6 Temmuz 2021 Salı

PLEİADES....

 Bir gökyüzü ve şunu diyen bir yazı 'The Pleiades in Teurus RA 03.47.0 Dec +24:07 Asterope Taygeta Maia Celaebe Pleione Atlas Electra Alcyone Merope' görseli olabilir

Hatırlayın, Dünya çağlar önce mühürlenmişti. Bir şey için yaratıldı Dünya, ama milyonlarca yıllık varoluşundan sonra bütünüyle yoldan çıktı. Buraya defalarca bedenlendiniz ve gerçekten de düş kırıklığı yaşadınız çünkü bedenlendiğiniz her sefer bir şeyler yapmaya niyetleniyor ama yarı yolda bunun ne olduğunu unutuyordunuz.
Kimileriniz bu gezegendeki ustalığı tamamladı ve yükseliş süreciyle kendini kurtardı. Diğerleriniz, bu karantina ya da kozmik toplumun geri kalanından inzivaya çekilişin sona ereceği bir zaman istediklerini haykırdı. Siz ve bu gezegendeki ve çevresindeki pek çoğu nedeniyle şimdiki zaman periyodu doğdu.
 
Yardım, size yaşamın bütün yollarından geliyor, yine de sizin işinizi başkaları yapamaz, çünkü yaşamı, güçlenebilmesi için insan ırkının kendi kendini güdüleyeceği ve evrimleşeceği bir şekilde tasarımladınız. Muazzam bilgi sahibi olanlarınız, insan ırkını güçlendirmek için, ırkın bunu kendisi için yapamayan geri kalanına bir örnek olmak üzere bu biçimde bedenlenmeye karar verdi. Kim olduğunuzu yayınladıkça varoluş için yeni yollar açıyorsunuz. Kanal çalışması için odalarda toplandığınızda hatırlamanızı sağlayan muazzam miktarlarda şey istiyorsunuz. Ve yürüdüğünüz yolda cesaret verilmesini istiyorsunuz. Bazılarınız bu işi cesaretlendirilmeksizin başaramayacağını düşünüyor. Bunu anladık. İşte bunun için çoğu zaman sizin için muazzam bir sabırla buradayız. Kim olduğunuza sahip çıkmanız için size bir fırsat vermeyi arzu ediyoruz.
Bu gezegendeki tür olarak anlamanız gereken en önemli gerçeklik ve yüzleştiğiniz en büyük meydan okuma da ölüme ilişkin olandır. Sizi pek çok şeye inandırabiliriz ama ölmeyeceğinize inandıramayız. Bu zamanda, burada, bu gezegende bedeninizi fiziksel olarak terk etmenize gerek yok. Moleküler yapınızı yeniden düzenleyeceğiniz için sadece fiziksel varlığınızın titreşimsel değerini değiştirip bedeninizi birlikte götüreceğiniz fikrini kavrayabiliyor musunuz?
Yükseliş sıçramasını gerçekleştirip buradaki yolculuğu tamamlamak gezegendeki pek çok tür için mümkündür. Bazılarınız gezegenden göğe yükseldi ve bunu yeniden yaparak yol göstermek için yeniden geldiniz. Buradan yükseliş süreciyle gitmek büyük bir yolculuktu. Kendinizi bu işe adayabilmeniz için birbiri ardına yaşamlar boyu eğitim gördünüz. Bu, maddi dünyada değil, aslında doğaya çok yakın yaşamayı gerektirir.
Bunu yapan ve sürece tanıdık olanlar şimdi geri geliyor. Gezegenden yükselmek ve tam anlamıyla daha yüksek kozmoloji ya da ana gemilere alınmak sizin göreviniz. Işık kentlerine yükselerek çevrenizi saran ve sadece üçüncü boyut gözlerinize görme izni vermediğiniz için görmediğiniz başka gerçeklikler de yaşayabileceksiniz. Dünya üzerindeki görevinizi tamamlamış olacaksınız, Dünya ise geçişini gerçekleştirecek. Güzel bir mücevher olacak evrende. Bu yeni Dünyanın yeniden yapılandırılması ve inşasına yardımcı olmak üzere birkaç yıl kalmak isteyebilirsiniz. Ama bir süre sonra başka dünyaları dönüştürmek üzere yeni görevlere gitmeyi isteyeceksiniz. Hatırlayın, sizler özgür ruhlarsınız ve çok heyecan verici bir zamandan hoşlanıyorsunuz. Onun için büyük olasılıkla tadını çıkarmaları için bu güzel gezegeni başkalarına bırakıp yeni bir göreve doğru gideceksiniz.
Yükseliş bu gezegendeki görevdir. Bu gezegende yaşayanların buradan tek ayrılış yolunun yükseliş olduğu bir zaman gelecek. Bir kez bu gezegenden çıktığınızda birçok başka yere gideceksiniz. Bunca katı ve denetlenemez görünen bedenin gerçekte tanrısal bir düzenin sonucu olduğunu ve sizin, bilincinizde onunla istediğiniz her şeyi yapabileceğinizi kendinize ve ırkın geri kalanına göstereceksiniz....
----BARBARA MARCINIAK...

0 comments:

Yorum Gönder