3 Temmuz 2013 Çarşamba

17 Haziran 2013 Arkturuslular

 
Bütün Galaktik Medeniyetler, bütün Varlıklar ve Sizin kollektifiniz Solar ve Evrensel seviyede bu devasa grup bilincine dönüşüyor.
Méline Lafont kanallıgıyla

Selamlar, biz Arkturuslularız ve sizi Varlığımızın perspektifinden selamlıyoruz. Kaynaktan kollektif bir formda dışarıya doğru akıyoruz ve özümüz Sevgidir. Bizim perspektif ve bakış açımızdan, herşey tam bir Işık ve Sevgi özünde Varlığın yeni dalgasını oluşturuyor. Bu enerji bu gezegeni ve onun realitesini bütün kalpleri bağlılığa ve kendini farkındalığa taşıya bilmek için en etkin şekilde çarpıyor çünkü herbiriniz ayrı ayrı kalpte Işığın Tanrı Mevcudiyetisiniz.


Bundan dolayı Öz-farkındalığı sürecinde size desteklemek en derin arzumuzdur çünkü ortaya çıkmak üzere olan İlahi planda önemli bir adımdır. Bu özde kim olduğunuzu ve İnsandan daha fazlası, bir candan bir kalpten daha fazlası olduğunuzu hatırlamakla ilgilidir sadece; siz, sevgililerim, Var Olan Herşeyin bu çok büyük kaynağısınız. Bu sizin kim olduğunuzdur, her biriniz ve hepiniz özde ve bu enkarnasyonda olduğu gibi diğer paralel realitelerde de şu an kim olduğunuza bu kaynaktan doğarsınız.

Bu yeniden doğuş, Kendinin farkına varma hem bu gezegenin her yerinde ve Boyutlarda , hem de eş zamanlı olarak var olduğunuz diğer Boyutlarda gerçekleşmektedir. Herşey bir kez daha bir bilince dönüşüyor ve siz bunun tümünü tekrardan bilmeye ve hatırlamaya aktive ediliyorsunuz. Olduğunuz, yansıttığınız ve oluşturduğunuz şeyin, tümü karşısında çok etkileneceksiniz. Sevgililerimiz, tümünün sizin gerçeğiniz ve varoluş nedeniniz olduğunu anlayacaksınız.


Hepinizin enkarnasyonları yönünden ne kadar devasa bir süreç olacağının farkındayız , bu zamanda burda bulunmamızın sebebi budur, size destek vermek ve yardımcı olmak için çünkü Gerçek ve Kaynaktan o kadar uzun bir ayrılış sonrasında bunun farkına varıp varlığınıza sindirmek büyük bir olaydır.

Bu Süreci yüce bir nitelik kazandıran İlahi Sevgi Alevi ve Gerçeğin Alevine dönüşümler diye adlandırılan adımlar ve evrelere taşıyacağız. Siz bunu her kalp atışınız ve kıymetli fiziki şeklinizin içerisindeki yaşayan her bir canlı hücre ile oluşturuyorsunuz. Siz olduğunuz bu Mesih Varlığıyla bütünleşmeye giden hızdasınız ve siz bu Varlığın Mesih Işığına doğru yolunuzda devam etmek için her zamankinden çok daha fazla hazırsınız.

Bütün bunların geriye dönülüp büyük bir zafer ve gurur duygusuyla bakılacağı zaman vardır, çünkü siz hızı ayarlayanlar ve bu sevgili Gezegendeki bunların tümünün üstadlarısınız.. Siz gerçekten bu zaman çizelgesini büyük bir başarıya dönüştürüyorsunuz ve hala öğrenecek ve entegre olacak çok fazla şey olmasına rağmen, dönüşüm süreci sonsuz olduğu halde, bunun tümünü kendi ilahi realite ve zamanınıza işlerken, siz yine de mükemmel zaman ve hızdasınız.

Arkturus Işık varlıkları olarak, bizim medeniyetimiz bunun hepsini çok uzun zaman önce bütünleştirdi ve biz de bu büyük başarıyı varlığımızda deyim yerindeyse dünmüş gibi hala hatırlıyoruz. Biz ne öğrendik, başardık ve olduysak varlığımız ve yolculuğumuzda onları yanımızda götürürüz. Bu sizin, bu realitede insan olarak, şu anda yaptığınız şeydir ve siz bu sürecin bütününün tam merkezindesiniz..

Bütün Galaktik medeniyetler, tüm varlıklar ve kollektif Solar ve Evrensel enerji seviyesinde bu çok büyük grup bilincini oluşturduklarından ötürü, şimdi biz de hepimiz sizin varlığınızla tek bir bilinç oluşturmaya başlıyoruz. Yakında biz, bu kollektif grup bilinci olarak, entegre olup bu Solar ve Evrensel enerji olacağız, hep birlikte sizinle bu enerjinin somut hali olacağız!

Bahsettiğimiz gibi bu süreç ve siz de oluşum aşamasındasınız: insanlığın kollektifi hepimizin bir parçası olan varlığın bu yeni ırkını oluşturuyor oluşu bunun nedenidir. Objeleri ve kendinizi yeniden biçimlendiriyorsunuz ve Kaynağa doğru tekrar büyüyorsunuz. Bu şimdiye kadarki en zorlayıcı zamanda insan enkarnasyonunda olmanıza karşın, bunu anlayışınız ve bunun tümünü entegre etme istekliliğiniz karşısında eğiliyoruz. Bu kolay bir iş değildir ve bu duruma mevcut koşullar altında devam etmek ancak en cesurların en cesurları olmayı gerektirir.

Şimdi Işığın Arktrus Temsilcileri tüm zamanlarda kalplerde sizinledir, kendisini hazır bulan herkese destek ve öğretilerini sunmaya hazırdırlar. Hepimiz ebediyen öğreniyor, gelişiyor ve kalpte bağlı olduğumuz için bu tecrübeler esnasında sizinle çok fazla bütünleşiyoruz ve aksinde de bu aynıdır. Bugün sizinle konuşma arzumuz şimdilik gerçekleşmiştir, bir dahaki sefere kadar Variğımız ve Sevgimizle size selamlıyoruz.

Arkturuslular

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/ and http://lafontmeline.wordpress.com/

Çev:mk

0 comments:

Yorum Gönder