10 Temmuz 2021 Cumartesi

ARCTURIAN'IN YILDIZ GEMİSİ "ATHENA

 

Uma Kumari🤍🙏
🛸ARCTURIAN'IN YILDIZ GEMİSİ "ATHENA" ★
Yıldız Gemisi Athena, tüm Arkturus Yıldız Gemilerinin en iyisidir ve Dünya'yı tüm olumsuz tehditlerden korumaya yardımcı olur.
Sizi Arkturus Yıldız Gemisi Athena'ya götürmek istiyoruz. Bu büyük ırkı anlayarak kendi yaşamlarımıza ve kişisel gelişimimize yardımcı olabiliriz ve sistemlerini inceleyerek neyi yaratmayı arzulayacağımızı bilebiliriz.
Starship Athena, uzay gemilerimiz gibi plastik ve silika seramik karolar gibi malzemelerden yapılmamıştır. Arkturus kruvazörü daha ziyade, bu büyük görkemli uzay gemisine tanık olanlar tarafından kısmen organik görünen malzemelerden yapılmıştır. Arkturuslular her şeyde yaşamı Tek Kaynaktan öykünerek gördükleri için, bu organik kalite Yıldızgemisine neredeyse canlı bir kalite sağlar. Arkturus Yıldız gemisini başka bir boyutta ve çok daha yüksek bir titreşim frekansında var olduğu için (Arkturuslular bizden istemedikçe) gözlerimizle görmemiz imkansız olurdu.
 
Bu yüksek titreşim frekansını anlamak, Athena'nın mekaniğini anlamanın anahtarıdır. Makine daireleri, geminin kendisini ittiği güç kaynağını barındırır. Motor, rokete veya aşina olduğumuz herhangi bir yanma sistemine dayanmıyor, daha ziyade gemi hafif kristallerle hareket ediyor. Bu kristaller, güneş merkezlerinden gelen ışık enerjisini dönüştürebilir ve bu enerjiyi uzay aracına güç sağlamak için dönüştürebilir. (bu belki de NASA'nın yakın zamanda güneş etrafında dönen devasa UFO'lara ilişkin kanıtlarla örtüşebilir) Athena'da ayrıca ancak galaksinin büyük veri tabanı olarak tanımlanabilecek bir oda bulunur. Arkturus'un galaksi ve onların sakinleri hakkındaki bilgisi oldukça geniştir ve bilgi depoları bu odada tutulmaktadır.
Bu odanın içerdiği enerjiye çok benzeyen bir diğer oda da iletişim odasıdır. Arkturuslular, bu iki odayı, bilgi göndermek ve telepati olarak adlandıracağımız şey aracılığıyla diğer Arkturuslular ve diğer ırklarla iletişim kurmak için birbirleriyle kombinasyon halinde kullanırlar. Bu odalara ek olarak, Starship'in navigasyon için birçok komuta odası, konforlu yaşam alanları ve hatta Arkturuslulara ev sistemlerini hatırlatan eğlence için Spaceship Athena odaları vardır.
Arkturusluların silah sistemleri hakkında çok fazla tartışma var. Bu büyük varlıklara kanallık yapan bazıları, onları hiçbir şekilde silaha ihtiyaç duymayan ve tamamen barışçıl olarak tanımlarken, diğerleri, ırkın bir tür silahlara ve araçları için kalkanlara sahip olduğunu tanımlayabildi. En iyi kaynaklarımıza göre, bu sonuçların her ikisi de gerçeğin bir şeklidir. Arkturus Yıldız Gemisi gerçekten de gelişmiş kalkan ve savunma mekanizmalarıyla donatılmıştır.
Ek olarak, Yıldız Gemisi Athena, düşündüğümüz gibi değil, bir tür silahla donatılmıştır. Arkturus silah sistemleri, bir hedefi tamamen ortadan kaldırma ve parçalama yeteneğine sahiptir. Silahlar acıya neden olmaz, ancak sürüngenleri ve gri uzaylı saldırılarını durdurma yeteneğine sahiptir. Arkturuslular, savaş kesinlikle, son çare olsa da, tüm yaratıkların ve ırkların eninde sonunda Tek Kaynağa dönmesi gerektiğini bilirler.
Yardımsever Arkturuslu varlıkların, insanlığa bir sonraki yükseliş seviyemize yardımcı olmak için özel bir görevi vardır. Bu hedef zihin ile, Yıldız Gemisi Athena'ya yolculuğumuzun son durağı ruh odasına. Ruh odası, Arkturusluların ihtiyaç duyan ruhların enerjisine yardım edebilecekleri ve bir sonraki öğrenme deneyimleri için onları canlandırabilecekleri bir hastane olarak düşünülebilir. Burada Arkturuslular, titreşim frekanslarını bir sonraki gelişim aşamasına yükseltmeye hazır olan bireylere yardım edebilirler.
Bu muhteşem Yıldız Gemisini anlamak, burada yaşamdaki misyonumuzu anlamamıza ve aynı zamanda hemcinsimize yardım etmemize ve ruhsal gelişimin ve farkındalığın yüksek aşamalarına ilerlememize izin verir. Şüphe anında, Arkturusluların Yıldız Gemisi Athena'daki tüneklerinden her zaman tetikte olduklarını hatırlatın.
Devina Nund🧚‍♀️🙏💜
(Kraliçe, Yükselen Usta, Tanrıça Savaşçı, Yıldız Tohumu, Galaktik Federasyonun Elçisi)

0 comments:

Yorum Gönder