6 Haziran 2021 Pazar

"SANAT KUMARA'DAN MESAJ"

 Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

🌺SEVGİ YOLUNDA SAĞLAM OLUN VE IŞIK KRALLIĞINA GÜVENLE ULAŞACAKSINIZ!
“Dünyanın yıkımı, İnsanları uyandırmak için gerekli olduğu ölçüde daha da kötüleşecek. gezegenin amansız sömürüsü ve insanlar arasındaki bölünmeler, geri dönüş için kritik kütleye ulaşıldığında sona erecektir. Ve bu noktadayız! ”
NEDEN ŞİKAYET EDİYORSUNUZ?
* Sevgi yolunda sımsıkı kalın ve ışık diyarına güvenle varacaksınız! *
sevgili insanlar,
Umutsuzluğa kapılma, cesur ol, pes etme ama sebat et, korkuyla kör olma, Tanrı'nın sevgisinin ışığıyla aydınlan!
Siz bir insan olarak bu eşsiz deneyimi yaşayabilmeniz için Dünya'da insan olarak doğan ilahi bilinçsiniz. Ve şimdi bundan şikayet mi ediyorsun?!
 
Şu anda insanlık tarihinin en karanlık döneminin ortasında olduğumuzun farkında olun. Dünyanın yüzeyindeki bu değişim noktasında, Cennet'in yardımının – Işık kardeşlerinizin iç ve dış desteğinin – doruk noktasında olduğunu unutmayın.
Ama kendinize, "İşler kötüye gittiğinde bunu kim bilebilir?" diye soruyorsunuz.
Sana söylüyorum, insanların uyanması gerektikçe durum daha da kötüleşiyor. Dünyanın yıkımı, gezegenin amansız sömürüsü ve insanlar arasındaki bölünmeler, ayaklanma için kritik kütleye ulaşıldığında sona erecek. Ve bu noktadayız!
Corona'nın tarihi ve hükümetler tarafından alınan önlemler, insanlara temel sorular sormaları için sebep verdi.
Bir bütün olarak dünya durumu, mücadele, adaletsizlik ve insanlık dışı durum neredeyse dayanılmaz.
Birçoğu kendilerine "Bu dünyada neler oluyor?" diye sormaya başlıyor. Aynı zamanda insanlar bu sisteme, bu matrise olan güvenlerini kaybediyor...
BU MATRIX'İ KAYBETTİREN.
Unutmayın: sadece para sistemi aracılığıyla değil, bu matris aynı zamanda insanların inancıyla da bir arada tutuluyor. Bu, ona olan inanç ortadan kalktığında, o matrisin de ortadan kalktığı anlamına gelir - sadece çözülür.
Bunu anlarsanız, şimdi sevinmek ve kutlamak için her türlü nedeniniz var. Çünkü bu dünyanın, yani sosyal sistemlerin, şimdi yerleşik oldukları ve gelecek için büyük sahtekarlar tarafından tasarlandığı gibi, yok olup gideceği noktadayız.
Bu süreç, bu sistemin kendilerine hizmet edeceğine veya onlara güvenlik ve bir gelecek sağlayacağına inananların sayısı gitgide azaldıkça başladı bile.
Sistemde köklü bir devrimden bahseden sesler zaten var. Sistem içindeki sistemi değiştirmek bir çözüm değildir. Giderek daha fazla insan bunu şimdi anlıyor.
İnsanlar enerjilerini ışık ve özgürlükte birleşmiş bir insanlığa odaklamaya başlıyorlar. İnsanlar kendi geleceklerinin ve Dünya'nın geleceğinin kendi ellerinde olduğunu biliyorlar; doğru vidaları döndürmeye başlarlar.
BOYUTLARIN UCUNDA
İnsanlık tarihinin en dip noktasında olsak da boyutların da bükülme noktasındayız. Yani, bu dünyayı ışık dünyasından yalnızca ince bir perde ayırır.
Dolayısıyla bu günlerin tüm olayları insanları izlemeye çağırıyor; ve insanları yepyeni bir yaşam algısına davet ediyorlar.
Binlerce yıldır taşa konulan şey, artık geçerliliğini yitirene kadar sorgulanıyor. Bu kadar adaletsizlik neden mümkündü ve bu oyunu kim, kimler için tasarladı? Bu soruların cevapları, birçoğunuzun sabırsızlıkla beklediği dönüşü getirecek.
Cesaretle ve şüphesiz aşk yolunda sebat etmek ve devam etmek için kalır; hasat zamanı henüz gelmedi. Ama sana söylüyorum:
Tarlada buğday yüksek ve hasat bol olacak. Tanrı'nın çocukları Tanrı'ya olan inancını yeniden kazandığında ve bu matrise olan inancını kaybettiğinde, yükseliş noktasına ulaşılmıştır.
Bu noktadayız.💢
Sonsuz sevgiyle❣
⚜SANAT KUMARA
* Jahn J. Kassl aracılığıyla🤲
* Daniel Pinheiro'dan Paylaşılan Çeviri👌
--Ekleyen :Ilhami Dervişler -
Kaynak:https://www.facebook.com/groups/219763895263065/

0 comments:

Yorum Gönder