14 Temmuz 2021 Çarşamba

PERİ KRALLIĞI:

 

"BİLİNCİ YERLEŞTİRMEK"
Peri Krallığının sevgisinin tatlılığı ile, sizi selamlamak ve Dünyadaki dönüşüm ve Yaratıcı farkındalığının bu kutsal periyodunda sizlerle paylaşmak için geliyoruz.
Biz, Peri Krallığının bu zamanda sizi ve Dünyayı desteklediğimizi bilmenizi ve anlamanızı diliyoruz. Tüm varlıklar gibi, Yaratıcının mesajını, bilincini ve tohumlarını getiriyoruz, özellikle Yerküreye, Dünya Ana’ya ve Doğa Krallıklarına.
Yaratıcının bilincini odaklandığınız her yere tohumlama doğal yeteneğinize ve içgüdünüze uyarmayı diliyoruz. Yaratıcının bilincini, ışığını, sevgisini ve titreşimini aktarma, demirleme ve inançlarınıza ister açık olsunlar ister kapalı, her varlık ile paylaşma yeteneğine sahipsiniz.💥
Bu çok güçlü bir bildirimdir, ama doğrudur, size güç verir, Dünyaya pozitif ve sevgi dolu değişimleri başlatma sevgi dolu gücü. Bir insanın veya ruhun farkındalığını sizin gibi benzer düşünceyi taşımak için değiştirmesi gerekmez, ama onların zihinlerinde ve varlıklarında bilgeliğin ve kutsal farkındalığın yeni uyanışını başlatmak için, başkalarıyla Yaratıcıyı paylaşma yeteneğine sahipsiniz. 
 
Dünya ve insanlık ile çalışan biz periler bile, Dünyada ve insanlıkta inatçı veya durgun enerjilere benzetebileceğiniz şeylerle karşılaşıyoruz, bu bölgelere çok fazla dikkat gösteriyoruz, ışık ve sevgi farkındalığına tepki umuduyla ışığımızı onun derinliklerine genişletiyoruz. Bu her zaman mümkün olmuyor, çünkü bazı enerjiler sadece ilahi zamanlamada veya hazır olduklarında değişiyor, ama ışığınızla, gömülmüş ışık tohumları ile değişimleri başlatma yeteneğine sahip olduğunuzu bilmenizi diliyoruz.🍀
Bu enerjileri, insanları veya durumları manipüle etmek veya etki altına almak değildir, cömertliğiniz ile Yaratıcının güzelliğinin bir kez daha tezahür etmesi ve form bulması için zemin hazırlayabildiğinizi bilmektir.
Gerçekliğinizde inatçı, dirençli enerjiler ile karşılaşabileceğinizi biliyoruz; bunlar Dünyada daha güçlü ve çok daha gereksinim duyulan değişimleri yapmak için cömertliğinizi paylaşma fırsatlarınızdır. Eğer karşılaştığınız tüm inatçı enerjilere Yaratıcının bir tohumunu yerleştirirseniz, negatif, hoşnutsuz ve farkında olmayan enerjilerin kontrolünün özgür bırakırsınız, onları kolaylıkla dönüşmeleri için Yaratıcının ışığına koyarsınız.🌷
Bu tür enerjiler korkular, negatiflik, suistimal, kontrol, illüzyon, yoksunluk olabilir, Yaratıcının sevgi dolu gerçeği ve güçlendirmesi olarak tanıyamayacağınız tüm enerjiler. Bu enerjileri insanlarda, kendinizde, medyada, Yerkürede, topluluklarda ve durumlarda fark edebilirsiniz, saklandığı görünen, ama aslında Yaratıcı olarak herkesin büyük uyanışını başlatan inatçı enerjileri tanıyacağınız çok alan vardır.
Özellikler Yerkürede ve doğal alemlerde Yaratıcının ışığını ve bilincini paylaşma fırsatlarının çok olduğunu bilmenizi istiyoruz; özellikle insanların etkileri, Dünyada acı ve dengesizliğe neden olan onların gereksiz ve bencil arzuları nedeniyle çok büyük stres deneyimleyen bazı bölgeler var.
Varlığınızın her veçhesinde ve aklınızda cömertlik sözcüğünün anlamını anlamanın zamanı. Yaratıcı cömerttir, enerjilerini ve sürekli olarak bolca akıtır, sürekli yeniler.🌲
Yaratının aynı cömert doğasını, içgüdüsünü ve özünü ifade ederek Dünyada yürümenizin zamanı. Bu şekilde yalnızca inatçı enerjileri uyandırmayız, aynı zamanda bir çok insanı Dünyada Yaratıcıyı deneyimlemekten ayıran yoksunluğun titreşimini, varlığını ve damgasını çözeriz, ama ayrıca içeride ve etrafta Yaratıcıyı daha tam olarak tezahür ettiririz.
Cömertliğiniz fiziksel olarak sahip olduğunuz şeyleri paylaşmaktan gelmez, varlığınızda sahip olduğunuz şeyi bile paylaşmaktan gelmez; gerçek varlığınızı, içinizde sürekli olarak tanıdığınız Yaratıcının gerçeğini, sevgisini ve varlığını paylaşmaktan gelir.
Bu çok güçlü bir bildirimdir, çünkü sahip olduğunuz şey değildir, olduğunuz şeydir ve aynı zamanda cömertliğinizin ortaya çıkmasını teşvik eden gerçeğinizi tanıma istekliliğinizdir.🌺
Cömertlik varlığınızdaki çok kudretli ve Yaratıcının yaşam gücü enerjisi ile dolu saf enerjinin genişlemesine benzer, varlığınızdan ortaya çıkar ve nerede gereksinim varsa oraya bir tohum gibi ekilir. Bu ifade sonuçlarından beklentilerinden ve karşılık taleplerinden özgür gerçekleşir. Bu cömertlik ifadesi varlığınızda teşvik etmek ve desteklemek istediğimiz şeydir.
Perspektifi taşımanızı ve cömert bir varlık ve Yaratıcının ışığının ve bilincinin bir ifadesi olduğunuzu tanımanızı diliyoruz, böylece Yaratıcının ebedi akışına bağlı olarak kendinizi desteklersiniz, bu muazzam dönüşüm zamanında ilahi hizmette olmanıza izin verirsiniz. Sanki tüm kısıtlamalar ve korkular çöküp gitmiş gibi, Dünyada Yaratıcıyı bedenlemekte, çok daha büyük rahatlık duygusu bedenleyen kendi enerjilerinizi fark edersiniz.
‘Peri Krallığı, desteğini, sevgini, ilahi enerjini ve bilincini benimle paylaşman için sevgiyle ve açık kalple seni çağırıyorum. Varlığımın içinde var olan Yaratıcının doğal cömertliğini aktive etmeme ve deneyimlememe yardım et.
‘Kendimi Yaratıcının cömert bir ifadesi olarak tanıyorum ve onaylıyorum; bu ifade ile, tüm durgun ve inatçı enerjileri, aynı zamanda kendimdeki, başkalarındaki, durumlardaki ve Yerküredeki yoksunluğun varlığını çözüyorum.
‘Ben Yaratıcının cömert bir ifadesiyim ve Yaratıcının benden cömertlikle akmasına, tüm gereksiz enerjileri aydınlatmasına ve ışığa dönüştürmesine izin veriyorum.
‘Peri Krallığı, bana doğal Yaratıcı cömertliğim ile uyum içinde çalışmayı öğret, böylece Yaratıcının tohumlarını ilham geldiği zaman tüm uygun yerlere ekebileyim.
‘Sadece kalbimin aktive olduğunu ve içimden yükselen sevginin derin genişliğini hissedeceğimi biliyorum, bu kalp çakramdan gereksinim duyulan yerlere akarak ifade edilecek.
‘Paylaştığım enerji, Yaratıcının aktif ve bol ışığını uyandırmak için bilinç, kodlar, enerjisel kalıplar ve dönüşüm ışığı ile tohumlanacak.
‘ Bu kutsama için teşekkür ederim.’
Bu duayı üç kez okuduktan sonra sadece oturun ve bize, Peri Krallığına sizi sarmalamamız, enerjileriniz ile çalışmamız ve bu tezahürü desteklememiz için izin verin.💥
Yaratıcının cömertliğini ifade etme yeteneğini taşırken, aynı zamanda bir rahme benzersiniz, varlığınızın içinde çok güçlü ışık titreşimleri olur, varlığınıza Yaratıcıdan bir dönüşüm tohumu veya ilham yerleştirildiği zaman, gerçekleşmesini sağlamak için enerjiyi besleyebilirsiniz ve destekleyebilirsiniz.
Bu yetenekten dolayı, Dünya Ana’nın rahmini beslemekte ve düzeltmekte bizi desteklemenizi diliyoruz; Dünya Ananın içindeki kutsal yer.
Dünya Ana benliğinin yüksek veçhelerini dönüştürüyor. Sizinki gibi, enerjileri sürekli olarak değişiyor, bu da topraklama zorluğuna neden olabiliyor. Dünya Ananın rahminin veya yaratım odasının beslenme ve tezahür sürecinde topraklama gereklidir. Fiziksel bir varlık olarak, sizler ayrıca ruhunuzda aynı rahme sahipsiniz.
Dünya Ana yaratıcının güzelliğe dönüşürken, onun rahminin titreşimini düzeltmek ve yükseltmek ve enerjilerini topraklamak amacıyla cömertliğinizi Dünya Ana ile paylaşmanızı ve ona göndermenizi teşvik etmeyi diliyoruz.
Bir çok insanın cömert enerjilerini ve sevgilerini Dünya Anaya göndermesiyle ve onun rahim veçhesine bağlanmasıyla, her insan aslında Yaratıcının bilincinin tohumlarını Dünya Ananın rahmine eker. Yaratıcının tohumlarındaki bilincin farkında olmasanız bile, Dünya Ana, Yerküre ve Doğa Krallığı vasıtasıyla doğacak olan Sevginin Yeni Çağı için yeni bilinci taşırlar.
Basitçe meditasyonda oturun, sizi desteklemesi ve rehberlik yapması için Peri Krallığını çağırın, varlığınızdaki Yaratıcının cömertliğini aktive etmenize yardım etmemizi isteyin.
‘Ben şimdi Yaratıcının cömert ifadesiyim.
‘Varlığımdaki büyük gerçeğin ve sevginin yerinden, Yaratıcının bilincinin bir tohumu olarak, Dünya Ananın rahmini desteklemek ve tüm varlıkların ve Yerkürenin Hücresel seviyesine Sevginin Yeni Çağı için Yaratıcının bilincinin tezahürünü desteklemek için gerekli olan enerjiyi, bilinci, sevgiyi ve titreşimi ifade ediyorum.🍀
‘Lütfen şimdi hizmette olmakta beni destekleyin. Teşekkür ederim.’
Sadece Dünya Anaya sabit bağlantınızı hissedin, Yaratıcının cömert bir ifadesi olarak Dünya Ananın gereksinim duyduğu her şeyi onunla paylaştığınızı bilin.
Dünyanın yükselişinin her veçhesini desteklemek için buradayız,
Peri Krallığı.🧚‍♀️🧚‍♂️🌺
(Çeviri: Saffet Güler)
Williams-Gilbert-Mist-Angel
Natalie Glasson kanalıyla, www.omna.org
(9 Temmuz 2014)💥

0 comments:

Yorum Gönder