündüğünüz gibi değildir. Belli bir süre geçtikten sonra sizin deyiminizle yeniden Dünyada bedenlenirsiniz. Gerçi geri gelirsiniz ama bu sadece geri gelişten ibaret değildir. Bazı parçalarınız perdenin diğer tarafında kalır ve bu parçalar o süre içinde bir planlama toplantısına iştirak ediyor olabilirler. Hattâ bu toplantıda yeniden geri geldiğinizde çocuğunuzun nasıl olacağı ile ilgili konuşmalar da yapılıyor olabilir.
Sizler bilinciniz ve niyetinizle kendi yaşamınızı yönlendirebilir ve kendi gerçekliğinizi yaratabilirsiniz. Bu Dünya'da yaşamakta olan insanların bazı parçaları perdenin diğer tarafında olduğu için, Dünya'da yaşamakta olan insanlarla perdenin diğer tarafında işlerin daha sonra nasıl olacağını, geri geldiğinizde gezegene en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğinizi , hangi kültürde ve hangi cinsiyette olacağınızı ve benzeri hususları tartışabilirsiniz. Olaya böyle baktığınızda, Dünya'dan ayrılanların aslında ayrılmadıklarını söylemek mümkündür. Onlar sadece daha yüksek bir boyutsal düzleme geçer ve daha sonra işlerini yapmak üzere buraya geri gelirler.
Özellikle yaşlı ruhlara dünyada çok ihtiyaç var ve onlar değişimlerin tamamlanabilmesi için gereken her şeyi yapmak üzere genç insanlar olarak yeniden Dünya'ya dönerler. Sizlere bu hususları bilhassa anlatıyorum çünkü Dünya'da gerçekleşmekte olan hızlandırılmış bilinç gelişimine iştirak edebilmek ve ona yardımcı olabilmek için bunları bilmeniz gerekiyor. Bundan sonraki haftalarda işlerin nasıl düşündüğünüzden çok farklı olduğu ile ilgili yeni bilgiler (çoğunlukla iyi
haberler) verilecektir. Rahatınıza bakın ve huzurlu olun.
Ve öyledir.
Kryon
Kaynak:
BİLGELİĞİNİZLE TANIŞIN(Meet Your Wisdom)
29.08.2020
Banff, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bu bilinçsiz durumdan bilinçli duruma geçme zamanıdır. Sizler yıldız tohumlarısınız. Sizler buradaki hayvanlardan evrim yoluyla gelişmediniz, en azından tam olarak değil. Olduğunuz insan haline gelebilmeniz için DNA'nız kasıtlı olarak değiştirildi. Bilimsel verilere göre gelişmeniz doğal olamayacak kadar hızlı oldu ve ayrıca DNA'nız da diğer her şeye göre farklılık gösteriyor.
Bugün itibarıyla önemli olan husus gezegende boyutsal olarak hareket edebilme yeteneğinin gelişiyor olmasıdır. Gelişimi pek çok yaşantıyı kapsayan bir uyanış yeni enerji sayesinde gerçek-leşmektedir. Bu enerjide yaşlı ruhlar boyutsal değişime iştirak edecek olan ilk dalgayı teşkil etmektedir.
Bilinçte gelişme yaşanmaktadır. İnsanlar daha önce hiç bilmedikleri, hiç tanımadıkları şeyleri kavramaya ve tanımaya başlamaktadırlar. Siz bir farkındalık kapısı açıyorsunuz ve bu sayede boyutsal olarak hareket edebilecek durumda olacaksınız. Daha yüksek bir boyutsal bilinç olacak ve bu da sizi geliştirecek.
Birkaç ay önce canlı yayın sırasında partnerime Kryon için yeni bir yön olacağını söylemiştim. Partnerime kaç kişilik gruplar halinde gelirlerse gelsinler, insanlara başka bir boyuta geçişte yardımcı olacağını söyledim. Bu boyut sayesinde partnerim insanlara daha önce hiç görmedikleri şeyleri görmeleri ve bulmaları için yardımcı olacaktır. Böylece korkunun ağırlığı hafifleyecek ve akaştaki uygunsuzluklar bertaraf edilecektir.
Partnerime haftalık toplantılar düzenlemesini ve düzenli şekilde köprüyü geçmeyi seçmeniz halinde, sizleri belli bir yere götürmesini söyledim. İki gün içinde size köprüyü geçmenin ne anlama geldiğini anlatan bir örnek göstereceğim. Şimdi gözlerinizi kapatmanızı istiyorum çünkü sizleri bir yere götürecek ve bir şey ifşa edeceğim. Size nelerin gelmekte olduğunu ve nelerin elde edilebilir olduğunu söyleyeceğim.
Rahatlayın ve yakına gelin. Kendinizi huzurlu hissedin. Benimle birlikte sihirli yere gelin. Burası çok büyük bir oda ve daha odaya girerken gücü ve haşmeti hissedebiliyorsunuz. Burası çok renkli ve gayet iyi aydınlatılmış bir mekândır ve kaideler üstüne yerleştirilmiş heykellerle doludur. Bunun mecazi bir ifade olduğunu anladığınızdan eminim.
Şu anda daha önce hiç bulunmadığınız süper bilincinize girmiş durumdasınız. Hazır mısınız? Eğer geçmiş yaşamlarınızın akaşik kayıtlarını yanınızda taşıyorsanız, bunun tezahürü ne kadar gerçek olabilir? Yoksa bu tezahürler kendilerini sizin giremeyeceğiniz bir boyutta mı saklıyor?
Heykellerden birisi canlanıp hareket etmeye başlayana kadar heykellerin ne olduğunu anlayamazsınız. Onunla aranızdaki yakınlığı fark ettiğiniz içinkorkmanıza gerek olmadığını biliyorsunuz. Canlanan bu heykel size, geçmiş yaşamlarınızdan birindeki sizi temsil ettiğini söylüyor. Ruhunuz bu güzel bireylerle doludur.
Heykellerin her biri sizin geçmiş yaşamalarınızdan birini temsil etmektedir ve edindiğiniz tecrübelerle birlikte her bir hayatta neler öğrendiğinizi anlatmaktadır. Ortaya gelip size teker teker her bir yaşamda elde ettiğiniz bilgeliği anlatmakta ve sonra yeniden kaideye dönmektedir. Böylece Dünyada toplam olarak ne kadar uzun yaşadığınızı ve ne kadar büyük olduğunuzu anlayabiliyorsunuz. Bu sizin akaşik kaydınızdır. Bugün olduğunuz kişi oluncaya kadar neler yaşadığınızı, başınızdan neler geçtiğini öğreniyor ve görüyorsunuz.
Şimdi her şeyin karanlığa gömüldüğünü hayal edin, gözlerinizi kapalı tutun ve aynı odada o heykellerden birisi olduğunuzu zihninizde canlandırın. Diğer tarafa geçtiniz ve şimdi o odadasınız. Kapı açılıyor ve harika güzel bir ruh içeri giriyor. Kaideden iniyorsunuz ve sizden sonra Dünya'ya gelen ifadenize (bedene) kim olduğunuzu, başınızdan nelerin geçtiğini ve biriktirdiğiniz hikmeti anlatıyorsunuz.
Burası süper bilincin bulunduğu mekândır. Her bir yeni yaşamda daha akıllı ve bilge olursunuz. Çok boyutluluk durumu işte böyle bir şeydir. Bu bugün bile gerçekleşebilecek bir senaryodur. Bazılarınız bu gece bazı rüyalar göreceksiniz.
Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-2
ON İKİ ÇEMBER(The Circle of Twelve)
31.08.2020
Banft, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Enerji ayarlandı. Size dünyada olup bitenler ve kim olduğunuz ile ilgili daha fazla bilgi verirken yakına gelin. Uzun olmayan bir süre önce bir mesaj vermiştim ve şimdi o mesajın bazı bölümlerini tekrarlayacağım. Mesaj pek çok kez Dünyada yaşamış olan insanın değişmesi hakkındadır. Yaşlı ruhlar beni daha kolay ve iyi anlayabileceklerdir.
Size daha yüksek bir boyuta geçmek bağlamında bir örnek anlatacağım. Metafizikle ilgilenenler ve buna yatkın olanlar sık sık beden dışı tecrübelerden söz edildiğini duymuşlardır. Ben bugün bunu yapmayacağım. Çünkü bu sizi mutlaka daha yüksek boyuta taşımayabilir. Beden dışı tecrübe zaten sahip olduğunuz bilinç halidir. Beden dışına çıkmak gerçi boyutsallık sınırına temas eder ama hâlâ bu boyut içinde kalırsınız. Böyle bir durumda sadece daha yüksek boyutun duvarını itmeye çalışıyor olursunuz.
Şu aşamada söylediklerimi tam kavrayamayanlar daha sonraki aşamalarda anlayacak durumda olacaklardır. Size şimdiye dek söylenmiş olanlara göre farklılık gösteren bir farkındalık katmanına geçiyorsunuz. Bu durum sizin tecrübelerinizin ötesine geçmektedir.
Sizi götüreceğim yerde, kendinizi çok güçlü olduğu için her şeye ve bulunduğunuz her yere nüfuz eden bir sis çorbasının içinde bulacaksınız. Böyle tecrübeleri daha önce yaşamış olan insanlar hemen hemen her seferinde dört boyutlu gerçekliğin dışına çıkmışlardır. Size göstereceğim şeyin hissedilebilmesi için neredeyse ölme raddesine gelmek gerekmektedir ama sonra sınırdan geri dönülmektedir.
Sizin ilâhiliğinizin tamamı DNA yapınızın içindedir. Ruhunuz nedir? Ruhunuzu nasıl tanımlıyorsunuz? Ruhunuz dünyevi bedeninizin bir parçası mıdır, değil midir? Hemen herkes doğrusallık nedeniyle bir parçası olmadığını söyleyecektir. Aslında dünyevi bedeniniz ruhunuzun bir parçasıdır. Çok boyutlu durumunuz her zaman varlığını muhafaza etmektedir ama bunun ne kadarını görebileceğinizi bilinciniz belirlemektedir.
Siz de tamsınız, ilâhiliğiniz de tamdır. Bununla birlikte, insanlığın büyük çoğunluğu bunun sadece ufak bir kısmının farkındadır. Sizler yaşamınızda gerçekliğinizden gurur duyarsınız. Benim söylediklerime pek inanmayanlar, gururla kendi küçük kutuları içinde yaşarlar ve üstelik bunun olabilecek her şey olduğunu düşünürler.
Bu kişiler dokunamayacakları ve göremeyecekleri şeylerle kafalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar. Oysa aynı kişiler ikizlerin durumlarına herhangi bir açıklama getiremediklerini hiç akıllarına bile getirmezler. İkizlerin DNA'ları bir şekilde dolaşıktır ve bu sayede bu kişiler Dünyanın iki ucunda bile olsalar esrarlı bir şekilde birbirlerini hissedebilmektedirler. Bu durum sadece gördüklerine ve dokunabildiklerine inanan insanların gerçekliğinin ötesine geçmektedir.
DNA'nın çok boyutlu bir veçhesinin olması mümkün olabilir mi? Evet, bu doğrudur. Ölüm ötesi deneyimi yaşayan insanlar için de aynı durum geçerlidir. Pek çok insan ölüm ötesi deneyimine inanmadığını ve bunun sadece bir akıl oyunu olduğunu öne sürüyor. Ancak, bu deneyimi yaşamış insanlarla konuşursanız ve özellikle de bu insanları biraraya getirip sohbet ortamı yaratırsanız, hepsinin neredeyse aynı hikâyeyi anlattığını hayretle izlersiniz.
Buradaki şaşkınlık veren durum sanki hepsinin perdenin arkasına bir göz atmış gibi olmalarıdır. Tuhaf bir şekilde dört boyutun dışına çıkmaktadırlar ve o andan itibaren inanılmaz bir farkındalık gelişmektedir. Aslında sizler içinde bulunduğunuz kutuda bilincinizin ne kadar kısıtlı olduğunun farkında değilsiniz. Kutunun dışına çıktığınızda, karşılaştığınız genişlik nefesinizi keser. Neredeyse ilâhiliğe, asıl gerçekliğe bakıyor gibi olursunuz.
Çok boyutluluk yepyeni bir seviyeye geçmek gibidir ve aniden siyah ve beyazın dışına çıkıp renkleri görmeye başlarsınız. Bu deneyimi yaşayan insanlar tekrar Dünya'ya döndüklerinde kendilerini aniden yeniden renklerin olmadığı siyah ve beyaz ortam içinde bulurlar. Gerçi dostları, yakınları ve akrabaları onların geri gelmesinden dolayı çok mutludur ama onlar hayal kırıklığına uğrarlar. İşte ben sizi buraya götürmek istiyorum ama bunu tam olarak değil sadece kısmen yapacağım.
Korkuya kapılmaksızın bilincin bilinen sınırlarının ötesine geçmek mümkün müdür? Üstatların dolaştıkları yere gitmek mümkün müdür? Böyle bir deneyimi başkalarıyla paylaşmak mümkün müdür? Evet, bunların hepsi mümkündür. İnsanların bir sonraki adımı atmaları için doğru zaman gelmiştir. Yaşlı ruhlar durumu daha çabuk ve daha iyi görebileceklerdir. Eğer bunu seçerlerse, gençruhlar da görebileceklerdir ama onlarda bu biraz daha fazla zaman ve gayret gerektirebilir.
İnsanlara vermek istediğim yeni bilgi ve güç işte budur. Bu deneyime iştirak edebilmeniz için dışınıza çıkmanız gerekecektir. İzin verirseniz sizi bir anlığına oraya götürüp ne demek istediğimi göstermek istiyorum. İlk söylemek istediğim husus partnerime bunu mümkün olduğunca sık ve çok tekrarlaması talimatını vermiş olduğumdur. Çünkü bu enerjide ne kadar çok kalırsanız, farkındalığınız da o kadar genişleyecektir. İçselliğiniz bunu yaptığınızı, boyutsallık engelini aşmaya başladığınızı anlayacaktır. Bunu takiben hayal bile edemediğiniz şekilde kontrol sahibi olduğunuzu fark edersiniz. Hastalıklardan, endişelerden ve sizi rahatsız eden hatıralardan kurtulursunuz, gençleşme sürecini çalıştırırsınız ve daha uzun yaşarsınız.
Benimle birlikte on iki çemberine gelin. Bunu yapabilmek için durumu idrak etmeniz ve gerçekten istiyor olmanız gereklidir. Sizleri farklı bir gerçekliğe götürmek üzereyim. Önünüzde bir uçurum ve üstünde bir köprü göreceksiniz. Bu uçurumun genişliği, uzunluğu ve derinliği her şey olabilir; küçük, büyük, devasa. Şu anda bilinmeyene adım atmak üzeresiniz. Köprüyü geçmeye başladıktan sonra neyin gerçek olduğunu, neyin gerçek olmadığını sorgulamaya başlarsınız.
Bilinmeyen aslında sizin şimdiye dek farkında olmadığınız bir şeydir. Beyninizin bir bölümü sizi bilinmeyenin tehlikeli olabileceği konusunda ikaz edecektir ama bilinmeyenin mucizevi olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Köprüyü geçer geçmez melekler elinizi tutup gösterdiğiniz. cesaretten dolayı sizi tebrik edebilirler. Şimdi benimle birlikte gelin ve neler olacağını görün.
Köprünün üstünde daha ötesini görmenizi engelleyen sis var. İlk adımı atıp zihninizde yarattığınız köprünün yarısına kadar geldikten sonra sisin içine girince gözlerinizi kapatın. Her birinizin farklı bir vizyonu olacaktır. Bu gerçek midir, değil midir? Diğer gerçekliğe adım atarsanız, neler göreceksiniz ve neler olacak?
Benimle birlikte gelmek isteyenlerin sisin içine girmesini istiyorum. Birdenbire sisin aslında hiç de göründüğü kadar yoğun olmadığını göreceksiniz ama yine de sis köprünün diğer tarafında olanları gözden saklamakta ve orada neler olduğunu gizlemektedir. Köprünün diğer tarafina geçtiğinizde renkleri görmeye başlarsınız ama aslında önemli olan gördükleriniz değil, hissettiklerinizdir.
Güvenlik ve çok yoğun bir hayırseverlik hissedersiniz. Kendinizin farkındasınız ve gerçekte yaratıcının ve Tanrı sevgisinin ne olduğunu anlamaya başlarsınız. Yaratıcı sizin içinizdedir ve tasarım icabınca zamanı geldiğinde durumun farkına varırsınız. Köprünün ikinci yarısını geçersiniz ve her şeyin yolunda olduğunu hissedersiniz. Hattâ bazıları yürümekten ziyade havada yüzdüklerini hisseder.
Bilinç matematikseldir. Evrenin yapısı 4 sayısı temeli üzerine oturtulmuştur. Gördüğünüz her şey 4 ile bölünebilir. 12 tarihsel olarak tanrısallığın sayısıdır. 12 çemberi sizin bilinç çorbasının içine adım atmanızdır. Yüksek bilincin formülü on ikidir. Bu aşamada kendi üstatlığınıza, kendi ilâhiliğinize adım atıyor ve bunun nasıl bir şey olabileceğini hissediyorsunuz. Derin bir nefes alın ve bana bunun gerçek olup olmadığını söyleyin.
Çok boyutlu bir vizyon normal hayatınızdan bile daha gerçekçi olabilir. Aynı anda iki ayrı yerde olabilirsiniz ve aynı durum çok boyutlu enerji için de geçerlidir. Önünüzde ne görüyorsunuz? Sizleri önünüzdeki tapınağı görmeye davet ediyorum. Tapınağın bir kapısı var. Kapı ne kadar büyük? Tapınak ne kadar büyük? Cevap size kendiniz hakkında çok şey söyleyecektir. Sizin için kutsal olan bu yere her geldiğinizde, ruhunuz sizi yönlendirdikçe ve sizinle konuşmaya başladıkça bu tapınak değişecektir. Nerede ve ne kadar güvende olduğunuzu idrak etmeye başlayınca, tapınak değişecektir.
Kapının üstünde bir isim var ve o isim sizin henüz okuyamadığınız bir dilde yazılmış. Bu senaryoda kapı neyi ifade etmektedir? Kapı bir açıklık mıdır? Buradan geçip gidebilir misiniz? Bu şu anda sizin kendinizle ilgili olarak ne düşündüğünüzü söylemektedir çünkü yaptığınız her şey çok boyutlu gerçekliğin içinde yer alan sizin gerçekliğiniz için bir mecaz olmaktadır. Benimle kalın.
Tapınağa girmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Mutlaka girmeniz gerekmiyor ama eğer girerseniz, orada şu anda deneyimlemek istemeyebileceğiniz kadar büyük bir yoğunluk olduğunu söyleyebilirim. Böyle bir paradigmanın içine adım attığınızda, hiç beklemediğiniz şeyleri hücrelerinizde deneyimlemeye başlarsınız. Derin bir nefes alın. Buradaki oksijenin kokusu farklı mı? Bu gerçek mi, değil mi? Burada Güneş ışığı mı var yoksa farklı bir ışık mı? Işığı yaratan nedir?
Benimle birlikte kapıya gelin. Bir an için yaklaşın. Bu bir örnektir. Sizleri, tam olarak şifa çemberinde bulunanları götüreceğim yere götürmeyeceğim çünkü onlar orada olmaya niyetlendiler.Oysa sizler şu anda sadece etrafa bakmak istiyorsunuz. partnerimden bu deneyimi düzenli olarak herkes için açık hâle getirmesini istedim. Şu anda sadece size orada neler olduğunu göstermek istiyorum.
İçeri gelmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Eğer bu sizin için gerçekse, bunun hakkında düşünmenizi istiyorum çünkü kapıdan geçtiğinizde kendinizle karşılaşacaksınız ve onun haşmeti sizi şaşırtabilir. İlâhilik, sevgi ve şefkat böyle bir şeydir ve bu sizi şaşırtabilir. Bu sizden öylesine yüksek-tedir ki, hücreleriniz sallanabilir. Burada her şey güvenlidir.
Benimle birlikte kapıdan geçin. Size bir şey göstermek istiyorum. İçeri girince burasının aslında bir tiyatro sahnesi olduğunu görüyorsunuz. Sahnenin ortasına bir sandalye yerleştirilmiş. Koridordan aşağı yürümeniz ve sandalyeye oturmanız isteniyor. Ondan sonra bazı şeyler olmaya başlayacak.
Seyirciler içeri girince hiç beklemediginiz şekilde geçmiş yaşamlarınızla karşılaştığınızı fark edeceksiniz. Bazıları sizden yaptıkları hatalar nedeniyle acılar ve sıkıntılar çekmenize yol açtıkları için bağışlanma dileyeceklerdir. Melekler gelip sizinle yaşamınız hakkında konuşabilirler. Size, üzüntüler içinde kıvranırken neden onların uzattıkları eli tutmadığınızı ve neden onların size yardım etmelerine izin vermediğinizi sorabilirler.
Bu deneyimi yaşadıktan sonra geri geldiğinizde kendinizi nasıl değiştirebileceğinizi anlayabilmek için kendi üzerinizde çalışmanız ve yapacaklarınızı belirlemeniz gerekebilir. Bu çok boyutluluğa açılan kapıdır. Ruhunuzun azametini nihayet görebilmeniz için bu kapı size açılmaktadır. Bu aslında bilinç homeopatisidir. Bundan sonra ne yapmanız gerektiği ile ilgili olarak kendinize talimatlar veriyorsunuz.
Şimdi bunların hepsinin tedricen soluklaşmasını ve gözden kaybolmasını istiyorum. Eğer isterseniz artık gözlerinizi açabilirsiniz. Herhangi bir kültürde ve herhangi bir yerde yaşayan ve buraya gelmek isteyen her insan için geçerli olacak bir örnek verdim. Ben önümüzdeki yıllar için size başka bir amaç temin eden Kryon'um, Ben köprüyü geçtiği için insanlığa tutkun olan Kryon'um. Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-3
GEÇİŞ(Transition)
31.08.2020
Vancouver, BC - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından çözümleme ve çeviri: Necati Tarman
Selâmlar sevgili varlıklar, Manyetik Hizmetten Kryon konuşuyor. İnsanlık şimdiyedek gerçeğin tamamını hiç öğrenemedi, gerçekle tam yüzleşemedi. Ama artık söz konusu olan bilinç gelişmesi (evrimi) ile birlikte açığa çıkmamış (veya çıkarılmamış) olan bölümler açığa çıkarılacaktır. Şu aşamada insanlığın durumu budur ve özellikle de yaşlı ruhlar hep var olmakla birlikte ulaşılması neredeyse imkânsız olan bir seviyede bulunan bilgileri almaya başlamışlardır.
Bu iş yeni enerjinin ortaya çıkması nedeniyle On iki Çemberine kadar gidecektir. Aslında yeni enerji diyoruz ama bunun mutlaka yeni enerji olması da gerekmiyor ancak en azından insanlar tarafından hiç beklenmeyen bir enerji olarak nitelendirilebilir. Bu enerji sizleri yüksek benliğinize yakınlaştıracak, geliştirecek ve güçlendirecektir.
Aslında sizler asıl gerçeklikle mukayese edildiğinde çok sığ bir gerçeklikte yaşıyorsunuz. Bu çerçevede ezoterik insanlar gerçeklik bağlamında işlerin sınırını diğer boyutlara doğru zorlamaktadır. Ancak, bu zorlama ve itme sırasında bir sonraki boyuta geçişten söz edilemez zira tüm boyutlar birarada olduğu için geçiş hepsine birden olur.
Şimdi isterseniz biraz daha kişisel bir husustan söz edelim. Bugün geçişten, bir gerçeklikten başka bir gerçekliğe geçişten söz etmek istiyorum ama bu On iki Çember geçişi değildir. Esas olarak perdenin diğer tarafina geçişle ilgili konuşmak istiyorum. Bu bağlam da kullanılan en yaygın kelime ölümdür ama ölüm kelimesi kötü çağrışımlar yapmakta, çirkin, acı verici bir olay olarak algılanmaktadır.
Ölüm fikrinin içinde, var olan her şeyin sona ermesi algısı yer almaktadır. Ama durum tabii ki hiç böyle değildir. “Aslında ölüm kelimesi içinde yaşamın sona ermesi, kesin bir son algısını barındırmaktadır. İşte bu yüzden birçok insan ölüm yerine geçiş veya benzeri kelimeleri kullanmayı tercih etmektedir Zira bu tip kelimeler insanlığın gerçek inançlarını daha iyi ve doğru yansıtmaktadır.
İnsanlığın büyük çoğunluğunun hâlen ve tüm tarih boyunca ölüm ile birlikte insanın başka bir yere gittiğine inandıının farkında mısınız? Bu aslında sezgisel bir bilgidir. Ölümden sonra başka şeylerin olduğuna veya olacağına dair yaygın bir fikir birliği vardır. Ölümün bedensel varlığın sonu olmakla birlikte her şeyin sonu olmadığına inanılmaktadır. İnsanlar ölürler, sonra yeniden geri gelip aydınlık ve karanlık bulmacası üzerinde çalışmaya devam ederler.
Gezegenin kristal ağı hareketleri hatırlamaktadır ve aynı zamanda Akaş'ınızı muhafaza etmektedir. Dolayısıyla, Akaşik kayıtlar gezegene ait olmaktadır. Gezegenden ayrılırken bu kayıtları burada bırakırsınız ve yeniden geri geldiğinizde alıp işe bıraktığınız yerden devam edersiniz. Başka bir deyişle, sizler her zaman burada kalırsınız. Sadece bedensel ölüm vardır ve hiç kimse sonsuza kadar ayrılmaz. Bireyin bilinci burada kalır.
Pek çok insan ölüm ötesi deneyimi yaşamıştır. Böyle bir olayda kişi ölümün eşiğinden geri döner ama olay bu kişinin yaşamının geri kalan kısmını etkiler. Bu olay aslında daha önce yapılmış bir anlaşmaya dayalıdır ve bu insanlar bu sayede tam olarak perdenin öte tarafina geçmeksizin o âleme gözucu ile olsa da bakabilirler. Bu durum aslında bir geçiştir ama göz ucu ile olsa da perdenin öte tarafina bakabilen bu insanlar ölümün asla korkulacak bir şey olmadığını anlarlar. Ayrıca, geri geldikten sonra olay yakınlara, arkadaşlara ve dostlara anlatıldığı için, bu insanlar da ölüm yakın birine geldiğinde bunu anlayabilir ve huzur bulabilirler.
Geçiş sizlerin hayal ettiğinizden daha yavaş gerçekleşir. Bedensel bilinçten ayrılabilmek için bir ayarlama süresi gereklidir ve kişinin ışığa götürülebilmesi için de bazı çok boyutlu süreçler den geçmek lâzımdır. Bu aşamadan sonra ruhunuz Tanrı çorbasının içinde diğerleri ile bir olur. Bu olayın gerçekleşmesi için en az üç günlük bir süre gereklidir. Bu sürenin sonunda Dünya'da iken birarada olmayan tüm parçalarınız biraraya gelir.
Geçişten sonra Yaratıcı Kaynağa döndüğünüzde yaygın olarak anlatıldığı şekilde bir yargılama olmaz. Aslında bu yargılama işini size hizmet edeceğini düşünerek siz yarattınız. Sizler burada siyah beyaz bir dünyada yaşıyorsunuz ve buna alışıksınız ama diğer tarafa geçtiğinizde aniden hiç bilmediğiniz, hayal bile edemeyeceğiniz renklerden ve seslerden oluşan rengârenk bir âleme geçersiniz. “Aynı anda tüm boyutları görürsünüz. O andan itibaren Yaratıcı Kaynağın bir parçası olursunuz ve dolayısıyla yapamayacağınız hiçbir şey olmaz. Artık çok boyutlu bir âlemde yaşamaya başlarsınız ama bu Dünya da çok boyutlu âlemin bir parçası olduğu için aynı zamanda burada da olursunuz.
Ölüm asla sizin düşündüğünüz gibi değildir. Belli bir süre geçtikten sonra sizin deyiminizle yeniden Dünyada bedenlenirsiniz. Gerçi geri gelirsiniz ama bu sadece geri gelişten ibaret değildir. Bazı parçalarınız perdenin diğer tarafında kalır ve bu parçalar o süre içinde bir planlama toplantısına iştirak ediyor olabilirler. Hattâ bu toplantıda yeniden geri geldiğinizde çocuğunuzun nasıl olacağı ile ilgili konuşmalar da yapılıyor olabilir.
Sizler bilinciniz ve niyetinizle kendi yaşamınızı yönlendirebilir ve kendi gerçekliğinizi yaratabilirsiniz. Bu Dünya'da yaşamakta olan insanların bazı parçaları perdenin diğer tarafında olduğu için, Dünya'da yaşamakta olan insanlarla perdenin diğer tarafında işlerin daha sonra nasıl olacağını, geri geldiğinizde gezegene en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğinizi , hangi kültürde ve hangi cinsiyette olacağınızı ve benzeri hususları tartışabilirsiniz. Olaya böyle baktığınızda, Dünya'dan ayrılanların aslında ayrılmadıklarını söylemek mümkündür. Onlar sadece daha yüksek bir boyutsal düzleme geçer ve daha sonra işlerini yapmak üzere buraya geri gelirler.
Özellikle yaşlı ruhlara dünyada çok ihtiyaç var ve onlar değişimlerin tamamlanabilmesi için gereken her şeyi yapmak üzere genç insanlar olarak yeniden Dünya'ya dönerler. Sizlere bu hususları bilhassa anlatıyorum çünkü Dünya'da gerçekleşmekte olan hızlandırılmış bilinç gelişimine iştirak edebilmek ve ona yardımcı olabilmek için bunları bilmeniz gerekiyor. Bundan sonraki haftalarda işlerin nasıl düşündüğünüzden çok farklı olduğu ile ilgili yeni bilgiler (çoğunlukla iyi
haberler) verilecektir. Rahatınıza bakın ve huzurlu olun.
Ve öyledir.
Kryon
Kaynak:
BİLGELİĞİNİZLE TANIŞIN(Meet Your Wisdom)
29.08.2020
Banff, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bu bilinçsiz durumdan bilinçli duruma geçme zamanıdır. Sizler yıldız tohumlarısınız. Sizler buradaki hayvanlardan evrim yoluyla gelişmediniz, en azından tam olarak değil. Olduğunuz insan haline gelebilmeniz için DNA'nız kasıtlı olarak değiştirildi. Bilimsel verilere göre gelişmeniz doğal olamayacak kadar hızlı oldu ve ayrıca DNA'nız da diğer her şeye göre farklılık gösteriyor.
Bugün itibarıyla önemli olan husus gezegende boyutsal olarak hareket edebilme yeteneğinin gelişiyor olmasıdır. Gelişimi pek çok yaşantıyı kapsayan bir uyanış yeni enerji sayesinde gerçek-leşmektedir. Bu enerjide yaşlı ruhlar boyutsal değişime iştirak edecek olan ilk dalgayı teşkil etmektedir.
Bilinçte gelişme yaşanmaktadır. İnsanlar daha önce hiç bilmedikleri, hiç tanımadıkları şeyleri kavramaya ve tanımaya başlamaktadırlar. Siz bir farkındalık kapısı açıyorsunuz ve bu sayede boyutsal olarak hareket edebilecek durumda olacaksınız. Daha yüksek bir boyutsal bilinç olacak ve bu da sizi geliştirecek.
Birkaç ay önce canlı yayın sırasında partnerime Kryon için yeni bir yön olacağını söylemiştim. Partnerime kaç kişilik gruplar halinde gelirlerse gelsinler, insanlara başka bir boyuta geçişte yardımcı olacağını söyledim. Bu boyut sayesinde partnerim insanlara daha önce hiç görmedikleri şeyleri görmeleri ve bulmaları için yardımcı olacaktır. Böylece korkunun ağırlığı hafifleyecek ve akaştaki uygunsuzluklar bertaraf edilecektir.
Partnerime haftalık toplantılar düzenlemesini ve düzenli şekilde köprüyü geçmeyi seçmeniz halinde, sizleri belli bir yere götürmesini söyledim. İki gün içinde size köprüyü geçmenin ne anlama geldiğini anlatan bir örnek göstereceğim. Şimdi gözlerinizi kapatmanızı istiyorum çünkü sizleri bir yere götürecek ve bir şey ifşa edeceğim. Size nelerin gelmekte olduğunu ve nelerin elde edilebilir olduğunu söyleyeceğim.
Rahatlayın ve yakına gelin. Kendinizi huzurlu hissedin. Benimle birlikte sihirli yere gelin. Burası çok büyük bir oda ve daha odaya girerken gücü ve haşmeti hissedebiliyorsunuz. Burası çok renkli ve gayet iyi aydınlatılmış bir mekândır ve kaideler üstüne yerleştirilmiş heykellerle doludur. Bunun mecazi bir ifade olduğunu anladığınızdan eminim.
Şu anda daha önce hiç bulunmadığınız süper bilincinize girmiş durumdasınız. Hazır mısınız? Eğer geçmiş yaşamlarınızın akaşik kayıtlarını yanınızda taşıyorsanız, bunun tezahürü ne kadar gerçek olabilir? Yoksa bu tezahürler kendilerini sizin giremeyeceğiniz bir boyutta mı saklıyor?
Heykellerden birisi canlanıp hareket etmeye başlayana kadar heykellerin ne olduğunu anlayamazsınız. Onunla aranızdaki yakınlığı fark ettiğiniz içinkorkmanıza gerek olmadığını biliyorsunuz. Canlanan bu heykel size, geçmiş yaşamlarınızdan birindeki sizi temsil ettiğini söylüyor. Ruhunuz bu güzel bireylerle doludur.
Heykellerin her biri sizin geçmiş yaşamalarınızdan birini temsil etmektedir ve edindiğiniz tecrübelerle birlikte her bir hayatta neler öğrendiğinizi anlatmaktadır. Ortaya gelip size teker teker her bir yaşamda elde ettiğiniz bilgeliği anlatmakta ve sonra yeniden kaideye dönmektedir. Böylece Dünyada toplam olarak ne kadar uzun yaşadığınızı ve ne kadar büyük olduğunuzu anlayabiliyorsunuz. Bu sizin akaşik kaydınızdır. Bugün olduğunuz kişi oluncaya kadar neler yaşadığınızı, başınızdan neler geçtiğini öğreniyor ve görüyorsunuz.
Şimdi her şeyin karanlığa gömüldüğünü hayal edin, gözlerinizi kapalı tutun ve aynı odada o heykellerden birisi olduğunuzu zihninizde canlandırın. Diğer tarafa geçtiniz ve şimdi o odadasınız. Kapı açılıyor ve harika güzel bir ruh içeri giriyor. Kaideden iniyorsunuz ve sizden sonra Dünya'ya gelen ifadenize (bedene) kim olduğunuzu, başınızdan nelerin geçtiğini ve biriktirdiğiniz hikmeti anlatıyorsunuz.
Burası süper bilincin bulunduğu mekândır. Her bir yeni yaşamda daha akıllı ve bilge olursunuz. Çok boyutluluk durumu işte böyle bir şeydir. Bu bugün bile gerçekleşebilecek bir senaryodur. Bazılarınız bu gece bazı rüyalar göreceksiniz.
Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-2
ON İKİ ÇEMBER(The Circle of Twelve)
31.08.2020
Banft, AB - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Enerji ayarlandı. Size dünyada olup bitenler ve kim olduğunuz ile ilgili daha fazla bilgi verirken yakına gelin. Uzun olmayan bir süre önce bir mesaj vermiştim ve şimdi o mesajın bazı bölümlerini tekrarlayacağım. Mesaj pek çok kez Dünyada yaşamış olan insanın değişmesi hakkındadır. Yaşlı ruhlar beni daha kolay ve iyi anlayabileceklerdir.
Size daha yüksek bir boyuta geçmek bağlamında bir örnek anlatacağım. Metafizikle ilgilenenler ve buna yatkın olanlar sık sık beden dışı tecrübelerden söz edildiğini duymuşlardır. Ben bugün bunu yapmayacağım. Çünkü bu sizi mutlaka daha yüksek boyuta taşımayabilir. Beden dışı tecrübe zaten sahip olduğunuz bilinç halidir. Beden dışına çıkmak gerçi boyutsallık sınırına temas eder ama hâlâ bu boyut içinde kalırsınız. Böyle bir durumda sadece daha yüksek boyutun duvarını itmeye çalışıyor olursunuz.
Şu aşamada söylediklerimi tam kavrayamayanlar daha sonraki aşamalarda anlayacak durumda olacaklardır. Size şimdiye dek söylenmiş olanlara göre farklılık gösteren bir farkındalık katmanına geçiyorsunuz. Bu durum sizin tecrübelerinizin ötesine geçmektedir.
Sizi götüreceğim yerde, kendinizi çok güçlü olduğu için her şeye ve bulunduğunuz her yere nüfuz eden bir sis çorbasının içinde bulacaksınız. Böyle tecrübeleri daha önce yaşamış olan insanlar hemen hemen her seferinde dört boyutlu gerçekliğin dışına çıkmışlardır. Size göstereceğim şeyin hissedilebilmesi için neredeyse ölme raddesine gelmek gerekmektedir ama sonra sınırdan geri dönülmektedir.
Sizin ilâhiliğinizin tamamı DNA yapınızın içindedir. Ruhunuz nedir? Ruhunuzu nasıl tanımlıyorsunuz? Ruhunuz dünyevi bedeninizin bir parçası mıdır, değil midir? Hemen herkes doğrusallık nedeniyle bir parçası olmadığını söyleyecektir. Aslında dünyevi bedeniniz ruhunuzun bir parçasıdır. Çok boyutlu durumunuz her zaman varlığını muhafaza etmektedir ama bunun ne kadarını görebileceğinizi bilinciniz belirlemektedir.
Siz de tamsınız, ilâhiliğiniz de tamdır. Bununla birlikte, insanlığın büyük çoğunluğu bunun sadece ufak bir kısmının farkındadır. Sizler yaşamınızda gerçekliğinizden gurur duyarsınız. Benim söylediklerime pek inanmayanlar, gururla kendi küçük kutuları içinde yaşarlar ve üstelik bunun olabilecek her şey olduğunu düşünürler.
Bu kişiler dokunamayacakları ve göremeyecekleri şeylerle kafalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar. Oysa aynı kişiler ikizlerin durumlarına herhangi bir açıklama getiremediklerini hiç akıllarına bile getirmezler. İkizlerin DNA'ları bir şekilde dolaşıktır ve bu sayede bu kişiler Dünyanın iki ucunda bile olsalar esrarlı bir şekilde birbirlerini hissedebilmektedirler. Bu durum sadece gördüklerine ve dokunabildiklerine inanan insanların gerçekliğinin ötesine geçmektedir.
DNA'nın çok boyutlu bir veçhesinin olması mümkün olabilir mi? Evet, bu doğrudur. Ölüm ötesi deneyimi yaşayan insanlar için de aynı durum geçerlidir. Pek çok insan ölüm ötesi deneyimine inanmadığını ve bunun sadece bir akıl oyunu olduğunu öne sürüyor. Ancak, bu deneyimi yaşamış insanlarla konuşursanız ve özellikle de bu insanları biraraya getirip sohbet ortamı yaratırsanız, hepsinin neredeyse aynı hikâyeyi anlattığını hayretle izlersiniz.
Buradaki şaşkınlık veren durum sanki hepsinin perdenin arkasına bir göz atmış gibi olmalarıdır. Tuhaf bir şekilde dört boyutun dışına çıkmaktadırlar ve o andan itibaren inanılmaz bir farkındalık gelişmektedir. Aslında sizler içinde bulunduğunuz kutuda bilincinizin ne kadar kısıtlı olduğunun farkında değilsiniz. Kutunun dışına çıktığınızda, karşılaştığınız genişlik nefesinizi keser. Neredeyse ilâhiliğe, asıl gerçekliğe bakıyor gibi olursunuz.
Çok boyutluluk yepyeni bir seviyeye geçmek gibidir ve aniden siyah ve beyazın dışına çıkıp renkleri görmeye başlarsınız. Bu deneyimi yaşayan insanlar tekrar Dünya'ya döndüklerinde kendilerini aniden yeniden renklerin olmadığı siyah ve beyaz ortam içinde bulurlar. Gerçi dostları, yakınları ve akrabaları onların geri gelmesinden dolayı çok mutludur ama onlar hayal kırıklığına uğrarlar. İşte ben sizi buraya götürmek istiyorum ama bunu tam olarak değil sadece kısmen yapacağım.
Korkuya kapılmaksızın bilincin bilinen sınırlarının ötesine geçmek mümkün müdür? Üstatların dolaştıkları yere gitmek mümkün müdür? Böyle bir deneyimi başkalarıyla paylaşmak mümkün müdür? Evet, bunların hepsi mümkündür. İnsanların bir sonraki adımı atmaları için doğru zaman gelmiştir. Yaşlı ruhlar durumu daha çabuk ve daha iyi görebileceklerdir. Eğer bunu seçerlerse, gençruhlar da görebileceklerdir ama onlarda bu biraz daha fazla zaman ve gayret gerektirebilir.
İnsanlara vermek istediğim yeni bilgi ve güç işte budur. Bu deneyime iştirak edebilmeniz için dışınıza çıkmanız gerekecektir. İzin verirseniz sizi bir anlığına oraya götürüp ne demek istediğimi göstermek istiyorum. İlk söylemek istediğim husus partnerime bunu mümkün olduğunca sık ve çok tekrarlaması talimatını vermiş olduğumdur. Çünkü bu enerjide ne kadar çok kalırsanız, farkındalığınız da o kadar genişleyecektir. İçselliğiniz bunu yaptığınızı, boyutsallık engelini aşmaya başladığınızı anlayacaktır. Bunu takiben hayal bile edemediğiniz şekilde kontrol sahibi olduğunuzu fark edersiniz. Hastalıklardan, endişelerden ve sizi rahatsız eden hatıralardan kurtulursunuz, gençleşme sürecini çalıştırırsınız ve daha uzun yaşarsınız.
Benimle birlikte on iki çemberine gelin. Bunu yapabilmek için durumu idrak etmeniz ve gerçekten istiyor olmanız gereklidir. Sizleri farklı bir gerçekliğe götürmek üzereyim. Önünüzde bir uçurum ve üstünde bir köprü göreceksiniz. Bu uçurumun genişliği, uzunluğu ve derinliği her şey olabilir; küçük, büyük, devasa. Şu anda bilinmeyene adım atmak üzeresiniz. Köprüyü geçmeye başladıktan sonra neyin gerçek olduğunu, neyin gerçek olmadığını sorgulamaya başlarsınız.
Bilinmeyen aslında sizin şimdiye dek farkında olmadığınız bir şeydir. Beyninizin bir bölümü sizi bilinmeyenin tehlikeli olabileceği konusunda ikaz edecektir ama bilinmeyenin mucizevi olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Köprüyü geçer geçmez melekler elinizi tutup gösterdiğiniz. cesaretten dolayı sizi tebrik edebilirler. Şimdi benimle birlikte gelin ve neler olacağını görün.
Köprünün üstünde daha ötesini görmenizi engelleyen sis var. İlk adımı atıp zihninizde yarattığınız köprünün yarısına kadar geldikten sonra sisin içine girince gözlerinizi kapatın. Her birinizin farklı bir vizyonu olacaktır. Bu gerçek midir, değil midir? Diğer gerçekliğe adım atarsanız, neler göreceksiniz ve neler olacak?
Benimle birlikte gelmek isteyenlerin sisin içine girmesini istiyorum. Birdenbire sisin aslında hiç de göründüğü kadar yoğun olmadığını göreceksiniz ama yine de sis köprünün diğer tarafında olanları gözden saklamakta ve orada neler olduğunu gizlemektedir. Köprünün diğer tarafina geçtiğinizde renkleri görmeye başlarsınız ama aslında önemli olan gördükleriniz değil, hissettiklerinizdir.
Güvenlik ve çok yoğun bir hayırseverlik hissedersiniz. Kendinizin farkındasınız ve gerçekte yaratıcının ve Tanrı sevgisinin ne olduğunu anlamaya başlarsınız. Yaratıcı sizin içinizdedir ve tasarım icabınca zamanı geldiğinde durumun farkına varırsınız. Köprünün ikinci yarısını geçersiniz ve her şeyin yolunda olduğunu hissedersiniz. Hattâ bazıları yürümekten ziyade havada yüzdüklerini hisseder.
Bilinç matematikseldir. Evrenin yapısı 4 sayısı temeli üzerine oturtulmuştur. Gördüğünüz her şey 4 ile bölünebilir. 12 tarihsel olarak tanrısallığın sayısıdır. 12 çemberi sizin bilinç çorbasının içine adım atmanızdır. Yüksek bilincin formülü on ikidir. Bu aşamada kendi üstatlığınıza, kendi ilâhiliğinize adım atıyor ve bunun nasıl bir şey olabileceğini hissediyorsunuz. Derin bir nefes alın ve bana bunun gerçek olup olmadığını söyleyin.
Çok boyutlu bir vizyon normal hayatınızdan bile daha gerçekçi olabilir. Aynı anda iki ayrı yerde olabilirsiniz ve aynı durum çok boyutlu enerji için de geçerlidir. Önünüzde ne görüyorsunuz? Sizleri önünüzdeki tapınağı görmeye davet ediyorum. Tapınağın bir kapısı var. Kapı ne kadar büyük? Tapınak ne kadar büyük? Cevap size kendiniz hakkında çok şey söyleyecektir. Sizin için kutsal olan bu yere her geldiğinizde, ruhunuz sizi yönlendirdikçe ve sizinle konuşmaya başladıkça bu tapınak değişecektir. Nerede ve ne kadar güvende olduğunuzu idrak etmeye başlayınca, tapınak değişecektir.
Kapının üstünde bir isim var ve o isim sizin henüz okuyamadığınız bir dilde yazılmış. Bu senaryoda kapı neyi ifade etmektedir? Kapı bir açıklık mıdır? Buradan geçip gidebilir misiniz? Bu şu anda sizin kendinizle ilgili olarak ne düşündüğünüzü söylemektedir çünkü yaptığınız her şey çok boyutlu gerçekliğin içinde yer alan sizin gerçekliğiniz için bir mecaz olmaktadır. Benimle kalın.
Tapınağa girmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Mutlaka girmeniz gerekmiyor ama eğer girerseniz, orada şu anda deneyimlemek istemeyebileceğiniz kadar büyük bir yoğunluk olduğunu söyleyebilirim. Böyle bir paradigmanın içine adım attığınızda, hiç beklemediğiniz şeyleri hücrelerinizde deneyimlemeye başlarsınız. Derin bir nefes alın. Buradaki oksijenin kokusu farklı mı? Bu gerçek mi, değil mi? Burada Güneş ışığı mı var yoksa farklı bir ışık mı? Işığı yaratan nedir?
Benimle birlikte kapıya gelin. Bir an için yaklaşın. Bu bir örnektir. Sizleri, tam olarak şifa çemberinde bulunanları götüreceğim yere götürmeyeceğim çünkü onlar orada olmaya niyetlendiler.Oysa sizler şu anda sadece etrafa bakmak istiyorsunuz. partnerimden bu deneyimi düzenli olarak herkes için açık hâle getirmesini istedim. Şu anda sadece size orada neler olduğunu göstermek istiyorum.
İçeri gelmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Eğer bu sizin için gerçekse, bunun hakkında düşünmenizi istiyorum çünkü kapıdan geçtiğinizde kendinizle karşılaşacaksınız ve onun haşmeti sizi şaşırtabilir. İlâhilik, sevgi ve şefkat böyle bir şeydir ve bu sizi şaşırtabilir. Bu sizden öylesine yüksek-tedir ki, hücreleriniz sallanabilir. Burada her şey güvenlidir.
Benimle birlikte kapıdan geçin. Size bir şey göstermek istiyorum. İçeri girince burasının aslında bir tiyatro sahnesi olduğunu görüyorsunuz. Sahnenin ortasına bir sandalye yerleştirilmiş. Koridordan aşağı yürümeniz ve sandalyeye oturmanız isteniyor. Ondan sonra bazı şeyler olmaya başlayacak.
Seyirciler içeri girince hiç beklemediginiz şekilde geçmiş yaşamlarınızla karşılaştığınızı fark edeceksiniz. Bazıları sizden yaptıkları hatalar nedeniyle acılar ve sıkıntılar çekmenize yol açtıkları için bağışlanma dileyeceklerdir. Melekler gelip sizinle yaşamınız hakkında konuşabilirler. Size, üzüntüler içinde kıvranırken neden onların uzattıkları eli tutmadığınızı ve neden onların size yardım etmelerine izin vermediğinizi sorabilirler.
Bu deneyimi yaşadıktan sonra geri geldiğinizde kendinizi nasıl değiştirebileceğinizi anlayabilmek için kendi üzerinizde çalışmanız ve yapacaklarınızı belirlemeniz gerekebilir. Bu çok boyutluluğa açılan kapıdır. Ruhunuzun azametini nihayet görebilmeniz için bu kapı size açılmaktadır. Bu aslında bilinç homeopatisidir. Bundan sonra ne yapmanız gerektiği ile ilgili olarak kendinize talimatlar veriyorsunuz.
Şimdi bunların hepsinin tedricen soluklaşmasını ve gözden kaybolmasını istiyorum. Eğer isterseniz artık gözlerinizi açabilirsiniz. Herhangi bir kültürde ve herhangi bir yerde yaşayan ve buraya gelmek isteyen her insan için geçerli olacak bir örnek verdim. Ben önümüzdeki yıllar için size başka bir amaç temin eden Kryon'um, Ben köprüyü geçtiği için insanlığa tutkun olan Kryon'um. Ve öyledir.
Kryon
KRYON KANALLIĞI-3
GEÇİŞ(Transition)
31.08.2020
Vancouver, BC - Kanada
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından çözümleme ve çeviri: Necati Tarman
Selâmlar sevgili varlıklar, Manyetik Hizmetten Kryon konuşuyor. İnsanlık şimdiyedek gerçeğin tamamını hiç öğrenemedi, gerçekle tam yüzleşemedi. Ama artık söz konusu olan bilinç gelişmesi (evrimi) ile birlikte açığa çıkmamış (veya çıkarılmamış) olan bölümler açığa çıkarılacaktır. Şu aşamada insanlığın durumu budur ve özellikle de yaşlı ruhlar hep var olmakla birlikte ulaşılması neredeyse imkânsız olan bir seviyede bulunan bilgileri almaya başlamışlardır.
Bu iş yeni enerjinin ortaya çıkması nedeniyle On iki Çemberine kadar gidecektir. Aslında yeni enerji diyoruz ama bunun mutlaka yeni enerji olması da gerekmiyor ancak en azından insanlar tarafından hiç beklenmeyen bir enerji olarak nitelendirilebilir. Bu enerji sizleri yüksek benliğinize yakınlaştıracak, geliştirecek ve güçlendirecektir.
Aslında sizler asıl gerçeklikle mukayese edildiğinde çok sığ bir gerçeklikte yaşıyorsunuz. Bu çerçevede ezoterik insanlar gerçeklik bağlamında işlerin sınırını diğer boyutlara doğru zorlamaktadır. Ancak, bu zorlama ve itme sırasında bir sonraki boyuta geçişten söz edilemez zira tüm boyutlar birarada olduğu için geçiş hepsine birden olur.
Şimdi isterseniz biraz daha kişisel bir husustan söz edelim. Bugün geçişten, bir gerçeklikten başka bir gerçekliğe geçişten söz etmek istiyorum ama bu On iki Çember geçişi değildir. Esas olarak perdenin diğer tarafina geçişle ilgili konuşmak istiyorum. Bu bağlam da kullanılan en yaygın kelime ölümdür ama ölüm kelimesi kötü çağrışımlar yapmakta, çirkin, acı verici bir olay olarak algılanmaktadır.
Ölüm fikrinin içinde, var olan her şeyin sona ermesi algısı yer almaktadır. Ama durum tabii ki hiç böyle değildir. “Aslında ölüm kelimesi içinde yaşamın sona ermesi, kesin bir son algısını barındırmaktadır. İşte bu yüzden birçok insan ölüm yerine geçiş veya benzeri kelimeleri kullanmayı tercih etmektedir Zira bu tip kelimeler insanlığın gerçek inançlarını daha iyi ve doğru yansıtmaktadır.
İnsanlığın büyük çoğunluğunun hâlen ve tüm tarih boyunca ölüm ile birlikte insanın başka bir yere gittiğine inandıının farkında mısınız? Bu aslında sezgisel bir bilgidir. Ölümden sonra başka şeylerin olduğuna veya olacağına dair yaygın bir fikir birliği vardır. Ölümün bedensel varlığın sonu olmakla birlikte her şeyin sonu olmadığına inanılmaktadır. İnsanlar ölürler, sonra yeniden geri gelip aydınlık ve karanlık bulmacası üzerinde çalışmaya devam ederler.
Gezegenin kristal ağı hareketleri hatırlamaktadır ve aynı zamanda Akaş'ınızı muhafaza etmektedir. Dolayısıyla, Akaşik kayıtlar gezegene ait olmaktadır. Gezegenden ayrılırken bu kayıtları burada bırakırsınız ve yeniden geri geldiğinizde alıp işe bıraktığınız yerden devam edersiniz. Başka bir deyişle, sizler her zaman burada kalırsınız. Sadece bedensel ölüm vardır ve hiç kimse sonsuza kadar ayrılmaz. Bireyin bilinci burada kalır.
Pek çok insan ölüm ötesi deneyimi yaşamıştır. Böyle bir olayda kişi ölümün eşiğinden geri döner ama olay bu kişinin yaşamının geri kalan kısmını etkiler. Bu olay aslında daha önce yapılmış bir anlaşmaya dayalıdır ve bu insanlar bu sayede tam olarak perdenin öte tarafina geçmeksizin o âleme gözucu ile olsa da bakabilirler. Bu durum aslında bir geçiştir ama göz ucu ile olsa da perdenin öte tarafina bakabilen bu insanlar ölümün asla korkulacak bir şey olmadığını anlarlar. Ayrıca, geri geldikten sonra olay yakınlara, arkadaşlara ve dostlara anlatıldığı için, bu insanlar da ölüm yakın birine geldiğinde bunu anlayabilir ve huzur bulabilirler.
Geçiş sizlerin hayal ettiğinizden daha yavaş gerçekleşir. Bedensel bilinçten ayrılabilmek için bir ayarlama süresi gereklidir ve kişinin ışığa götürülebilmesi için de bazı çok boyutlu süreçler den geçmek lâzımdır. Bu aşamadan sonra ruhunuz Tanrı çorbasının içinde diğerleri ile bir olur. Bu olayın gerçekleşmesi için en az üç günlük bir süre gereklidir. Bu sürenin sonunda Dünya'da iken birarada olmayan tüm parçalarınız biraraya gelir.
Geçişten sonra Yaratıcı Kaynağa döndüğünüzde yaygın olarak anlatıldığı şekilde bir yargılama olmaz. Aslında bu yargılama işini size hizmet edeceğini düşünerek siz yarattınız. Sizler burada siyah beyaz bir dünyada yaşıyorsunuz ve buna alışıksınız ama diğer tarafa geçtiğinizde aniden hiç bilmediğiniz, hayal bile edemeyeceğiniz renklerden ve seslerden oluşan rengârenk bir âleme geçersiniz. “Aynı anda tüm boyutları görürsünüz. O andan itibaren Yaratıcı Kaynağın bir parçası olursunuz ve dolayısıyla yapamayacağınız hiçbir şey olmaz. Artık çok boyutlu bir âlemde yaşamaya başlarsınız ama bu Dünya da çok boyutlu âlemin bir parçası olduğu için aynı zamanda burada da olursunuz.
Ölüm asla sizin düşündüğünüz gibi değildir. Belli bir süre geçtikten sonra sizin deyiminizle yeniden Dünyada bedenlenirsiniz. Gerçi geri gelirsiniz ama bu sadece geri gelişten ibaret değildir. Bazı parçalarınız perdenin diğer tarafında kalır ve bu parçalar o süre içinde bir planlama toplantısına iştirak ediyor olabilirler. Hattâ bu toplantıda yeniden geri geldiğinizde çocuğunuzun nasıl olacağı ile ilgili konuşmalar da yapılıyor olabilir.
Sizler bilinciniz ve niyetinizle kendi yaşamınızı yönlendirebilir ve kendi gerçekliğinizi yaratabilirsiniz. Bu Dünya'da yaşamakta olan insanların bazı parçaları perdenin diğer tarafında olduğu için, Dünya'da yaşamakta olan insanlarla perdenin diğer tarafında işlerin daha sonra nasıl olacağını, geri geldiğinizde gezegene en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğinizi , hangi kültürde ve hangi cinsiyette olacağınızı ve benzeri hususları tartışabilirsiniz. Olaya böyle baktığınızda, Dünya'dan ayrılanların aslında ayrılmadıklarını söylemek mümkündür. Onlar sadece daha yüksek bir boyutsal düzleme geçer ve daha sonra işlerini yapmak üzere buraya geri gelirler.
Özellikle yaşlı ruhlara dünyada çok ihtiyaç var ve onlar değişimlerin tamamlanabilmesi için gereken her şeyi yapmak üzere genç insanlar olarak yeniden Dünya'ya dönerler. Sizlere bu hususları bilhassa anlatıyorum çünkü Dünya'da gerçekleşmekte olan hızlandırılmış bilinç gelişimine iştirak edebilmek ve ona yardımcı olabilmek için bunları bilmeniz gerekiyor. Bundan sonraki haftalarda işlerin nasıl düşündüğünüzden çok farklı olduğu ile ilgili yeni bilgiler (çoğunlukla iyi
haberler) verilecektir. Rahatınıza bakın ve huzurlu olun.
Ve öyledir.
Kryon
 

0 comments:

Yorum Gönder