22 Temmuz 2021 Perşembe

Pleiadesliler

 Pleiadesliler

Sizi Bir Partiyle Karşılayacağız
Dünya'nın sevgili kardeşleri!
BEN KALIGHAL!🌺🧚‍♀️
Size bir rapor daha getiriyorum ve size söyleyebilirim ki, uzun zamandır böyle harika bir rapor almamıştım. Tüm karanlık yeraltı üsleri zaten tamamen ele geçirildi. Artık sizin için herhangi bir risk yok. Bu üslerin yok edilmesi, evet, çok dikkatli, çok planlı bir şekilde yapılmalıdır. Çünkü tek bir noktanın patlatılması durumunda ileri geri bir reaksiyonun gerçekleşeceği bir kitle imha ağı oluşturdular. Bu yüzden her şey çok dikkatli ve çok hassas bir şekilde yapılmalıdır, ancak yarattıkları her şeyi patlatmalarında artık herhangi bir tehlike yoktur. Bitti.
An artık yüzeyde. Şimdi tutuklanma ve hepiniz için gerçeği ortaya çıkarma zamanı. Ama bu misyon bizim değil, bu misyon bu sürece öncülük edenlerindir. Diyelim ki varlığımızın ifşasını, bir süredir neden burada, gezegeninizde bulunduğumuzun ifşasını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Bu evet bizim için büyük bir sevinç sebebi olacaktır. Gemilerimizi etkin bir şekilde sergileyebiliriz, Sananda'nın dediği gibi saf egonun bir anı olacak ama bizde o duygu yok. Sergimizin anı, bize zaten inananlar için gerçeği, varlığımızı teyit etmek için olurdu. Size güzel gemilerimizi gösterin, yakın gelecekte neler yapabileceğinizi gösterin; ve Evren'de tıpkı bizim yaptığımız gibi, büyük bir sevinçle ve yaptığımız işte büyük bir sahiplenişle yürüyebilmek.
 
Size evrende kesinlikle zevk için seyahat etmek diye bir şey olmadığını söyleyemem. Yeni dünyalar keşfetme zevki için, arkadaş edinme zevki için evet elbette var. Evrenin tüm insanlarını yakından tanımıyoruz, bazılarını diplomatik olarak tanıyoruz, yani onlar Galaktik Federasyonun bir parçası, ama onları, genellikle sizin adlandırdığınız gibi, yalnızca gezegene inen turistler olarak asla ziyaret etmiyoruz. her biri hakkında neyin güzel olduğunu görmek için. O zaman size her gezegenin, her kürenin güzelliğinin bildiğiniz kalıplardan çok farklı olduğunu söyleyebilirim. Her şeyin çok hissedilir olduğu, her şeyin çok fiziksel olduğu bu boyuta alışkınsınız, ancak bu gezegende bildiğiniz doğa, gerçekten çok azının böyle bir ihtişamı var.
Evren boyunca bu gezegen, güzelliğiyle, Baba/Anne Tanrı tarafından bir araya getirilen her şeyin güzel bir mavi gezegen olmasıyla bilinir. Kendi gezegenlerimizin, evimizin güzel olmadığını söylemiyorum; çok güzel ama bu gezegenin bize gösterdiği güzelliklere hayran olmayı öğrendik ve onların uçsuz bucaksız olduğunu kabul edebiliriz. Güzelliğin olmadığı çöller hakkında yorum yapmamız dışında bu gezegende hiçbir anlamı yok; ama çöller bile takdire değerdir. Çünkü çok ilginç şekiller, dağlar ve katmanlar oluşturuyorlar ve bu bize bildiğimiz birçok gezegeni hatırlatıyor.
Yani her gezegenin, Evrende var olan her birinin kendi güzellikleri vardır ve zamanla onlara hayran olmayı öğreneceksiniz. Galaktik Federasyonun üyeleri olarak, diğer gezegenleri ziyaret etmenize, diğer medeniyetlerle tanışmanıza izin verilecek. Ama hepsi çok iyi planlanmış bir planlama ve düzen içinde. Hiç kimse bir gezegene sırf seyahat ediyor diye gelmez. Bunların hepsinin bir planı olmalı, izinleri olmalı ki sürpriz olmasın. Her gezegen hava sahasını, diyelim ki çok dikkatli bir şekilde izler. Çünkü uzun süredir burada olanlar hep bir yerlere zorla girmeye çalışıyorlar. Bu onların yaşam standardıdır.
Yani her gezegenin savunması her zaman çok iyi yerleştirilmiş. Savaşların aslında Evrende olmadığını söyleyebiliriz, ancak onların varlığını, arka arkaya girişimlerini, oradan askeri üslerini yapmak için diğer gezegenlere nüfuz etmelerini ve burada yapıldığı gibi o gezegenin keşfini biliyoruz. Böylece Evrende seyahat edebiliriz, ancak her zaman planlama ile. Tıpkı tatile gittiğinizde yaptığınız gibi. Planlıyorsunuz, rezervasyon yaptırıyorsunuz ve oraya vardığınızda her şey sizi almaya hazır. Aynı şekilde gezegenler, o uygarlık sizi kabul etmek için büyük bir parti hazırlayacak, çünkü beğeniyorlar, çok iyi eğitimliler ve diğer ırkları almaya hazırlar.
Ve bundan sonra, Beşinci Boyuta gittiğinizde, Evrende gezinmesine izin verilen bu ırklar listesine dahil edileceksiniz ve çok iyi karşılanacaksınız. Ama hepsi çok fazla planlama ile. Yani, bugün burada olmak ve gemilerimizi gösterebilmek, ego değil, sizin de neler yapabileceğinizi size gösterebilmemiz büyük bir mutluluk. Tabii ki uzun süredir Beşinci Boyut ve üzerindeyiz. Ancak, size sahip olduğumuz tüm teknolojiyi öğretmekten mutluluk duyacağız, böylece bu yeni makinelerin yükselişini başlatabilirsiniz, hepsi Beşinci Boyuta odaklanmış yeni girişimler.
O halde bugün burada, göklerinizde bir şekilde gizlenmiş olmamızın yanı sıra, yakında sizinle birlikte yaşayacağımızı söyleyebiliriz. Birlikte yan yana çalışacağız ve gezegendeki bu büyük geliştirme ekibinin bir parçası olmak her birimiz için büyük bir zevk olacak. Yeni meslekler, yeni pozisyonlar, yeni iş türleri ile tanışacaksınız ve emin olun, pek çoğu, gezegeninizin ve ırkınızın evrimi için tüm bunları öğrenerek, yanımızda olmaya çok hazır hissedecek.
Evet, Beşinci Boyut gezegenine gireceksiniz, ancak tam olarak Beşinci Boyut sakinleri olarak yaşayabilmeniz için öğrenecek ve geliştirecek çok şeyiniz olacak. Üçüncü Boyuttan gelen insanlar olarak sizler de bedenlerinizde çok derin bir değişime sahip olacaksınız. Ancak bu anlık olmayacak, kademeli olacak, aksi takdirde bedenleriniz böyle bir değişimi desteklemeyecektir. Böylece size söyleyebiliriz ki, bu set için gerekli olan minimum boyutta Beşinci Boyuta nüfuz edeceksiniz, böylece bedenleriniz yavaş yavaş, kademeli olarak daha yüksek frekanslara alışsın. Ve size söylüyorum, birçoğu bu boyuta uyum sağlamakta zorlanacak. Ama aynı zamanda, bedenlerinizin bu boyuta alışması için acı çekmeden, fedakarlık yapmadan, hiçbir korku duymadan teslim olacağınız, makineler aracılığıyla, odacıklar aracılığıyla bedenlerinizi hazırlayacak tüm tedavi ve teknolojilere sahibiz.
Yani hiçbir şeyden korkma. Kimse acı çekmeyecek, evrimleşecek acı olmayacak. Olabilecek ıstırabın tek biçimi, gelişmeyi reddetmenizdir; tedavi olmayı reddettiğinizde; bu boyut için gerekli olan duyguları paylaşmamayı reddettiğinizde. O zaman evet, doğru şekilde yaşamayı öğrenmeniz için çok daha derin ve acılı bir eğitim olacak. İşkenceden değil, canınızı sıkan makinelerden, filmlerinizde gördüğünüz her türlü şey, uygun boyuta ulaşmanız için oldukça ürkütücü diyebiliriz.
Her şey çok sevgiyle yapılır, her şey birçok dersle, zihinsel eğitimle yapılır. Çip enjeksiyonu yok, beyninize gelişmeniz için herhangi bir enjeksiyon yok. Evrim için gerekli zamanı ayıracaksınız, burada eğitileceksiniz, size gösterilecek, yaşamak için yeniden eğitileceksiniz. Ve bu süreç ne kadar sürerse sürsün, acele yok, gelecek yok; zaman burada ve şimdi. O zaman Beşinci Boyutun emirleri içinde yaşayabilmeniz için bu eğitimlere katılarak orada olacaksınız.
Ve büyük bir sevinçle orada olacağız, olduğumuz gibi ve sen de olacağın gibi. Ve büyük bir ittifak, büyük bir sevgi ittifakı, bir ilerleme ittifakı, bir teknolojik ilerleme ittifakı, gezegeninizi temizleme ittifakı oluşturacağız; tamamen yenilenmiş, tamamen temiz, size zarar verecek hiçbir şey olmadan bir gezegene sahip olacağınız yer. Kendinizi beslemeye uzun süre devam edeceksiniz; Titreşimleriniz yükselene ve bugün bizim beslediğimiz gibi, fiziksel gıdayı bırakıp sadece beslemeye başlayana kadar. Bu sürecin nasıl olduğunu burada açıklamanın bir faydası yok; anlayamazsın. Bu yüzden hala yiyecek olacağına inanın. Suya atıp ekmeğe dönüştürdüğü haplarla, sanayileşmiş, mühürlü paketlerle hiç kimse tanıştırılmayacaktır. Bu olmayacak.
Hiçbir şey endüstriyel olarak yapılmaz, her şey sevgiyle yaratılır, her şey aklımızla yaratılır; ama uzun süre yiyecek yiyeceksin. Bugün kullandığınız bu yiyeceklerin çoğu, ne yazık ki artık bunlara sahip olmayacaksınız, çünkü bunlar tam olarak vücudunuzu bozmak için üretilmiş yiyecekler. Bu yüzden ölüm bu kadar az yılda gerçekleşir. Beşinci Boyuta gelip doğru beslenerek binlerce yıl yaşayacaksınız çünkü bedenleriniz artık bozulmayacaktır. Ama bunun olması için, burada üretilecek olan bu yiyecekler, aynı zamanda sizi besleme, içindeki tüm pislikleri temizleme özelliğine sahip olacaklar; Hücrelerinize konan her şey, böylece çabucak ölürsünüz.
Böylece kendi hücrelerinizi değiştirmeniz biraz zaman alacak, böylece mükemmel hücreler herhangi bir bozulma olmadan doğacak. Yani her şey çok yeni olacak, her şey çok öğrenilecek. Ve biz, biz, Arkturuslu kardeşlerimiz, Siriuslu kardeşlerimiz, Andromedalılar, Venüslüler, şimdi cennette olan herkes, en büyük zevki alacağız, her birinize bu yeni boyutta yaşamayı öğretmek için en büyük sevgiye sahip olacağız. ; her şeyin nasıl yürüdüğünü, evlerinizin nasıl olacağını, nasıl davranacağınızı, partiler nasıl, toplantılar nasıl, gezegende olacak yer değiştirmeler nasıl olacak anlamak için.
Size söylüyorum, her şeyi öğrenmeniz aylar alacak, çünkü bir sürü yeni şey olacak, bir sürü yeni şey ve bir sürü öğrenme olacak. O yüzden korkma. Hiç kimse aç kalmayacak, kimse ne yiyeceğini bilmeden kalmayacak, çünkü bol yiyeceğin olacak, evlerin bol olacak, işin bol olacak ve tüm bunlar bol bol bol sevgiyle yapılacak. .
Demek seni bekleyen şey bu; sizin için hazırladığımız şey bu; Dünya gezegeninizin her biriniz için hazırladığı şey budur. Bedenlerinizdeki değişim, Gaia bu değişimi sağlıyor. Hücrelerinizin titreşimini değiştiren Merkezi Güneş'ten enerji alırsınız. Ve bedenlerinizin kaynaklandığı ve yapıldığı aynı elementlere sahip olan Gaia, aşağıdan yukarıya, bu değişikliği de yapıyor. Yere ayak bastığınız andan itibaren, bedenlerinizin ürettiği ve sizin bile bilmediğiniz üretilen, dönüştürülen, çöp olan her şeyi onunla birlikte alarak. Herkes değişiyor, ayrım yok, istisna yok. Herkes değişikliği yapmaya hazır olacak. Bu sadece her birinize bağlı. Bu değişime izin verirseniz, yeni enerjilere hazırsanız, bu sadece her birinizin titreşimine bağlıdır.
Bu yüzden titreşimlerinizi yüksek tutun. Bu yeni dünyanın hayalini kurun, çünkü bu gerçek. Çok yakında, hayal olmaktan çıkıp, onun bir parçası olmak isteyen hepiniz için gerçek olacak. Ve biz orada birlikte olacağız, büyük bir alkışla, bir parti ile, her birinizi bekleyen uçsuz bucaksız Işık ve neşe kalplerimizle sizi karşılamaya hazır olacağız. Ve bu gezegeni büyük bir parti, hepiniz için büyük bir resepsiyon yapacağız. Asla korkmayın, asla korkuyu titretmeyin, çünkü Beşinci Boyutun bu tarafında olan sadece dostluk, bolluk, refah ve bir sürü koşulsuz sevgidir.
⚜Kanal: Anjos e Luz Terapias🧚‍♀️
Heide Maria' nın duvarından alıntı,🌼🙏
--Ekleyen :Ilhami Dervişler 

0 comments:

Yorum Gönder