6 Temmuz 2021 Salı

Bonilha JG Sirius Geçidi

 Fotoğraf açıklaması yok.


3 Temmuz 2021
Sevilen,❣
Bu hafta Portal Sirian'a tamamen dalmış durumdayız. Bildiğiniz gibi, Sirius bu zamanda Güneş ile kavuşum yapıyor ve şu anki gezegensel geçişimizde bize yardımcı olmak amacıyla Dünya ile bir portal yaratıyor. Siriuslular, Lyranlılar ile birlikte Galaksimizin orijinal gezegen mimarlarıdır. Onlar, Dünya'nın evriminden atalarımız gibi sorumludurlar ve bu nedenle bu zamanda yükselmeyi seçenlerin yardımındadırlar. Potansiyelimizi uyandırmayı, kişisel egemenliğimizi ve dolayısıyla onunla birlikte gelen özgürlüğü yeniden kazanmayı, nihayetinde daha aydınlanmış bir yol seçmeyi amaçlayan Sirian kodları.
Haziran ayında memnuniyetle karşıladığımız Pleiadeslilerle birlikte var olan enerjiler, Aslan Kapısı'ndan gelecek olanlarla birlikte. Temizlik ve entegrasyona odaklanmanın esas olduğu derin bir coşku aşamasına gerçekten dalmış durumdayız. Yakın zamanda dahil ettiğimiz plazma dalgalarının yanı sıra, artık Merkezi Güneşimizin saldığı X patlamaları ile birlikte Sirianalara da sahibiz.
 
Bedenlerimizin güncellemek ve daha kristal bir varlık haline geçmek için ihtiyaç duyduğu uygun dönüşümü tetiklemeyi amaçlayan devasa dalgalar. Bu zamanda kişisel süreçlerimize ve bedenlerimize olan bağlılığımız esastır, çünkü yükseliş sadece fiziksel bir bedende enkarne olduğumuzda gerçekleşir. Bu frekanslar, yalnızca kasıtlı olarak onlarla uyum sağladığımızda ve onları belirli bir amaç için yönlendirdiğimizde demirlenir ve etkinleştirilir.
Bu süreçte saf su içmek, bu enerjileri harekete geçiren en önemli şeylerden biridir. Aynı anda gerçekleşen iki süreç olduğu için kendimizi bitkin hissedebiliriz: eski enerjilerin çözülmesi ve daha kristal enerjilerin entegrasyonu. Dinlenmek, sürekli hareket ettiğimizi, yarattığımızı ve genişlediğimizi hissetsek bile, bu mevcut değişimle yüzleşmenin tek yolu, çünkü bedenlerimizi ne kadar çok zorlarsak o kadar az başarabiliriz.
Bazen akmak, doğayla, suyla, elementallerle iç içe olmak ve bedenlerimizi onarmak kutsal olduğu için bizi doğal olarak yatıştırıp iyileştirmelerine izin vermek, ilk acı çekenler olduğu için bizi daha ileri gitmeye zorlamaktan daha iyidir. bu aydınlatılmış frekansların derin etkisi.
Koşulsuz sevgiyi, şifayı, İlahi hatırlamayı ve bedenlerimizle çalışmak için gereken bilgeliği somutlaştırmamıza yardımcı olmak amacıyla farklı galaktik kaynaklardan gelen enerjiler. İşte tam da bu yüzden Sirius, Pleiades ve Arcturus'un bu frekansları, çünkü görebildiğimizden daha fazlası var, bedenlerimizi uyumlaştırmamıza ve iyileştirmemize yardımcı olmak için şu anda Dünya'yı kucaklıyorlar.
Bu çok önemli bir aşamadır ve Ekim ayının başına kadar sürecektir, çünkü önümüzdeki birkaç yıl boyunca Dünya'nın evrimleşmesine yardımcı olmanın yanı sıra bizi yeniden oluşturmamıza, bütünleştirmemize ve yeniden stabilize etmemize yardımcı olan hayırsever sürece katılan daha fazla enerji olacak. Bu değişim yılı boyunca, daha önce dahil ettiklerimizi uyumlu hale getirmek bizim için olacak, her entegre ettiğimizde olduğu gibi, bir sonraki istikrar aşaması takip edecek.
Aslında bu Yaratılışta eşsiz bir andır. İnsanca hayal edebileceğimizin ötesinde izlendiğimiz bir zaman. İnanç, umut ve bağlılığın, küresel düzeyde tanık olduğumuz her şeye rağmen, egosal kalıplara, eski alışkanlıklara, yargılara veya umutsuzluğun enerjisine düşmemek için temel olduğu bir zaman.
Son olarak, kendi yolumuzu çizmenin zamanı geldi. Uzun süredir köle olduğumuz için Tanrısal Benliğimize ve onun sonsuz sevgisine ve gücüne güvenerek, olduğumuz doğal şifacılar ve liderler olmak için ve şimdi nihayet başlangıçta yaratıldığımız efendiler gibi davranmanın zamanı geldi.
Hepimiz, yolumuza çıkan her şeyin üstesinden gelmek için gereken güce, içsel kaynaklara ve bilgeliğe sahibiz, çünkü eğer irademiz varsa, güce de sahip olacağız.
iraden var mı?
Size kutsanmış bir Sirian portalı diliyorum, sevgililer.🤲
Sonsuz aşkta,❣
Natalya Alba🙏💜
--Ekleyen :Ilhami Dervişler -

0 comments:

Yorum Gönder