8 Temmuz 2021 Perşembe

RUHSAL ÖZGÜRLÜK"

 

Sevgililer!❣
Yeni Bir Zaman geliyor! İnsanlık gerçek özgürlüğünü bilmek üzere: vicdanının özgürleşmesini. Daha önce hiç böyle bir fırsat olmamıştı. Dünya'ya ulaşan Işık miktarı, tüm gölgeleri ortadan kaldırmaya ve perdelerin kalkmasını sağlamaya yetecek ve insan bilincinin genişlemesini sağlayacaktır. Bu olay, insanların şimdiye kadar tüm zamanlar boyunca deneyimlediği dualite durumuna kesin olarak son verecektir.
Bilinç genişledikçe, bu Yeni İnsan Irkını da barındıracak bir Yeni Dünya yükselir, çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Denemeler ve Kefaret Dünyası, bir Yenilenme Dünyasına yol açacak. Böylece, Eylem ve Tepki Yasası'nın hüküm sürdüğü Ruhlar Okulu'nun egemen kuralları sona erer.
 
Unutulma perdesinin neden olduğu bilinç donukluğu yoluyla öğrenmenin yerini, dualitenin artık var olmayacağı yeni bir evrim sistemi içinde, yeni yaşam biçimi alacaktır. Acı ve ıstırap geçmişte kalacak ve sadece Beşinci Boyuta yükselen tüm ruhların üstesinden gelmenin kanıtları olarak hatırlanacak.
Karanlığın binlerce yıldır Dünya'ya hükmetmesi çok kolaydı, çünkü burada minimum bilinçle donatılmış bir insanlık vardı. Birkaç enkarne ruh yükselişini başardı ve enkarnasyon çarkı bin yıl boyunca devam etti.
İnsan vicdanlarının hapsedilmesi, işgalcilerin neredeyse tamamen egemenliğini mümkün kıldı. Çok fazla çaba gerektirmedi, burada da söylediğim gibi her şey çok sınırlıydı. Ama her şey sonsuz Evrenlerde harekettir! Ve Dünya Geçişinin zamanı geldi!
Artık hiçbir şey aynı olmayacak! Çok daha yüksek enerjiler, eski 3B Dünya enerjilerinin yerini alacak. Tüm Alemler ve içlerindeki her şey şimdi minimum tabanın Beşinci Boyut enerjileriyle uyumlu olacağı daha yüksek bir titreşime geçecek.
Burada defalarca söylendiği gibi, kozmik bir olay olan Gezegensel Geçiş, Dünyaların bir parçasıdır ve onların beşeri bilimlerinden bağımsızdır. Bu nasıl olsa Dünya'ya olurdu. Yükseliş, bugün bu Dünyada enkarne olan Ruhların doğasında vardır. Bu nedenle, Geçişin gezegensel olduğunu ve yükselişin her insan için bireysel olduğunu tekrarlıyoruz.
İlahi Kanunlar çok bilgedir ve bu nedenle neredeyse her zaman 3B zihinler için anlaşılmazdır. Bu nedenle, daha az acılı bir çıkış yapmak için, her şey Dünya'dan ve sakinlerinden sorumlu Melek Yardımcıları tarafından efsanevi bir şekilde düzenlenir.
Evrendeki baskın enerji IŞIK'tır. İçindeki her şey, IŞIK aracılığıyla ortaya çıktı ve kendisini yönlendirdi. Biz insanlar temelde o IŞIK'ız. Özümüz, yani İlahi Tohum Atom, saf IŞIK'tır. Dünya Alemlerini oluşturan Pranaların hepsi bu IŞIK'tan kaynaklanmaktadır. Ve şimdi, Geçiş içindeki değişikliklere, IŞIK'ın artan insidansı da neden oluyor.
IŞIK her şeydir! Ve Beşinci Boyuttaki insan bedenleri, tam olarak Dünya'nın bundan sonra alacağı daha büyük Işık insidansı nedeniyle, kristal bazlı olmak için artık karbon bazlı olmayacak. Öyle ki, 12B'den sonra fiziksel beden yok olacak ve bir Işık bedeni olacak!
Gelen değişikliklere şaşırmayın! Artık her şey çok hızlı ve yoğun olacak. Gezegensel Geçişin son aşamasındayız ve aynı zamanda enkarne ruhların kitlesel yükselişinin gerçekleştiği aşamadayız, tam olarak Üçüncü Boyut ve Dualite Dünyasında çıraklar olarak amaçlarını yerine getirmiş olanlar.
Şimdi perdelerin açıldığını hissediyoruz. Bilinç, hızlı bir serbest bırakma süreci gerçekleştirir. Kendini özgürleştirdikçe genişler ve hiçbir şey ve hiç kimse onu kontrol edemez. Ve bu, binlerce yıldır insanlığa hükmeden karanlıklara eziyet eden şeydir. İnsan zihninin kontrolünü kaybetmek, insanlık üzerindeki kontrolünü kaybetmektir.
Özgür bir vicdan bir daha asla manipüle edilmeyecek. Ve manipülasyon olmadan, çalışma, borç ve korku yoluyla kölelik sona erer. Bu yüzden karanlık olanlar insan vicdanlarının uyanmasını engellemeye çalıştılar ve hala da çalışıyorlar, çünkü bir kez uyandığında bir daha tuzağa düşmesine izin vermeyecektir.
Bu olaylar programında, bu Kefaret ve Delil Okulunun sonunu sağlayan Yaratıcının Hükmü de vardı. Bu Galaksideki Karanlığın sonu da kararlaştırıldı. Değişim zamanları burada. Bunlar çok önceden duyurulmuştu, böylece Dünya'nın tüm sakinleri, enkarne olmuş, bedensizleşmiş ve fiziksel olmayan varlıklar, bu tür olaylara hazırlanabilsinler. Fırsatlar eksik değildi, ancak herkes onlardan nasıl yararlanacağını bilmiyordu.
Gezegen taraması kısa süre içinde tamamlanacak. Yeni Dünya ve Yeni İnsanlık ortaya çıkacak, daha önce burada olanların yerini alacak. Bu Gezegene Yeni Bir Bilinç hakim olacaktır. Bu güzel Mavi Gezegende yeni yaşam formları, yeni öğrenme, yeni enerjiler ve yeni olanaklar mevcut olacak. Cennet Bahçesi kesinlikle burada gerçekleşecek.
Yeni bilinç her zaman ne yapacağını, anlayacağını ve nasıl davranacağını bileceğinden, başka hiç kimse başkaları üzerinde kontrol sahibi olmayacak. Her insan sınırsız güçlerinin tam olarak bilincinde olacağından, gerekli olmayacağı için hiç kimse hiçbir şeyden ve hiç kimseden fayda sağlamayacak. Bu tür yetkiler asla kendilerinin veya başkalarının çıkarlarına müdahale etmeyecektir.
Bu yeni kurallar otomatik olacaktır. Hâkimlere veya hükümetlere gerek kalmayacak, çünkü her biri kendi vicdanına hakim olacak. Bu normlar asla ihlal edilmeyecektir, çünkü genişleyen vicdanlar her zaman nasıl hareket edeceklerini bilirler.
Bu Gezegensel Geçiş zamanlarında, bilinci zaten Yeni Dünya için hazır olan ruhların yükselişi gerçekleşir. Bu nedenle, buğday ve dara benzetmesi, gelecek prosedürü örneklemektedir. Davranışı bu yeni bilinç içinde özümsemekte hala zorluk çeken enkarne olanlar, gelecek bu Yeni Dünya'ya kabul edilmek için yeterli titreşime sahip olmayacaklar.
Dünyayı kontrol edenlerin çaresizliği görülüyor. Hiçbir zaman kendilerini ifşa etmediler ve şimdi oldukları gibi göstermediler. Kaçacak hiçbir yer yok ve olacaklardan kaçınmanın bir yolu yok. Bazı girişimler yine de uygulamaya konulacak, ancak istenen etkiyi yaratmayacak. Bir Zamanın sonu yakın! Her insanın vicdanının kurtuluşu zaten aşikardır. Yeni Dünya ve Yeni İnsanlık zaten Yeni Gerçekliktir ve Galaksinin bu en uzak noktalarında hızla gerçekleşir. Olacakları hiçbir şey durduramayacak! Güvenin ve üzerinize düşeni yapın!
Ben Vital Frosi'yim ve görevim aydınlanma!💥

0 comments:

Yorum Gönder