12 Temmuz 2021 Pazartesi

Matriks sistemi

 

Kollektifin aynı şekilde düşünmesini ve aynı şeyi yapmasını sağlarsanız, onlara istediğiniz gerçekliği tezahür ettirirsiniz.
Reptile/Sürüngen kökenlilerin yaşadığımız 3b matriks sistemini heklemelerinin en önemli bölümünü dogma inanç sistemlerini kurgulayıp insanlara empoze ederek gerçekleştirdiler.
Tüm din sistemleri, aslında aynı dezenformasyonların ve manipülasyonların varyasyonlarıdır. Sadece, farklı bölge kültürleri içindeki farklı insan yapıları için ayrı olarak tasarlandılar. 
 
Matriks sistemi, ilk olarak insanlara bir kovan zihni olarak empoze edilen inançlar kullanılarak saldırıya uğradı. Bunu korkuyla yapıyorlar ve binlerce yıllık evrensel kozmik bilgileri değiştirerek din sistemlerini tasarladılar.
Daha sonra, insanlar çoğunlukla dinden korktuktan sonra, yeni bir üç boynuzlu canavar daha uyguladılar (son 200-300 yıldır) 1. Washington; insanlar üzerinde askeri kontrol 2. Londra; insanlar üzerinde mali kontrol ve 3. Vatikan; insanlar üzerinde dini kontrol.
Reptile/Kabal, dünya hükümetlerinin neredeyse tümünü kukla olarak kullanan küresel bir kontrol sistemine hakimdir. Bunların hepsi, tamamen sürüngen kökenlilerin kontrolündeki Kabal’ın dizayn ettikleri ve 3b Matriksin manipülasyonu amaçlı uygulanan programlardır.
En önemli hekleme; her şeyin nasıl çalıştığına dair empoze edilen fikirlere dayalı olarak tam bir yanlış gerçekliği uygulayabilmektir. Bu da, gücü elinde tutan bu negatif motivasyonlu grupların kendi istedikleri Matriks gerçekliğini insanlara tezahür ettirmelerine yol açar.
Kendilerinin Lord/Elit oldukları ve insanların onlara mümkün olan her şekilde hizmet ettiği bir realiteyi tezahür ettiriyorlar!
Böylece, dualite boyutunun negatif kutbunu temsil eden bu ırklar, insanları, sadece istedikleri gerçekliği oluşturmalarını sağlamak için manipüle etmekle kalmıyorlar, aynı zamanda insanları köle olarak tutarak, bu 3b matriks oyununu aşamamalarını ve böylece de bu insanlardan beslenerek oyunlarını devam ettirmelerini sağlamış oluyorlar.
Tüm yasananlar kollektifin seçimleri ve dersleridir..
Işıltınıza sahip çıkın!..

0 comments:

Yorum Gönder