9 Temmuz 2021 Cuma

ARCANGEL MIGUEL - ASLAN KAPISI

 

Sevgili Işık Ailesi:
Yeni Gezegen Yılına ve Aslan Geçidi ' ne yaklaşıyorsunuz, bu Kutsal Yılın Kutsal Anı, yeni bir Zaman ve Yaratılış döngüsüne başladığınız.
Şu anda Sirius güneşiyle birlikte sabah gökyüzünde yükseliyor ve bu yaratıcı an için gezegenin iki güneşi var:
Altın Beyaz Güneş.
Sirius ' tan Mavi Güneş
Bu sihirli enerjide, gezegen de 8 Ağustos ' ta, Leo Takımyıldızı ve Kraliyet Yıldızı Real Regulus olarak da bilinen ' Aslanın Kalbi ' olarak bilinen Aslanın Yüreği ' ile aynı hizaya girecek Dünya için yeni döngü ve zaman dilimi.
Bu yılda kişisel frekansınızın yükselmesi ve evriminizin hızlanması için büyük bir baskı altında bulundular, böylece yeni döngüsüne mümkün olduğunca yüksek bir frekansta başlayabilirler.
 
Bu, Yeni Dünya Gerçekliği ' ne girmenizi ve DNA ' sında tamamen aktivasyona olan Angelica Insanı ' nın Yeni Dünya ' dan gelen Angelica Şablonunun tamamlanmasını sağlamak içindi.
Bu, alt zaman diliminin kaosun alt katlarından ayrılmalarını sağlayacak ve yeni dünya insanı gibi barışçıl ve sevgi dolu bir topluluğun gerçekliğinde yaşamalarını sağlayacak.
...
1. YENİ DÜNYA İNSANI
Geçtiğimiz birkaç yıl içinde farkındalıklarını beşinci boyuttaki Işığa yükselttiler, büyük bir başarıyla biriken negatif enerji katmanları serbest bırakıldı ve orijinal İnsan Angelica şablonunu yeniden etkinleştirdi.
Üçüncü Boyutun İnsanı, insan vücudunun ' üstün ' olan ' Ruh ' a ve Üstün Varlığa ulaşmak için meditasyona ihtiyacı olan yedi aktif çakra ' ya sahip bir varlıktı.
Yeni Dünya Beşinci Boyut İnsanı, On Üç Boyutlu Çakra ile doğrudan bağlantıya sahip, Varlık, Üstün Varlık ve Güneş, Galaktik ve Kozmik Varlık ile doğrudan bağlantı içeren çok boyutlu bir varlıktır.
Bu eyalete yükselişinin ana belirtisi, Güneş Enerjileri hareketlerinin fiziksel vücudunuzda, Plazma akışları ve Güneş Işığı kodları özel olarak, Güneş Işığı Kodları ' na sahip olmasıdır. Güneş ' in Dünya ile devam eden sohbeti gezegenin atmosferini etkiliyor.
Elmas Işık kodlarını alacak ve bilinçli ve neşeli bir şekilde entegre edeceksin.
Galactica Mirasının ve Yıldızlarla olan kişisel bağlantının farkına varacaksın.
Bu Aslanlar Geçidi Trafiğinde, Yeni Dünya ' nın Doğuşunu başarmak için sizinle çalışan Elohim gibi Yıldız ve Galaktik Işık Ustalarının Bilincini alacaksınız.
...
2. YENİ DÜNYA: KALP ORTALI BİR SEVGİ YARATI
Yeni Dünya ' nın İnsan Meleği Kalp odaklı bir varlıktır.
Güneş Plexo ' nun egosuna odaklanmış insanlığın ' önceki versiyonunun aksine Yeni Dünya ' nın İnsanları Kalp ' ten hareket edecek.
Bu, kalp dengenin merkezidir ve ruh ve üst ben için bağlantı noktasıdır.
Yeni Dünya 'daki tüm kararlar ve seçimler Kalp' ten yapılacaktır.
Kararlarını, mantıksal aklın yönlerini takip etmek yerine derin doğanın hisleri ve sezgileri üzerinden gerçekleştireceksin.
Akıl size bilgi verir ancak ama amacı seçim yapmak veya karar vermek değildir.
Bunlar kalp ve ruh tarafından daha derin bir seviyede gerçekleştirilecek.
...
3. AŞK YENİ DÜNYA ' DA TÜM SEÇİMLERİN VE KARARLARIN TEMELİDİR
Yeni Dünya ' da korku ve kontrol olmayacak.
Sadece geliştikçe ve devam eden yaratımlar aracılığıyla geliştikçe Yaratılışın Aşkının Akışında olacaklar.
...
4. YENİ DÜNYA İNSANLARI VE DOĞA İLE BAĞLANTILARI
Eski Dünya ' nın üçüncü boyutunda insanının doğayla çatışmalı ve saldırgan bir ilişkisi vardı, çünkü bunu isteğinde kullanılmak ve yağmalanmak için bir kaynak olarak algıladı.
Yeni Dünya insanı doğayı kutsal olarak görecek.
Dünyanın orijinal amacına saygı duyacak bir Kutsal Gezegen ve Galaksi Neşesi ve tüm varlıklarının bahçe.
Yeni Dünya İnsan Melekleri Kutsal Gezegen Bahçesinin Koruyucuları olacak, aynı zamanda Galaktik Şamanlar olacak.
İlk Yaratıcı ve Elohim Melekler tarafından buraya gönderilen tüm canlılar için Cennet Evinin yaratılması için Elementaller ve Doğa Ruhları ile çalışacaklar.
Bir Galactic Chaman doğayla çalışır, aynı zamanda güneş ve galactic bağlantılarını ve sorumluluklarını bilir ve hisseder.
...
5. ASLAN KAPISI 2021
Sevgili Aile, 2021 Aslan Geçidi ' nde daha önce ' durgun, güvensiz ya da dağılmış ' hissedenler, gezegene karşı yeni sorumluluklarını üstlenecekler.
İnsan Melekler ve Galaktik Şamanlar olacaklar ve Yeni Dünya ' yı onurlandırmak için törenler düzenleyecekler.
Dünya ' nın Değişiklikleri ve Geçişleri aracılığıyla Topluluklarını nazikçe destekleyecek ve destekleyecek liderler olacaklar.
Lions Geçidi, bu dönüşümleri harekete geçirecek ve onları Yeni Dünya ' nın en üst zaman çizgisine yükseltecek yüksek frekanslı enerji tsunami sağlayacak.
Sevilenler, hazır olun, harika bir deneyim olacak!
Başmelek Michel, Celia Fenn aracılığıyla.
Kaynak: https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder