15 Temmuz 2013 Pazartesi

M.Gamma kanallığıyla Başmelek Rafael - 13.07.2013

Başkalarını sevmeden önce kendinizi seviyor musunuz
Orijinal dil Almanca, (Contra)Mary tarafından çevrilmiş]
Dünyadaki sevgili insanlarım. Bu kanal aracılığıyla size başka bir mesaj vermek için geri geldim. Bu günlerde çok fazla şey vuku bulmaktadır ve buna bir yorum ilave etmek için bu fırsatı yakaladım.


Son günlerde dünyaya inanılmaz miktarda ışık ve sevgi kanalize edildi ve tabiki size de. Saf dışı bırakılabilecek- ya da daha iyi bir ifadeyle- dönüştürülebilecek büyük miktarda negatif enerji vardı. Dünyadaki olumsuz enerjiler yakında tarihin kayıtlı eğitim tasarruf planı olmak durumundadır. Onlar halihazırda tarihtir.



Hala daha varolan tek negatif enerji üçüncü boyut hayatına hala tutunuyor olan insanlar vasıtasıyladır ve bu nedenle ona yapışıp kalmıştırlar. Bunlar yükselmek istemeyen insanlardır ve bu da hayırlıdır. Herkes kendisi için yükselmeyi isteyip istemediğine karar verebilir. Biz her canın kararını destekleriz çünkü her biri verilmiş bir karadır ve biz onu olduğu gibi kabul etmeliyiz
Siz şimdiden kararınızı verdiniz mi?

Konuşmamızda yeni bir konuya varıyoruz. Daha önce geçmişteki birçok mesajda  bahsedildiği gibi - sizin tarafınızdan yapılan çağrılara bağlı olarak- buradaki tesirimizi artırmak istiyoruz. Ve göksel babamızın mesajında halihazırda bahsettiği gibi-  Size bağlı olarak davranmamız gerekir. Tesirimizi artırabilmemiz ancak bizi çağıranlar vasıtasıyla mümkün olabilir.Bu suretle bizim her zaman - bütün şartlar altında- “ Özgür İrade Yasasını” dikkate almamız gerekmektedirr.


Siz insanlar için bugünkü mesajımız aracılığla “ Kendini- Sevme” konusu üzerinde durmak istiyoruz. Bu biraz eski bir konu olduğu için bu konuda önceden çok fazla mesaj verdiğimizi tabiki biliyoruz. Bununla birlikte burada şunu belirtmemiz gerekir ki hala bunu tamamen anlamamış olan birçok insan vardır ve artık buna karşı harekete geçmeye başlamanın zamanıdır. Siz her zaman kendinize karşı aşırı ciddi ve katısınız-  her zaman kendinizi ağır bir biçimde suçlama çabasındasınız. Lütfen, bunu yapmayı bırakın ve kendinize karşı iyi olun, komşunuzu sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin. Bunu incilinizde okuduğunuz  şekliyle doğru anlamda yorumlamalısınız. Kendinizi unutup sadece komşunuzu sevmenizin hiçbir faydası yoktur. Ancak kendinizi sevebildiğiniz zaman “ Karşınızdakini” hakiki manada sevmekte başarılı olacaksınız.


Kendinize vermeniz gereken bu tür bir sevgi olmadan yaşamaya devam edemeyeceksiniz ve ben bu bağlamda canı kastediyorum. Canın bildiği bir tek şey vardır, o da sevgidir ve bu yüzden böyle bir hal içerisinde yaşamaya muktedir değildir! Canınız sadece Sevgiyi deneyimlemek isteyen Sevgidir. Kendinize karşı iyi olun, canınıza karşı iyi olun, böylece “sağlıklı ve mutlu” olacağınızı temin ediyorum. Bu çok basittir fakat aynı şekilde de zordur-  benim dünyadaki sevgili insanlarım!


Lütfen bütün bunların ne demek olduğunu anladığınız zaman sağlıklı ve mutlu olabileceğinizi olumlayın. Lütfen böyle bir yeni anlayışla etrafınızdaki herşeyin değişeceğini olumlayın- birtakım muhtemel büyük tesirle birlikte  birtakım gerçek değişim.  Bunlar yükseliş için , başka bir deyişle her birine ve herkese sevgi ve tüm İnsanlığa Sevgi, ihtiyaç duyduğumuz enerjiler olduğundan ötürü bu tesirlere gereksinim duymaktayız.


Sevgi vermek için ayarlanın ve hazırlanın, hak ettiğiniz sevgiyi almak için ayarlanın ve hazırlanın, benim sevgili insanlarım. Biz kesinlikle kendimizi severiz. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Biz elbette kendimizi de severiz, bu sizi sevebilmemizin bir ön gereksinimidir.


Ve bu sizin bunu anlamanızı ve ruhsallaştırmanızı isteme nedenimizdir.
Size çok fazla ve muazzam bir Sevgiyle.


Sizin Başmelek Rafael’iniz
çev:mk


Copyright © Gamma Marc. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given.http://soul4free.wordpress.com

0 comments:

Yorum Gönder