12 Temmuz 2021 Pazartesi

Işık Kazandı

 

Zaman ile ilişkili bir Boyut var mı? Geçmiş geçti. Gelecek gerçekleşmedi.


ŞİMDİ'nin Zamanla hiçbir ilgisi yoktur ve yalnızca insanlığın ŞİMDİ Olan Her Şeyin Birliğini deneyimlemesi için bu Matrix'te bir uygulama olarak mevcuttur.


Ruh, ŞİMDİ Olan Her Şeyin okyanusunda mevcuttur! İnsanlığın işleyiş biçiminin aksine, Deneyim Boyutlarının hiçbiriyle sınırlı değiliz – 3., 4., 5. ve hatta 22.


ŞİMDİ Olan Her Şeyin Birliğinde insanlık, Ruhumuzun Işık Yolunu uygulayarak tezahür etmeye ve Ruhumuzun Amacı olmaya hizmet eder!


Ruhumuzun Işık Yolu, Varlığımızın geniş bir spektrumunda yer alan bir son nokta değildir. Zamansızlık Alanında ŞİMDİ hareket halinde olan Her Şeyin İçindeki Bilincin bu yönüdür! ŞİMDİ Olan Her Şeyin Alemine ve Toprak Ana'ya odaklanırsak, IŞIĞIN KAZANDIĞINA tanıklık edeceğiz!


Sevgili Varlıklar, gücünüz Yaratılıştadır. ŞİMDİ.


İnsanlığın doğuştan gelen gücü, ŞİMDİ Dünya Ana üzerinde olan Her Şeyin tüm dünyasını Yaratma ve Yeniden Yaratma yeteneğidir!


Ruhun birincil amacı, frekanslarını 3./4. boyut ortamından 5. Boyutun temel seviyesine yükseltmek için yeterli Yaratıcı Işığı bütünleştirmeye fiziksel beden ev sahibini hazırlamaktır.


Bu noktada, fiziksel beden Ruh İnfüzyonu haline gelir – ücretsiz bir kap içinde güçlenir. Bireysel talip artık sadece sürdürülebilir bir ruh değildir. Her insan Yaradan'ın dinamik dönen enerjisinin okyanusunda minyatür bir girdap gibidir.


Evrimin bu aşamasından sonra, artık 3./4. boyutlarda bir Üst Ruh Yüksek Benliği olmayacak.


Şu anki zaman çerçevemiz, Dünya Ana'nın Evrenin Beşinci Boyutlu Titreşim Frekansına geçişinin parametreleri tarafından tanımlanıyor. Bunun ŞİMDİ Olan Her Şeyin Yaratıcısı ile doğrudan bir ilgisi yoktur. Dünya Ana ve insanlığın fiziksel alanıyla – Var Olan Her Şeyin Titreşim Frekansı olmak ve Dünya Ana üzerinde fiziksel olarak tezahür etmek – alakalı hale gelir!


Eşsiz ve bireysel Işık Yolumuz içimizde tasarlanmıştır ve ŞİMDİ Olan Her Şeyde – Evrenin Boyut Frekanslarının her birinin ve her bir parametresinde – çalışmak üzere tasarlanmıştır! Işık Yolumuz biziz – bireysel ben, kendim ve Var Olan Her Şeyin Ben! – Kolektif olarak çalışmak üzere tasarlanmış ve tasarlanmıştır!


Dünya Ana'nın Beşinci Boyut Titreşim Frekansına geçişi 27 Mart 2017'de tamamlandı . İnsanlığın geçişi son aşamalara geliyor.


Halihazırda İnsanlık Yerleşmemiş Bir Dönemdedir. Bazı Ruhlar hala 3B Varlıklar olarak kullanmakta ve faaliyet göstermektedir. Diğerleri, Toprak Ana'nın 5B Enerjisini sıkı bir şekilde uyguluyor!


Mevcut Yerleşmemiş Dönem, 28 Mart 2022'de Dünya Ana'nın Denge Dönemine geçtiği zaman tamamlanacak. Toprak Ana – ve insanlık – Evrenin Aleminde 5B Enerjinin kullanımında “dengelenecek”!


Denge Dönemi Dünya'da 29 Mart 2022'den 20 Kasım 2023'e kadar – ikinci bir Yerleşmemiş Dönem başladığında – gerçekleşecek.


İki Yerleşmemiş Dönem arasındaki fark, ilkinin Dünya Ana'nın 5. Boyut Frekans özelliklerinin kullanımını teşvik etmesi ve teşvik etmesidir! İkinci Kararsız dönem daha zorlu olacak. Dünya Ana ve Güneş Sistemi , Evrenin Beşinci Boyutunda “dengede” olmalıdır !


IŞIK KAZANDI!


Bireysel Işık Yolumuz, ŞİMDİ Olan Her Şeyi uygulamak ve kullanmak için harika ve doğuştan gelen bir armağan ve yetenektir!


YALNIZ ile yalnız değiliz. Olan Her Şey Birlik içinde - Birlik içinde Yalnızlık içinde ilişki içindedir.


Her Şeyin Birliğinde Barış ve Bereket. Namaste.❤


Birlikte oluşturmada alındı ​​ve yazıldı, düzenlendi ve paylaşıldı - Alexandar Kosmos & Brenda Garcia. 

Kaynak: https://alexandriankosmos.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder