1 Temmuz 2021 Perşembe

Yıldız Tohumu Anlaşması

  Bir 1 kişi görseli olabilir

Yıldız Tohumu Anlaşması’nın, 6 bileşeni var Bunlar sırasıyla Davet, Parçalanma, Tamir, Hediye Verme, Dönüş ve Çözülme olarak biliniyor. 

 

1.Davet
🍀🔥
Bir Yıldız Tohumu olarak, sen, bu dünya uygarlığından farklı olarak bu galakside bir yerde öz farkındalığa eriştin, örneğin Pleiades. Bu uzak dünyada bilincinin ve benliğinin başlamasından sonra, spiritüel bir şekilde evrimleşip kendini farklı bilinç düzeylerinde sayılı inkarnasyonların ile geliştirdin, “evin” olan bu uzak diyarda. Bir noktadan sonra, gelişmiş bir ruh olma ünvanını kazandın, evindeki bilinç seviyesinden mezun olup daha yüksek bir bilinç seviyesine hazır bir ruh olarak. Ve işte, o anda bir davetiye aldın, tüm hayatların boyunca öğrendiklerin karşılığına eşit olarak hayatın sana verdiği hediyeye karşılık ona bir hediye verme fırsatı. Bu, tüm “Başkaları İçin Yardım” (Service For Others) etrafında evrimleşmiş varlıkların bir sonraki evreye evrimleşme ve geçiş yoludur. Bir şey aldığında, en az aldığın kadar karşılığını vermek.
 
🌺💥
Bu noktada karşılığını vermenin çok, çok fazla yolu vardır. Bunlardan bir tanesi de Yıldız Tohumu Anlaşması’nı imzalamaktır: Ruh ailenin verdiği güven ve konforu bırakıp tamamen farklı bir grup ile inkarne olmayı kabul etmek. Bunun için ilk adım, bilinç düzeyini ziyaret edeceğin uygarlığın titreşen frekansına indirmek. Onların frekanslarında olmadığın sürece onların arasında doğman imkansız, ne de olsa. Ve sonra sen, hepiniz bir gün uyanıp, hala onların arasındayken yeniden önceki bilince ermeyi kabul ediyorsunuz. Ve işte bu, Yıldız Tohumu Anlaşması’nın kalbidir: yabancı bir gezegende, yabancı bir kültürde yaşarken kendini iyileştirmek ve önceki farkındalık seviyene erişebilmek. Belki şimdi sezgisel olarak yaptığının ne kadar büyük bir hediye olduğunu anlamıyorsun. Ama, görüyorsun ya, her şey Bir ve başkalarına yaptığın her şeyi aslında kendine de yapıyorsun. Eğer bu gezegende kendini iyileştirmeyi başarabilirsen, başkalarının da senin bu yürüdüğün yolda kendilerini iyileştirmelerinin yolunu açmış olursun. Başkalarına tek kelime etmek bile zorunda değilsin. Sadece o gezegenin bilincindeyken kendini iyileştirmen bile o gezegenin uygarlığı için muhteşem bir hediyedir.
Tabii ki, doğan gereği çok iyi kalpli ve sevgi dolu bir varlık olduğun için tüm bunlar. Eğer başkaları ile paylaşmaya değer bir şey bulursan, onu paylaşmayı istersin. Eğer hizmet edebilirsen, edersin. Eğer öğretebilirsen, öğretirsin. Eğer iyileştirebilirsen, iyileştirirsin. Başkaları İçin Yardım uygarlıklarına evrimleşmiş bir varlık olarak bu senin doğanda vardır. Yani sadece kendini o gezegende iyileştirmeyecek, aynı zamanda, hep yaptığın gibi, nazik bir hediye vermiş olacaksın.
💛💥
Yıldız Tohumları nereye giderse gitsin büyük bir lütuftur.
Ve kendini eski bilinç seviyesine yükseltip iyileştirme görevini tamamladığında, ve o gezegendeki yaşam süren dolmaya başladığında, o zaman ruh ailene geri dönebilir ve onlarla, daha yüksek bir bilinç seviyesinde mükemmel bir mutluluk yaşayabilirsin.
Ve işte bu şekilde bir davetiye aldın. Ev gezegeninde ruh ailen ile birlikte yaşıyordun. Spiritüel evriminde oldukça yüksek bir noktaya eriştin. Ruhsal yolculuğunun bir sonraki evresine devam etmeye hazırdın. Ve bu Büyük Servisini düşünürken, bir Returning Master ile karşılaştın. Onlar hakkında size biraz sonra bahsedeceğim. Fakat büyük saygı duyulan, bilgi ve yükselişin varlığı sana geldi ve senin seçilmiş olduğun bilgisini verdi. Eğer istiyorsan. Sende bir Yıldız Tohumu Anlaşmasının zorluklarını kaldırabilecek coşku ve ilerlemenin olduğunu söyledi, gelişen bir sürü gezegene yardımcı olabilmen için.
Bu asil çabayı gösterme kararını verdikten sonra, sıkı hazırlanma ve çalışma süreci başlıyor. Galaksideki çeşitli Yıldız Tohumlarına ihtiyacı olan gezegenler. Ve sen de aralarından birini, Büyük Servis’in için hedef olarak seçiyorsun!
💥🌷
Dünya, bu zamanlarda, oldukça odak altında bir hedef noktası. Pleiades’li Yıldız Tohumları’nın en çok seçtiği yerlerin başında geliyor. Bunun için bir takım sebepler var. Bunlardan bir tanesi de Pleaidian’lar ve Dünya İnsanları arasındaki yakın aile bağı. Başka bir tanesi de, dünyanın şu an çok fazla Yıldız Tohumuna ihtiyaç duyması. Dünyanın zorluğu ve bu zorluğun davet ediciliği de bir etken, tabii. Dünya, aslında en zorlu görev olarak kabul edilebilir. Ve Pleaidian’lar doğuştan oldukça cesurlardır. Bazıları aptalca olduğunu söyleyebilir. Biz kendimizi en zorlusuna vermeye ve zorluklara meydan okumaya hazırız. Fakat hepsinden önemlisi, dünya gezegeninin insanlarının yükselişinin galaksideki kritik önemi. Bu daha önce hiç olmadı. Ve eğer başarılı olursa, geri çevrilemez bir şekilde galaktik bağları değiştirecek. Zamanın başından beri süregelen tüm gezegen ve yıldızlar arası savaşları bitirecek.
Dünyanın bu kadar zorlu ve karışık olmasının sebebini biraz sonra açıklayacağım fakat anlamanı istediğim bu yaptığının intergalaktik olarak çok önemli bir görev olduğu! Şu sıralarda Yıldız Tohumları’nın dünyaya gelmesinden daha büyük bir fedakarlık olabileceğini sanmıyorum!
Çok, çok fazla Pleiadian şu an burada, “Büyük Hediye”lerini veriyor.
🔥💦
Buraya gelmeden önce Yıldız Tohumları bir Returning Master‘ın koruması altında vakit geçirirler. Bu insanlar, Yıldız Tohumu anlaşmalarını tamamlamış kişilerdir, seçtikleri gezegende eski bilinç seviyelerine yükselmiş ve geri döndüklerinde ise yeni Yıldız Tohumlarına öğrendiklerini anlatıyorlardır. Sen, en saygı değer Returning Master’lar tarafından eğitilip, hazırlanıp, öğrendin: dünya üzerinde daha önce görev yapmış olanlar tarafından. Sana bu görevim zorluklarını ve olasılıkları anlattılar, örneğin o gerçeklikte kaybolmak. Huzurlu Pleiadian kültüründen agresif ve vahşi Dünya kültürüne gitmenin şoku. Dünya üzerindeki psişik ses seni deliliğin kıyısına getirebilir ve spiritüel güçlerini bloklayabilir. Dünya üzerindeki insanlardan “farklı” olduğunu bilmenin fakat neden farklı olduğunu ve neden burada olduğunu hatırlamamanın zorluğu. Yabancılar denizinde izole olmanın yarattığı zorluk, ki bir çoğunuz “yalnız” inkarne olmanın sonucu olan bu acıyı yaşıyorsunuz. Her zaman “garip”, değişik ve hatta doğru olduğunu bildiğin bir şey hakkında konuşamamanın zorluğu. Tüm bunları ve çok daha fazlasını sen kabul ettin. Ve aynı zamanda dünyanın inanılmaz güzellikleri hakkında da bilgilendirildin. Doğal güzelliği, örneğin.
Ve hazır olan Yıldız Tohumu sen, Büyük Servis’in için evini terkettin.💥
Arn Allingham/Zingdad-

2 comments:

Yaşam Dönüşüm Merkezi dedi ki...

Daha fazla bilgi lütfen

Yaşam Dönüşüm Merkezi dedi ki...

Daha fazla bilgi lütfen

Yorum Gönder