16 Temmuz 2021 Cuma

Başmelek Mikail: İllüzyonun Ötesine Geçmek

 baş melek michael 2 eraoflightdotcom

BEN Başmelek Mikail'im. Bu enerjileri size getirmeye devam etmek için sizinle birlikte olmak için bu zamanda buradayım.

Bunun yerine, enerjileri size getirmeyin.ama  kim olduğunuza yeniden uyanabilmeniz için bu enerjilerin bilinçli  farkındalığını size getirin. Bilincinizin burada bilmek için büyüdüğünüz bilinç olmadığını giderek daha fazla anlayabilmek.

Bilinciniz, beş, on yıl öncesinin bile ötesinde muazzam bir şekilde arttı. Hatta bazı açılardan aylar önce. Titreşimi artırdın. DNA süreciniz bir kez daha yeniden bağlanıyor.

Sen bunun farkında olmayabilir, ama hayatında oluyor synchronicities hissediyorum her zaman: o  olduğunu  bir farkındalık. Ve bu eşzamanlılıkların ne kadar çok farkında olursanız, o kadar çok olmaya devam edecekler. Ve bunlar olmaya devam ettikçe, perdenin kalktığını daha çok anlayacaksınız. Artık orada değil. Birçoğunuz için uzun zamandır orada değildi. Ama sizi baskı altında tutmaya devam eden şey, içinizdeki programlamadır, eski programlamadır. Buradaki illüzyonda, üçüncü boyut illüzyonunda sizi aşağıda tutmaya devam ediyor.

 

Ama şimdi size diyorum ki: isteyin, yardım isteyin, rehberlik isteyin, rehberleriniz kim ise yardım isteyin. Kendime Başmelek Mikail deyin ve gelip Alevli Mavi Gerçeğin Kılıcımı getirmemi ve sizi bu gezegende bu ayrılık illüzyonuna hala bağlayan psişik bağları koparmamı isteyin.

Ve bunun sadece bir yanılsama olduğunu unutmayın. Bundan başka bir şey değil. Kendinize izin verirseniz, hepiniz bu yanılsamanın ötesine geçtiniz. Hepiniz matrisin ötesine geçtiniz. İzin verirseniz, inanırsanız hepiniz matrix'in Neo'su oldunuz.

Birçok kez 'inanmak görmektir' sözünü duydunuz. Ve bunu ne kadar çok yaparsanız, o kadar çok farkına varırsınız ve hatta daha fazla hatırlarsınız, çünkü hepinizin daha önceki uygarlıklarınızda, onun bu gezegendeki önceki yaşamlarında içinizde buna sahiptiniz.

Hepiniz, içinizdeki  BEN'İM Varlığı ile, içinizdeki Büyük Bilinç ile bir olduğunuzun idrakine ve anlayışına  sahiptiniz. Hepinizde vardı bu. Ve birçoğunuz şimdi bu hatırlamaya geri dönüyorsunuz, içinizdeki egemen varlıklar olduğunuzun farkına varıyorsunuz – her zaman oldunuz, şimdi oldunuz ve her zaman da öyle olacaksınız, tıpkı içinizdeki Tanrı-Kaynağı gibi. Siz içinizdeki Büyük Kaynak Bilincinde saf bilinç, saf titreşimsiniz.

Ve bunu ne kadar çok anlar, anlar ve hatırlarsanız, çevrenizde ne olursa olsun, hayatınızın her anında o sevinci o kadar çok bulacaksınız. Çevrenizde neler olup bittiği önemli değil. Haber ne olursa olsun, duyduğunuz program ne olursa olsun, birçok farklı kaynaktan getirilen propaganda ne olursa olsun. Çünkü buna bakabilecek, onu dinleyebilecek ve ötesine geçebileceksiniz. Artık senin için olmadığını anlayacaksın. Onun ötesine geçtiğinizi bileceksiniz. Çünkü sen  onun  ötesindesin. Bu çağrıdaki her biriniz veya bu kelimeleri okuyan ve daha sonra bu kelimelere rezonansa giren her biriniz, şimdi her biriniz bunun ötesindesiniz. Olmanıza izin verirseniz, yanılsamanın ötesindesiniz.

Ama her zaman geri geliyor, içinizdeki o düşük titreşim, içinizdeki o ego duygusu, sizi hala geride tutmaya, sizi tutmaya çalışan alt ego. Bazılarınız daha önce ona 'şeytan' dedi. Ve birçok açıdan, evet, öyle. O, her birinizin içindeki Gölge-Benliktir. Ama egonun kendisi kötü değildir. Egonun kendisi içinizde devam edecek. O senin bir parçan. Ama alt ego geride kalacak. Ve Yüksek Ego devam edecek ve sizi daha yüksek titreşimlerde sürdürmeye devam edecek.

Unutmayın, her biriniz: her biriniz egemen özgür varlıklarsınız. Her biriniz bu zamanda burada gerçekleşmekte olan bu tekamül ve devrimin bir parçası olmak için buraya geldiniz.

O halde  bunu bilin  ve gerçekten de her şeyin   bir nedeni olduğunu anlayın. Şu anda her şey tam da olması gerektiği gibi oluyor. Ve bir sonraki anda, tam da olması gerektiği gibi tekrar oluyor. Her birinizin içindeki, bireysel ve toplu olarak yaratıcı süreçle ilgili. Hepiniz Gaia ve Gaia üzerinde bu Yeni Altın Çağı yaratıyorsunuz. Bunu hep birlikte yaratıyoruz.

Hepimiz bu Yeni Altın Çağda ilerleyecek miyiz? Hayır. Birçoğu çıkış noktalarını çoktan seçti. Birçoğu henüz kendileri için gelmemiş olan çıkış noktasını seçti. Ama bu   senin endişen değil .

Endişeniz kendiniz ve yardıma hazır olanlara yardım etmek. Tıpkı sizin yardıma hazır olduğunuz gibi, bizim size yardım etmemiz gibi. O halde ne zaman rehberliğe ihtiyacınız olursa, o yardımı aradığınızda, belki farklı bir bakış açısı aradığınızda bizi arayın, biz her zaman ve her şekilde orada olacağız. Çünkü sizler Işığın Sevgili Kardeşlerisiniz.

BEN Başmelek Mikail ve şimdi sizi huzur, sevgi ve birlik içinde bırakıyorum. Ve her birinizin içindeki bilişi paylaşmaya devam edin ve ayrılık yanılsamasının ötesine geçmeye ve perdenin tamamen kalktığını ilk ve son kez fark etmeye hazır olan herkesle. Veya gelen 'Matrix' orada  olan  hiçbir kaşık.

Barış ve sevgi hepinizle olsun.

**Kanal: James McConnell

** Kaynak 1 2

0 comments:

Yorum Gönder