10 Temmuz 2021 Cumartesi

ARCÁNGEL MİKAİL "İLAHİ ŞİFA PORTALI" 8 - 15 TEMMUZ

 

Sevilen:❣
Bu Burada ve şimdi size, mevcut Temmuz ayının 8-15'i arasında açık olacak Portal aracılığıyla, şifa gücünün iyiliksever İlahi Enerjilerinin yoğun yükselişlerinin büyük bir gelişini duyurmak için geliyoruz.
Dünyanız, acil ihtiyacı olanlara barış ve uyum getiren güçlü şifa Enerjileri tarafından süpürülmek üzere.
Yeni Ay, geçici fiziksel kaplarınızda son yıllarda biriktirdiğiniz kalıntıların rahatlaması ve temizlenmesi için yeni bir sağlık, iyilik, Güç, arınma ve ihtişam düzenlemesi getirecek.
Bu muhteşem Enerjileri size sunmaktan onur duyuyoruz çünkü şu anda dünyevi varlıklarınızı yıkayan bu özel Kodlar ve titreşimler.
 
Sözü edilen Kodlar, ihtiyacı olan herkese verilecektir, Gökkuşağının tüm tayflarıyla iç içe eflatun renklere sahiptirler, ayrıca TANRI'nın Altın Parçacıkları ve Göklerin köpüren ve hareketsiz Enerjileri ile sarılıdırlar.
Bu Enerjiler, mevcut fiziksel kaplarınızın DNA'sında bulunan iyileştirme ve arındırma özelliklerini genişletmek için gönderiliyor, böylece geçmişin yaralarını iyileştirebilir ve artık size ait olmayan şeylerden kendinizi özgürleştirebilirsiniz.
Bu şifa sadece uzay zamanından kendi gemilerinizi yıkamakla kalmayacak, aynı zamanda gezegeninizde biriken tüm kalıntıları sürekli olarak dönüştürecektir.
Bu son iki karasal yılda gerekli olan dönüşümü gezegene getirmek için GAIA'nın içini derinden iyileştirecekler.
Bu titreşim frekansları, 8 Temmuz'dan itibaren ve sonraki 7 gün boyunca sizi yıkayacak, bu nedenle, bu gelen Enerjilerden en iyi şekilde yararlanmanız son derece önemlidir.
Fiziksel kabınızın bu şifa frekanslarında yıkanmasına izin verin, böylece kendi yönteminizle yeni Izgara Sisteminin "bu dalganın yeni momentumunu sürebilirsiniz".
Aslında bu sözleri okuyan ve duyan her biriniz için yeni bir yol sizi bekliyor, burada kendiniz için bir kez daha birçok şey değişmeye başlayacak.
Biz konuşurken, bu frekanslar tarafından aşılanırken sizi yeniden doğmuş hissettirecek olan bu Şifa Enerjileri zaten dünyanıza giriyor.
Kişisel çabalarınızda, bu Enerjiler, büyük değişikliklerin meydana gelmesini sağlamanıza yardımcı olacak çeşitli görevleri üstlenmenize izin verecektir.
Gelecek günlerde, alacağınız bu frekans akışının daha iyi emilmesi için, içinizi derinleştirmenize izin veren meditasyonlar yoluyla bu uzay-zamanın fiziksel kapsayıcılarını hazırlayın.
Bu dürtünün sizin lehinize kullanılması, fiziksel kaplarınız için son derece önemlidir, bu nedenle içinizin sessizliğinde ve yalnız kalarak birkaç dakika geçirmeniz büyük fayda sağlayacaktır.
Tüm bedenlerinizin yeniden düzenlenmesi, artık size ait olmayanın dönüştürülmesi, arınması, temizlenmesi ve ortadan kaldırılması için hücrelerinizin her birine, hatta daha fazla şifalı Enerjilerin girmesine izin verecektir.
Bu dönüşüm ve arınma gerçekleştikten sonra, kaplarınız daha sonra yolda tanıştığınız herkesle paylaşabileceğiniz çok daha fazla Sevgi ve Işık Enerjisi içerebilecektir.
Sonuncusunu gerçekleştirmeleri gereklidir, öyle ki, bir kez daha, kendi gerçekliklerinin panoramasının değişmesi sırasında, dünyalarına Yeni Çağın İlkelerinin tanıtılması sırasında Ebediyete bir kez daha katkıda bulunsunlar.
Kendi Yüksek Benliğiniz aracılığıyla Var Olan Her Şey ile bağlantı kurabilmeniz için kalbinizin arzusunun İlahi İlkelerine uyum sağlayabilmeniz için içsel Benliğinize dikkat etmenizi istiyoruz.
Biz sizinleyiz, size bolca Sevgi ve Işık gönderiyoruz💥
Ben Anna Merkaba aracılığıyla Başmelek Mikail'im

0 comments:

Yorum Gönder