1 Temmuz 2021 Perşembe

HİÇ BİLMEYENLER İÇİN... "MED BED'S - ÜCRETSİZ ŞİFA YATAKLARI"

 

Ortaya Çıkan Yeni Teknoloji.
Med Bed teknolojisi oldukça uzun bir süredir var, yani yeni açık mavi teknolojisinin dışında bir şey değil, şimdiye kadar uzun bir süre insan ırkının dışında tutuldu.
Temel olarak, daha iyi bir anlayış elde etmek için, her bireye prosedür, tedavi hakkında tavsiyede bulunacak tıbbi personelimiz veya daha iyi sağlık personelimiz olacaktır.
Rand'a göre, üç (3) tür tıbbi yatak vardır: (1) holografik tıbbi yataklar; (2) farklı bir kaynaktan güç alan, vücudun doku ve kısımlarını yenileyen rejeneratif tıbbi yataklar; (3) Baştan parmağa kadar tüm insan vücudunun yaklaşık iki buçuk ila üç dakika içinde tamamlandığı yatakların yeniden atomizasyonu. Bu ileri teknoloji 80 yaşındaki bir kadın için ne anlama geliyor? Üç (3) dakikadan daha kısa bir süre içinde tekrar 30 yaşında olabilirsiniz. Hayatının elli yılı.
Şimdi tekrar çocuk sahibi olabilir. İsterse yepyeni bir ailesi olabilir. Bu yazara göre, ilaç yatağı teknolojisi sürekli bir gençlik çeşmesidir.
 
İlaç yatağı vücuda bakar ve kusurları düzeltir.
Tıbbi yatak teknolojisi Dünya gezegeninden değil. İnsan yapımı bir teknoloji değildir. Dünya dışındaki ülkeler tarafından insanlığa verilmiş bir teknolojidir. Bir ilaç yatağı, takyon parçacık enerjisine ve plazma (plazma) enerjisine dayanır. Toprak, atmosfer, su, her şey plazma enerjisidir, evrendeki her şey plazma enerjisidir, titreşim frekansı aracılığıyla sadece farklı bir formdur.
Med yatakları kontrol edilebilir yapay zekaya (ai) sahiptir, böylece kontrolden çıkıp çılgına dönemezsiniz.
AI bilgisayardır. Bir tüpün üzerine oturduğunuz ve vücudunuzun üzerinde yuvarladığınız ve hastalığı teşhis etmek için vücudunuzun MRI ve MRI taramasını yaptığınız bir MRI gibi çalışır. İlaç yatağı cildinizi, kas dokunuzu, tüm organları ve vücudunuzdaki her şeyi tarar. Kanın mikron seviyesine kadar her şeyi gösterir. Aslında DNA'nızı tanımlar ve eksiksiz bir iç vücut analizi yapar.
Bunu yaptığında, herhangi bir hastalığı ve herhangi bir genetik kusuru yakalar. Örneğin, 4. evre lösemi olabilirsiniz ve yaklaşık 2,5 dakika içinde bir ilaç yatağında iyileşirsiniz. Hiçbir yan etkisi yoktur.
Ve vücuttan kesilen veya çıkarılan bir organınız varsa, tıbbi yatak yeniden atomizasyon işlemi, o organı hiç alınmamış gibi yeniden oluşturur.
Çünkü bedeniniz bir rezonans, bir titreşim frekansı bırakır. Vücut, bir organın ne zaman çıkarıldığını veya çalışmayı durdurduğunu her zaman hatırlar ve tıbbi yatağın yapay zekası, organı yenilemek için vücudun titreşim frekansına ve DNA'sına bağlanır.
Rand, uzun yıllardır kanser araştırmaları üzerinde çalıştığını söylüyor. Kanser tüm gün ilaç yataklarıyla tedavi edilebilir; hem çok kolay hem de çok ucuz diyor. Çünkü bunu halk için yaptı. İlaç yatakları ile kanser gitti. Kemoterapi modası geçmiş olur. Lou Gehrig hastalığı, Hodgkin hastalığı, kas distrofisi, tüm hastalık gitti, ortadan kalktı.
Rand, bazı insanların ilaç yataklarıyla yapılan tüm bu iyileşme sürecinin sadece bilim kurgu olduğuna inandığını söylüyor.
Bu doğru olamaz.
Az önce biri yaptı.. !!!
sen....
çünkü kimse onun varlığına inanmaz, miktar olarak üretmek ve dağıtıma hazırlamak kolaydır.
"Bu ecza yatağındayken hiçbir acı çekmiyorsun, radyasyon da geçirmiyorsun. Bu kötü bir olaya benzemiyor. Huzurla uyuyorsun.
Enjeksiyon yok, iğne yok, herhangi bir şey yok. Uyanırsın ve aynaya bakarsın ve ürkütücü cildin yok olur. Beyaz saçların, 20'li yaşlarındaki rengin. Senin görme duyun, işitmen, tat alman, kokun için böyledir.
Her şey yeniden daha genç, mükemmel bir duruma döndürülür, "diyor Rand.
"Bu, yeni dünya ve yeni insan ırkı için yeni çağ. Yaşadığımız şeyin tam tersi. Bu teknolojiler zaten burada. Önemli olan, onları yapabilen insanlar için güvenli - güvenli - hale getirmek. onları kullan."
⚜Kaynak: Jared Rand tarafından

0 comments:

Yorum Gönder