6 Temmuz 2021 Salı

İLAHİ ATEŞ...

 Bir gökyüzü ve doğa görseli olabilir

İnsanın şu anda yapabileceği en iyi ve tek şey titreşim seviyesini yükseltmek için, kendisini yakında içine dalacağı güçlü dalga ile uyum içinde bulması için Tanrı’ya dönmek ve kendisini bilinçli olarak geliştirmektir.
Gezegenimize sunulan yeni koşullara eşlik eden sözünü ettiğim Ateş her şeyi yenileyecek, arıtacak, yeniden yapılandıracak: madde saflaşacak, kalpleriniz kederden, sıkıntılardan, şüpheden özgürleştirilecek ve ışıltılı hale gelecek; her şey gelişecek, yükseltilecek; düşünceler, görüşler ve negatif eylemler tükenecek ve yok edilecek.
Şu anda hayatınız esaret, ağır bir mahpustur. Durumunuzu anlayın ve kendinizi bundan özgürleştirin. Size şunu söylüyorum: hapishanenizden çıkın! Kişinin mutluğunun nerede yattığını anlama yeteneksizliğini, bu kadar çok ıstırabı, bu kadar çok kandırmacayı görmek gerçekten üzücü.
Etrafınızdaki her şey yakında çökecek ve yok olacak. Bu uygarlıktan ve onun sapkınlığından hiç bir şey kalmayacak; tüm dünya sallanacak ve insanların cehaletin boyunduruğu altında olmasını sürdüren bu doğru olmayan kültürden hiç bir iz kalmayacak. Depremler yalnızca mekanik fenomen değildir, depremlerin amacı ayrıca kendilerini hatalarından ve aptallıklarından özgürleştirmeleri ve evrendeki tek varlıklar olmadıklarını anlamaları için insanların idrakini ve kalbini uyandırmaktır.💥
⚜Peter DEUNOV-
💚💙-Gelecek Üzerine Kehanetler(1944)

0 comments:

Yorum Gönder