16 Temmuz 2021 Cuma

Vital Firos

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir

 

Sevgililer!❣
Yeni bir konu prensipte tartışılabilir, ancak bilindikçe herkes kendi bakış açısına göre bir anlayışa sahip olacaktır. Vicdanlar aynı olmadığı için anlayış ve anlayış herkes için aynı olamaz.
Her durumun konseptini belirleyen şey, bireysel vicdanı oluşturan kümedir. Bir kollektif içinde pek çok şey benzer olsa da, enkarne olmuş her insanda benzersiz bir Sistem vardır. Ardışık enkarnasyonlar sırasında yaşanan deneyimlerin sonucudur.
Her enkarnasyon, o ruh bilinci üzerinde bir katman sağlar. Unutuşun perdeleri geçmiş yaşamların deneyimlerini örtse de, öteleri aşan bu devasa bagajdan hiçbir şey kaybolmaz. Doğru zamanda, bu tür bilgiler günlük durumlara uyar ve bunlara katkıda bulunur.
Tüm Evrende hiçbir iki bilinç birbirine benzemez. Ve bu, fikirlerin daha geniş bir bağlamda benzer görünseler bile her zaman bireysel olacağını anlamak için yeterlidir. Konsensüs ancak her iki tarafta tutarlılık olduğunda var olacaktır, bu nedenle taraflar arasında bir medyan ayarlaması meydana gelir.
 
Yani, bir tartışmanın başlangıcında, herkesin elindeki konuyla ilgili bir fikri vardır. Konu tartışmaya açılana kadar çok basit görünüyor. Herkes fikrini söylerken kafa karışıklığı başlar ve çözüm gittikçe uzaklaşır. Ve daha önce çözülmüş gibi görünen şey, şimdi gruptan herhangi bir anlaşma yok gibi görünüyor. Ve eğer herkes kendi yöntemiyle çözmek isterse, çatışma kesindir.
Burada açıklanan örnek, insanlığın Dünya'daki şu anki anını anlamamıza hizmet ediyor. Yüzlerce hatta binlerce enkarnasyondan sonra her insan, yürüdüğü bireysel yol boyunca yaşadıklarına göre deneyimlerini yaşadığı, öğrendiği ve anladığı bir bagaj taşır.
Hatta herkes ortak yollardan geçmiş olabilir, ancak iki yol tam olarak birbirine benzemez. Aynı durumları yaşamanın bir yolu yok. Ve bu şekilde, öğrenme benzersizdir.
Ve Kefaret ve Delil Dünyası kategorisinde Döngünün Sonuna geldik. Bilinçler artık bu ruh bagajını değerlendirebilir. Herkes deneyimlerini paylaşabilir. Büyük bir dostluk zamanı. Hepsi yolculuğun sonunda burada toplandı. Her harika hikaye! Herkesin öğrenilen dersleri anlatması milyonlarca yıl alacaktı. Ancak yeterli zaman yok, bu yüzden herkes kendi hikayesini anlatmak istiyor ve başkalarının hikayelerini dinlemiyor.
Babil Kulesi kurulur ve kimse diğerlerinin anlattıklarına dikkat etmez. Sadece kendi deneyimlerine dayandığı için herkes haklı olduğuna inanıyor. Ve tartışmalar her konuda şekillenir. Ve biliyoruz ki bir tartışmada herkes sadece kendi versiyonunu kabul eder.
Eski Gezegen Döngüsünün sonu herkesi direksiyona geçirdi. Şimdi Denemeler ve Kefaret adı verilen bir zamanın son noktasına ulaşan 7.5 milyar enkarne ruh var. Her vicdanın durumunu belirleyecek olan bu öğrenme olduğu için, herkes kendi öğrenmesine bağlı olacaktır. Daha yüksek titreşim, onaylananları, bu ilk aşamada karşılaşılan zorluklardan arınmış bir Yenilenme Dünyası olan Yeni Dünya'ya götürecektir.
Her insanda, başkaları için en iyi olduğuna inandıklarını ortaya çıkarmaya inanılmaz bir ihtiyaç vardır. Ancak deneyimlerinin yalnızca kendisine hizmet ettiğini unutur, çünkü diğer herkesin de kendi deneyimleri olmuştur. Her biri, yaşadıklarına ve öğrendiklerine göre öğrenimini yaptı. Yani fikir birliği yok. Ama anlayış olabilir.
Aynı noktaya giden birçok yol olduğunu ve önemli olanın o noktaya ulaşmak olduğunu anlayın. Dağları aştıysanız, sizi nihai hedefe götüren benzersiz deneyiminizdi. Diğeri ovaları ve gölleri seçti, ama oraya da gitti. Ve gelen herkes, Yeni Dünyanın nihai onayını ve anahtarlarını alabilir.
Gelenler arasında tartışmalar artık gereksiz. Üstelik yolda kaybolanlar arasında ağıtlar da var. Kısa yollarda yürüdüler veya deneyimlerinin toplamında puan alacak testlerden kaçındılar. Hile yapmak istediler ve şimdi performanslarının kötü sonucu acı. Yine de herkesin gerekçelerini duymasını ve onları geçerli kabul etmesini istiyorlar. Titreşim empoze edilmediği, ancak zorlu testler altında fethedildiği için maalesef mümkün değil.
Çabalarınız sayesinde reytingi kazanan sizler, anlatacak güzel bir hikayeniz var. Başkalarının duymak istememesi önemli değil! Alcyone Merkez Kütüphanesinin yıllıklarında yazılmıştır ve sonsuz Evrenler tarafından erişilebilirdir. Bu hikaye asla silinmeyecek. Ve önemli olan da bu!
Diğer kişinin fikrinin her zaman ondan bahsettiğini unutmayın, siz değil. Hikayeniz kimse tarafından deneyimlenmediği için kimse sizin adınıza konuşamaz. Diğeri kavramları yayınlayabilir, ancak yalnızca deneyimlerine dayananları. Sizi hikayelerinin sizinkinden daha gerçek olduğuna ikna etmeye çalışmakta ısrar edenlere değerli zamanınızın bir dakikasını bile vermeyin. Sadece omuz silkin ve devam edin, geç kalanlar her zaman başarısızlıklarını haklı çıkarmaya ihtiyaç duyarlar.
Kazananın kimseye açıklama yapmasına gerek yok. O sadece senin zaferini tatmalı. Başkalarına söylemeye gerek yok, çünkü hayat kitaplarına kaydedilecek. Güçlüler asla güçlerini empoze etmez, çünkü buna hiç ihtiyaç yoktur. Kaybedenler ise çabucak unutulur, bu yüzden başkaları tarafından hala duyulabilirken çığlık atarlar.
Herkesin bakış açısı kendi bilincidir ve benzersizdir. Bu nedenle, görüş tartışılmaz. Açıkçası, dayatılmamalıdır. Senin için önemliyse, güvende tut. Ve eğer önemli değilse, kimse almak istemez.
Ben Vital Frosi'yim ve görevim aydınlanma!Kaynak:https://www.facebook.com/dervisilhami

0 comments:

Yorum Gönder