8 Haziran 2021 Salı

Pleiades Yüksek Konseyinin Hedefi Haziran 2021

  Bir 1 kişi görseli olabilir

Valerie Donner aracılığıyla

Selamlar, ben Pleiades Yüksek Konseyinden Mira. Ben de şu anda gezegeninizle birlikte gerçekleşmekte olan bu Yükseliş sürecinin tam amacı için Dünya Konseyine yerleştirildim. Çoğunuzun bildiği gibi, diğer gezegenlere Yükseliş süreçlerinde yardımcı oluyoruz. İnsanlığa, Dünyadaki tüm yaşama ve ayrıca Dünya'nın kendisine yardım etmek için buradayız.

 

Biz yeryüzünün sevgili dostlarıyız. Onu çok sevdiğimizi ve saygı duyduğumuzu biliyoruz. Yükselişinizi kutluyoruz çünkü karanlığın devasa ve acımasız güçlerinden bu mezuniyeti hak ediyor. Bazılarınız, sevgili gezegeninizden karanlığın izolasyonu ve uzaklaştırılması nedeniyle daha hafif frekanslar hissediyor olabilirsiniz. Yeniden nefes alabileceğinizi hissediyor olabilirsiniz.
Şu anda, bu büyük değişimde kritik bir kavşaktasınız. Karanlık güçlerde derin bir delme ve geri çekilme yaşandı. Toprağı mahvettiklerini bilseler de sonuna kadar canla başla savaşıyorlar. Sizi temin etmek istiyoruz ki bu neredeyse bitti ve Kaynak'ın üstünlüğü var.
Lütfen dikkatinizi mümkün olduğunca bu açılımın ışığına ve güzelliğine odaklayın. Plan harika ve kaynaklar bol. Işığı tutun ve kalplerinizi birbirinize açık tutun.
Birçoğunuzun zorlandığını ve mücadele ettiğinizi anlıyoruz. Bunca yıllık karanlığın sonuna katılmak cesaret ve güç ister. Tam orada, ışığın eşiğindesin. Hissedebilir ve görebilirsiniz. Işık gerçektir. Neredeyse evdesin. Aslında şimdiden sizin için planladığımız birçok kutlama ve toplantımız var. Elbette tüm bunlar, tamamen güzel yüzlerini görebileceğimiz, gözlerindeki ışığı okuyabileceğimiz ve kalplerindeki sevgiyi hissedebileceğimiz maskesiz versiyonları olacak. Aynısını bizde de göreceksiniz.
Çağlar boyunca vaatler ve kehanetler yapıldı. Şimdi onların gerçek olma zamanı. Sevgililer, toprağı miras alacaksınız.
İyi çalışmalarınız, dualarınız, sevginiz ve yükselişinize olan bağlılığınız için size her zaman teşekkür etmek istiyoruz. Her biriniz bizim ve gezegen için dünyada bir fark yaratıyorsunuz.
Derin sevgi ve özveri ile MiRa🧚‍♀️
Elaine Pagliarini Carrasco🌺🙏
-Ekleyen :Ilhami Dervişler -
Kaynak: https://www.facebook.com/groups/219763895263065/

0 comments:

Yorum Gönder